Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 152

Θέμα: Εκδρομή στην χώρα του Κόμη Δράκουλα (Καρπάθια Όρη)

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Εμένα πάλι μου μοιάζει για αυτοευνουχισμός... οκ δεν λέω θα πάς, θα γυρίσεις, αλλά με ένα σαχάρα θα έκανες και την εντουράδα σου εκεί πάνω, γιατί θα την κάνεις που θα την κάνεις όπως λέει και ο Βασίλης...
    Απο την παρεα που βλεπω να μαζευεται(προς το ασφαλτινο παει η δουλεια) κανονιζω κι εγω αναλογως
    Ευχαριστως πηγαινα και με τα χωματινα(και θα εβρισκα ωραιες χωματινες εκει πανω,αλλα δεν σκοπευω να παω μονος
    Οποτε αν η παρεα εκδηλωσει καποια προθυμια για καποια χωματινη διαδρομη,θα την βρουμε την ακρη.
    Μην ανησυχατε,αμα μου αρεσει θα ξαναπαω με χωματινα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από gouvassp
    http://garmin.na1400.info/routable.php
    Θα τσεκαριστει:wacko:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    θα πάτε και απ΄το stelvio ρε;;;;
    OΧΙ,αλλα εκει που θα παμε καποιοι...''κακομοιρηδες'' λενε οτι ειναι ''better than Stelvio''!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    OΧΙ,αλλα εκει που θα παμε καποιοι...''κακομοιρηδες'' λενε οτι ειναι ''better than Stelvio''!
    Εεεεε..... Αν το είπαν και αυτοί, θα αξίζει να πάτε τότε...

Edit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sogokou
    an einai meta tis 15 kata 70 tis 100 mesa. tiger1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Άλλαξε τώρα την φωτογραφία και βάλε από το Τρανσφαγγαρισάν και όχι από το Στέλβιο που έχεις ποστάρει παραπάνω, να μην γελάνε και μαζί σου...
    Εχεις δικιο,ειχα googlαρει για το transfagarasan και μου εβγαλε στην αναζητηση εικονων αυτην
    Τωρα ειδα οτι λειπουν τα lift
    Mπηκε η σωστη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Περιμενω να δωσει σημεια ζωης ο Νωντας για να μπουμε σε μια σειρα
    Από ότι βλέπω μάλλον η εκδρομή άναψε φωτιές......... Το κακό είναι ότι μας έχει προκύψει δουλειά για εκείνη την περίοδο και μπορεί να μην τα καταφέρουμε να φύγουμε (#%@^!#@%), Τεσπά. Θα ξέρω μέσα στις επόμενες ημερες. Παρόλα αυτά μην το παρατάτε το θέμα. Ακόμα και χωρίς εμάς μια χαρά θα είναι (γμτ)...... Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και το υλικό που έχω συγκεντρώσει για το συγκεκριμένο ταξίδι.

Πάμε γι'άλλα!!! Το avatar του/της al_tzamp
    Δώστε γνώση στο λαό!!!!

κ εγώ ψάχνομαι για καρπάθια εδώ κ ενα μήνα,
    καταλήξαμε εκεί γιατι λόγω ημερών δεν ειμαστε για πιό μακρια!

αρχικα λέγαμε για πλάκα τις επιλογές μας και ο Δράκουλας ειχε απήχηση στην παρεα!
    μπορεί και να συμπέσουν και οι εκδρομές μας!
    από περιοχή πάτως ειμαστε στα ίδια, sibiu-brasov-priesti-targoviste. χωρίς κάτι πιό συγκεκριμένο ακόμη. το sibiu φαινεται αρκετα ελκυστικο για εδρα παντως όπως λέει και ο Vstrommer71.

Panvas, χρήσιμο πολύ αυτό που είπες για τα χιλιόμετρα ημέρας στο πήγαινε αλλά μίλησες για 2 επιλογές διαδρομής από προμαχώνα για ρουμανία... μία με πέρασμα δούναβη με ferry κ μία με γέφυρα.
    μπορείς να γίνεις λιγο πιό συγκεκριμένος?

ευχαριστώ!
    ότι βρώ κ εγώ θα ποστάρω!
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!

..οκ διάβασα κ τον Qspec κ το δικό σου Παναγιώτη για τα βαλκάνια

οποτε για πέρασμα Ρουμανία παίζει:
    1.το νευροκόπι - βέλικο(διανυκτέρευση) - ρουσέ(γέφυρα)
    2.πέρασμα με παντόφλα από βιντίν (πρόταση για διανυκτέρευση????)

έχει νόημα να μπώ από νευροκόπι κ όχι από προμαχώνα? βέλικο να πάω μέσω Σόφιας η υπάρχει κ εναλλακτική πρόταση?
    βασικά η εξόρμηση, αν τελικά βολέψει, θα γίνει από και πρός Σέρρες και η σκέψη ειναι να μην γυρίσουμε από τον ίδιο δρόμο για να πάρουμε όσο περισσότερες εικόνες μπορούμε!

τί λετε???

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Βασικά οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές, το Veliko Tarnovo προτείνεται για διανυκτέρευση λόγω του ότι είναι πανέμορφο, φτηνό και όχι πολύ μακριά από τα σύνορα.

Μπορείς κάλλιστα να πας και από Σόφια, μόνο που αν δεν κάνω λάθος, είναι κυρίως εθνική. Η διαδρομή που ακολούθησα εγώ είναι περίπου η παρακάτω. Και λέω περίπου γιατί χάθηκα αρκετά και έκανα καμιά 80άρα χιλιόμετρα παραπάνω.

Νευροκώπι - Veliko Tarnovo

Το κομμάτι μέχρι Plovdiv που περνάει από Dospat είναι υπέροχο, σφιχτό ορεινό στροφιλίκι με πανέμορφη φύση και καλό δρόμο. Κάπως έτσι είναι και κοντά στο Tarnovo, αλλά δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια πιο κομμάτι γιατί ήμουν απελπιστικά χαμένος (στον χάρτη, οι ταμπέλες ήταν μια χαρά, σε μισή μέρα είχα μάθει να διαβάζω Κυριλλικό αλφάβητο ). Γενικά από Stara Zagora και μετά δεν έχω σαφή εικόνα για το που ήμουν. Αλλού ήθελα να πάω και αλλού έβγαινα, κάνανε και κάτι έργα με αποτέλεσμα μερικοί δρόμοι να είναι κλειστοί και πήγα από χωματόδρομους.

Στην Ρουμανία τώρα ακολούθησα αυτή τη διαδρομή:
    Ryce - Sibiu

Μέχρι το Pitesti δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο, μερικές ωραίες στροφούλες κάπου ορεινά. Επίσης τα πρώτα χιλιόμετρα στην Ρουμανία υπήρχε ένας ολοκαίνουργιος δρόμος, επίπεδη ευθεία, με καταπληκτική άσφαλτο και γεμάτος.... τρύπες. Μιλάμε για καμιά 20άρα πόντους βάθος, αν πέσεις μέσα με 17άρα φεύγεις με τα μάτια. Ελπίζω τώρα να τον έχουν φτιάξει ( Γιώργο, είδες κάτι τέτοιο; ).

Τώρα από Pitesti μέχρι Sibiu πας είτε από τον 7C (Transfagarasan) είτε από τον 7. Εγώ πήγα από τον 7 μιας και αγνοούσα την ύπαρξη του Trans ( η ανοργανωσιά μου πήρε την εκδίκηση της).

Και ο 7 βέβαια πανέμορφος ήταν, στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχεις δεξιά σου ένα ποτάμι σεβαστού μεγέθους. Καλύτερα να πας από τον έναν και να γυρίσεις από τον άλλον. Εδώ να σημειώσω πως η κίνηση (σχεδόν σταματημένα) που είχε ο 7 δεν με άφησε να τον ευχαριστηθώ.

Αν τελικά πάτε Tarnovo και δεν έχετε πρόβλημα να μείνετε σε hostel, μια-δυο μηχανές χωράνε στο κελάρι, πείτε μου να σας στείλω info. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ό,τι χρειαστείτε εδώ είμαστε.

Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Για Βέλικο από Σόφια που πήγα ο δρομος καλός γενικά, φύση αρκετή αλλά και αδιάφορος οδηγικά. Τα ίδια πάνω κάτω για Ρυσέ... μια λωρίδα πάντα μιλάμε και βοηθητική... πολλά φορτηγά...Από Ρυσε ως Πιτέστι εθνική βασικά σε κάμπο, δρόμος με μπαλώματα κυρίως και όχι πολλές λακούβες... οι λίγες όμως που υπήρχαν ήταν πραγματικά επικίνδυνες... από Πιτέστι βγήκα στον 7c (transfagarasan) και μετά κατέβηκα τον 7 μέχρι που εστριψα δεξιά στον 7α προς Πετροζάνι. Το κομμάτι αυτό είναι σχετικά όμορφο με εναλλάκτικές χωμάτινες διαδρομές δίπλα σε ποτάμια και φράγματα... όσο πλησιάζεις το Πετροζάνι ο δρόμος γίνεται χάλια... δεν θα το πιστεύεις...

να πάτε οπωσδήποτε... έχει απίστευτη φύση η Ρουμανία...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Τελικα και αυτη η βολτα απο οτι φαινεται θα κινηθει στα παραδοσιακα moto.gr πλαισια:αυτος που ποσταρει πρωτος για να οργανωθει το ταξιδι τελικα-σχεδον ποτέ-δεν ερχεται τελικα
    Ενιγουεϊ(που λενε και στο χωριο μου) επειδη το εχω παρει σοβαρα το προτζεκτ,αυτο συνεχιζεται με οριζοντα εβδομαδιαιας βολτας ξεκινωντας πιθανοτατα 11 ή 12/9 και επιστροφη το επομενο ΣΚ
    Μεχρι αρχες Σεπτεμβρη οι τυχον ενδιαφερομενοι ας ετοιμαζονται γιατι μετα απο την πρωτη εβδομαδα του Σεπτεμβρη ακυρωσεις δεν γινονται δεκτες:rotflmao:
    Εντος των ημερων δημοσιευω προκαταρκτικο προγραμμα(πολυ χαλλλλλαρο βασικα)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια QSpec k LoukiLouk!!!!

αν αποφασισουμε γαι το hostel θα σου στείλω PM.
    Εμείς λέμε για μετά τα μέσα Σεπτέμβρη πάντως!

Περιμένω να μάθω κ από ένα φίλο που έχει πάει περισσότερα, κ αν ειναι τίποτε καλό θα επανέλθω!

keep it up!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου,για τις πολύτιμες πληροφορίες.πρόκειται μάλλον να το κάνω πιο γρήγορα απο εσάς σε 2 εβδομάδες.μου αλλάζετε τα σχέδια προς το καλύτερο!
    για κάποιον πάντως που ρώτησε ,για να πάει απο σκόπια βελιγράδι προς τα πάνω και τον δρόμο,να πω ότι είναι πολύ γρήγορος αν κρίνω απο την διαδρομή μέσω βουλγαρίας και το περισσότερο τμήμα της εθνικής είναι επιπέδου εγνατίας.τον πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα ερχόμενος απο ορεινή βοσνία.
    οτιδήποτε πληροφοριές στην διαθεσή σας.
    καλα χιλιόμετρα σε όλους!!!

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Εκδρομή στην Εύβοια...υπόλοιπα 1ο
    από powerphot στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 23:29
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 15:12
  4. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 09:52
  5. Στην τάξη του Τοτού....