Σελίδα 101 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 519196979899100101102103104105106111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.501 έως 1.515 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

σε είδα με το βεσπάκι το πράσινο και το ray-ban το κόκκινο στο ηράκλειο και :a07: :a07:

αλλά ρε κοπελιά, βάλε κι ένα κρανάκι :smilea:

σε είδα ρε γ@μημένε στην :δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ: να κάνεις αναστροφή χωρίς να κοιτάξεις.. γ@μιόλη.. 20χλμ παραπάνω να είχα, και είχα καρφωθεί πάνω σου.. @ρχίδι τρισμέγιστο, γ@μημένε μαλ@κα, που να πέσουν πάνω σου 873 σφήκες και να σε τσιμπίσουν στα @ρχίδια.. @ρχίδι.. ε, @ρχίδι :a31: :a31:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σήμερα έκανα Αθήνα - Καρπενήσι - Αθήνα και είδα ένα σωρό μηχανές να ταξιδεύουν,άλλες τουριστικές,άλλες on-off,ss και street,όλοι με δέρματα ή κορντούρες,όλοι φορτωμένοι,άλλος πήγαινε αργά και άλλος γρήγορα!!Σας χάρηκα πολύ,σας χαιρέτησα σχεδόν όλους,αλλά δε με χαιρέτησε κανείς γιατί ήμουν με το αυτοκίνητο!Καλά να περάσετε ρε!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σας βλεπω καθε μερα ολη μερα,να κανετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι.Ταξι,κουτια,μηχανακια,φορτηγα.
    Αλλα εσυ ρε πανυβλακα με την πολυθρονα με τις ροδες τι δεν καταλαβες?Σου ειπα να παρκαρεις το μπουρδελο σου διαγωνια κι οχι καθετα και να κλεινεις το δρομο.Με κοιταξες με το σπινθηροβολο βλεμμα υπνωτισμενης γυψοσανιδας και με ρωτησες:
    -Δηλαδη?
    Τι δλδ ρε αρχικουλαδι του κολωνακιου?Διαγωνια και οχι καθετα.Αι στο γεροδιαολο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Είδα το θηρίο σου Tak-Attack
    Bastard σε συνεργείο στα Καμίνια......Ρώτησα αν είσαι εκεί κοντά να σε γνωρίσω αλλά ...δεν....κρίμα...

Πάντως έχεις το μόνο HAYABUSA που αναγνωρίζεται άμεσα....Πρόσεχε τις γκομενοδουλειές

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    :δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ:
    :ανμαςπειςαποπουκαιπροςταπουπηγαινεςθα μπορουσαμενασουπουμερονδρομοωστεναμηνγραφειςολοαυτ οτοκατεβατοχωριςκενα:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    σε είδα με το βεσπάκι το πράσινο και το ray-ban το κόκκινο στο ηράκλειο και :a07: :a07:

αλλά ρε κοπελιά, βάλε κι ένα κρανάκι :smilea:

σε είδα ρε γ@μημένε στην :δενθυμαμαιπωςλεγεταιαυτήπουπάειπροςΟΑΚΑ: να κάνεις αναστροφή χωρίς να κοιτάξεις.. γ@μιόλη.. 20χλμ παραπάνω να είχα, και είχα καρφωθεί πάνω σου.. @ρχίδι τρισμέγιστο, γ@μημένε μαλ@κα, που να πέσουν πάνω σου 873 σφήκες και να σε τσιμπίσουν στα @ρχίδια.. @ρχίδι.. ε, @ρχίδι :a31: :a31:
    Τυχαίο το νούμερο?? Δεν νομίζω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

με ειδα να πηγαινω για μπανιο με μαγιω κρανος και αθλητικα
    δυστυχως αυτα που κραζω , αλλα οταν υπαρχει ελλειψη εξοπλισμου του συνεπιβατη τι κανεις? ντυνεσαι εσυ σαν τον αστακο και αφηνεις τον αλλο στο ελεος?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
    με ειδα να πηγαινω για μπανιο με μαγιω κρανος και αθλητικα
    δυστυχως αυτα που κραζω , αλλα οταν υπαρχει ελλειψη εξοπλισμου του συνεπιβατη τι κανεις? ντυνεσαι εσυ σαν τον αστακο και αφηνεις τον αλλο στο ελεος?
    αμα δεν εχεις 2ο κρανος ειναι το θεμα
    τι κανεις?
    παλι καλα που φορουσες κρανος...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Σε είδα που καβάλησες την νησίδα και ήρθες στο ρεύμα μου στην Καποδιστρίου.

Απέφυγα μετωπική με fiesta που μου ερχοταν με μια 60αρα χλμ.

Η κοπέλα αποφάσισε να ξανακαβαλήσει τη νησίδα να περάσει στο ρεύμα της και τελικά εσκασε πανω στην κολώνα.

Απέφυγα μετωπική με fiesta που μου ερχοταν με μια 60αρα χλμ....

Καλό καλοκαίρι.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ ακόμα να δώ τον blackbusa και τον bikerted! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :ανμαςπειςαποπουκαιπροςταπουπηγαινεςθα μπορουσαμενασουπουμερονδρομοωστεναμηνγραφειςολοαυτ οτοκατεβατοχωριςκενα:

:έλαρετώραπουδενκατάλαβεςποιαλέωείναιαυτήπουπάειαπ ΟΑΚΑπροςκηφισίαςχαλάνδρικλπσημείατωνβορείωνπροαστ ίωνήαλλιώςησυνέχειατηςμαρίνουαντύπαπουέχεικαιδύου όγειακαιέναφανάρικαικυκλοφορούνκαικάτιαρχίδιαπουπ τάγονταιχωρίςνατοκαταλάβεις: :o
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Μολις γυρισα απο μια βδομαδα διακοπων οπου πρεπει να εκανα καμια 1500 κμ. Ειδα πολλα , αλλα αφου ειμαι ζωντανος ας μην κλαφτω.

Χαιρετισματα σε ολους τους μηχανοβιους που ειδα στο δρομο!

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    :έλαρετώραπουδενκατάλαβεςποιαλέωείναιαυτήπουπάειαπ ΟΑΚΑπροςκηφισίαςχαλάνδρικλπσημείατωνβορείωνπροαστ ίωνήαλλιώςησυνέχειατηςμαρίνουαντύπαπουέχεικαιδύου όγειακαιέναφανάρικαικυκλοφορούνκαικάτιαρχίδιαπουπ τάγονταιχωρίςνατοκαταλάβεις: :o

Σπύρου Λούη
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σας είδα SVX, Project.breeze, Hell_Rider πριν 2 βδομάδες στη Λάρισα που ήπιαμε καφέ.

Σε είδα Allst@rf χθες στους Καταρράκτες στο Λουτράκι που ήπιαμε καφέ.

Σε είδα jimtarasxt660x σήμερα στο Ναύπλιο που ήπιαμε καφέ.

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Και εγώ σε είδα
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ