Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Hμασταν σε ενα ομιλο που πρωταθλητρια τοτε Λιβερπουλ γνωρισε την μοναδικη της ηττα σε ολη την διοργανωση ( την ωρα που ειχε παλι ολους τους υπολοιπους εντελως χαλαρα.....
Για ποιον αποκλεισμο με 9 βαθμους μιλας ( ενω ηταν ακριβως το αντιθετο..???)
( Την παροιμια με τις βουρτες την εχεις υποψιν...???)
![]()
Για τον ομιλο με Αρσεναλ, Ροσεμποργκ, Αιντχοβεν οπου ο ΠΑΟ με 9 βαθμους βγηκε τριτος οταν Αρσεναλ και Αιντχοβεν παιξαν για το Χ....(μαγκια τους)
Παμε αλλη μια φορα...................Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αρα την Νορβηγια που την στηριζεις και την βγαζεις και σαν παραδειγμα...??? Τι σχεση εχει..?? Αυτο που ηθελες να πεις ειναι.... Ασχετο !
( Αστο ...μεχρι την Γαλλια και μονο αυτη καλα τα πηγες..)
Κατα τα αλλα.......
![]()
η Νορβηγια εχει το κοινο με την Ελλαδα................
Μια ομαδα που σαρωσε επι 12 χρονια στα ενχωρια και η ευρωπαικη της πορεια ηταν ΠΟΛΥ ανωτερη απ την πορεια των αλλων Νορβηγικων ομαδων!!!
Δεν μου απαντησες απο ποτε μετρας τα 6 χρονια τσου λου του παο στα 14 χρονια που λες..????
Μονο 6 χρονιες εχει παιξει οιποιοδηποτε αγωνα για τον συγκεκριμενο Θεσμο... ( Γιατι εμενα μου βγαινουν κατι τις παραπανω...)
Δεν μου απαντησες ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ( τυπου Μπεσα και Μεταλουρκγ ) εχουν διαφορα οι δυο ομαδες...???
![]()
Αντες να ειναι 8 αντι για 6................με αυτες της δεκαετιας του 90 που ξεχασα!
Μιλαμε παντα για τα χρονια που ο οσφπ σαρωνε στην ελλαδα!!!
Μην νομιζεις οτι ο ΠΑΟ εχει παιξει πολυ περισσοτερα ματς με Μπεσες και Μεταλουρκ.............Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν μου απαντησες ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ( τυπου Μπεσα και Μεταλουρκγ ) εχουν διαφορα οι δυο ομαδες...???
![]()
αλλωστε αυτα τα ματς δινουν πολυ λιγοτερους ποντους στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ απ οτι του Τσαμπιονς Λιγκ!
ο ΠΑΟ εκτοξευξε τη θεση του την περιοδο 2001/2002/2003...............
2001 στους 16
2002 στους 8 με 9 νικες!!!!!!!!!!
2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ!!!
οταν ο οσφπ σαρωνε στην ελλδα με το ετσι θελω.............
αλλα επαιζε ομως με κατι μακαμπι και μαζευε 3+3=6...........
και μιλαμε για τη μακαμπι που πηγε ως τριτη στο ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ την πετυχε ΑΕΚ και τη φορτωσε με 4+4=8 τεμαχια.....!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗς ΟΥΕΦΑ!!!!
εγω οταν δεν εχω ομαδα θελω να τερματιζω στο -14 ......................Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
τωρα αν εσυ προτιμουσες να τερματιζες 14 και 7 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη ( τρωγωντας και τις2αρες τις 3αρες και τις 4αρες σου απο αυτον ) ηταν δικο σου προβλημα.....
![]()
Δεν ειναι προβλημα για μενα...............ειναι αναγνωριση!
Προβλημα ειναι γι αυτους που εχουν παθει ψυχωση απ το πολυ κουτοχορτο οπου τοσα χρονια τους ταισε ο προεδρος τους και δεν μπορουν να δεχτουν την αληθεια!!!!
Μην μπερδευεις την αντιπαραθεση μας.... Κανεις δεν αμφισβητησε οτι ο παο εχει καλλυτερη παρουσια εξω
![]()
Ετσι μπραβο..................
![]()