ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Το θέμα είναι να το κάνουν όλοι όμως!!
Μπράβο στο Ντέμη θέλει κότσια
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τους σωστούς τους τρώνε.
Θα τον φάνε.
Ο όχλος πάντα νικάει.
Ban idi! :wacko:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Εγω αν και γαβρος φιλαθλος και οχι καφρος, δεν μου αρεσε καθολου η κινηση του ... καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα...
Εχω εναν πονεμενο αεκτζη στην δουλεια και μου τα ειπε ενα χερακι ...
Πριν να κανει τετοιες κινησεις ο Ντεμης λεει, να παει να αφαιρεσει το τατου της οριτζιναλ απο το μπρατσο... Συγκεκριμενα ενας απο τους οπαδους που διωκεται (παλι λεει), εχει δωσει και την ζωη του στην αεκ... μισθους ολοκληρους για υποστηριξη στο εξωτερικο ... και τωρα τον πουλανε ετσι... να αναφερω επισης οτι ο συναδελφος μου εχτες κιολας πουλησε το διαρκειας του ...
Οποτε στην τελικη δεν ξερω αν θα κανει καλο στην ομαδα αυτη η κινηση αν ακολουθησουν κι αλλοι δυσαρεστημενοι οπαδοι ...
Προσοχη, μην παρεξηγηθω... δεν λεω οτι η κινηση δεν ηταν σωστη. λεω οτι δεν ξερω αν εγινε τελικα για τους σωστους λογους... Ο Ντεμης εκανε μυνηση για τα χαμενα λεφτα απο τις κεκλεισμενων των θυρων αγωνιστικες.. ΟΧΙ για τις ηθικες-σωματικες βλαβες των χτυπημενων...
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Εγω αν και γαβρος φιλαθλος και οχι καφρος, δεν μου αρεσε καθολου η κινηση του ... καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα...
Πριν να κανει τετοιες κινησεις ο Ντεμης λεει, να παει να αφαιρεσει το τατου της οριτζιναλ απο το μπρατσο... Συγκεκριμενα ενας απο τους οπαδους που διωκεται (παλι λεει), εχει δωσει και την ζωη του στην αεκ... μισθους ολοκληρους για υποστηριξη στο εξωτερικο ... και τωρα τον πουλανε ετσι... να αναφερω επισης οτι ο συναδελφος μου εχτες κιολας πουλησε το διαρκειας του ...
Οποτε στην τελικη δεν ξερω αν θα κανει καλο στην ομαδα αυτη η κινηση αν ακολουθησουν κι αλλοι δυσαρεστημενοι οπαδοι ...
Προσοχη, μην παρεξηγηθω... δεν λεω οτι η κινηση δεν ηταν σωστη. λεω οτι δεν ξερω αν εγινε τελικα για τους σωστους λογους... Ο Ντεμης εκανε μυνηση για τα χαμενα λεφτα απο τις κεκλεισμενων των θυρων αγωνιστικες.. ΟΧΙ για τις ηθικες-σωματικες βλαβες των χτυπημενων...
![]()
κοιτα καταλαβαινω αυτα που λες, ομως στην χωρα που ζουμε προτιμω να γινεται κατι σωστο για τους λαθους λογους.
και ακομα: το δινεις απο το υστερημα σου για να παρακολουθεις την αγαπημενη σου ομαδα ΔΕΝ σου δινει το δικαιομα να κανεις φασαριες και ζημιες στο γηπεδο!
στο κατω κατω και εγω απο το υστερημα μου δινω για να παω γηπεδο,δεν εχω το δικαιωμα να δω το ματς χωρις μπουνιδια στις εξεδρες;
Μετά από μακρά περίοδο που τους είχα σιχαθεί όλους και η μόνη ομάδα μου ήταν η εθνική Βραζιλίας, υπάρχει περίπτωση να γίνω ΑΕΚ μόνο και μόνο απ'αυτό![]()
Έτσι, απόλυτα μαζί του.
Να κλείσουν και όλοι οι σύνδεσμοι όλων των ομάδων, ποιός ο λόγος ύπαρξης τους?
Άντε σιγά σιγά να ξεβρωμίσουμε!
![]()
o idi ειναι με τον Ντεμη....Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τους σωστούς τους τρώνε.
Θα τον φάνε.
Ο όχλος πάντα νικάει.
Ban idi! :wacko:
απλα θελω να πω οτι με το σταυρο στο χερι στην Ελλαδα παιρνεις τα @@@@ μου!!!!
![]()
Επαυξανω χ100Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Να κλείσουν και όλοι οι σύνδεσμοι όλων των ομάδων, ποιός ο λόγος ύπαρξης τους?
Άντε σιγά σιγά να ξεβρωμίσουμε!
![]()
Μονο που πρεπει να ξεβρωμισουμε απο πανω και οχι απο κατω...![]()
Θελουμε πολυ δουλεια ακομα...
εν το μεταξυ τα ΙΔΙΑ ακριβως εκαναν και οι "φιλαθλοι" του Ατρομητου.....
ΑΛΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ
μάστορα δε τα ξέρεις καθόλου καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
![]()
τα΄'' παιδάκια '' που γκρινιάζουν..το κάνουν γιατι τους αφερεί το δικαιωμα να τα τσιμπάνε απο εμας τους υπολοιπους..που δεν ειμαστε οργανωμένοι.
τι εχουνε δώσει??λεφτά???
ρε πάτε καλα?????αυτοι εχουνε κάνει τους συνδέσμους τσιφλικια τους..με καπελα σε ολα..και εκτός απο αυτο..θελουνε να κανουνε και τσιφλίκη τους μια ολοκληρη παε και το κόσμο της.
και πες μου εσυ αν ενα απο αυτα τα παιδάκια..σου ανοιγε το κεφαλι..σου εβγαζε το μάτι..σε αφηνε αναπηρο...απο τις μαλακίες που κανουν οπου πάνε..γιατι είναι και μαγκες..ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?????ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??ΟΧΙΙΙΙ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΑΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕ!!!!
ε δεν ειναι ετσι λοιπον.
εγω δε παω στο γήπεδο..για αυτα τα αθωα και ανυπεράσπιστα παιδάκια..γιατι μεχρι και με το Χαιδάρι που παιξαμε..βρηκανε λογο να τα σπασουνε ολα..να πετανε πετρες καδρονια κτλ..και να σπανε στο ξυλο οποιον επεφτε στα χερια τους.ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΛΕΜΕ.
Λοιπον αν εχουνε δωσει λεφτα..να μας πουνε ποσα ειναι να τα δωσουμε πισω..και να κατσουνε σπιτι τους η σε κανα καφενειο να βλεπουνε ΑΕΚ και να παμε και εμεις στο γηπεδο που θέλουμε μονο να δουμε μπαλα.
αυτοι μπορουν με τα λεφτα..τους να πανε να δουνε αγωνες του Ζαμπιδη κτλ...και να δουνε και τις φαπες τους.
και κατι που δε ξέρεις...ειναι οτι τις 2 μερες που εκανε αυτο ο Ντεμης..εχουνε αυξηθει τα διαρκειας κατα 50%!!!!!!
τωρα αν 30 οργανωμενοι..δωσανε πισω τα δικα τους οργανωμενα διαρκειας...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΗΝΑ..ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥς ΦΥΣΙΚΑ.
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.
τωρα θα μου πεις μπορει εσενα να σου αρεσει να βλεπεισ να βαρανε παιδακια και γερους στο γηπεδο..μπατσους να προσπαθουν να προστατευσουνε το κοσμο και ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..κτλ. λες και εχουμε πολεμο αλλα πρεπει να σου πω κατι ρε φιλε.....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ..μπαλα ειναι..ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...διασκεδαση πανω απο όλα...και τελος.
αν αυτο δε μπορουν να το καταλαβουνε ...ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
αφου το κανουνε οι του ατρομητου ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΑΚΛΑΟΥΝΤ ...!!!
αλήτες εχουνε ολοι φιλε. αν δε ξεκινησει απο καπου ομως..θα μείνουν μονο οι αλήτες!
Γιωργο δεν νομιζω να ειπε κανεις αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ
Ολοι οι οπαδοι ειναι ιδιοι,υπαρχει ο σωστος, αλλα υπαρχει και ο καφρος που ερχεται να τα σπασει και να πλακωθει!
Ολοι στο γηπεδο φωναζουμε/λεμε συνθηματα αλλα μεχρι εκει!
Ε οχι και να σκοτωσω/σκοτωθω για τα συμφεροντα καθε προεδρου ή καθε αγραμματου βλακα που το μονο που ξερει ειναι να κλοτσαει το τοπι.....
οπως ειπα πιο πριν... εγω ειμαι με τον Ντεμη εδω και ενα χρονο ουτε μια φορα δε με απογοητευσε...
απλα σου λεω οτι με το σταυρο στο χερι παιρνεις τα αρχιδια μου στην Ελλαδα...οκ???
ειδες ποσες αγωνιστικες τιμωρια εφαγε ο Ατρομητος? μην αρχιζεις εμφυλιο και εσυ σαν τους κωλογερους που κανουν την ΑΕΚ ανω κατω...
ειπαμε εχει δικιο... απλα ο μονος που ΔΕ θα κερδισει απο ολη αυτη την ιστορια ειναι Η ΑΕΚ!!!!!!!!