Toooσο χαλια τα πραμματα δηλαδη ε??![]()
![]()
Toooσο χαλια τα πραμματα δηλαδη ε??![]()
![]()
Αν εχεις τα @@ να οδηγάς σοβαρά και με λιγα χλμ τοτε αγόρασε το αλλα να ξέρεις μια πτώση στοιχίζει αρκετά..
Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστει οταν νιώθεις οτι το έχεις τότε θα την πάθεις..
Πάντα όρθιος.
Κι οι πιο εμπειροι καποια στιγμη μπορει να πεσουν.Ο Σηνιορης εφυγε πριν απο δυο βδομαδες. Αλλο παλικαρακι εκπαιδευμενο εφυγε χθες στο Ηρακλειο. Βρες τα ποστ. Αυτο δε λεει οτι σωνει και καλα κατι θα παθουμε ολοι. Αλλα σιγουρα κανεις δεν περνει απαλλαγη απο τον κινδυνο,ποτε. Θα πρεπει να περασουν χρονια και χιλιομετρα και σχολεια για να μαθεις το μηχανακι που καβαλας σε ποικιλια συνθηκων. Δεν εχω συναντησει μοτοσυκλετιστες με εμπειρια δυο τριων ετων που να μη μου χουν φανει καπως ανοητοι. Προσωπικη εκτιμηση. Κανεις δε μπορει να μας εμποδισει να κανουμε τα λαθη που θελουμε . Ελπιζω να το παρεις, και να το χαρεις και παντα ορθιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sebastian143
Kαλησπερα![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
File mou kai ego apo to 125 piga sto 1000 alla auto den paei na pei oti odhgousa sosta ... mallon auto me phgaine para ego ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
Φιλε μετα το 200 το διχρονο που ειχα το παπι... πηγα κατευθειαν σε 1000 R1 ακομα ζω !!! δεν σημενει κατι αυτα που λετε και ειμαι 21 μυαλο να εχεις και φοβο τπτ αλλο !!!
Auto pou katafernoume pairnontas stadiaka megalytera mixanakia kai mixanes einai h empiria stin odhghsh ...
Ti thelo na po me ola auta ... Grafontas xiliometra me mikroteres moto to myalo mas tha exei piksi kai tha exei entrifisi tis kataliles antidraseis pou prepei na kanoume gia na apofygoume kapoia gkela otan metavoume telika sto polipothito 1000 !!!!
Allo na antidraseis automata sosta se deutera kai allo na skefteis gia na antidraseis ...
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Ρε κουμπάρο τι νinja 250 και "πράσινα" άλλογα μας λες?
Κι εγώ είμαι της άποψης οτι η μετάβαση πρέπει να γίνεται σταδιακά, αλλα τα μικρά μηχανάκια, και όταν λέω μικρα εννοώ όλα αυτά που προανέφερες, μονοκύλινδρα γαρ, δεν έχουν το "τρελό" γκάζι ικανό να τρομάξει σχεδόν οποιονδήποτε. Τον δούκα βγάλε τον απο την εξίσωση. Αυτό είναι για συγκεκριμμένα άτομα με εγκεφαλική βλάβη σαν κι εμένα. Τώρα αν δεν έχεις εμπειρία ούτε με παπί, αδιαφόρησε για αυτό το post.
Αλλα σοβαρά τώρα.
Θέλεις ένα μηχανάκι που είναι ένα βήμα πάνω απο την πάπια?
Θέλεις ένα μηχανάκι που θα ανοίγεις το γκάζι και θα λες ΟΥΦ όταν φτάνεις?
Θέλεις ένα μηχανάκι που θα περνάς τα 150 (αλήθεια τα περνάει?:wackoκαι θα τρίζει το σύμπαν?
οκ σε θέμα ευχρηστία, πόλη, κατανάλωση πάω πάσο.
αλλα είναι πολλά τα λεφτά!!!
Με 3-3500? βρίσκεις Μηχανάρες!!
Μιας και αναφέρεις "κοντινό ταξίδι" και "εθνική" κοίτα κάνα vstrom καλύτερα. ή έστω το XT. (αλλα μετά θα βλαστημάς στην εθνική) επίσης βρίσκεις φoul extra africana.
Μη σε τρομάζουν τα κυβικά. Στο χερι σου είναι.
Μη σε φοβίζουν τα κιλά. Συνήθειο είναι.
Το πόσο θα ανοίξεις το γκάζι εξαρτάται απο εσένα και μόνο απο εσένα. Μπορεί να έχεις το hypermotard και να περιμένεις πίσω απο αυτοκίνητα. Πρόβλημα σου.
to ninjaki το έπαιρνα άμα ήμουν 16. ή 18. να πιάσει τόπο.
![]()
" Όλα είναι δρόμος "
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
Ρε κουμπάρο τι νinja 250 και "πράσινα" άλλογα μας λες?
Κι εγώ είμαι της άποψης οτι η μετάβαση πρέπει να γίνεται σταδιακά, αλλα τα μικρά μηχανάκια, και όταν λέω μικρα εννοώ όλα αυτά που προανέφερες, μονοκύλινδρα γαρ, δεν έχουν το "τρελό" γκάζι ικανό να τρομάξει σχεδόν οποιονδήποτε. Τον δούκα βγάλε τον απο την εξίσωση. Αυτό είναι για συγκεκριμμένα άτομα με εγκεφαλική βλάβη σαν κι εμένα. Τώρα αν δεν έχεις εμπειρία ούτε με παπί, αδιαφόρησε για αυτό το post.
Αλλα σοβαρά τώρα.
Θέλεις ένα μηχανάκι που είναι ένα βήμα πάνω απο την πάπια?
Θέλεις ένα μηχανάκι που θα ανοίγεις το γκάζι και θα λες ΟΥΦ όταν φτάνεις?
Θέλεις ένα μηχανάκι που θα περνάς τα 150 (αλήθεια τα περνάει?:wackoκαι θα τρίζει το σύμπαν?
οκ σε θέμα ευχρηστία, πόλη, κατανάλωση πάω πάσο.
αλλα είναι πολλά τα λεφτά!!!
Με 3-3500? βρίσκεις Μηχανάρες!!
Μιας και αναφέρεις "κοντινό ταξίδι" και "εθνική" κοίτα κάνα vstrom καλύτερα. ή έστω το XT. (αλλα μετά θα βλαστημάς στην εθνική) επίσης βρίσκεις φoul extra africana.
Μη σε τρομάζουν τα κυβικά. Στο χερι σου είναι.
Μη σε φοβίζουν τα κιλά. Συνήθειο είναι.
Το πόσο θα ανοίξεις το γκάζι εξαρτάται απο εσένα και μόνο απο εσένα. Μπορεί να έχεις το hypermotard και να περιμένεις πίσω απο αυτοκίνητα. Πρόβλημα σου.
to ninjaki το έπαιρνα άμα ήμουν 16. ή 18. να πιάσει τόπο.
![]()
Kαι το 250αρακι το μονοκυλινδρο με τρομαζε και το 600αρι το μονοκυλινδρο με τρομαζε. Φανταζομαι θα ναι κι αλλοι σα κι εμενα. Κι οταν εφτασα τα 24 κι επηξε λιγο σταυροκοπιομουν που επεζησα κι αλλοι φιλοι τα ιδια. Εσυ εισαι 22, χαλαρωσε.Ακομα κι αν εισαι οδηγαρα ,δε σημαινει οτι οι αλλοι ειναι στα μετρα σου. Ειναι σωστο να αποθαρυνονται να πηγαινουν οι νεοι οδηγοι σε μεγαλα μηχανακια. αλλιως σταματανε τα 200 κιλα ,αλλιως τα 140 ,ομοια και τα χλμ. Χωρις παρεξηγηση. Παντα ορθιοι κι αμα πεφτουμε... ,ανωδυνα.![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Είσαι ο άνθρωπός μου. Λοιπόν, θα νιντζάρω το θέμα σου, για να μην ανοίγω άλλο. Να με συγχωρέσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από rulenstein
honda fmx 650 , η yamaha xtx 660
Για κάποιον που δεν είναι εντελώς άπειρος, έχει ήδη ένα ΧΤ 600 (2001, motard) και θέλει κάτι παρόμοιο σε διαστάσεις, αλλά λίίίίίίγο πιο δυνατό και καλοστημένο (παραείναι εύκαμπτο το πλαίσιό του για τα γούστα μου), τι προτείνετε? Το θέλω για καθημερινή χρήση, εντός Αθήνας, είναι το δεύτερο μηχανάκι μου (το "παπί" μου, όπως το λέω) και απλά θέλω κάτι ίδιο μεν, αλλά διαφορετικό δε, αν με καταλαβαίνετε. Κατά προτίμηση με το λόγκο HONDA πάνω. Ωστόσο κάθε πρόταση θα ληφθεί υπόψη.
Σημειώνω εδώ ότι δεν το έχω βαρεθεί. Το μηχανάκι είναι καταπληκτικό για τη χρήση που του κάνω και δε σταματάω να παίζω μαζί του όπου βρεθώ. Απλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δω και κάτι άλλο στο ίδιο στυλ. Επίσης, δε σκοπεύω να δώσω μια περιουσία. Θα το πουλήσω και άντε να βάλω κανά 500ρικάκι ακόμα, αν πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση και αξίζει.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Είσαι ο άνθρωπός μου. Λοιπόν, θα νιντζάρω το θέμα σου, για να μην ανοίγω άλλο. Να με συγχωρέσεις.
Για κάποιον που δεν είναι εντελώς άπειρος, έχει ήδη ένα ΧΤ 600 (2001, motard) και θέλει κάτι παρόμοιο σε διαστάσεις, αλλά λίίίίίίγο πιο δυνατό και καλοστημένο (παραείναι εύκαμπτο το πλαίσιό του για τα γούστα μου), τι προτείνετε? Το θέλω για καθημερινή χρήση, εντός Αθήνας, είναι το δεύτερο μηχανάκι μου (το "παπί" μου, όπως το λέω) και απλά θέλω κάτι ίδιο μεν, αλλά διαφορετικό δε, αν με καταλαβαίνετε. Κατά προτίμηση με το λόγκο HONDA πάνω. Ωστόσο κάθε πρόταση θα ληφθεί υπόψη.
Σημειώνω εδώ ότι δεν το έχω βαρεθεί. Το μηχανάκι είναι καταπληκτικό για τη χρήση που του κάνω και δε σταματάω να παίζω μαζί του όπου βρεθώ. Απλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δω και κάτι άλλο στο ίδιο στυλ. Επίσης, δε σκοπεύω να δώσω μια περιουσία. Θα το πουλήσω και άντε να βάλω κανά 500ρικάκι ακόμα, αν πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση και αξίζει.
Από την περιγραφή σου και μόνο κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το Hyper, το μικρο! Είναι πάρα πολύ χρηστικό, πολύ ευχάριστο στην οδήγηση και εύκολο μέσα στην πόλη( είναι κοντό, σαν ποδήλατο) πιστεύω οτι θα σε ευχαριστούσε απόλυτα! πληροφοριακά είμαι κτμακιας, απλά η περιγραφή σου μου ταίριαξε απόλυτα!αν εξαιρέσεις τα χρήματά σε καινούριο που είναι 8.5 μαύρο...παραλίγο να το πάρω για μένα αλλά αυτό το χαμόγελο που είχα όταν κατέβηκα από τν δούκα δεν υπήρχε! Καλές αγορές![]()
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
Ελπίζω να μην εννοείς το ducati :PΑρχικά δημιουργήθηκε από Dhmitris
Από την περιγραφή σου και μόνο κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το Hyper, το μικρο!
Life begins at 45°.
ναι την λαδιερα![]()
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816