Kαταφερα και εβαλα φοτο επιτελους... διοδια Ελευσινας, φορτωμενος.... τα σαμαρια είναι της kappa.
φιλε gs 500 f θα κοιταξω να βαλω κι' αλλες...
![]()
![]()
Kαταφερα και εβαλα φοτο επιτελους... διοδια Ελευσινας, φορτωμενος.... τα σαμαρια είναι της kappa.
φιλε gs 500 f θα κοιταξω να βαλω κι' αλλες...
![]()
![]()
etsi mprabo!!!!!!!!!!!!!!!αντε να χαρουνε τα ματακια μας!!!!!!!!!!!!!ωραια φωτο ,αψογο το εργαλειο!!!!!!
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gsman
.
κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
Η φοτο ειναι πριν περιπου ενα μηνα...
Πλεον έχω βγαλει τη ζελατινα που την είχα πάνω για παααρα πολυ καιρό και κάνει καταπληκτική δουλεια... απλά πολυ μεγαλο ταξίδι για φετος δε θα κανω αλλο και είπα να τη δω τελίως γυμνός και αλήτης...![]()
επίσης εχουν βγει και οι χουφτες ---ναι είχα το θράσσος να βάλω και χουφτες στο gs--..
και η μηχανη φοράει νεα λαστιχα Metzeler lasertec τα οποία μεχρι στιγμης είναι καταπληκτικα...πολύ καλό κρατημα στο δρομο, η μηχανή μου επιτέλους στρίβει...!!! τωρα σε αντοχή στο χρόνο θα δείξει...
τα λεμεεεεεεε!!!!!!!!!
Γιασας παίδες, και εγώ GSσας είμαι, βασικά είναι η προτίμου μηχανή:rotflmao: την έχω 2 βδομάδες και έχω αρχίσει να χώνομε σε project streetfighter έχω ήδη βρει τη μάσκα και κόλο θα του βάλω αλλα δεν ξέρω τι να κάνω όσο αφορά τον τομέα του tunig... αν έχει κανεις τίποτα να προτείνει είμαι όλος αφτιά![]()
I'd rather ride fast on a slow bike, than ride slow on a fast bike!
Γεια σου φιλε EXORISTE-καλώς ηρθες.Αρχικά δημιουργήθηκε από EXORISTOS
Γιασας παίδες, και εγώ GSσας είμαι, βασικά είναι η προτίμου μηχανή:rotflmao: την έχω 2 βδομάδες και έχω αρχίσει να χώνομε σε project streetfighter έχω ήδη βρει τη μάσκα και κόλο θα του βάλω αλλα δεν ξέρω τι να κάνω όσο αφορά τον τομέα του tunig... αν έχει κανεις τίποτα να προτείνει είμαι όλος αφτιά![]()
Το μηχανακι ''παιρνει'' αρκετες μόντες. δες και δω http://wiki.gstwins.com/.
Εχει αρκετα πραματα. δες και δω www.gstwin.com.
Εγω δεν εχω πειραξει μηχανικα μέρη, μονο ανεση και εργονομία.
Διαβασε και εδω μέσα--εχουν κανει κάποια πραματα παραπάνω...
Αν έχεις όρεξη βάλε και καμια φοτο να βλέπουμε...
![]()
![]()
kαλησπερα σας αγορα στις 28/07/06 με την τιμη της προσφορας, μεχρι τωρα 52000 χλμ μια αλλαγη λαδιων στο
μπροστινο με fork oil 20αρι πριν 10000 χλμ βελτιωθηκε καπως αλλα κανονικα θελει ελατηρια
οσοι εχουν προβλημα με λαδιλα στο αριστερο παπουτσι ειναι απο την τσιμουχα του λεβιε ταχυτητων την αλλαξα τρεις φορες
μεχρι που βαρεθηκα και την παρατησα
σε οσους καιει καποιο λαδι ας αλλαξουν το φιλτρο αερα βρωμιζει ευκολα(εχω βασιμες υποψιες οτι ειναι υπευθυνο)
εγω εβαλα ΚΝ γυρω στα 65 ευρω, τα σωληνακια βενζινης ξεραθηκαν και τα αλαξα στις 30000χλμ
η πρωτη μπαταρια ταπαιξε στους 6 μηνες
αλυσιδογραναζα στις 25000χλμ
αλλαγη υγρων φρενων στις 30000χλμ ειχαν αρχισει να κουτσουρευουν και βελτιωθηκανε πολυ, τακακια βαζω daytona
αυτα μουρχονται στο μυαλο για την ωρα τα ξαναλεμε
υγ1: στην αρχη ειχα κανει και ενα συμαζεμα στην πλεξουδα με μονωτικη σε 1-2 σημεια
υγ2:ελαστικα ειναι το 3ο ζευγαρι που φοραει τωρα brigestone
"Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)
Γεια σου lef50 να εισαι καλα και να το μηδενίσεις το κοντερ!!
Εγω το μηχανακι το πηρα 2 βδομαδες μετα από σενα περιπου...
Με τα Bridgestone δεν εμεινα ευχαριστημενος παντως. Τα μετζελερ είναι πολύ καλυτερα.
Το πηρουνι πολύ μαλακο πλεον...και γω σκεφτομουν να βαλω λαδι 20, αλλά με προβλημάτισες...ισως να παω για αλλαγη και ελατηρια.
Έχει κανεις κάνει μετατροπή στη σέλα...?
Καλο χειμώνα παιδια, να προσεχουμε, παντα όρθιοι.
ευχαριστω για τις ευχες gsman και ανταποδιδω
η σελα ειναι οπως εχει αλλα εχει μια τρυπουλα και μαλλον θα παω για καλυμα
προσοχη στο σπειρωμα της ταπας λαδιου οχι λυσιμο με ζεστο μοτερ ουτε υπερβολικο σφιξιμο
ενα λεκανακι καρτερ παει γυρω στα 50
και αν δεν το ξερετε η εξατμιση στοιχιζει 1073 ευρω
με τα ελατηρια του μπροστινου δεν την εχω ψαξει δεν ξερω τι υπαρχει και ποσο στοιχιζει
παντως με το 20αρι ειναι καπως καλυτερα απο το δεκαρι που εχει απο μαμα
τα μετζελερ απο οτι ειχα συζητησει με λαστιχα ναι μεν κρατανε καλυτερα αλλα εχουν λιγοτερη
διαρκεια λογω πιο μαλακης γομας και ειναι λιγο πιο ακριβα
"Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)
Pedia molis evala tin kukla sto sinergio gia simazemata (diskus simplekti, katharizma ke rithmizma carbirater, plastikopiisi tepozitu) ke meto pu vgi pame na valume kolo apo gsxrke kamia prostixi karina
molis ola ine etima tha sas anevaso photo na mu pite gnomes
![]()
I'd rather ride fast on a slow bike, than ride slow on a fast bike!
Αρχικά δημιουργήθηκε από EXORISTOS
καλως τον και απο μενα!!!!!!παντα ορθιος!!!!
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lef50
kαλησπερα σας αγορα στις 28/07/06 με την τιμη της προσφορας, μεχρι τωρα 52000 χλμ μια αλλαγη λαδιων στο
μπροστινο με fork oil 20αρι πριν 10000 χλμ βελτιωθηκε καπως αλλα κανονικα θελει ελατηρια
οσοι εχουν προβλημα με λαδιλα στο αριστερο παπουτσι ειναι απο την τσιμουχα του λεβιε ταχυτητων την αλλαξα τρεις φορες
μεχρι που βαρεθηκα και την παρατησα
σε οσους καιει καποιο λαδι ας αλλαξουν το φιλτρο αερα βρωμιζει ευκολα(εχω βασιμες υποψιες οτι ειναι υπευθυνο)
εγω εβαλα ΚΝ γυρω στα 65 ευρω, τα σωληνακια βενζινης ξεραθηκαν και τα αλαξα στις 30000χλμ
η πρωτη μπαταρια ταπαιξε στους 6 μηνες
αλυσιδογραναζα στις 25000χλμ
αλλαγη υγρων φρενων στις 30000χλμ ειχαν αρχισει να κουτσουρευουν και βελτιωθηκανε πολυ, τακακια βαζω daytona
αυτα μουρχονται στο μυαλο για την ωρα τα ξαναλεμε
υγ1: στην αρχη ειχα κανει και ενα συμαζεμα στην πλεξουδα με μονωτικη σε 1-2 σημεια
υγ2:ελαστικα ειναι το 3ο ζευγαρι που φοραει τωρα brigestone
καλως τον και απο μενα !παντα ορθιος!!!
βαλτε και καμια φωτο απο τα μοτορια!!!!μου αρεσει το οφθαλμολουτρο!!!!χαχαχαχα
καλαματιανος
νασαι καλα ευχαριστω για το καλωσορισμα δυστυχως δεν εχω φωτογραφικη το γυμνο εχω σε μαυρο με τις τελευταιες ριγεςκαλως τον και απο μενα !παντα ορθιος!!! βαλτε και καμια φωτο απο τα μοτορια!!!!μου αρεσει το οφθαλμολουτρο!!!!χαχαχαχα
δεν εχω κανει καμμια αισθητικη αλλαγη
να πω επισης οτι το εσωτερικο του ψαλιδιου πιανει σκουρια καθε τοσο βγαζω τα ταπακια των οδηγων στο πισω μερος
και ψεκαζω μεσα wd40
καλο ειναι να το τσεκαρετε