Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ?

Παλαιό μέλος

ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΩΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗΣ?

Ειμαι σωστος μοτοσυκλετηστης αν αρχιζοντας απο μενα σαν οδηγος εχω και φορω το κρανος μου ,φερω μαζι μου την αδεια κυκλοφοριας το διπλωμα μου την ασφαλεια μου ,συμορφωνομαι με τα σηματα του Κ.Ο.Κ δεν κανω επιθετικη οδηγηση υπακουω στα σηματα του τροχονομου ,δεχομαι τον αστυνομικο ελεγχο οταν μου ζητηθει και ερχομενος στην μοτο/κλετα μου φερει τα προβλεπομενα ,πινακιδα κυκλοφοριας τελη κυκλοφοριας καθρεπτες οπως οριζει ονομος εξατμιση προδιαγραφων φωτα δεικτες κατευθυνσης και γενικα σεβομαι τον εαυτο μου ωστε να μην επιτρεπω σε κανεναν να με προσβαλει κανοντας μου παρατηρηση[ποσο μαλλον να δεχθω κληση] αλλα και να μην θεσω αλλους σε κινδυνο αλλα και μενα τον ιδιο????????
    πειστευω αν ολα αυτα τα τηρω με θρησκευτικη ευλαβεια ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΩΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗΣ!
    Εκανα αυτη την ερωτηση γιατι σε καποιο κειμενο διαβασα......Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφετε,διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας....διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,την παρανομια ως ελευθερια,την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την χωρις αρχες ως ευδαιμονια!!!!!
    τωρα το πως συνδιασα το εν λογω κειμενο με ολα τα ερωτηματα ως προς το αν ειμαι καλος μοτοσυκλετηστης ,πειστευω πως εχει αμεση σχεση με τον αυτοσεβασμο μου τοσο στον εαυτο μου οσο και το ποσο πειστευω στην δημοκρατια και το οτι τα δικαιωματα μου σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!
    καθε παρατηρηση η σχολιο δεκτο παντα με σεβασμο στον συνομιλιτη και χωρις απαρετητα να προσπαθησουμαι να πεισουμαι ο ενας τον αλλον αλλα να δωσουμαι στον καθενα μας το δικαιωμα να εκφρασθει ακομα και αν διαφονουμαι μαζι του!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Πειστευω πως ειμαι ενας μετριος μοτ/της γιατι δεν τηρω ολους τους κανονες παντα και καθε στιγμη που θα χρεισειμοποιησω την μοτ/τα μου και εκτος απο την δικη μου ευθυνη,ευθυνη φερει και το ιδιο το κρατος που δεν ειχε τουλαχιστον στα χρονια τα δικα μου κυκλοφοριακη αγωγη ,οπως φερω και εγω ο ιδιος ευθυνη σημερα που θα με δει ογιος μου εστω σε κοντινη αποσταση να μην φερω το κρανος μου περνονταςμε ως παραδειγμα ελπιζω προς αποφυγη!
    φερει ευθυνη το κρατος που εχει στον εξοπλισμο μου Φ.Π.Α καποτε πολειτελειας[ κρανος ,μπουφαν κλπ]και να αναγκαζομαι να παρω η να μην παρω τον απαρετητο εξοπλισμο!
    εχω ευθυνη που στην παρατηρηση που θα μου κανει ο αστυνομικος υπαλληλος για το καλο μου αμεσως θα αντιδρασω [αν οχι εγω ,εχω δει αρκετους] χωρις να σκεφθω αν οντως εχει δικιο αλλα μας εμαθαν ετσι παραγνωριζοντας το γεγονος οτι αυτη ειναι η δουλεια του να με συνετιση ακομα και με το μετρο του προστιμου!
    προσπαθω ομως καθε μερα απο τα λαθη μου να μαθαινω και πειστευω καποια μερα να γεινω απο μετριος ενας καλος μοτοσυκλετηστης!
    καλαματιανος

τελικα τι εισαι? :hypnotize
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Φίλε μου το ψάρι βρωμάει λένε απο το κεφάλι .
    Αν οι γνωστοί 300σιοι ήταν σωστοί σαν άνθρωποι και σαν πολίτες , προφανώς θα ενεπνέαν και τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα τους . Θέλει άντερα για να τηρείς τους νόμους , να είσαι φορολογικά ευσυνείδητος και γενικά τυπικός στις υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο και τους συμπολίτες σου . Όταν λοιπόν βλέπεις πως ο κανόνας ειναι η κλεψιά , η καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθερίων ,βλέπεις πως ο άλλος πιάστηκε με ένα σκασμό χρήματα εκτός συνόρων και κάνει εκπομπή στην tV σαν να μην έγινε τίποτα τότε ειναι λίγο δύσκολο να είμαστε εγώ και σύ υποδείγματα . Γιατι στην Ελλάδα το υπόδειγμα ισούται με μαλάκα . Και το χειρότερο είναι οτι με αυτή τη σκατονοοτροπία βλέπω ότι μεγαλώνουν και οι γονείς σήμερα τα παιδιά τους ...

Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    τελικα τι εισαι? :hypnotize

ειπα ενας μετριος με προθεση να παω προς το καλητερο!!!!χαχαχα
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Φίλε μου το ψάρι βρωμάει λένε απο το κεφάλι .
    Αν οι γνωστοί 300σιοι ήταν σωστοί σαν άνθρωποι και σαν πολίτες , προφανώς θα ενεπνέαν και τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα τους . Θέλει άντερα για να τηρείς τους νόμους , να είσαι φορολογικά ευσυνείδητος και γενικά τυπικός στις υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο και τους συμπολίτες σου . Όταν λοιπόν βλέπεις πως ο κανόνας ειναι η κλεψιά , η καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθερίων ,βλέπεις πως ο άλλος πιάστηκε με ένα σκασμό χρήματα εκτός συνόρων και κάνει εκπομπή στην tV σαν να μην έγινε τίποτα τότε ειναι λίγο δύσκολο να είμαστε εγώ και σύ υποδείγματα . Γιατι στην Ελλάδα το υπόδειγμα ισούται με μαλάκα . Και το χειρότερο είναι οτι με αυτή τη σκατονοοτροπία βλέπω ότι μεγαλώνουν και οι γονείς σήμερα τα παιδιά τους ...

σε ολα αυτα που ειπες συμφωνω δυστηχως!!!το θεμα ειναι οτι χρωσταμε στα παιδια μας κατι καλητερο και πρεπει να προσπαθησουμαι να τους το δωσουμαι ασχετα με το τι κανουν οι υπολοιποι και να μην γεινουμαι και εμεις το ιδιο γιατι τοτε δυστηχως θα υπαρξει και πλοιοψηφια!πειστευω οτι οι σκαρτοι ειναι μοιοψειφια και και ισως ξαναγυνουμαι ενας λαος με αρχες σεβασμο και αξιοπρεπεια!
    καλαματιανος

Διαφωνω καπως...

το σκεπτικο μου:
    Θελω να καβαλαω μηχανη. Ουτε η πατριδα μου ,ουτε ο θεος μου, ουτε η οικογενεια μου μου ζητησε να καβαλισω μηχανη. ΕΓΩ θελω να καβαλαω μηχανη.

Ερχεσαι εσυ και λες : "Εισαι καλος μοτοσυκλετιστης ,οταν εισαι συνεπης ως προς οτι σου ζηταει το κρατος και οι συνανθρωποι σου, σεβασμος συνεπεια και τα λοιπα. Για μενα αυτος ο συλλογισμος πασχει. Ας ειμαι πρωτα συνεπης με τον εαυτο μου.Να αναπτυσω και να βαθυνω τη σχεση ΜΟΥ με αυτο που επελεξα.Και κοιταμε ΜΕΤΑ τα υπολοιπα. Φοραω κρανος για να ειμαι ΕΓΩ ασφαλης. Για να μην προκαλεσω ΕΓΩ ατυχημα στο συνανθρωπο μου. Σεβομαι ΕΓΩ το συνανθρωπο μου. Τι να μου πει το κρατος? Υποδειξεις δεχομαι αλλα ως εκει. Δε φορεσα σημερα το κρανος μου γιατι ηθελα να παρω λιγο αερα.Γιατι ετσι ρε αδερφε. Λογαριασμο θα σου δωσω? -Αλλα ο νομος? Ο νομος κανει τη δουλεια του κι εγω τη δικη μου. Κανενας δε με ρωτησε εμενα οταν ψηφιστικε ο νομος. Κι ακομα κι αν με ρωταγανε, ΕΓΩ δινω στον εαυτο μου το παντοτινο δικαιωμα να ακουω τη συνειδηση ΜΟΥ πρωτα και μετα το νομο. Ο νομος ειναι μια εννοια. Ο θεσμος ειναι μια εννοια. Εγω ομως δεν ειμαι εννοια.ΕΙΜΑΙ (σκετο).
    Ο νομος αλλαζει χωρις προειδοποιηση, καθηστερημενα, σε σχεση με τις αλλαγες συντελεστηκαν στη κοινωνια.
    αυριο ο νομος απαγορευει τις μοτοσυκλετες κι επιτρεπει τα ναρκωτικα γιατι συνειδιτοποιει οτι λιγοτεροι θα χαζεψουν και θα πεθανουν απο τα ναρκωτικα παρα απο τις μοτοσυκλετες.

"Καλος μοτοσυκλετιστης" ειμαι οταν εχω γνωρισει την ουσια των λεξεων "καλος" , "μοτοσυκλετιστης" για μενα. Τις εχω αποδεχτει. Και προσπαθω να τις κανω πραξη. Οτι κι αν αυτο σημαινει για τους συνανθρωπους μου και το περιβαλλον. Η λεξη "κρατος" απο μονη της δε μου λεει κατι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μπορείς να είσαι καλός μοτοσυκλετιστής αν δεν είσαι καλός άνθρωπος?

Αν είσαι πρώτα καλός άνθρωπος τότε απλά καβαλάς την μηχανή σου και δεν αλλάζεις τίποτα άλλο...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Κουκουρουκου αρχηγέ !!!! Έφτιαξες μια ''εικόνα'' για τον σωστό μοτοσικλετιστή και εγκλωβίστηκες εκεί !!!

Τώρα τα περί δημοκρατίας που αυτοκαταστρέφεται και τα που αρχίζει η ελευθερία και που τελειώνει τα βρίσκω εντελώς άκυρα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Τώρα τα περί δημοκρατίας που αυτοκαταστρέφεται και τα που αρχίζει η ελευθερία και που τελειώνει τα βρίσκω εντελώς άκυρα !!!
    Τα λόγια αυτά τα "άκυρα" (για σένα), αποδίδονται στον Ισοκράτη...

Αν και απότι νομίζω δεν υπάρχει ακριβής και πρωτότυπη μορφή αυτού του ρητού, τα έχει πει αναφερόμενος αποκλειστικά στην ανεπαρκή εφαρμογή του πολιτεύματος και την διάλυση της κοινωνίας και της πολιτείας όπου εξηγεί την κατάχρηση της ισότητας που συμβαίνει στην εποχή του, σε σύγκριση πάντα με τον καιρό του Σόλωνα και του Κλεισθένη οι οποίοι με τις μεταρρυθμίσεις τους δημιούργησαν το σημερινό μας πολίτευμα (και δικό του τότε ως μεταγενέστερός τους)...

Από τότε το ψάχνουν...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Αν και απότι νομίζω δεν υπάρχει ακριβής και πρωτότυπη μορφή αυτού του ρητού, τα έχει πει αναφερόμενος αποκλειστικά στην ανεπαρκή εφαρμογή του πολιτεύματος και την διάλυση της κοινωνίας και της πολιτείας όπου εξηγεί την κατάχρηση της ισότητας που συμβαίνει στην εποχή του, σε σύγκριση πάντα με τον καιρό του Σόλωνα και του Κλεισθένη οι οποίοι με τις μεταρρυθμίσεις τους δημιούργησαν το σημερινό μας πολίτευμα (και δικό του τότε ως μεταγενέστερός τους)...

Από τότε το ψάχνουν...

μα ακριβώς για αυτό τα θεωρώ άκυρα !!! Λόγια μεγάλων ανδρών πολλών αιώνων πίσω !
    Στην αναζήτηση του ''σωστού'' μοτοσικλετιστή , δεν έχουν καμιά θέση !!!
    Τώρα αν προσπαθήσεις να τα ''προσαρμόσεις'' στο σήμερα θέλει πολύ συζήτηση και σκέψη...

Από τότε το ψάχνουν...
    Φίλε χωρίς να είμαι ειδικός κάπου διάβασα ότι το αποδίδουνε στο Σωκράτη!
    Πάντως είναι εξαιρετικά επίκαιρα
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    μα ακριβώς για αυτό τα θεωρώ άκυρα !!! Λόγια μεγάλων ανδρών πολλών αιώνων πίσω !
    Στην αναζήτηση του ''σωστού'' μοτοσικλετιστή , δεν έχουν καμιά θέση !!!
    Τώρα αν προσπαθήσεις να τα ''προσαρμόσεις'' στο σήμερα θέλει πολύ συζήτηση και σκέψη...
    Είναι άλλο πράγμα το "άκυρα" και άλλο το "άσχετα" με το θέμα καλού μοτοσΥκλετΙστή..

Και παρότι λόγια πολλών αιώνων πίσω όπως λες, είναι λόγια για το πολίτευμα που από Τόοοοοτε ακόοοομα έχουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Φίλε χωρίς να είμαι ειδικός κάπου διάβασα ότι το αποδίδουνε στο Σωκράτη!
    Πάντως είναι εξαιρετικά επίκαιρα
    Είμαι κατά 99,99% σίγουρος ότι το αποδίδουν στον Ισοκράτη σε ένα λόγο που είχε κάνει στον Άρειο Πάγο νομίζω.

Είμαι κατά 99,99% σίγουρος ότι το αποδίδουν στον Ισοκράτη σε ένα λόγο που είχε κάνει στον Άρειο Πάγο νομίζω.
    Μπορεί να μην είχε κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα ο Σωκράτης και να το έκανε clopy-paste ο Ισοκράτης στη διατριβή του!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειμαι ευαριστημενος????
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 10:33
  2. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:30
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 11:23