Σελίδα 32 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Bridgestone Battlewing 501/502 με κλειστά μάτια.
    Είναι ότι καλύτερο για το DL650, με δείκτη ταχύτητας Η (έως 210 χλμ.), ζεσταίνονται γρήγορα παρά τις μικρές ταχύτητες του αστικού περιβάλλοντος, στρίβουν πολύ ωραία, κρατάνε ικανοποιητικά στο βρεγμένο.
    Τα 11.000 χλμ. που έχεις κάνει με τα trailwing, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι είναι λίγα...
    Προσωπικά, τα άλλαξα στις 9.000 χλμ. παρόλο που δεν ήταν πολύ φαγωμένα και "είδα το φως μου".
    Τώρα λιώνω το 3ο ζευγάρι 501/502..
    Για τιμή σωστή και εργασία: ΜΟΤΟΡΟΔΑ, λ. Αλεξάνδρας, τιμή 240 ευρώ τοποθετημένα-ζυγοσταθμισμένα και δώρο ένα κιτ επισκευής ελαστικών με κορδόνια, αμπούλες κτλ.
    Θα ζητήσεις τον Γιάννη και θα του πείς ότι σε στέλνει ο Αντώνης
    the motorcycleboy reigns

Παλαιό μέλος
    Eυχαριστω για τη βοηθεια φιλε απλα ρωτησα για τα continental γιατι μου φανηκαν καλα στις φοτο και οτι θα εστριβα γονατο.χαχαχα.παντος θα βαλω 501/502 αφου προτεινεις κατι θα ξερεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
    Bridgestone Battlewing 501/502 με κλειστά μάτια.
    Είναι ότι καλύτερο για το DL650, με δείκτη ταχύτητας Η (έως 210 χλμ.), ζεσταίνονται γρήγορα παρά τις μικρές ταχύτητες του αστικού περιβάλλοντος, στρίβουν πολύ ωραία, κρατάνε ικανοποιητικά στο βρεγμένο.....
    .... Για τιμή σωστή και εργασία: ΜΟΤΟΡΟΔΑ, λ. Αλεξάνδρας, τιμή 240 ευρώ τοποθετημένα-ζυγοσταθμισμένα και δώρο ένα κιτ επισκευής ελαστικών με κορδόνια, αμπούλες κτλ.
    Θα ζητήσεις τον Γιάννη και θα του πείς ότι σε στέλνει ο Αντώνης
    με τα BW ειμαι ευχαριστημενος ενα μηνα που τα εχω και αρχιζω να καταλαβαινω γιατι τα εκθειαζουν πολλοι συμφορουμιτες.. οσο για το παραπανω καταστημα ,ειναι ο ορισμος της επαγγελματικης συμπεριφορας απεναντι στο πελατη (ημουν και ο πρωτος που εγκαινιασα την προσφορα του σετ επισκευης ) . Μαλιστα μου αλλαξαν αμεσως και το ελλατωματικο κεντρικο stand της SW-moteck που τοποθετησα εκει ενα περιπου χρονο πριν..

Question Μαλακή γόμα;

Θα βρω πουθενα μαλακά εως πολυ μαλακά λαστιχα για το 650 μου;
    Δε με απασχολει το κοστος τους, ουτε και τα χιλιομετρα που θα βγαλουν.
    Υπαρχει καμια προταση ρε παιδια;
    Ευχαριστω

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Metzeler Tourance EXP kai Continental Road Attack. Έχουν βγεί και τα Continental Road Attack2 αλλά θα είναι διαθέσιμα απο Σεπτέμβρη στην Ελλάδα.

Σ' ευχαριστω φιλε μου, θα κοιταξω αυτα που μου προτεινεις.
    Δεν τολμω να ανοιξω λιγο το γκαζι με τα μαμα Bridgestone και κανω οχταρια.

Παλαιό μέλος
    βαλε τα battlewing bridgestone και μην ψαχνεσαι για μαλακες γομες..Αυτο ειναι το μοναδικο λαστιχο που κραταει και κανει για αυτο το μηχανακι..εγω τρεις φορες εχω αλλαξει και αυτα ξαναβαζω..μην κανεις πειραματα με αλλο λαστιχο...μονοδρομος battlewing
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Τα μαλακότερα που θα βρεις είναι street ελαστικά και είναι τα michelin pilot road 2 και τα continental road attack 2.Το πρώτο μοντέλο των road attack,είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα σε ορισμένες παρτίδες με τρεμούλο στα 80 χιλιόμετρα,επειδή το μπροστινό στα νούμερα του στρομ κατασκευαζόταν στην κορέα,ενώ το πίσω στη Γερμανία.Για τα 2 πάντως ακούγονται τα καλύτερα.Απλά έχε στο νου σου οτι και με τα michelin και με τα continental ξεχνάς το χώμα,αλλά στην άσφαλτο έχεις μακραν καλύτερη πρόσφυση από οποιοδήποτε ον οφ ελαστικό.
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    βαλε τα battlewing bridgestone και μην ψαχνεσαι για μαλακες γομες..Αυτο ειναι το μοναδικο λαστιχο που κραταει και κανει για αυτο το μηχανακι..εγω τρεις φορες εχω αλλαξει και αυτα ξαναβαζω..μην κανεις πειραματα με αλλο λαστιχο...μονοδρομος battlewing

φίλε μου με βάση αναρίθμητα παραδείγματα βεστρομάδων, είσαι αρκετά λάθος στο ποστ αυτό...για μένα τα μπάτλ είναι απαράδεκτα κ για πολλούς ακόμη. Η πρώτη απάντηση είναι κ τα καλύτερα λάστιχα για το στρομ αυτή τη στιγμή κ για ελληνικούς δρόμους.
    φιλικά
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    φίλε μου με βάση αναρίθμητα παραδείγματα βεστρομάδων, είσαι αρκετά λάθος στο ποστ αυτό...για μένα τα μπάτλ είναι απαράδεκτα κ για πολλούς ακόμη. Η πρώτη απάντηση είναι κ τα καλύτερα λάστιχα για το στρομ αυτή τη στιγμή κ για ελληνικούς δρόμους.
    φιλικά

+650

Ετσι ακριβως ειναι!
    Shit happens

Μηπως φταιει η διαφορετικη οδηγηση του καθενος απο 'μας για τις διαφορετικες αποψεις για το ιδιο λαστιχο;
    Γιατι λιγο-πολυ, ολοι στους ιδιους δόμους κυκλοφορουμε. Παντως το battl. (αυτο φοραω) δεν με κραταει (sorry Random). Λαμβανω υποψη τις απαντησεις σας και βγαινω στην αναζητηση.
    Ευχαριστω παιδια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2c-rover
    Μηπως φταιει η διαφορετικη οδηγηση του καθενος απο 'μας για τις διαφορετικες αποψεις για το ιδιο λαστιχο;
    Γιατι λιγο-πολυ, ολοι στους ιδιους δόμους κυκλοφορουμε. Παντως το battl. (αυτο φοραω) δεν με κραταει (sorry Random). Λαμβανω υποψη τις απαντησεις σας και βγαινω στην αναζητηση.
    Ευχαριστω παιδια
    Δεν καταλαβαινω το γιατι..μηπως δεν παιζεις σωστα με τις πιεσεις? με 33 εμπρος και 40 πισω εμενα κραταει πολυ καλα με τα BW. Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως προτιματε τρακτερωτο τακουνι(σαν το μετζελερ) σε μια μηχανη που ο μεσος ορος ταχυτητας ειναι 150+ , τουλαχιστον για εμενα στην Ε.Ο. παω απο 140 και ανω σχεδον παντα..Βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες..οι πωλησεις παντως στην Ελλαδα για το BW ειναι στην κορυφη σε σχεση με τα αλλα..
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Δεν καταλαβαινω το γιατι..μηπως δεν παιζεις σωστα με τις πιεσεις? με 33 εμπρος και 40 πισω εμενα κραταει πολυ καλα με τα BW. Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως προτιματε τρακτερωτο τακουνι(σαν το μετζελερ) σε μια μηχανη που ο μεσος ορος ταχυτητας ειναι 150+ , τουλαχιστον για εμενα στην Ε.Ο. παω απο 140 και ανω σχεδον παντα..Βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες..οι πωλησεις παντως στην Ελλαδα για το BW ειναι στην κορυφη σε σχεση με τα αλλα..
    Τρακτεροτό τακούνι;;;;:wacko:

Πότε είδες τελευταία φορά Metzeler Tourance EXP?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2c-rover
    Δεν τολμω να ανοιξω λιγο το γκαζι με τα μαμα Bridgestone και κανω οχταρια.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ ρε γελοίε τι γελάς??? Το λίγο γκάζι είναι υποκειμενικό, λίγο για μένα είναι κάτι πάνω από το ρελαντί αλλά λίγο για χεράδες με βεστρόμ είναι λίγο πρίν το τέρμα της γκαζιέρας.

Έτσι κι αλλιώς είναι πολλά τα άλογα φίλε μου και δεν βαστιούνται στο δρόμο

το νέο ελαστικό από την suzuki για να μην κάνει οχτάρια το V-Strom

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ερπύστρια.jpg 
Προβολές:	639 
Μέγεθος:	2,1 KB 
ID:	207219
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10