Σελίδα 11 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Αν ο δρόμος λέει να πας με 50 και εσύ πας με 51 ε τότε το ατύχημα δεν θα αργήσει να συμβεί (για να μην πω το πιο βαρύ, "τα ήθελες και τα έπαθες").

Το τραγικό είναι ότι όλοι μα όλοι ξέρουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος και παρόλα αυτά το κάνουν.

εσυ δλδ ακολουθεις ΠΑΝΤΑ τον ΚΟΚ, οπου κα να βρισκεσαι ε?? και δεν εχεις πιασει τον εαυτο σου να κινειται μεσα στην πολη με 51 ή και 52χλμ/ωρα??

και για να στο θεσω και αλλιως (μην νομιζεις οτι ειναι προσωπικο)...
    θεωρεις σωστο τον ΚΟΚ στα ανωτατα ορια που θεσπιζει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από macedon1
    Αυτα θελεις και τα λες η σου ξεφευγουν;ποια 80 κμ και ποιο φρενο;Δεν προσεξες οτι ουτε οι θεατες δεν προλαβαν να τον δουνε ;ο χαζομαλακας ειχε 200+ γι αυτο ΔΕΝ τον ειδε ο οδηγος.Λες να τον εβλεπε που ερχοταν και να εστριβε;Αφου δεν βλεπει τιποτα μπροστα του λογικο ειναι να στριψει .Τωρα αν του βγει ο εγκληματιας (γιατι περι αυτου προκειται) απο την απεναντι στροφη που ειναι 100 μετρα και τα καλυπτει σε δεκατα με την ταχυτητα που εχει ο οδηγος δεν φταιει σε τιποτα.
    Κι οσο για τους ιδιοκτητες με ss με μπουσες και μουσες οι 99% εχουν ψυχοτεχνικα προβληματα και χρειζουν ψυχαναλυσης.Σε αντιθετη περιπτωση δεν υπαρχει λογος να παρω μπουσα και να ρολαρω με 100-130 στο ταξιδι μου.
    ._

Δηλαδη ο χαζομαλακας πηγαινε με 90 και μειωσε περνωντας μπροστα απο το βαν με καμια 30αρια κμ θες να πεις;
    Μα καλα θα τρελαθουμε ;Μπορεις να παρατηρησεις πως ουτε οι παρευρισκωμενοι προλαβαν να καταλαβουν τι εγινε;
    Οχι φιλε, φταιει ο καγκουρας , οπως φταινε και ολοι οσοι τρεχουν σαν βαρεμενοι στους δρομους..

φιλε κατι πρεπει να κανεις με τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις....ή μειωσε τα στο μισο ή διπλασιασε την δοση.

1)αν εσυ ειδες ο τυπος στο βιντεο πηγαινε με 200+ εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης...
    2)επισης πρεπει να σου εχει γ@μησει καποιος την γκομενα με μπουσα ή ss...δεν εξηγειται αλλιως...
    3)για σενα το τρεξιμο να υποθεσω ειναι τα 80χλμ/ωρα?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    φιλε κατι πρεπει να κανεις με τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις....ή μειωσε τα στο μισο ή διπλασιασε την δοση.

1)αν εσυ ειδες ο τυπος στο βιντεο πηγαινε με 200+ εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης...
    2)επισης πρεπει να σου εχει γ@μησει καποιος την γκομενα με μπουσα ή ss...δεν εξηγειται αλλιως...
    3)για σενα το τρεξιμο να υποθεσω ειναι τα 80χλμ/ωρα?
    Χα , χα ,χα !!! σε δικαιολογω για το νεαρο της ηλικιας σου....
    Να σου πω οτι ειμαι 47 κι οτι καβαλαω απο τα 21 μου; Οσο χρονων εισαι τοσα μοτορια εχω καβαλησει μικρε!! Οταν προσπαθουσα να πιασω τα 200 με μοντελα του '80 , εσυ εισουν στου μπαμπα σου τα
    αρ@#$δια..Κι αν θες να μαθεις,τα μοτορια που εχω τωρα ειναι Gran Canyon,shadow 600 και DR 650 το οποιο το εχω κανει για χωμα. Κι επειδη θελω να απολαμβανω το ταξιδι μου με 130-150 περνω ψυχοφαρμακα ετσι;Τωρα αν νομιζεις οτι ειναι νορμαλ οσοι πανε με 250 στους δρομους,μαλλον εισαι επικινδυνο ατομο κι εσυ και οι υπολοιποι ομο'ι'δεατες σου βαρεμενοι .
    Α, κι οσο για την γκομενα που ειπες, ελα Πτολεμαιδα και ρωτα για μενα...θα μαθεις πολλα.....!!! Τελος!!!
    The last Rebel

Να σου πω οτι ειμαι 47 κι οτι καβαλαω απο τα 21 μου; Οσο χρονων εισαι τοσα μοτορια εχω καβαλησει μικρε!! Οταν προσπαθουσα να πιασω τα 200 με μοντελα του '80 , εσυ εισουν στου μπαμπα σου τα
    αρ@#$δια..Κι αν θες να μαθεις,τα μοτορια που εχω τωρα ειναι Gran Canyon,shadow 600 και DR 650 το οποιο το εχω κανει για χωμα. Κι επειδη θελω να απολαμβανω το ταξιδι μου με 130-150 περνω ψυχοφαρμακα ετσι;Τωρα αν νομιζεις οτι ειναι νορμαλ οσοι πανε με 250 στους δρομους,μαλλον εισαι επικινδυνο ατομο κι εσυ και οι υπολοιποι ομο'ι'δεατες σου βαρεμενοι .
    Α, κι οσο για την γκομενα που ειπες, ελα Πτολεμαιδα και ρωτα για μενα...θα μαθεις πολλα.....!!! Τελος!!!
    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ που λέει κι ο byron :rotflmao:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να σου πω οτι ειμαι 47 κι οτι καβαλαω απο τα 21 μου; Οσο χρονων εισαι τοσα μοτορια εχω καβαλησει μικρε!!
    Παίζει να σου χρειαστούν άλλα 26 χρόνια για να μάθεις να εκτιμάς την ταχύτητα ενός οχήματος χωρίς να κοιτάς το κοντέρ.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Παίζει να σου χρειαστούν άλλα 26 χρόνια για να μάθεις να εκτιμάς την ταχύτητα ενός οχήματος χωρίς να κοιτάς το κοντέρ.

Πσσσσς πολυ... ψαγμενο αυτο :a31:

εγω παλι δεν σε συγχωρω ακριβως επειδη εισαι και μεγαλυτερος και θα επρεπε να σκεφτεσαι διπλα και τριδιπλα αυτα τα οποια λες...

και ακριβως επειδη εσυ προσπαθουσες να πιασεις τα 200 οταν εγω ημουν στα @@ του πατερα μου, δεν εκτιμας (και πιθανοτατα δεν ξερεις) ποσο ευκολα και με μεγαλυτερη ασφαλεια πιανουν οι σημερινες μηχανες τα 200.

νομιζεις οτι ενα νουμερο (το 200 εν προκειμενω) θελει κοπο και ιδρωτα. δεν ειναι ομως ετσι. καλως ηρθες στο 2010.

τα μοτορια σου δεν μου λενε τιποτα απολυτως. ξεχασμενα παλιοσιδερα ειναι και νομιζεις οτι ειναι κατι.

κανε το ταξιδακι σου με 130-150 και μην εκφερεις γνωμη για αλλες ταχυτητες και καταστασεις.

εν κατακλειδι, εχεις μεινει πολυ πισω και δεν εισαι δα και κανας 60αρης. υπαρχουν αρκετα μεγαλυτεροι σου μεσα στο φορουμ και δεν εχουν τις αποψεις σου...

εκσυγχρονισου μπαρμπα...

εσυ δλδ ακολουθεις ΠΑΝΤΑ τον ΚΟΚ, οπου κα να βρισκεσαι ε?? και δεν εχεις πιασει τον εαυτο σου να κινειται μεσα στην πολη με 51 ή και 52χλμ/ωρα??

και για να στο θεσω και αλλιως (μην νομιζεις οτι ειναι προσωπικο)...
    θεωρεις σωστο τον ΚΟΚ στα ανωτατα ορια που θεσπιζει??
    Πολύ προβλέψιμη η ερώτησή σου και την περίμενα από κάποιον.
    Εγώ όχι ποτέ μέσα στην πόλη δεν πάω με όσα πρέπει, πάντα με παραπάνω και μέχρι εκεί που αισθάνομαι ότι μπορώ να αντιδράσω έγκαιρα κάθε φορά. Αλλά επίσης πάντα σταματάω στο κόκκινο, στο πράσινο, στο stop, στο μη stop κτλ..Επίσης πάντα παρκάρω σε πεζοδρόμιο.
    Οι νόμοι είναι αυθαίρετο πράγμα για μένα. Αλλά φυσικά ποτέ δεν παίζουν στα όρια. Όταν λέει με 90 σε έναν επαρχιακό σίγουρα μπορείς να πας κ με 110 αλλά αφήνει περιθώριο για όλους τους αστάθμητους παράγοντες που δεν αφορούν την ταχύτητα αυτήν καθεαυτήν.

Ο Κ.Ο.Κ. πολλές φορές έχει χαμηλά όρια γιατί δεν μπορεί το κράτος να ανταποκριθεί σην ανάγκη για ασφαλείς δρόμους. Όταν ο δρόμος είναι για κλάμματα με λακούβες, ανάποδες κλήσεις και χάραξη από λούνα παρκ τότε το κράτος πρέπει να καλύψει αλλιώς αυτές τις κακοτεχνίες.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Ο Κ.Ο.Κ. πολλές φορές έχει χαμηλά όρια γιατί δεν μπορεί το κράτος να ανταποκριθεί σην ανάγκη για ασφαλείς δρόμους. Όταν ο δρόμος είναι για κλάμματα με λακούβες, ανάποδες κλήσεις και χάραξη από λούνα παρκ τότε το κράτος πρέπει να καλύψει αλλιώς αυτές τις κακοτεχνίες.
    Επίσης πρέπει να καλύψει τις ικανότητες (ή μη) του κάθε οδηγού. Για ευνόητους λόγους λοιπόν, η σηματοδότηση πραγματοποιείται σκεπτόμενοι τον χειρότερο (οδηγό) και όχι τον καλύτερο.
    Life begins at 45°.

Πολύ προβλέψιμη η ερώτησή σου και την περίμενα από κάποιον.
    Εγώ όχι ποτέ μέσα στην πόλη δεν πάω με όσα πρέπει, πάντα με παραπάνω και μέχρι εκεί που αισθάνομαι ότι μπορώ να αντιδράσω έγκαιρα κάθε φορά. Αλλά επίσης πάντα σταματάω στο κόκκινο, στο πράσινο, στο stop, στο μη stop κτλ..Επίσης πάντα παρκάρω σε πεζοδρόμιο.
    Οι νόμοι είναι αυθαίρετο πράγμα για μένα. Αλλά φυσικά ποτέ δεν παίζουν στα όρια. Όταν λέει με 90 σε έναν επαρχιακό σίγουρα μπορείς να πας κ με 110 αλλά αφήνει περιθώριο για όλους τους αστάθμητους παράγοντες που δεν αφορούν την ταχύτητα αυτήν καθεαυτήν.

μην γελιομαστε, ακομα και με 90 ή 80 να πηγαινεις (οσο ειναι δλδ το οριο) στον επαρχιακο, και εχει λακουβες, αναποδες κλισεις και κακοτεχνιες, μπορεις ανετα να φας τα μουτρα σου.

δεν μπορει να ξερει ο ΚΟΚ και ο καθε νομοθετης ποιος ειναι σκατα δρομος και ποιος θα γινει για να χαμηλωσει το οριο.

ετσι οπως το βλεπω εγω, ο ΚΟΚ ειναι μια γενικη θεωρηση του νομου που ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να μην κανει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του στον δρομο.
    εχει τρομερα κενα, οσον αφορα τα ορια του γιατι ειναι εκτος τοπου και χρονου και οσον αφορα την ποιοτητα των δρομων και την δυνατοτητα των οχηματων. (ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια).

με πιο κατανοητα λογια...
    δεν μπορεις να εχεις οριο στην Αττικη οδο τα 130 που ακομα και με 150 να πας, βαριεσαι την ζωη σου.
    ουτε ΟΛΟΙ οι επαρχιακοι ειναι σκατα για να εχεις 90. μπορει σε καποιον να χρειαστει να πας με 50 για να σωσεις την ζωουλα σου και στον αλλο τα 130 να ερχονται ευκολα σε καποια σημεια.

δεν μπορει φυσικα να εχει διαφορετικα ορια για καθε δρομο, αλλα μπορει να φτιαξει τους δρομους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    εγω δεν μπορω να καταλαβω πως
    απο την μια λεμε οτι οι δρομοι στην ελλαδα ειναι ενα ματσο χαλια
    κι απο την αλλη οτι σε αυτους τους δρομους μπορουμε να παμε με 200.

κατι δεν στεκει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    εγω δεν μπορω να καταλαβω πως
    απο την μια λεμε οτι οι δρομοι στην ελλαδα ειναι ενα ματσο χαλια
    κι απο την αλλη οτι σε αυτους τους δρομους μπορουμε να παμε με 200.

κατι δεν στεκει..
    Και χάλια δρόμους έχουμε και μπορούμε να πάμε με 200.
    Δεν είναι ένας από τους λόγους που σκοτώνοντε τόσοι το ότι ισχύουν και τα δυο?

Για προσωπική χρήση έχω τρεις κανόνες που αν τους ακολουθώ νιώθω αφαλής.

1) Δεν ξεπερνώ τα όριά μου.
    2) Δεν ξεπερνώ τα όρια της μηχανής μου.
    3) Δεν ξεπερνώ τα όρια του δρόμου που κινούμε.

Σε κάθε "ατύχημα¨αν το σκεφτείς τουλάχιστον ένα έχει παραβιαστεί.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

μην γελιομαστε, ακομα και με 90 ή 80 να πηγαινεις (οσο ειναι δλδ το οριο) στον επαρχιακο, και εχει λακουβες, αναποδες κλισεις και κακοτεχνιες, μπορεις ανετα να φας τα μουτρα σου.

δεν μπορει να ξερει ο ΚΟΚ και ο καθε νομοθετης ποιος ειναι σκατα δρομος και ποιος θα γινει για να χαμηλωσει το οριο.

ετσι οπως το βλεπω εγω, ο ΚΟΚ ειναι μια γενικη θεωρηση του νομου που ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να μην κανει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του στον δρομο.
    εχει τρομερα κενα, οσον αφορα τα ορια του γιατι ειναι εκτος τοπου και χρονου και οσον αφορα την ποιοτητα των δρομων και την δυνατοτητα των οχηματων. (ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια).

δεν μπορεις να εχεις οριο στην Αττικη οδο τα 130 που ακομα και με 150 να πας, βαριεσαι την ζωη σου.
    ουτε ΟΛΟΙ οι επαρχιακοι ειναι σκατα για να εχεις 90. μπορει σε καποιον να χρειαστει να πας με 50 για να σωσεις την ζωουλα σου και στον αλλο τα 130 να ερχονται ευκολα σε καποια σημεια.

δεν μπορει φυσικα να εχει διαφορετικα ορια για καθε δρομο, αλλα μπορει να φτιαξει τους δρομους.
    Σου έχω απαντήσει ήδη σε όλα αυτά που λες.

Πρέπει να αφήσει όριο ασφαλείας. Δεν γίνεται να τερματίζει τις δυνατότητες ενός δρόμου. Όταν συμβεί το ακραίο πρέπει να υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα που λένε. Το περιθώριο αντίδρασης.

Και χάλια δρόμους έχουμε και μπορούμε να πάμε με 200.
    Δεν είναι ένας από τους λόγους που σκοτώνοντε τόσοι το ότι ισχύουν και τα δυο?

Για προσωπική χρήση έχω τρεις κανόνες που αν τους ακολουθώ νιώθω αφαλής.

1) Δεν ξεπερνώ τα όριά μου.
    2) Δεν ξεπερνώ τα όρια της μηχανής μου.
    3) Δεν ξεπερνώ τα όρια του δρόμου που κινούμε.

Σε κάθε "ατύχημα¨αν το σκεφτείς τουλάχιστον ένα έχει παραβιαστεί.
    το προβλημα ειναι η στιγμη που θα υπερεκτιμησουμε τα ορια μας..

και συνηθως οταν το καταλαβαινουμε, ειναι πλεον αργα.

η απορια μου ηταν με ποια λογικη, ενω ξερουμε οτι ειναι καροδρομοι αυτοι που εχουμε,
    αποφασιζουμε να στειλουμε το κοντερ στα 200.

ετσι παμε γυρευοντας για το ατυχημα.

τα περισσοτερα ατυχηματα δεν θα ειχαν γινει αν η ταχυτητα ηταν νορμαλ.
    ασχετα απο το ποιος ευθυνοταν και το ποιος οχι.

: [/B]
    φιλε μου στην αττικη οδο δεν εισαι μονος.
    αν το εχεις παρατηρησει, κινουνται κι αλλοι οδηγοι εκει γυρω.
    και κανενας δεν σε βεβαιωνει οτι αυτοι ολοι ειναι οι σουμαχερ και οι ροσσι που βγηκαν βολτα.
    τα 130 ειναι μια ταχυτητα που σου δινει περιθωριο να αντιδρασεις οταν γινει η μαλακια..
    τα 200 δινουν σε σενα ενα κλασμα του δευτερολεπτου να πεις οποια προσευχη προλαβεις
    και στους φιλους σου την ευκαιρια να ψαλλουν επιμνημοσυνες δεησεις.

Σελίδα 11 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις