Σελίδα 22 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1864

Θέμα: Αλυσίδα αυτός ο άγνωστος !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    100-120 κάνουν οι καλές για μεγάλες μοτό .Μερικές και παραπάνω .

Άλαξέτα όλα .Θα στρωθούν μαζί και είναι καλύτερα . Αν έχουν φθαρεί πολύ τα γρανάζια θα σου φάνε και την κανούρια αλυσίδα .

Μπορείς επίσης αν θέλεις να το συζητήσεις με κάποιο μάστορα για το τι ακριβώς θέλεις και να αλλάξεις και το γρανάζωμα . Ένα δόντι παραπάνω (ή και πιο πολλά) ,ένα παρρακάτω .
    Θα αλλάξει η μετάδωση ας το πούμε και θα είναι καλύετρο χαμηλά ή ψηλά .
    Αρα θεωρείς λογική τιμή αυτη για παπιο αλυσίδα;
    Βεβαια δε ξερω αν ειναι απο τις καλές η low end απο τη σειρα της DID..

Τωρα για λιπαντικό ειδα διαφορα. Εχω κάποια σε μορφή γρασου και λαδιού.Ειναι και τα δυο τυχαιεες μάρκες.Το γρασο δε το εμπιστευομαι αφου μολις ψεκαζω λερωνει και το χερι σου γιατι βγενουν απο παντου λάδια!!!

Αρα
    Motul , Castrol, Wurth, Belray ή αλλο ;

Απο γρανάζια δε ξέρω νομιζω πως δε θέλω ουτε μεγαλύτερη τελική ούτε λιγοτερη επιταχυνση..
    Καλυτερα να παρω τα μαμίσια ή αλλα;
    Αν παρω αλλα το θεμα ειναι θα προσαρμόζουν καλά;
    Επισης το μπροστα γρανάζι οχι αυτο στο τροχο αλλάζει ευκολα ή όχι;
    Επίσης χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο εκτός απο τα κατάλληλα κλειδιά;
    Δηλαδη αν απαιτήται δυναμοκλειδο ειδικές κόλλες- λιπαντικά..

Πλάκα κάνεις . έτσι ;

....δυναμοκλειδο ειδικές κόλλες- λιπαντικά...... αλλά κατα τα άλλα είσαι άσχετος ;

Ο κανονικός σου λογ/σμός είναι αυτός ή έχεις 2ο για να σπας πλάκα ;

Απλά μου αρέσει να κάνω σωστη δουλειά..
    Δεν έχω δυναμόκλειδο κτλ για αυτο ρωτάω...

Δεν κάνω καμια πλάκα....

Απλα δε ξερω εαν οταν αλλάζω γρανάζια θα πρεπει να τα σφίξω με δυναμοκλειδο ή με ένα απλό κλειδί και δεν υπάρχει και κίνδυνος...

Και οταν λέω λιπαντικά κτλ έχω δει απο βιβλία μανουαλ που λένε... καθαρίστε μετα με το τάδε... λαδώστε με το τάδε...Για αυτο λέω.. Μηπως δηλαδή πρέπει να βαλω καποιο ειδικό γράσο στις βίδες κτλ(anti seize )κτλ ή δε τρέχει τπτ αν τα κάνω χωρίς ειδικά εργαλεία.. δηλαδη σφιξιμο όσο νομίζω κτλ , τεντωμα αλυσίδας όσο νομίζω μιας και δεν εχω βρει πουθενά να λέει πόσο χρειάζεται το μοτόρι κτλ..
    Δηλαδη δε θελω να εχω κανει καμια πατατα αν τα αλλαξω μονος μου και μετα μου βγει κανενα γρανάζι στο δρόμο... επειδη δε θα τα εχω σφιξει όσο πρέπει.. ή να τα εχω σφιξει πολύ και να κανω ζημιά..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    δυναμόκλειδο χρειάζεται εφόσων θες να σφήξεις τις βίδες με τον ροπή που προτείνει ο κατασκευαστής στο manual (εάν προτίνει...).
    το ίδιο ισχύει και για τις σπιρόκολλες, εφόσον το manual ορίζει την χρήση της βάλε, εάν οχι μην βάλεις.

βασικά ακολούθα οτι λέει το manual της μηχανής σου! απο εκεί θα μάθεις και εάν και τι κλειδιά ή ''ειδικά εργαλεία" θα χρειαστείς για την εργασια αυτήν.

βεβαιώσου ότι έχεις ότι χρειαστείς (εργαλεία & ανταλλακτικά) και μπόλικο χρόνο για να έχεις πιέση και κάντο!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ειναι και αυτο το οτι δεν έχω το manual της,μονο το παλαιότερο μοντέλο..
    θα ρωτησω στην αντιπροσωπία πάλι απο Δευτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Ο κανονικός σου λογ/σμός είναι αυτός ή έχεις 2ο για να σπας πλάκα ;
    Sory

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τελικά αυτή η αλυσίδα εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος...Για λύστε μου μια απορία, το περίφημο o-ring είναι αυτό το πλαστικό τσιμουχάκι με το πράσινο βελάκι, ενώ στο κόκκινο βελάκι απουσιάζει; Βασικά σήμερα παρατήρησα ότι ένα τέτοιο ήταν κολλημένο πάνω στο ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και από τη μια μεριά λείπανε 4-5 τέτοια...Υπάρχει πρόβλημα;;;

Και η φωτό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	o_ring_chain_damage_.jpg 
Προβολές:	503 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	206160

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Βασικά τη λαδώνεις καθόλου κατ αρχήν; :hypnotize
    Μάλλον υπάρχει πρόβλημα και σοβαρό θα έλεγα!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

τα ο-ρινγκ ξερενονται ετσι και αλλιως ακομα και λαδωμενη να ειναι η αλυσιδα
    γιαυτο αλυσιδα απλη(που ειναι και πιο φτηνη) και λαδωμα ανα 200 χλμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Βασικά τη λαδώνεις καθόλου κατ αρχήν; :hypnotize
    Μάλλον υπάρχει πρόβλημα και σοβαρό θα έλεγα!
    Η αλυσίδα δεν είναι αυτή της φωτό η οποία είναι κατεστραμμένη από ότι βλέπω,αυτή βρήκα πρόχειρη. Λαδώνεται κάθε 250χλμ ευλαβικά...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    τα ο-ρινγκ ξερενονται ετσι και αλλιως ακομα και λαδωμενη να ειναι η αλυσιδα
    γιαυτο αλυσιδα απλη(που ειναι και πιο φτηνη) και λαδωμα ανα 200 χλμ
    Θες να πεις πως οι αλυσίδες με ο-ring, x-ring, w-ring είναι μαρκετίστικα κόλπα για να τα παίρνουν απ' τους αφελείς?
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Θες να πεις πως οι αλυσίδες με ο-ring, x-ring, w-ring είναι μαρκετίστικα κόλπα για να τα παίρνουν απ' τους αφελείς?
    ναι ,ετσι πιστευω

Μπορεί ένα λιπαντικό με τεφλόν να προκαλέσει γρηγορότερη ζημιά στην αλυσίδα λόγω της περισσότερης σκόνης που κολλάει πάνω του από ένα χωρίς? Με την προϋπόθεση ότι και με τα δυο θα καθαρίζεις και θα λαδώνεις κάθε 500χλμ.

Η μηχανή είναι hornet και δεν μπαίνει χώμα αλλά τρώει όλη την βρώμα του δρόμου όταν βρέχει.

Μήπως είναι υπερβολή το τεφλόν αφού και το μπουκάλι επάνω γράφει racing αλλά η μηχανή δεν μπαίνει πίστα? (motorex χρυσό).

Να ξαναγυρίσω στο motorex 622 road use (πράσινο)?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μπορεί ένα λιπαντικό με τεφλόν να προκαλέσει γρηγορότερη ζημιά στην αλυσίδα λόγω της περισσότερης σκόνης που κολλάει πάνω του από ένα χωρίς? Με την προϋπόθεση ότι και με τα δυο θα καθαρίζεις και θα λαδώνεις κάθε 500χλμ.

Η μηχανή είναι hornet και δεν μπαίνει χώμα αλλά τρώει όλη την βρώμα του δρόμου όταν βρέχει.

Μήπως είναι υπερβολή το τεφλόν αφού και το μπουκάλι επάνω γράφει racing αλλά η μηχανή δεν μπαίνει πίστα? (motorex χρυσό).

Να ξαναγυρίσω στο motorex 622 road use (πράσινο)?
    Συνάδελφε δεν ξέρω εάν το teflon προκαλεί γρηγορότερη ζημιά στην αλυσίδα αλλά επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 να σου πω την εμπειρία μου...Πάντα χρησιμοποιώ το motorex 622 road το πράσινο που λες και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Μια φορά στο κατάστημα που το αγοράζω, δεν είχε μου έδωσε το racing με teflon,λέγοντας μου ότι είναι καλύτερο.Έχει ένα άσπρο χρώμα το οποίο αισθητικά ήταν μια αηδία πάνω στην αλυσίδα,άσε που μετά από μερικές μέρες μπήκα σε βατό χωματόδρομο,όχι κάτι extreme και ό,τι χώμα και σκόνη υπήρχε πήγε και κόλλησε στην αλυσίδα. Προχτές πήγα πάλι μετά από καιρό να πάρω το 622 και μου δίνει πάλι το racing...άσε που η motorex άλλαξε και μπουκάλια και δεν το πήρα πρέφα αμέσως.Μόλις πήγα σπίτι και το πήρα πρέφα του το επέστρεψα και μου είπε πως του κάνει εντύπωση γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος,όλοι οι πελάτες του αυτό χρησιμοποιούν και το τέφλον είναι πολύ καλύτερο από το 622 και για το λόγο αυτό φέρνει μόνο το racing πλέον...έκανα τη μαλακία και το πήρα τελικά,έδωσα 16 ευρώ τζάμπα και την άλλη μέρα το έδωσα σε φίλο που έχει ένα Ζ και πήγα σε άλλο κατάστημα και πήρα το κλασσικό 622.

Παρόμοια θέματα

1. SuperMoto, αυτος ο άγνωστος τρόπος
    από GOGOS2612 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2013, 15:10
  2. Αλυσίδα αυτός ο άγνωστος!
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 11:27
  3. Ξέρει αυτός...
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2