Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 78

Θέμα: σκεφτομαι να αγορασω cb400 sf

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    15+3!!! 100%!

Αν πας οικονομικά βγάζεις ανετα 50χλμ στη ρεζέρβα.
    Ευχαριστώ μαν!!!

Σχετικά με τη θέση του διακόπτη στο γέμισμα να υποθέσω συμφωνείς με τον φίλο από πάνω?

Α, και κάτι άλλο. Πόσα χλμ βγάζει περίπου το ντεπόζιτο? Νορμάλ οδήγηση, ανέβασμα σχέσης στις 6 χιλιάδες σαλ. (τουλάχιστον αυτό εννοώ εγώ ως νορμάλ που είμαι νεούδι )

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αυτονομία 200 χλμ τα έχεις άνετα. Αν όχι, σημαίνει ότι χρειάζεται μαστόρεμα.
    Mια χαρα τα λεει ο φίλος απο πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Αυτονομία 200 χλμ τα έχεις άνετα. Αν όχι, σημαίνει ότι χρειάζεται μαστόρεμα.
    Mια χαρα τα λεει ο φίλος απο πάνω
    Λίγο μου ακούγεται....

8-9 λίτρα για 100χλμ πιο πολύ για κατανάλωση αυτοκινήτου μου κάνει παρά μηχανής και μάλιστα 400cc.

Τέσπα, αρχή είναι θα τα μάθω σιγά σιγά!

Thanks και πάλι μαν!!!

Σωστός ο SF για την χωρητικότητα, thanx για την διόρθωση.

Τώρα σχετικά με την αυτονομία χεεχεεχε. Με K&N φίλτρο αέρα, και Remus εξάτμιση στο Version S βγάζω 260+ km, και ακόμα έχω κανά λίτρο, 1/2 λίτρο στο τεπόζιτο. Χτες π.χ. που ήρθα με ρεζέρβα κάτω απο τα κόκκινα στην δουλειά (λόγω της απεργίας), γέμισα σε βενζινάδικο και είχα κάνει 264km απο το τελευταίο full γέμισμα.

Φυσικά ο δείκτης βενζίνης παίζει από κόκκινο μετά το τέλος της ρεζέρβας (αρχή του δείκτη δλδ) μέχρι και μέσα στο κόκκινο (δλδ μέσα στο "R").

Η διαδρομή έχει μετακίνηση στην πόλη (με κίνηση), ανηφόρες/κατηφόρες , ροπιάσματα που και που, και αρκετά δικάβαλα.

Το φίλτρο και την εξάτμιση τα αναφέρω γιατί λογικά αυξάνουν την κατανάλωση.
    Έχω παρατηρήσει οτι ο δείκτης είναι αρκετά απαισιόδοξος. Καλού κακού πάντως ανοίγω το τεπόζιτο για να σιγουρεύομαι

Επειδή ψάχνομαι και εγω με το καλο αλλα οι τιμες ειναι τσιμπημένες βλέπετε καποιο απο δω που να αξίζει;
    Έστω με το μάτι..
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/...o=&cr=&hi=&ag=

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Αν δεν πας σε μηχανικο δεν αξιζει κανενα.

Απο τα πρωτα που κοιτας ειναι λαστιχα-αλυσιδα-φρενα.

Αν ειναι κρυο βαλτο μπρος και παρατηρησε αν κανει μπερδεματα. Σε τετοια περιπτωση καλυτερα να το ξεχασεις αμεσως το μηχανακι. Αν οχι οδηγησε το και δες αν ανεβαζει σωστα.

Επισης στο car.gr επειδη το παρακολουθω κυκλοφορουν πολλες μουφες τελευταια. Πολλα ειναι ξαναβαμενα και βγαζουν ματι διοτι δεν εχουν βαλει καν τα σωστα αυτοκολητα.

Τελος θα σου ελεγα να αποφυγεις 2 μηχανακια: Υπαρχει ενα στο car που μπροστα εχει μονο δισκοφρενο και το πουλαει εμπορος. Μιλαμε για τρελη μαιμουδια, μαλλον τρακαρισμενο. Επισης οταν εψαχνα ειχα δει ενα κιτρινο στην καλλιθεα. Ο τυπος τραγικος, μαζι και το μηχανακι. Ειναι του 92 εκεινο κι ας λεει οτι θελιε αυτος.

Τελος πιο παλια που εψαχνα ειχα βρει κανα δυο που ειχαν χαλασμενο κοντερ. Ουτε να διανοηθεις να παρεις τετοιο κι ας σου λεει ο αλλος οτι φτιαχνεται για πλακα. Στο ebay εχουν πανω απο 200 ευρω τα οργανα + το μηχανικο που θα στα βαλει.

Αυτα απο μενα ελπιζω να σε κατατοπισα

ΥΓ: Και μη σου πει κανενας λιγοτερα απο 100.000χλμ και το πιστεψεις. Ειναι προφανες το γιατι. Μιλαμε για μηχανακι 10-15 χρονων στην καλυτερη. Ποιος κανει λιγοτερα απο 8000χλμ το χρονο?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

dimzan ευχαριστώ για την απάντηση σου.
    Σίγουρα πρεπει να το δει μάστορας προτού το αγοράσω.
    Τα χιλιόμετρα αποτι κατάλαβα ολοι τα εχουν μηδενίσει δηλαδή βλέπω κατι 30.000 ε εγω υπολογίζω και τα προηγούμενα.
    Το θεμα ειναι να πηγαίνει η μηχανή και δυστυχώς αθηνα ειναι 1-2 οι επιλογές που βλέπω.
    Δεν ξερω φοβάμαι αρκετά μη κατσει κανενα μπαρούτι.

Αυτο φαίνεται καλο συντηρημένο αλλα ....
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/766316/
    Δεν ξερω ζηταει αρκετα απο την αλλη με αυτα τα χρήματα που ζητάει
    Παίρνω αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/748071/ και κρατάω το 500ασαρικο για service που στάνταρ θα θελει..
    :hypnotize ολα τα σκεφτομαι και η φάση ειναι οτι έλεγα για ninjaki αλλα τα θελει τα 3500...
    Οπότε παω για cb που το γουστάρω αλλα πρέπει να βρεθει το κατάλληλο...
    Πάντως χρόνο εχω ελπίζω και τυχη...

κοιτα εχω βρεθει κι εγω στην ιδια φαση με σενα. εψαξα και τελικα πηρα ενα απο γνωστο μου. Εχω φαει ομως ηδη 600ευρω σε λαστιχα-σερβις. Δες μερικα ποστ πιο πισω.

Οποτε ανεβαινω ομως στη μηχανη τα ξεχναω ολα. Εχω τρελα με τα 4κυλ και τον ηχο τους. Ηδη μαζευω λεφτα για το hornet.

Σε αυτα τα δυο που κοιτας το 1500 θα λεγα οχι. Του 93 ειναι πολυ παλιο. Μπορεις να βρεις και πιο καινουριο κιας δωσεις παραπανω.

Το αλλο ειναι λιγο περιεργο γτι εχει αισθητηρα θεσης γκαζιου στο καρμπυρατερ χωρις να ειναι το version-r. Απ την αλλη εχει αναρτησεις απλες και οχι ρυθμιζομενες που εχει το R. Επισης φαινεται βαμμενο. Δεν ειναι απαραιτητα κακο και ειανι και συζητησιμη τιμη.

Το νινταζκι ωραιο αλλα οχι 3500. Επισης σε σχεσημε το cb δεν εχει επιδοσεις και απο ηχο κανει σαν παπακι..
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

πωπω φιλε με ζάλισες :rotflmao: πραγματικά ομως εγω μονο εμφάνιση κοιτάω δεν εχω ιδεα απο αυτα δυστυχώς..
    Λες να χτυπήσω ενα τηλ για το 1ο;
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/740930/ αυτο αξίζει τα χρήματα του;
    Ρωτάω ρωτάω το ξερω αλλα είμαι άσχετος 1αρης.
    Απο αθηνα είσαι;
    Αν ναι απο που περίπου;

Εδιτ καλοπροαίρετα με ζάλισες μη παρεξηγηθείς

καλη τιμη το δινει αλλα σιγουρρα αν το παρεις να πας με μηχανικο

προσωπικα το 500 δε μ αρεσει καθολου. Μικρες οι διαφορες στην πρωτη ματια πολλες στα δικα μου ματια.

Αθηνα ναι

ειναι ποιο νέο κλασσικό και έτσι...
    Δεν ξερω..
    Θα παρω τηλ καποια στιγμη αυριο να δω τι παίζει...
    Εισαι νεα Φιλαδέλφεια κοντά μήπως; Η καμιά σχεση;

ν ηρακλειο μενω

διπλα ειμαστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    ν ηρακλειο μενω

διπλα ειμαστε
    αχαχαχαχα πολυ ωραία

Θες να κανονίσουμε όποτε εχεις χρόνο για σκότωμα;
    Ανεβαίνω εγω αν ειναι :P κερναω και καφέ
    Αν ναι στείλε μου το κινητό σου ή να σου στείλω εγω το δικό μου με pm
    Δεν με βιάζει γενικά ακόμα 1000ρικο πρέπει να μαζέψω για max τα 2000 οποτε εχουμε χρονο..

Ο Dim έτρεξε να βοηθήσει!!!

(Thank you μαν γι'αυτά που είχαμε πει! Όλα εντάξει. Πρόσεξα όσα μου είπες και κωλοφάρδισα και βρήκα καλη περίπτωση εν τέλει!!!! φτου φτου μην το ματιάσω.....)

Να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου.....

Είχα λιώσει να ψάχνω στο car. Πήγα είδα δύο που μου γέμιζαν το μάτι στις φωτό, αλλά από κοντά μου άδειασαν και το μάτι και το ντεπόζιτο υπομονής.

Χάζεψα και στο μοτοτρίτη μπας και βρω καμιά φωτοαγγελία..... Λύσσαξα στα τηλέφωνα και πάλι τίποτα.....

Τι έμενε??? Απλές αγγελίες της χρυσής ευκαιρίας.

CB400 αβίαστα αβάδιστα στο χώρο σας κι έτσ'.

Δύο λογάκια, χρονολογία, χρωματάκι και τέλος. Ούτε φωτό ούτε αναλυτικές περιγραφές.

Έλα όμως που αυτό έμελλε να με ξελασπώσει. Μία αγγελία μου τράβηξε το μάτι. Πήρα τηλ το παλικάρι, πήγα είδα τη μοτο, σε δυο ώρες την είχαμε πάει στο μάστορα, και την επόμενη μέρα, μεταβίβαση, την καβάλησα κι έφυγα.

Ο μάστορας την είδε κομπλέ για τα χρόνια της, λάστιχα από Φθινόπωρο και βάλε, λάδια ξύδια, αλυσίδες, τακάκια ήταν μια χαρά.

Που θέλω να καταλήξω????

Πουθενά συγκεκριμένα, που θα έλεγε κι ο Τζιμμάκος.

Απλά να επισημάνω ότι ναι μεν σε προδιαθέτει ευχάριστα να μπορείς να δεις φωτό της υποψήφιας μέλλουσας κοπελιάς, αλλά μερικές φορές, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς (σαν κι εμένα ), και ανοίγεις το σακί και βλέπεις μια χαρά γουρούνι εν αντιθέσει με αυτό που έχει μπουκ με φωτό στο νετ, αλλά από κοντά είναι φύγε να γλιτώσεις.....

Εχεις δικιο αλλα στο car.gr γιατι κάποιος δεν θα ανεβάσει φωτο ενω μπορεί;:o
    μάλλον γιατι.....
    Απο χρυσή ευκαιρια κοίταξα πάνω κάτω οι ίδιες παίζουν.
    θελει υπομονή οπως λετε αλλα και εμπειρία σε αυτα που εγω δυστυχώς δεν την εχω

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι να αγορασω ενα εντουρακι και θελω γνωμες
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2012, 15:45
  2. Σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή, αλλά πια;
    από RNAman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 18:06
  3. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  4. Ποιο arai να αγοράσω;
    από makaronachis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 19:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •