Nαι, ξέρουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Van nell; , scadinavik white .....................κρητική φούντα
(black)![]()
![]()
και εγώ πρωτιμό το συντριβανάτο από τις πίπες .....ειδικά άμα δέν υπάρχει ταβάνι
![]()
Sky is the limit....
![]()
![]()
Nαι, ξέρουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Van nell; , scadinavik white .....................κρητική φούντα
(black)![]()
![]()
και εγώ πρωτιμό το συντριβανάτο από τις πίπες .....ειδικά άμα δέν υπάρχει ταβάνι
![]()
Sky is the limit....
![]()
![]()
You BETA believe...
Που χάθηκες εσύ παλιόπαιδο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Πόρνε!!...![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι ωραία η πίπα ρε μάγκες. Ούτε τσιγαρόχαρτα καπνίζεις ούτε τίποτα.
Και εννοείται ότι καπνίζεις λιγότερο σε σχέση με το τσιγάρο. Και πίσσα 0%.
Αλλά με το νταβατζιλίκι, 10 ευρώ το πακέτο...![]()
Εγώ ξεκίνησα την πίπα για να κόψω το τσιγάρο. Και τα κατάφερα.
Εκεί που κάπνιζα δυό πακέτα τη μέρα, με 10 πιπούλες ήμουν άρχοντας.
Αλλά πλέον θεωρείται είδος πολυτελείας η πίπα...![]()
Αλλά είναι εθιστική η PUτάνα... δεν κόβεται... το άρωμα... η γεύση στο στόμα...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ναι καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Είναι ωραία η πίπα ρε μάγκες. Ούτε τσιγαρόχαρτα καπνίζεις ούτε τίποτα.
Και εννοείται ότι καπνίζεις λιγότερο σε σχέση με το τσιγάρο. Και πίσσα 0%.
αλα να σε πω πως γινεται αμα βαριεσαι να την καθαρισεις...
![]()
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ μπιμπελο... :smilea:
Υ.Γ. 0% πισσα? δλδ?
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ναι καλααλα να σε πω πως γινεται αμα βαριεσαι να την καθαρισεις...
![]()
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ μπιμπελο... :smilea:
Υ.Γ. 0% πισσα? δλδ?
Tι δλδ ρε SVX? Δεν βάζεις πουθενά χαρτί, άρα δεν έχεις πίσσα. Έχεις μόνο νικοτίνη.
Scandinavik καπνίζω κι εγώ, και δεν θέλω να τον αλλάξω. Απλά υπέροχος.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
@VALES : +1
Ο Scandinavic Mixture είναι φοβερός.![]()
@SVX : Το καθάρισμα είναι δυό λεπτά φίλε αν το κάνεις μερικές φορές.![]()
Και χωρίς τσιγαρόχαρτο πίσσα 0% όντως.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δε νομίζω ότι πίσσα παράγεται μόνο από την καύση του τσιγαρόχαρτου...
Από γεύση όντως η πίπα τα σπάει αλλά (όταν κάπνιζα, τα έκοψα όλα) μου έλειπε η αίσθηση του να τραβάς τον καρκίνο στα πνευμόνια όπως έκανα με το τσιγάρο.
Ευχαριστώ πάλι, όλα τα παιδιά που απάντησαν (ακόμα και σπαμάροντας - κανένα πρόβλημα)
και να ενημερώσω :
Ο αρχικός σκοπός ήταν να παρατήσω το τσιγάρο και να μειώσω στο ελάχιστο τη δόση μου σε νικοτίνη. Καλά θα ήταν να το κόψω τελείως το κάπνισμα, αλλά σ΄ αυτή τη ζωή αν κόψουμε το τσιγάρο(ή πίπα ή πούρο κλπ), γιατί πειράζει, κόψουμε και το ποτό, σε λίγο θα κόψουμε και τις γυναίκες, το φαγητό, τις μηχανές και δεν καταλήγουμε πουθενά ....
Για τα παιδιά που δεν έχουν σχέση με το σπορ, προτείνω να μπουν σε ένα μαγαζί με είδη καπνιστού, και αφού πάρουν το αρσενικό βαρύ ύφος, να πουν στην κοπέλα που θα έρθει να τους εξυπηρετήσει: θα ήθελα μια πίπα .............. και μετά να μας πουν τις εντυπώσεις τους :rotflmao: :rotflmao:
Στο θέμα μας, για καπνό :
Ο Skandinavik αποκλείστηκε, δεν μου άρεσε
Captain Black άσπρο, ικανοποιητικός, θα τον έχω στο μαγαζί για πρόχειρο
WO Larsen Signature, ωραίο άρωμα, για το σπίτι (όταν λείπει η οικογένεια)
WO Larsen 1864, εδώ είμαστε
Το άσχημο, υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην αγορά της Θεσ/νίκης, με τις φήμες να λένε ότι θα ανέβουν πολύ οι τιμές τους. Αυτά που βρήκα πάντως, με λίγο ψάξιμο, ήταν τα τελευταία και με τιμές ..ανεκτές ....Ας είναι καλά το internet λοιπόν.
.
.
.
.
.
.
.
ΥΓ. Για το φίλο, που είχε κάποιες παρατηρήσεις για το τεστ κόπωσης, και που σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερα από μένα για τη διαδικασία, θα σημειώσω :
Ξεκίνησα καλωδιωμένος με απλό βάδην σε ίσιο κυλιόμενο διάδρομο, που σιγά σιγά αυξανόταν η κλίση και η ταχύτητά του, και στο δεκάλεπτο βρέθηκα να τρέχω σε ανηφόρα σαν δρομέας του μαραθωνίου. Ο γιατρός που παρακολουθούσε μια εμένα κι μια το μόνιτορ, λέει εντάξει ας το σταματήσουμε. Ο άλλος γιατρός και διευθυντής, γελώντας λέει άστον λίγο ακόμη. Στα δεκατέσσερα λεπτά - είχα το ρολόι του τοίχου μπροστά μου - τους κάνω νόημα ότι δεν αντέχω άλλο κι εκεί όντως το σταμάτησαν.
Η σπειρομέτρηση, που έγινε σε άλλο γραφείο, ήταν κανονική (επί λέξει : για σένα μια χαρά είναι), μιλάμε για άνθρωπο καπνιστή, 50άρη, που μετά βίας χωράει 73 με 75 κιλά σε 1.80 ύψος .![]()
κι όλα αυτά για να μου φύγει η περιέργεια - κάνε ένα τσεκ απ βρε αδερφέ - και να βγάλω και την αγωνιστική άδεια, τρομάρα μου![]()
![]()
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Skandinavik ποιον δοκίμασες γιατί υπάρχουν διάφοροι...όπως aromatic κ vanilla που μου έχουν πει πως είναι από τους καλύτερους![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Τον aromatic και τον Mixture. Vanilla δεν βρήκα όταν έψαχνα
Πάντως συμφωνούν και άλλοι,
http://ismokepipes.blogspot.com/sear...BD%CE%BF%CE%B9
http://pipe-smoke.blogspot.com/2010/...g-post_21.html
http://tobaccoreviews.blogspot.com/?zx=1253fb31d80ea92b
http://paremvasis.blogspot.com/2007/...g-post_25.html
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Καλησπέρες!!
Skandinavik έχω φουμάρει μόνο το Vanilla όπου δεν άντεξα ούτε καν να τελειώσω ένα μπολ. Μου φάνηκε εντελώς ψεύτικη και υπερβολική η γεύση του και πιο πολύ άρωμα τσιχλόφουσκας μου έβγαζε παρά βανίλιας.
Η καλύτερη βανίλια που έχω φουμάρει είναι Mac Baren Vanilla Cream. Ένας από τους αγαπημένους μου καπνούς. Όντως βγάζει βανίλια και σε γεύση και σε άρωμα. Αρκετά ξερός, δε χρειάζεται η κλασσική εκνευριστική διαδικασία "τον ανοίγω Μάρτη, τον καπνίζω Αύγουστο". Τον προτείνω με χίλια.
Οι κλασσικοί Captain Black (χρυσός ή άσπρος) είναι μάλλον οι πιο διαδεδομένοι καπνοί. Ωραίοι μεν, αλλά ο άσπρος αρκετά υγρός, και θέλει κάπνισμα με προσοχή γιατί τσιμπάει στη γλώσσα άσχημα αν φουμάρεις σαν το διάουλα. Άρωμα και γεύση black cavendish. Περί ορέξεως σπανακοτυρόπιτα, αξίζει να δοκιμασθεί από κάθε επίδοξο καπνοσυριγγιστή!!!!
Larsen Vintage Signature. Φοβερός καπνός!!!! Τρομερή πολύπλοκη γεύση κι άρωμα, διαφόρων φρούτων και βανίλιας. Πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υγρός, δεν καπνίζεται με τίποτα κατ'εμέ εάν δεν μείνει αρκετές μέρες να ξεραθεί λίγο. Καίγεται αρκετά γρήγορα και τελειώνει το μπολ χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Μέχρι στιγμής βγαίνει μόνο 100άρης οπότε τα λεφτά είναι αρκετά περισσότερα σε σχέση με άλλους. Αξίζει να δοκιμαστεί!
Τα παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιών. Αρωματισμένοι δηλαδή καπνοί, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Δυστυχώς στην Ελλάδα κυρίως τέτοιοι παίζουν, εκτός από κάτι davidoff, που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, με τιμές του τύπου "πουλάνε οι άλλοι 50άρη με 10 ευρώ? Πουλάω εγώ με 40 γιατί έχω τον κώλο πίσω".
Ότι καλύτερο έχω καπνίσει μη αρωματικό είναι το Squadron Leader. Λατάκια καπνός μάζί με άλλες ποικιλίες που δε θυμάμαι. Καθαρή γεύση κι άρωμα χωρίς πρόσθετα. Μόνο κατόπιν παραγγελίας από ίντερνετ (κάποια στιγμή εκεί θα καταλήξω γιατί δεν πάει άλλο...). Όποιος φουμάρει τσιμπούκι κι ανακατεύεται με ιντερνετικά κόλπα, να το τολμήσει. Εάν δεν του βγει δε θα δυσκολευτεί να τον πουλήσει 17 φορές ακριβότερα απ'ότι τον πήρε![]()
Αυτά πάνω κάτω!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σαββατοκύριακο τι κάνεις είπαμε???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τίποτα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε τσούπρες αρχίσαμε τις αλαξοπιπιές???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Τίποτα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλουμε γαργαλιστικές φωτό από τη συνεύρεση
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ε;Τι;πως;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι έγινε τσούπρες αρχίσαμε τις αλαξοπιπιές???
Θέλουμε γαργαλιστικές φωτό από τη συνεύρεση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
με βλεπεις που σε βλεπω ....? :hypnotize
Και γα..μπιπ τις γυναίκες, γυναίκα με τα ούλα της είσαι ρε πστ μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑ και που σαι? Χρωστάς πληκτρολόγιο (Μ@υνί το έκανα)
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).