Για την τοποθετηση του κοντερ με περιορισαν 4 βασικοι παραγοντες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το κοντέρ πιθανότατα να μην σε βολέψει εκεί.
![]()
![]()
α) να ειναι ορατο απο τον αναβατη
β) να μπορει το τιμονι να τερματιζει αριστερα
γ) να φτανει το καλωδιο φωτισμου απο την πλεξουδα και η ντιζα απο την ροδα.
δ) να μην ενοχλει κατα την οδηγηση
...τα καλωδια και την ντιζα μπορω να τα παρακαμψω ευκολα , παιρνοντας μια μακρυτερη/κοντυτερη ντιζα , και ''ματιζοντας'' τα καλωδια , αλλα οι αλλοι παραγοντες ειναι σχετικα αδιαπραγματευτοι.
Μπορει οποτε να ειναι ορατο κατα την οδηγηση , αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο ευαναγνωστο οσο ητανε στην αρχικη του θεση....
...απο την αλλη δεν το πολυκοιταω καθως δεν παιζει καποιο ρολο να δω τι τελικη βγαζει!![]()
...αστα να πανε!...απο την στιγμη που μπηκα στην μπριζα και εφτιαξα τις πρωτες μια-δυο μ@λακιτσες , μετα με πηρε ο...κατηφορος! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Δεν θα γράψω αν μου αρέσει ή όχι, η εμφάνιση είναι υποκειμενικη...
Θα γράψω οτι σε παραδέχομαι, γιατί έχεις μεράκι, και μετέτρεψες μια μηχανή που πήρες απλά για καθημερινή χρήση, σε κάτι special...
Συγχαρητήρια για το μεράκι σου![]()
![]()
![]()
...οντως η εμφανιση ειναι υποκειμενικη...καποια στιγμη μπορει να ποσταρω και τις ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ...(!)...η τουλαχιστον τις μετατροπες που εκανα και δεν θεωρησα επιτυχημενες (μπλιαχ!) και αντεστρεψα παλι την διαδικασια ή βρηκα αλλη λυση!...μερικα εχουν πλακα!
thanx φιλος!....βεβαια εχει πολυ δουλεια ακομα , αλλα με ενθαρρυνει οτι ''εδειξε'' αρκετα σε σχεση με πριν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Eίναι κόσμημα βρε αδερφέ! Χειροποίητο κιόλας!
Να είσαι καλά να την χαίρεσαι!
Ακριβως ετσι!....αναγκαζομαι να βασταω το τιμονι λιγακι ''περιεργα'' καθε τοσο γιατι πιανομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το εντελώς ίσιο τιμόνι είναι εξαιρετικά άβολο γι' αυτό και θα οδηγείς σίγουρα με τις χούφτες των χεριών σου ελάχιατα ανασηκωμένες από τα γκριπ.
Ελάχιστο κουρμπάρισμα πιθανώς σε κάποιον υδραυλικό θα ήταν καλή λύση, βέβαια δεν ξέρω αν κουρμπάρεται αυτό το είδος του σωλήνα.
Δεν νομιζω να κουρμπαρω αυτο το τιμονι , εχω κανονισει να παρω μια μπαρα απο hornet '99 και να την δοκιμασω...θα ποσταρω φωτο οταν μπει πανω!