Ένας "ληστής" μαύρος κυκλοφορεί κάθε μεσημέρι στην Γερμανού στην Πάτρα. Θα ήταν καλό να γνωριστούμε. Δέχομαι προτάσεις για εκδρομές. Τάσος bandit GSF650sa Ανθρακιά Πάτρα
![]()
Ένας "ληστής" μαύρος κυκλοφορεί κάθε μεσημέρι στην Γερμανού στην Πάτρα. Θα ήταν καλό να γνωριστούμε. Δέχομαι προτάσεις για εκδρομές. Τάσος bandit GSF650sa Ανθρακιά Πάτρα
![]()
Καλά χιλιόμετρα
![]()
Tasos Suzuki GSF650SA K8
Δυστυχώς έχω δει πολλά αυτές τις μέρες και κυκλοφορούν οι περισσότεροι ξεκράνωτοι ή με κάτι της πλάκας, με σαγιονάρα/σανδαλάκι, σορτς και αμάνικα... TDM γίναμε... Ρε παιδιά, τον εαυτό σας δεν τον σκέφτεστε;
Ρε συ Γιαννη ζηλεψαμε τη δοξα των ΤΔΜ κσι ειπσμε νσ πσρουμε λιγο σπο την αιγλη τους, και μιας και το μηχανακι μας ΤΔΜ δεν γινεται γινομαστε εμεις ΤΔΜαδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Δυστυχώς έχω δει πολλά αυτές τις μέρες και κυκλοφορούν οι περισσότεροι ξεκράνωτοι ή με κάτι της πλάκας, με σαγιονάρα/σανδαλάκι, σορτς και αμάνικα... TDM γίναμε... Ρε παιδιά, τον εαυτό σας δεν τον σκέφτεστε;![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Το καλαμπουρίζω, αλλά φίλε μετά το στούκι που έφαγα, αν δεν ήμουν ντυμένος όπως πρέπει, θα είχα γίνει κόκκινος λεκές στην Αττική οδό... Τους βλέπω τώρα τσίτσιδους ακόμα και στην Εθνική και τρομάζω. Το γκάζι σιγά σιγά το ξανανοίγω, αλλά αν πριν μπορεί και να σκεφτόμουν να έκανα καμιά κοντινή χωρίς μπουφάν, τώρα πλέον... Ούτε να βγω από το σπίτι "γυμνός".
Ληστόπουλα προσοχή... Η απροσεξία κάποιου άλλου μπορεί να έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ βλαβερές συνέπειες... Μην εκτίθεστε λέμε!
+ όσαΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Το καλαμπουρίζω, αλλά φίλε μετά το στούκι που έφαγα, αν δεν ήμουν ντυμένος όπως πρέπει, θα είχα γίνει κόκκινος λεκές στην Αττική οδό... Τους βλέπω τώρα τσίτσιδους ακόμα και στην Εθνική και τρομάζω. Το γκάζι σιγά σιγά το ξανανοίγω, αλλά αν πριν μπορεί και να σκεφτόμουν να έκανα καμιά κοντινή χωρίς μπουφάν, τώρα πλέον... Ούτε να βγω από το σπίτι "γυμνός".
Ληστόπουλα προσοχή... Η απροσεξία κάποιου άλλου μπορεί να έχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ βλαβερές συνέπειες... Μην εκτίθεστε λέμε!
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Σε ειδα μαυρε ληστη 2 φορες στη Λ.Διονυσου μια
με τη μηχανη και μια με την κουτα...![]()
Ασημί ληστής στις 15/8 παρκαρισμένος κοντά στο λιμάνι του Αλμυροποτάμου Ευβοίας. Δεν ξέκαρα το μοντέλο γιατί βιαζόμασταν να ψαρέψουμε...![]()
Σε είδα, ληστή μου, στην αλλοδαπή να σε οδηγάει άλλος.
Σε είδα επίσης να σε προσέχει τα μέγιστα -και όχι μόνο εσένα- ο οδηγός σου.
Σε είδα ανάμεσα σε διάφορα "όπλα", αλλά εσύ στα(ο) μάτια(ι) μου ήσουν το πιο όμορφο μηχανάκι.
Είδα επίσης να σου ξεκολλάει - και άνετα μάλιστα- ένα σκουτεράκι με αναβάτισσα μια τρελλαμένη με τζέτ κρανάκι.
Μου είπαν ότι σε έστριψαν και σε φχαριστήθηκαν σε ορεινή διαδρομή.
Σου υπόσχομαι ότι την επόμενη θα το κάνουμε μαζί...
Είδα στην Γαλλία μέσα σε μια εβδομάδα τόσους ληστές, που πολύ λυπάμαι για την αντιμετώπισή τους στην χώρα μας.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σε βλεπω καθε βραδυ καμαρωτο ωραιε μαυρε ληστη στην πλατεια λαου στο Αιγαλεω διπλα απο τα ΤΕΙ...ειναι κανενας απο εδω μεσα?
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Μηχανή Transalp μαύρη,σηματάκι moto.gr κάτω από την πινακίδα,Κράνος ARAI με ωραία γραφικά,με μπότες αλλού και το σύνολο από άλλο πλανήτη....σε πέτυχα πεντέλης και κηφισίας στον Γερμανό στο Μαρούσι προχθές στις 17:30 ΝΑΙ ΝΑΙ καλά κατάβες ο ομορφονιός με το superduke που κατεβήκαμε παρέα την κηφισίας.....
ΚΑΤΑΖΗΤΗΣΕ
για ποτό - καφέ - πορτοκαλάδα - ένα προφιτερολ βρε κορίτσι μου σε οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο καφέ επιθυμείς και θα φέρω guest star τον Κωνσταντίνου τον ίδιο..
Υ.Γ έχω κ enduro εάν σε κούρασαν τα street
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyrotexnoyrgos
Μηχανή Transalp μαύρη,σηματάκι moto.gr κάτω από την πινακίδα,Κράνος ARAI με ωραία γραφικά,με μπότες αλλού και το σύνολο από άλλο πλανήτη....σε πέτυχα πεντέλης και κηφισίας στον Γερμανό στο Μαρούσι προχθές στις 17:30 ΝΑΙ ΝΑΙ καλά κατάβες ο ομορφονιός με το superduke που κατεβήκαμε παρέα την κηφισίας.....
ΚΑΤΑΖΗΤΗΣΕ
για ποτό - καφέ - πορτοκαλάδα - ένα προφιτερολ βρε κορίτσι μου σε οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο καφέ επιθυμείς και θα φέρω guest star τον Κωνσταντίνου τον ίδιο..
Υ.Γ έχω κ enduro εάν σε κούρασαν τα street
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι μου λεει οτι το κοριτσακι αυτο ειναι απο δω μεσα.....
![]()
![]()
![]()
Είδα ένα γαλάζιο αερόψυκτο γυμνό στην Κηφισίας την Τρίτη νομίζω...
ειδα το γερασιμο χτες βραδυ που κατεβαινε απο εθνικη και ανεβαινε λεωφ. κνωσσου.![]()
![]()
![]()
![]()
GSF 650 N
Ευτυχώς είσαι γερός.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Με πόσα πήγαινες; Τραυματίστηκες σοβαρά;
Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!