Ειμαι σωστος μοτοσυκλετηστης αν αρχιζοντας απο μενα σαν οδηγος εχω και φορω το κρανος μου ,φερω μαζι μου την αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα μου την ασφαλεια μου ,συμορφωνομαι με τα σηματα του Κ.Ο.Κ δεν κανω επιθετικη οδηγηση υπακουω στα σηματα του τροχονομου ,δεχομαι τον αστυνομικο ελεγχο οταν μου ζητηθει και ερχομενος στην μοτο/κλετα μου φερει τα προβλεπομενα ,πινακιδα κυκλοφοριας τελη κυκλοφοριας καθρεπτες οπως οριζει ονομος εξατμιση προδιαγραφων φωτα δεικτες κατευθυνσης και γενικα σεβομαι τον εαυτο μου ωστε να μην επιτρεπω σε κανεναν να με προσβαλει κανοντας μου παρατηρηση[ποσο μαλλον να δεχθω κληση] αλλα και να μην θεσω αλλους σε κινδυνο αλλα και μενα τον ιδιο????????
πειστευω αν ολα αυτα τα τηρω με θρησκευτικη ευλαβεια ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΩΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗΣ!
Εκανα αυτη την ερωτηση γιατι σε καποιο κειμενο διαβασα......Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφετε,διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας....διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,την παρανομια ως ελευθερια,την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την χωρις αρχες ως ευδαιμονια!!!!!
τωρα το πως συνδιασα το εν λογω κειμενο με ολα τα ερωτηματα ως προς το αν ειμαι καλος μοτοσυκλετηστης ,πειστευω πως εχει αμεση σχεση με τον αυτοσεβασμο μου τοσο στον εαυτο μου οσο και το ποσο πειστευω στην δημοκρατια και το οτι τα δικαιωματα μου σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!
καθε παρατηρηση η σχολιο δεκτο παντα με σεβασμο στον συνομιλιτη και χωρις απαρετητα να προσπαθησουμαι να πεισουμαι ο ενας τον αλλον αλλα να δωσουμαι στον καθενα μας το δικαιωμα να εκφρασθει ακομα και αν διαφονουμαι μαζι του!