Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Γύρος Ελλάδας-Δώστε μου τη γνώμη σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Όλα γίνονται.
    Η ηπειρωτική Ελλάδα είναι μικρή και σε οποιοδήποτε σημείο και να είσαι μπορείς να επιστρέψεις στην βάση σου σε μία μέρα...

Το θέμα είναι τι ψάχνεις... Θες να ξεφύγεις από κάτι; Αν ναι, κάνε τον γύρο της Ευρώπης σε 10 μέρες και όχι μόνο της Ελλάδας, όπως έκανα πέρυσι τον Αύγουστο... Ένιωθα την ανάγκη να φύγω και έγραφα 1000χλμ την ημέρα.

Στους Ελληνικούς δρόμους και με το Ελληνικό κλίμα, πιστεύω ότι δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να κινηθείς αποκλειστικά σε Εθνικές οδούς, χάνοντας την ομορφιά.
    Τα πάντα είναι σχετικά. Δύσκολο το ερώτημά σου. Αν θέλετε απλά τον τίτλο του γύρου της Ελλάδας σε 10 μέρες, κάντε το.
    Αν πάλι όχι και απλά ψάχνετε κάποια πρόκληση, προμηθευτείτε έναν καλό χάρτη της Ελλάδας όπως αυτός των εκδόσεων ροαντ, καβαλήστε και φύγετε... Μπορεί την πρώτη μέρα να φτάσετε μέχρι την Ναύπακτο, ενώ το επόμενο βράδυ να νιώσετε ξεκούραστοι και όμορφα και να οδηγάτε μέχρι τα ξημερώματα δίπλα στην συνοριογραμμή με την Τουρκία...

Είπαμε όλα είναι σχετικά.

Βάλτε κάποια φράγματα. Τόσα χιλιόμετρα την ημέρα, ή τόσα χρήματα την ημέρα, έτσι ώστε να σας χαλιναγωγεί κάτι...

Προσωπικά, και ας μην κοιμάμαι τα βράδια νοσταλγώντας την μηχανή μου και τα ταξίδια με αυτή, φέτος θα προσπαθήσω να πιάσω μούχλα παραμένοντας σταθερός σε ένα σημείο στις λίγες μέρες διακοπών που δικαιούμαι...

Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι γίνεται.
    Τα χιλιόμετρα θα βγουν, καλά θα περάσετε, αλλά η κούραση που θα συλλέξετε θα σας βγει τις επόμενες μέρες και κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Να πω την αλήθεια σας ζηλεύω λίγο...

Καλά χιλιόμετρα να έχετε!!!!!

Tnx

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    20 του μηνα ξεκιναμε απο κομοτηνη η διαδρομη μας θα ειναι η παρακατω κυριως απο επαρχιακους δρομους http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...2c4384014c&z=6
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Μέλος Το avatar του/της FJ
    H διαδρομη ετσι οπως την βλεπω στο χαρτη ειναι πολυ καλη και θα την απολαυσετε σιγουρα. Να προσεχετε και να μην κυνηγιέστε στο δρομο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πείτε μου τη γνώμη σας...
    από TokTok στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 05:42
  2. Πείτε μου τη γνώμη σας?? #520 ή #530
    από TokTok στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 12:07
  3. Πείτε μου τη γνώμη σας
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 12:24
  4. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52
  5. Τη γνώμη σας παρακαλώ..
    από almalibera στο forum Off topic