Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ΑΤΥΧΗΜΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr

ΑΤΥΧΗΜΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δε ξερω τι γινεται φετος εδω κατω...Λες κι εχουμε πολεμο!Αλλος ενας αναβατης εχασε τη ζωη του οταν εχασε τον ελεγχο και επεσε στις προστατευτικες μπαρες.Εγινε γυρω στη 1.30 στις σισσες (στη στροφη που εστρωσαν με πισσα προσφατα).Ρε κοπελια προσεχετε!Ο θεος να δωσει δυναμη στην οικογενεια του
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Κουράγιο στους δικούς του.Το τι γίνετε κάθε χρόνο ειδικά σε αυτό το σημείο της εθνικής οδού Ρεθύμνου-Ηρακλείου είναι γνωστό εδώ και χρόνια...Πολλά πολλά ατυχήματα με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.

Κρίμα το παλικάρι,πότε θα καταλάβουμε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι πίστα αλλά καρμανιόλα...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Είδα το μηχανάκι διαλυμένο επιστρέφοντας από Μπαλί ................ ανατριχίλα !!!
    Αν είδα σωστά την πινακίδα .......... είναι ένα παιδί από Πολωνία που έκανε μοτοδιακοπές με τη γυναίκα-φίλη του ......... GSXR 1000 αυτός και R6 η κοπελιά ........
    Τους καμαρώναμε πριν μερικές μέρες ........ το παιδί μας ευχήθηκε και "καλούς δρόμους" σε αρκετά καλά ελληνικά .......
    Δεν είμαι σίγουρος ......... αλλά μάλλον ..........
    Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το γράψει ........

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    εγω ημουν καντινα για ενα γρηγορο καφε...τον ειδα που εφευγε αλλα ηταν μονος.Μετα απο λιγο περασαν ενα ασθενοφορο κι ενα περιπολικο.Δε πηγε ο νους μου....Κι οταν στο γυρισμο εφτασα εκει μολις τον ειχαν παρει.Παγωσε το αιμα μου.Η πινακιδα ηταν πολωνικη απ'οτι μου ειπαν.Εγω δε τολμησα να πλησιασω....Σκατα παει το καλοκαιρι φετος

edit : Το μηχανακι δεν ηταν 1000 .Πρεπει να ηταν 750 κ8
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Γρήγορο Μέλος Το avatar του/της stamzx10
    Κριμα...Καλη δυναμη στην οικογενεια του
    Feel The Power On Your Right Hand ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
    εγω ημουν καντινα για ενα γρηγορο καφε...τον ειδα που εφευγε αλλα ηταν μονος.Μετα απο λιγο περασαν ενα ασθενοφορο κι ενα περιπολικο.Δε πηγε ο νους μου....Κι οταν στο γυρισμο εφτασα εκει μολις τον ειχαν παρει.Παγωσε το αιμα μου.Η πινακιδα ηταν πολωνικη απ'οτι μου ειπαν.Εγω δε τολμησα να πλησιασω....Σκατα παει το καλοκαιρι φετος

edit : Το μηχανακι δεν ηταν 1000 .Πρεπει να ηταν 750 κ8
    Αυτός που λέω πρέπει να 'ναι ........... κρίμα κρίμα κρίμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αυτός που λέω πρέπει να 'ναι ........... κρίμα κρίμα κρίμα

Nαι Κωστα, του μιλησαμε πριν λιγες ημερες. Ο Γιαννης (με το 1098) μου ειπε οτι σιγουρα ηταν αυτος. Ειχαν κανει και δυο CSS μαζι. Κριμα και τους καμαρωναμε πρι απο λιγες ημερες σαν ζευγαρι με μηχανες...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Nαι Κωστα, του μιλησαμε πριν λιγες ημερες. Ο Γιαννης (με το 1098) μου ειπε οτι σιγουρα ηταν αυτος. Ειχαν κανει και δυο CSS μαζι. Κριμα και τους καμαρωναμε πρι απο λιγες ημερες σαν ζευγαρι με μηχανες...
    Όταν είδα τη μηχανή .......... σα να μου ρίχνανε παγωμένο νερό στη ραχοκοκκαλία ένοιωσα !!!

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    στριβω, αρα υπαρχω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    πότε θα καταλάβουμε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι πίστα αλλά καρμανιόλα...
    Όπως βλέπεις, ποτέ! Δε μαθαίνουμε, δεν καταλαβαίνουμε, δεν υπολογίζουμε τίποτε!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Όπως βλέπεις, ποτέ! Δε μαθαίνουμε, δεν καταλαβαίνουμε, δεν υπολογίζουμε τίποτε!

Aπό Νέα Κρήτη
    http://www.neakriti.gr/?page=newsdet...=751203&srv=87

Κύλησε και πάλι αίμα στην άσφαλτο
    09/08/2010

Ένας 30χρονος μοτοσυκλετιστής από την Πολωνία και μια 52χρονη Ηρακλειώτισσα που παρασύρθηκε από 20χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες βράδυ σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αποτέλεσαν τα νέα θύματα της ασφάλτου το διήμερο που μας πέρασε σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην εθνική οδό σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.
    Συγκεκριμένα, είκοσι λεπτά πριν από τη 1 χθες το μεσημέρι στη νέα εθνική οδό Ρεθύμνου και στο ύψος των Σισών άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ένας 30χρονος Πολωνός. Ο άτυχος νεαρός άνδρας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Ηράκλειο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός λίγο πριν τον κόμβο των Σισών και σε μια δεξιά στροφή έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία κι εξετράπη. Προφανώς, όπως ανέφεραν τα πρώτα στοιχεία, από κακό χειρισμό το δίκυκλο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει ο οδηγός στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα, παρά το γεγονός ότι - όπως αναφέρει και η Τροχαία Ρεθύμνου που διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος - φορούσε προστατευτικό κράνος.
    Παράσυρση από μηχανή
    Το τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο σημειώθηκε προχθές γύρω στις 7:20 το απόγευμα στην εθνική οδό, κάτω από τη γέφυρα, που οδηγεί στην πλατεία Σινάνη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν λεωφορείο σταμάτησε επί της εθνικής οδού στο ύψος της παραπάνω γέφυρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο και αποβίβασε συνολικά επτά γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν στη Φοινικιά και σε συσκευαστήριο σταφυλιών.
    Οι γυναίκες, ενώ υπήρχε επί της εθνικής ένα μικρό δρομάκι που οδηγούσε πάνω στη γέφυρα, προτίμησαν να διασχίσουν κάθετα την εθνική οδό. Όταν κάποια στιγμή η 52χρονη Γιασεμό Γουμενάκη, ενώ διέσχιζε κάθετα το ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, πλησίαζε τη διαχωριστική νησίδα της εθνικής έγινε το μοιραίο συμβάν. Μπροστά στα μάτια των άλλων έξι γυναικών καθώς και διερχόμενων οδηγών η 52χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή που οδηγούσε ένας 20χρονος Ηρακλειώτης με κατεύθυνση προς Γούβες. Είχε προηγηθεί προσπέραση της δίκυκλης μοτοσυκλέτας σε διερχόμενο Ι.Χ. κι ενώ ο μοτοσυκλετιστής είχε πλέον διανύσει μόλις πενήντα μέτρα χτύπησε με τη μηχανή την 52χρονη.
    Πετάχτηκε αρκετά μέτρα
    Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη, καθώς η άτυχη γυναίκα εξαιτίας της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το δίκυκλο πετάχτηκε με δύναμη αρκετά μέτρα στον αέρα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, αφού στην κυριολεξία είχε διαμελιστεί. Την ίδια ώρα ο 20χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, ο οποίος δε φορούσε προστατευτικό κράνος και δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης μηχανής, με την πρόσκρουση έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε κι έπεσε κι αυτός στο οδόστρωμα. Από την πτώση του υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μέχρι την ώρα που έκλεινε η ύλη της "Ν.Κ." νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Το διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθούσε τη μηχανή πρόλαβε πάντως κι έκοψε ταχύτητα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποια από τις υπόλοιπες γυναίκες που βρίσκονταν ακόμη επί της εθνικής οδού σοκαρισμένες και μη μπορώντας να πιστέψουν στα όσα είχαν δευτερόλεπτα νωρίτερα σημειωθεί μπροστά στα μάτια τους.
    Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου, άνδρες της οποίας έσπευσαν επιτόπου στην εθνική οδό ρυθμίζοντας παράλληλα την κυκλοφορία.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σκατά και πάλι...

Κάθε Σ/Κ τα ίδια...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Το πρώτο κομμάτι αφορά το θάνατο του Πολωνού ..........
    Τι έγινε δεν ξέρουμε ......... να του έφυγε ........ πιθανό ............. να τον έκλεισε κάποιος ......... ίσως !!!
    Κρίμα πολύ κρίμα, πάντως το παιδί 2 φορές που τον είχα πετύχει πήγαινε με όλα κάτω ........

Δεν θα σχολιάσω αυτό ..........
    Το δεύτερο συμβάν θα σχολιάσω !!!
    Μετρήστε παραβάσεις - παρανομίες .......

1) Ο οδηγός του λεωφορείου σταματά επί της Ε.Ο.
    2) Ο οδηγός του λεωφορείου αποβιβάζει 7 άτομα επί της Ε.Ο.
    3) Τα άτομα αυτά διασχίζουν κάθετα την Ε.Ο. σε σημείο που τα αυτοκίνητα πάνε 120άρες και βάλε και υπάρχει προστατευτικό τσιμεντένιο διάζωμα μεταξύ ρευμάτων ανόδου - καθόδου !!!
    Θα σκαρφάλωναν ;;; (Μου έχει τύχει μπάρμπας να κάνει το ίδιο στα Λινοπεράματα 140 + πάνε εκεί τα οχήματα 6 λωρίδες 3+3)
    Και όλα αυτά για να μην κάνουν 40 μέτρα παραπάνω από τον παράδρομο !!!
    4) Προσπέραση μεταξύ αυτοκινήτου και διαζώματος (αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα)
    5) Οδήγηση χωρίς δίπλωμα
    6) Οδήγηση χωρίς κράνος
    7) Υπερβολική ταχύτητα

Αποτέλεσμα ;;;
    Μια νεκρή 52 χρονών και 20χρονος χαροπαλεύει αν δεν έχει καταλήξει ........

Ποιός φταίει ......... ;;;
    Κατ' εμένα αυτός που έκανε την ΠΡΩΤΗ παρανομία !!!

κι εγω είδα το GSXR καθώς επέστρεφα Ηράκλειο...κρίμα...ειδα το ασθενοφόρο στο δρόμο με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, η περαστική γιατρός που έφευγε εκείνη την ώρα με ΙΧ μας είπε οτι μάλλον...ΔΕΝ....το είδα το παιδί στο Μπαλί, μιας και μου τράβηξε την προσοχή η πινακίδα του GSXR....PLκάτι........, αλλά για τελευταία φορά όπως φαίνεται........

Όσο για το άλλο θέμα...πιστεύω οτι υπήρχε η λύση της ανόδου απο την νέα γέφυρα της Παπαναστασίου με τα πόδια (υπάρχει διάζομα τσιμεντένιο και επί της Ε.Ο (αν θυμάμαι καλά) και σε όλη την ράμπα κ γέφυρα με ασφάλεια και ΟΧΙ κάθετα την Ε.Ο. σε ευθεία με 2 λωρίδες ανα ρεύμα κκυκλοφορίας και ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ενδιάμεσα αν κ εχει και ενα κομμάτι με προστατευτικές μπάρες κάτω ακριβώς απο την γέφυρα.
    Οχι φυσικά πως ειναι σωστή η στάση του λεωφορίου επί της Ε.Ο. αλλά υπήρχε και άλλη λύση.....
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα στο Ηράκλειο
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2008, 01:45
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 12:39
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109