Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Honda Pcx

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Honda Pcx

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΤΟ HONDA PCX 125 ,ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ , ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ HONDA , ΤΟΝ Κο.ΤΣΑΛΙΚΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ , ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8/6 , ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ , ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
    Ο Κος.ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ!! 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ , ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΜΒΑΝΑ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤ/ΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ MAIL , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο.ΠΕΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 5/7 , (ΣΧΕΔΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑ) , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο Κος.ΤΣΑΛΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο.ΤΣΑΛΙΚΗ & ΤΟΝ Κο.ΠΕΦΑΝΗ , ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΑΠΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ , ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΛΕΟΝ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ , ΠΑΡΑ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ , ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΣΤΩ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΦΥΣΙΚΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 46 ΕΤΩΝ , ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ , ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ , ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΣΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ.

Υ.Σ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Πάρε πίσω την προκαταβολή, και πήγαινε πάρε το από αλλού που θα το έχει εκεί, να ξεμπερδέψεις σε 1-2 ημέρες.

Καλά ξεμπερδέματα

Λοιπον εν ταχει θα σας πω τα εξης.
    Πηρα περιπου 25 ανιπροσωπους τηλεφωνο.
    Η πλειοψηφεια τους , μου ειπε οτι περιμενουν μεσα σε αυτη την εβδομαδα , το πολυ την αλλη.
    Καποιοι μου ειπαν , για το ΠΟΛΥ μεχρι τελος του μηνα.
    2 με 3 μου ειπαν οτι περιμενουν σημερα αυριο.
    Ενας μου ειπε , οτι εχει εκει ηδη λευκο ετοιμοπαραδοτο , αν προλαβω να το κλεισω , αλλα θελει πληρη εξοφληση , και το παραλαμβανω , την επομενη ,
    και τελος ο δικος μου , ο Τσαλικης μου ειπε 99% μεσα στην εβδομαδα , το πολυ την αλλη , αν και πιστευει οτι μεχρι Παρασκευη , θα το εχω παρει.
    Τωρα εγω τι κανω?
    Προσωπικα , λεω να περιμενω τον δικο μου πλεον , εδω που φτασαμε , και εφοσον φυσικα , ισχυσουν αυτα που μου ειπε.

Αλλα οπως και να'χει η ουσια της υποθεσης , ειναι οτι δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα λευκα.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Νομίζω και εγώ ότι το καλύτερο θα είναι να περιμένεις τώρα πια...

Γενικά πάντως, το συγκεκριμένο πρόβλημα/καθυστέρηση έχω παρατηρήσει
    ότι γίνεται πάντα όταν πρόκειτε για νέο μηχανάκι σε όλες τις εταιρείες (όχι μόνο honda)
    και όλους τους αντιπροσώπους (όχι μόνο τον συγκεκριμένο).

Πάντα υπάρχουν "αισιόδοξες" υποσχέσεις για γρήγορη παραλαβή και σχεδόν
    πάντα τα εργοστάσια δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες.

Μεγιά και καλά χιλιόμετρα να έχεις
    Ξέρω από βέσπα!

Μεινε στον ιδιο και παιξε με την ακυρωση ζητωντας μια επιπλεον εκπτωση για την ταλαιπωρια σου, το προβλημα αν καταλαβα καλα ειναι γενικο, δε φταιει ο εμπορος που δεν υπαρχουν μηχανακια, φταιει ομως για την εσφαλμενη ηθελημενα ή μη εκτιμηση παραδοσης.
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Κανε λιγη υπομονη και θα το παρεις.. Μεχρι την Παρασκευη παντως το βλεπω λιγακι δυσκολο, μακαρι να βγω λαθος..
    Το θεμα δεν ειναι ουτε αντιπροσωπου ουτε καταστηματος.. ειναι γενικα τι γινετε στην Ταιλανδη (βλεπε ειδησεις), τελωνεια κτλ..
    Το καταστημα θα σου πει μια ημ/νια στο περιπου απ'οτι θα του πει ο Σαρακακης, και ο Σαρακακης θα πει μια ημ/νια στο καταστημα που πιστευει οτι θα τα παραλαβει.. Παιζουν και αλλα στη μεση που δεν ειναι ουτε στο χερη του καταστηματος ουτε του Σαρακακη..
    Ολοι θελουν να πουλησουν, και ο Σαρακακης και το καταστημα.. κανενας δεν λεει ψεματα επειδη ετσι του κατεβηκε.. για να κοροιδευει..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ο.Κ Τοτε , οπως λεω κι εγω , ναι , πλεον εδω που φτασαμε θα περιμενω.

Επισης ελπιζω , να μην βγεις αληθινος , και να το παρω μεχρι Παρασκευη , αντε την αλλη εβδομαδα.

Και τελος , τα καταλαβαινω ολα αυτα που μου λετε , και πως ειναι οι διαδικασιες , και για το ποιος φταιει , και ποιος οχι , αλλα σιγουρα ο τελευταιος που δεν φταιει , ειμαι εγω.

Οπως εχω πει , εγω εχω δωσει 200 ευρω προκαταβολη , και τα υπολοιπα , απολυτου μετρητοις με την παραδοση μαζι με τις πινακιδες και τα τελη.
    Δηλαδη , οταν παω να το παρω , (πρωτα ο θεος) , θα εχει πανω πινακιδες , αδεια φυσικα στο ονομα μου , και φυσικα και τα τελη , και τοτε θα του δωσω τα υπολοιπα.
    Μεχρι που του εχω δωσει , και την υπευθυνη δηλωση εξουσιοδοτησης , για να βγαλει πινακιδες , και μονιμου κατοικιας.
    Αυτο μαλιστα , οταν το εκλεισα , το βιαζοταν , να του το παω και το πολυ μεσα σε μια εβδομαδα , μην τυχον ειχε ερθει το μηχανακι , και δεν ειχε το χαρτι απο εμενα , για να βγαλει πινακιδες.
    Ολα αυτα ειναι γραμμενα και πανω στο δελτιο παραγγελιας που εχω.
    Οπως επισης βεβαια ειναι γραμμενο , και παραδοση Ιουνιο , αλλα αυτο δεν υλοποιηθηκε.

Τελος δεν ειναι οτι αποθαρυνομαι ακριβως απο τον χωρο , με ολα αυτα , αλλα οσο να'ναι ολα αυτα , δεν σου αφηνουν και τις καλυτερες , (πρωτες εστω) , εντυπωσεις.

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! ! ! !

Τ Ο Π Α Ρ Ε Λ Α Β Α

Παρασκευη μεσημερι ηταν ετοιμο και με πινακιδες.
    Το πηρα ομως Σαββατο πρωι , λογω εργασιας μου.
    Δεν εχω κανει καμια ιδιαιτερη βολτα , λογω δουλειας , απλα μονο απο αντιπροσωπο , σπιτι , 22 χιλιομετρα γραμμενα πλεον , εκ των οποιων , τα 2 τα εγραφε οταν το παρελαβα.
    Φυσικα , δεν εχω λογια , τι να πω μετα απο 2 μηνες ΑΚΡΙΒΩΣ , αναμονης και υπομονης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis64
    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! ! ! !

Τ Ο Π Α Ρ Ε Λ Α Β Α

Παρασκευη μεσημερι ηταν ετοιμο και με πινακιδες.
    Το πηρα ομως Σαββατο πρωι , λογω εργασιας μου.
    Δεν εχω κανει καμια ιδιαιτερη βολτα , λογω δουλειας , απλα μονο απο αντιπροσωπο , σπιτι , 22 χιλιομετρα γραμμενα πλεον , εκ των οποιων , τα 2 τα εγραφε οταν το παρελαβα.
    Φυσικα , δεν εχω λογια , τι να πω μετα απο 2 μηνες ΑΚΡΙΒΩΣ , αναμονης και υπομονης.
    Πολλοι εχουμε περιμενει τη μοτο μας...

Καλοταξιδο και παντα ορθιος....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Πάνω που ήμουν έτοιμος να σου πω "υπομονή"!!
    Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!

Άντε καλορίζικος και πάντα όρθιος!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια , να ειμαστε παντα καλα , και παντα ορθιοι , οπως λετε κι εσεις.

Εμενα γιατι μου μυριζει ολο το σκηνικο κλασσικη περιπτωση προβληματος ρευστοτητας του συγκεκριμενου αντιπροσωπου για εξοφληση προηγουμενων συναλαγων ωστε να μπορεσει να παραλαβει νεα εμπορευματα??
    Δε ξερω,λεω....
    Βεβαια μπορει και να κανω λαθος,αλλα το εμποριο στις μερες που ζουμε δεν ειναι και στα καλυτερα του....
    Τεσπα.
    Καλοταξιδο να ειναι φιλαρακι,και να ειναι μονο αυτα τα προβληματα στο συγκεκριμενο αποκτημα σου..
    Παντα ορθιος
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
    Εμενα γιατι μου μυριζει ολο το σκηνικο κλασσικη περιπτωση προβληματος ρευστοτητας του συγκεκριμενου αντιπροσωπου για εξοφληση προηγουμενων συναλαγων ωστε να μπορεσει να παραλαβει νεα εμπορευματα??
    Δε ξερω,λεω....
    Βεβαια μπορει και να κανω λαθος,αλλα το εμποριο στις μερες που ζουμε δεν ειναι και στα καλυτερα του....
    Τεσπα.
    Καλοταξιδο να ειναι φιλαρακι,και να ειναι μονο αυτα τα προβληματα στο συγκεκριμενο αποκτημα σου..
    Παντα ορθιος

Παίζει πολύ το σενάριο που ανέφερες στην αρχή, ευτυχώς που δεν βάρεσε κανένα κανόνι και να έχανε τη διακοσάρα.
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από μένα.

Δεν ξερω , δεν μπορω να πω κατι , για το σεναριο που λετε , και που φυσικα εχει ισως καποια βαση , εξαλλου , εχω ηδη αναφερει την επωνυμια του αντιπροσωπου , και οποιαδηποτε αλλη αναφορα , για το σεναριο που λετε , ισως να θεωρηθει δυσφημιση.
    Σημασια εχει τελος καλο , ολα καλα , και οτι τελικα εστω και μετα 2 μηνες ακριβως , το εχω πια στα χερια μου.
    Ευχαριστω για τα καλα σας λογια , να εισται παντα καλα.

Παρόμοια θέματα

1. honda pcx 125 κανεις???
    από panjimnakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2012, 06:33
  2. αγορα honda pcx
    από laziokos600 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 17:11
  3. Απορία σχετική με Honda PCX 125
    από sosna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 00:06
  4. Honda PCX, πρώτες εντυπώσεις.
    από yiannis64 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2010, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •