τι λε ρε? σοβαρα?
πηγή: http://news.motorbiker.org/blogs.nsf...otorcycles.htm
![]()
τι λε ρε? σοβαρα?
πηγή: http://news.motorbiker.org/blogs.nsf...otorcycles.htm
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ποτέ, κανένας δεν έχει ξεπεράσει το όριο ταχύτητας σε Ελληνικό δρόμο. ΠΟΤΕ! Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος. ...
Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ
Α μάλιστα.
Όπως την Βιλγαρία. Θα έχουμε παρόμοιο κλίμα φαίνεται, γι'αυτό η διαφορά μας από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.
Έ ρε πίτσα που χρειάζεται!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
:rotflmao:
πρωτη φορα το ακουω οτι εχουμε αλλο οριο ταχυτητας οι μηχανοβιοι απο αλλα οχηματα...
εχω λιωσει μιλαμε ...
παντως στην εθνικη εγω δεν ειδα ποτε πινακιδα ξεχωριστη που να γραφει πχ μεγ ταχυτητα 100 χλμ για μηχανες ...
θα μυρισω τα νυχια μ?
:hypnotize![]()
Rocking All the Way
Κλάιν μάιν... Ούτε 50 είδα ποτέ στην πόλη ούτε 90 στην εθνική . Ούτε και μπορώ να ακολουθήσω τις μαλακίες που ορίζει ο νόμος . Αν το πρόβλημα ήταν η ταχύτητα και μόνο αυτή τότε θα έπρεπε να έχουμε κόφτες στα 50/100 με επιλογέα σε όλα τα οχήματα . Για μένα τα όρια αυτά είναι μεταβλητά και κοφτιάζουν εκεί που νοιώθω τη μηχανή να με ταξιδεύει με ασφάλεια και να είναι του χεριού μου ... Τα 200 δεν είναι ανάμεσα τους , εκεί η μηχανή κάνει τα δικά της ή τεσπα κάποια στιγμή θα τα κάνει . Τότε έρχετε ο κρύος ιδρώτας .
Η διαφορά μεταξύ οχημάτων έχει τη λογική της προστασίας και μόνο . Οπότε ένα πόντο μπορεί να τον έχει . . .
Μήπως αν (ξανά) διάβαζες τον ΚΟΚ?Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
... Ούτε 50 είδα ποτέ στην πόλη . . .
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
αυτα που γραφει για μοτοσυκλετες νομιζω ειναι αυτα που ισχυουν για 125 και κατω
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
αυτα που γραφει για μοτοσυκλετες νομιζω ειναι αυτα που ισχυουν για 125 και κατω
Νομιζω τα ορια στα δεξια ειναι για εθνικη οδο ....και συμφωνα με το νομο (που δεν εφαρμοζεται ) τα 50αρια και μικρα μηχανακια δεν επιτρεπονται σε "highway" που λενε και στο america...
δεν ξερω... παντως αμα βρω μηχανακι με τελικη 90 θα χει και πολυ καλη καταναλωση![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Νομιζω τα ορια στα δεξια ειναι για εθνικη οδο ....και συμφωνα με το νομο (που δεν εφαρμοζεται ) τα 50αρια και μικρα μηχανακια δεν επιτρεπονται σε "highway" που λενε και στο america...
δεν ξερω... παντως αμα βρω μηχανακι με τελικη 90 θα χει και πολυ καλη καταναλωση![]()
Τα 50αρια οντως δεν επιτρεπονται στην Εθνικη..Μητσο του Βασιλη νομιζω εχει "χαμηλη καταναλωση".Μεχρι 80 παει :rotflmao: :rotflmao:
Rocking All the Way
Εντάξει, δεν παίζει αυτό...
Που τα βρήκανε και τα βάλανε τα όρια...![]()
Ελλάδα και Βουλγαρία τα όρια ταχύτητας είναι τα ίδια σε αυτοκίνητα και μηχανές άνω των 125 κ.ε.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
δεν εχεις δικιο νομιζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
:rotflmao:
πρωτη φορα το ακουω οτι εχουμε αλλο οριο ταχυτητας οι μηχανοβιοι απο αλλα οχηματα...
εχω λιωσει μιλαμε ...
παντως στην εθνικη εγω δεν ειδα ποτε πινακιδα ξεχωριστη που να γραφει πχ μεγ ταχυτητα 100 χλμ για μηχανες ...
θα μυρισω τα νυχια μ?
στον κοκ αναφερονται διαφορετικα ορια αναλογα με τον κυβισμο κι αναλογα τον δρομο στον οποιο κινειται το μηχανακι.
στις εθνικες οδους αναγραφεται το ανωτατο οριο κινησης κι οχι αναλυτικα για καθε οχημα που κινειται εκει.
σιγα μην ψαξανε πολυ να τα βρουνε..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Που τα βρήκανε και τα βάλανε τα όρια...![]()
τα ειχαν ετοιμα απο την δεκαετια του εξηντα..
Tα όρια αυτά απλά δεν ισχύουν.Για μοτοσυκλέτες άνω των 125 κυβικών τα όρια είναι ίδια με των αυτοκινήτων.
50 στην πόλη
90 στον επαρχιακό
110 σε ταχείας κυκλοφορίας
130 σε αυτοκινητόδρομο
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
πριν 2 χρονια που ειχα δωσει για διπλωμα το βιβλιο ελεγε οτι για μηχανες ισχυουν διαφορετικα ορια...οπως επισης οτι απαγορευονται οχηματα στην εθνικη οδο που δεν εχουν τελικη πανω απο 70χλμ/ την ωρα. (η κατι τετοιο)
τωρα δεν ξερω αμα εχουν ξαναλλαξει... η διαφορα για τα ορια νομιζω ηταν η 10 η 20 χλμ. ακριβως δεν θυμαμαι...