απο χανουμιαΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Απο ποιους...???
απο χανουμιαΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Απο ποιους...???
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αν ειναι ετσι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
βρηκα αυτο
δεν ξερω αν ισχυει η οχι
(τα κουτακια με τα χρωματα σου δινουν τα μπονους καθε διοργανωσης αν προκριθεις σε αυτην την φαση)
Μικρυνε ακομα περισσοτερο στην διαφορα της μισης χρονιας που ειπα παραπανω.....![]()
Και τα προκριματικα αστα απεξω..... :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρα τωρα.......
Υποθετικα........
Ειναι πολλοι οι βαθμοι που λες σε συγκριση με τους βαθμους που αναφερει παραπανω ο χυμα σε διαρκεια 16 ετων... ( λινκ δεν εχω τσεκαρει...)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
απο χανουμια
Αξια της τυχης της αυτη η ομαδα........
http://www.youtube.com/watch?v=-ugIB...layer_embedded
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
-δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω θέμαΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
@ toyar ...........
....... πέρα από τα άσχετα που πετάς για να αλλάξεις θέμα ............ το οποίο σημειωτέον, ο aris n ζήτησε να βάλουμε (δικός σας), θα στο πω απλά ........... αν δεν κάνεις χαβαλέ και καζούρα και αυτά που λες, τα λες σοβαρά![]()
![]()
............. 3ος στον κόσμο ο Γαύρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ........... και τα άλλα που κατά καιρούς αντιγράφεις από τις φυλλάδες ........... τι να πούμε
![]()
![]()
.............. για να μην πω για τη γλώσσα που πολλές φορές χρησιμοποίησες !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ............ ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ !!!
Λέει μια παροιμία ......
![]()
![]()
-για το 3ος στον κόσμο ξαναδιάβασέ το γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα
-δεν αντιγράφω τίποτα από φυλλάδες μια και ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος από τις περισσότερες
-για πες για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα.......![]()
Μιλάμε για Ευρωπαϊκή βαθμολογία ΟΥΕΦΑ και εσύ γυρνάς στη Σούφρα-Ληγκ .......Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
-δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω θέμα
Κατά τα άλλα δεν αλλάζεις θέμα ........:hypnotize![]()
Χμμμμμμ ....... για να δούμε .........Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
-για το 3ος στον κόσμο ξαναδιάβασέ το γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα
........ εσύ δεν το έγραψες αυτό ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Μου κοτσάρει ο άλλος την κατάταξη της UEFA..........
πέρσι τέτοια εποχή ο ολυμπιακός ήταν τρίτος στον κόσμο γιατί είχε κάνει 4 νίκες με κάτι απίθανους
![]()
![]()
![]()
Περίεργο .......... θα ορκιζόμουνα ότι τα ίδια γράφει και ο "πρωταθλητής" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
-δεν αντιγράφω τίποτα από φυλλάδες μια και ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος από τις περισσότερες
Θυμήσου όταν πρωτοξεκίνησες να μπαίνεις ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
-για πες για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα.......![]()
![]()
![]()
Από εμένα τέλος εδώ ....... δεν θα απαντήσω παρακάτω ότι και να γράψεις ........... απλά ας συνεχίσουμε με τον χαβαλέ και ας αφήσουμε τα παραπέρα !!!
Δεν θα ήθελα να γινουν 2 οι "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ" .......... μου φτάνει ο ένας !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κάτσε ρε αδελφέ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μιλάμε για Ευρωπαϊκή βαθμολογία ΟΥΕΦΑ και εσύ γυρνάς στη Σούφρα-Ληγκ .......
Κατά τα άλλα δεν αλλάζεις θέμα ........:hypnotize![]()
Χμμμμμμ ....... για να δούμε .........
........ εσύ δεν το έγραψες αυτό ;;;![]()
![]()
![]()
Περίεργο .......... θα ορκιζόμουνα ότι τα ίδια γράφει και ο "πρωταθλητής" !!!
Θυμήσου όταν πρωτοξεκίνησες να μπαίνεις ..........![]()
![]()
![]()
Μιλάτε για βαθμούς των 2 ομάδων στην ευρώπη:
κάνε μια αναδρομή στα συνολικά αποτελέσματά τους στην ΙΔΙΑ διοργάνωση και αν βρεις καμμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ πουτάνας και πρέσβη πες μου
το θέμα μας είναι η σύγκριση 2 ομάδων, αν δεν ανατρέξω στο πρωτάθλημα που διεκδικούν και στα μεταξύ τους αποτελέσματα, που θα κοιτάξω; στη βαθμολογία της UEFA;
για να σου εξηγήσω την αναξιοπιστία αυτής της βαθμολογίας σου αναφέρω το περσινό παράδειγμα ως ακραίο και γελοίο και εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις
Η αλήθεια είναι μια, τώρα αν τυχαίνει μέρος της να το γράφει ο πρωταθλητής ή η ντερμπι δεν με απασχολεί
Αν θυμάσαι τι έγραφα πριν 2 χρόνια σε thread που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει -επειδή εγώ δεν θυμάμαι -εκφράζω το θαυμασμό μου για τη μνήμη σου και ζητώ συγνώμη αν σε προσέβαλε η γλώσσα μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Για κάτσε ρε αδελφέ..........
Μιλάτε για βαθμούς των 2 ομάδων στην ευρώπη:
κάνε μια αναδρομή στα συνολικά αποτελέσματά τους στην ΙΔΙΑ διοργάνωση και αν βρεις καμμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ πουτάνας και πρέσβη πες μου
το θέμα μας είναι η σύγκριση 2 ομάδων, αν δεν ανατρέξω στο πρωτάθλημα που διεκδικούν και στα μεταξύ τους αποτελέσματα, που θα κοιτάξω; στη βαθμολογία της UEFA;
για να σου εξηγήσω την αναξιοπιστία αυτής της βαθμολογίας σου αναφέρω το περσινό παράδειγμα ως ακραίο και γελοίο και εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις
Η αλήθεια είναι μια, τώρα αν τυχαίνει μέρος της να το γράφει ο πρωταθλητής ή η ντερμπι δεν με απασχολεί
Στη Νορβηγια οπου η Ροζεμποργκ σαρωνε για 12 χρονια δεν ειδαμε καμια Λιλεστρομ να ειναι μπροστα της στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Στη Γαλλια που η Λιον σαρωνε για 7 χρονια δεν ειδαμε καμια Μπορντο να την πλησιαζει στην βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Σας χαλαει η βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και την απορριπτετε!!!
Λογικο αλλωστε μιας και η αληθεια ειναι σκληρη...........
και με τοσο κουτοχορτο ολα αυτα τα χρονια, ειναι δυσκολο να την χωνεψετε!
Προτειματε την αξιοπιστιατης ελληνικης σουουουοπερ λιγκας!
οσο αξιοπιστα κερδιζουν τη ζωη και τα 3000 μισθο κατι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι στην ελλαδα σε θεσεις διευθυντων χωρις καν να εχουν τελειωσει το σχολειο..............
αλλο τοσο δικαια ο οσφπ σαρωνε τα παντα σε ελλαδα!!!
Βολευτητε με τα καλπικα γιατι μεχρι εκει ειστε και................
....................ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ..........που θα ελεγε ο Χρηστος Ιακωβου
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μια ερωτηση- απορια.Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια περιοδο που συντελουνται κοσμογονικες αλλαγες(πιθανον και εδαφικες) στην χωρα μας,πως ειναι δυνατον ενα thread που αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο(το οποιο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει αρχισει ακομα)να συγκεντρωνει τοσες χιλιαδες ποστς και αναγνωσεις.
Βλεποντας και τα χτεσινα επεισοδια με τον μπαγεβιτς καθως και τις λυσσαλεες κινητοποιησεις των οπαδων του ηρακλη,αρχιζω να απαισιοδοξω τα μεγιστα για το μελλον.Πιθανον για μια πολυ μεγαλη μεριδα των ελληνων δεν εχει τιποτα πιο πολυ σημασια απο τα να κερδιζει η ομαδαρα του και να την κανει υπερηφανη.Ακομα και με ορατο πλεον τον κινδυνο βουλγαροποιησης της ελλαδας και μετατροπη της σε αποικια(νομιζω οτι ηδη ειμαστε αποικια)για πολλους προεχει η αγορα πολυποθητου εισιτηριου απο το φοβο της εξαθλιωσης.
Επισης πολλοι ξεχνανε οτι οι ΠΑΕ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο πλυντηρια μαυρου χρηματος απο τα λαμογια ιδιοκτητες τους που κανουν βρωμικες μπιζνες(οι μαυρες μπιζνες-μιζες του κοκκαλη καλα κρατουν απο την δεκαετια του 90,ο βαρδηνογιαννης απολαμβανει δις χαρη στο καρτελ καυσιμων ,να μην αναφερω και τους διαφορους μεγαλοαπατεωνες που αγορασαν ομαδες κατα καιρους)με το διευθαρμενο κρατος σε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.
Συγγνωμη για το off topic.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Στη Νορβηγια οπου η Ροζεμποργκ σαρωνε για 12 χρονια δεν ειδαμε καμια Λιλεστρομ να ειναι μπροστα της στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Στη Γαλλια που η Λιον σαρωνε για 7 χρονια δεν ειδαμε καμια Μπορντο να την πλησιαζει στην βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Σας χαλαει η βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και την απορριπτετε!!!
Λογικο αλλωστε μιας και η αληθεια ειναι σκληρη...........
και με τοσο κουτοχορτο ολα αυτα τα χρονια, ειναι δυσκολο να την χωνεψετε!
Προτειματε την αξιοπιστιατης ελληνικης σουουουοπερ λιγκας!
οσο αξιοπιστα κερδιζουν τη ζωη και τα 3000 μισθο κατι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι στην ελλαδα σε θεσεις διευθυντων χωρις καν να εχουν τελειωσει το σχολειο..............
αλλο τοσο δικαια ο οσφπ σαρωνε τα παντα σε ελλαδα!!!
Βολευτητε με τα καλπικα γιατι μεχρι εκει ειστε και................
....................ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ..........που θα ελεγε ο Χρηστος Ιακωβου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποσες φορες εβγαλε 2η ομαδα η Νορβηγια στο τσου-λου..... Μια...?? ( Αμφιβαλλω...)
Εσυ ποσες φορες βγηκες σαν δευτερος στο τσου-λου... Θυμασαι...???![]()
Εχεις υποψιν την αποσταση χωριζει σαν ομαδες την λυων με την μπορντω...???
Ποτε σε εκπροσωπησε η βαθμολογια του ουεφα.....???
Το καιρο που εμενες στην βαθμολογια 14 βαθμους πισω...???
8 βαθμους πισω...???
6 βαθμους πισω...??
Η τον καιρο που επαιζες προκριματικα με καποιες ομαδες τυπου Μεταλουργκ ( η πως διαολο λεγοταν ) και περναγες στο παρατσακ στις καθυστερυσεις ( τσιμπωντας και τα ποντακια σου στην βαθμολογια ουεφα....)
Εγω θα κατσω κατω απο την μακαμπι......
Την χαρα να καθομαι απο κατω σου δεν προκειτε να δεις ομως.....
Ελα παλι στην 8η αγωνιστικη να μου κανεις κυρηγμα για βαθμολογια ουεφα.....
![]()
όσο παραμένει η ατιμωρησία κάποιων τόσο αυτό θα συνεχίζεται.. Πιάστε αυτά τα κωλόπαιδα και βάλτε τα να σπάνε πέτρες για να βγάλουν την μαγκιά τους.
Δεν είναι δυνατόν όσο και να διαφωνείς με κάτι να πράττεις με αυτό τον τρόπο. Τόσο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ!
Ρίξτε τους σε κανά αγροτικό να κάνουν το γκρόβερ τους 100αρι τίποτα μουστακαλήδες , μπας και συνέρθουν.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει λογικός άνθρωπος να υποστηρίζει οτι καλώς έγιναν τα χθεσινά επεισόδια ή όποια πλέον επεισόδια. Ας κλείσουν τις πόρτες σε όλους τους αγώνες να μην υπάρχει κανείς στο γήπεδο πλέον όπως με την Θάτσερ.. ας σταμπάρουν αυτούς τους 10-100-1000 και να τους ρίξουν να φτιάξουν κανά δρόμο.. Αλλά βλέπεις εξυπηρετούνται συμφέροντα.
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...hooligans.html
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Μια ερωτηση- απορια.Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια περιοδο που συντελουνται κοσμογονικες αλλαγες(πιθανον και εδαφικες) στην χωρα μας,πως ειναι δυνατον ενα thread που αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο(το οποιο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει αρχισει ακομα)να συγκεντρωνει τοσες χιλιαδες ποστς και αναγνωσεις.
Βλεποντας και τα χτεσινα επεισοδια με τον μπαγεβιτς καθως και τις λυσσαλεες κινητοποιησεις των οπαδων του ηρακλη,αρχιζω να απαισιοδοξω τα μεγιστα για το μελλον.Πιθανον για μια πολυ μεγαλη μεριδα των ελληνων δεν εχει τιποτα πιο πολυ σημασια απο τα να κερδιζει η ομαδαρα του και να την κανει υπερηφανη.Ακομα και με ορατο πλεον τον κινδυνο βουλγαροποιησης της ελλαδας και μετατροπη της σε αποικια(νομιζω οτι ηδη ειμαστε αποικια)για πολλους προεχει η αγορα πολυποθητου εισιτηριου απο το φοβο της εξαθλιωσης.
Επισης πολλοι ξεχνανε οτι οι ΠΑΕ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο πλυντηρια μαυρου χρηματος απο τα λαμογια ιδιοκτητες τους που κανουν βρωμικες μπιζνες(οι μαυρες μπιζνες-μιζες του κοκκαλη καλα κρατουν απο την δεκαετια του 90,ο βαρδηνογιαννης απολαμβανει δις χαρη στο καρτελ καυσιμων ,να μην αναφερω και τους διαφορους μεγαλοαπατεωνες που αγορασαν ομαδες κατα καιρους)με το διευθαρμενο κρατος σε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.
Συγγνωμη για το off topic.
Τοτε την ιδια απορια μπορεις να διατυπωσεις και για ολοκληρο το φορουμ που ασχολειτε με την μοτο τις εκδρομες και αλλα 1002 πραγματα που διαβαζεις εδω μεσα......
Εκτος αν οι παραπανω ανυσηχιες σε εχουν ξεκοψει απο οτιδιποτε σου χαριζει λιγο χαρα και λιγο ψυχικη ξεκουραση........
Και κατι αλλο......
Μην μπερδευεις τους εδω μεσα ( και οχι μονο ) με ζωα αποβλακωμενα σαν τα τυπακια των χθεσινων επεισοδιων στην Καλιθεα.....
Μονο και μονο απο αυτο ειναι τρομερα ακυρο ολο το ποστ σου.....
Υπαρχουν "αθλητικα" φορουμ με ζωα απο καθε χρωμα ομαδας να σου λυσει τις αποριες σου....
Συγχωρεμενος για το off topic ( οχι ομως το off topic οπως το εννοεις εσυ...)
![]()
ετσι λέγαν και τοτε ...."ακου ο ΠΑΟ τελικό"Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
πανε και τα μαλλια μου...
πανε και 20 χρονια..
αν πανε και 5 κιλα που θελω να χασω τοτε θα δοξασω και τον Υψιστο που αξιωθηκα να δω τετοιο ποστ!!!
Ακου η Μπεσσα τελικο....!!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικά όλοι οι βαζελοι αδυνατειτε να πιασετε τα νοήματα των ποστ....ψαξε που ήσουν στην ευρώπη ΤΟΤΕ και απο τοτε μεχρι το 1985.......και θα καταλάβεις την ομοιότητα με την Μπέσα τώρα και μια υποτιθέμενη πορεία της μεχρι τελικό C.L...και φυσικά μετα μπορείς να μας το εξηγησεις
στο τέλος θα πεις και ο ίδιος "ακου ο ΠΑΟ"...![]()
![]()
![]()
υ.γ για το θεμα Ντουσαν τι να πω....δεν είδα τι έγινε και ούτε θέλω....
απλά τα @@ που καναν οτι καναν να τα κραμάσουν αναποδα απο τα παπαρια στο Σύνταγμα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
επιμενεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ετσι λέγαν και τοτε ...."ακου ο ΠΑΟ τελικό"![]()
![]()
![]()
τελικά όλοι οι βαζελοι αδυνατειτε να πιασετε τα νοήματα των ποστ....ψαξε που ήσουν στην ευρώπη ΤΟΤΕ και απο τοτε μεχρι το 1985.......και θα καταλάβεις την ομοιότητα με την Μπέσα τώρα και μια υποτιθέμενη πορεία της μεχρι τελικό C.L...και φυσικά μετα μπορείς να μας το εξηγησεις
στο τέλος θα πεις και ο ίδιος "ακου ο ΠΑΟ"...![]()
![]()
![]()
υ.γ για το θεμα Ντουσαν τι να πω....δεν είδα τι έγινε και ούτε θέλω....
απλά τα @@ που καναν οτι καναν να τα κραμάσουν αναποδα απο τα παπαρια στο Σύνταγμα
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()