Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Revit Sirocco

Revit Sirocco

Αν έχει κανείς το Sirocco της Revit, έχει τόσο καλό αερισμό το καλοκαίρι όσο λένε αυτοί που το πουλάνε; Δηλαδή θα κάνατε ταξίδι Αύγουστο στην Ελλάδα με αυτό το μπουφάν;

Banned Το avatar του/της WebD
    Οποιοδήποτε διάτρητο μπουφάν είναι ότι πρέπει για ταξίδι εκτός πόλης με μεγάλη μηχανή. Και δεν είναι μόνο το θέμα ασφάλειας από τις προστασίες σε ενδεχόμενη πτώση... αλλά κυρίως το θέμα εγκαύματος από τον καυτό ήλιο ειδικά μεσημεριανές ώρες.

Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά ένα απλό spool που έχω, με έχει σώσει τα καλοκαίρια.

Υ.Γ. Διάτρητο παντελόνι υπάρχει;;;

Υ.Γ.2 Γράψε λάθος γιατί τώρα πρόσεξα ότι δεν είναι διάτρητο το συγκεκριμένο.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Οποιοδήποτε διάτρητο μπουφάν είναι ότι πρέπει για ταξίδι εκτός πόλης με μεγάλη μηχανή. Και δεν είναι μόνο το θέμα ασφάλειας από τις προστασίες σε ενδεχόμενη πτώση... αλλά κυρίως το θέμα εγκαύματος από τον καυτό ήλιο ειδικά μεσημεριανές ώρες.

Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά ένα απλό spool που έχω, με έχει σώσει τα καλοκαίρια.

Υ.Γ. Διάτρητο παντελόνι υπάρχει;;;
    ναι υπαρχει

Βλαμμένο Μέλος Το avatar του/της Jason_ch
    Tο Sirocco είναι 3 season που σημαίνει οτι δουλεύει όλο το χρόνο εκτός απο χειμώνα,
    Για τη δουλειά που θες, το AIR της ίδιας εταιρίας (που είμαι κάτοχος)(του μπουφάν όχι της εταιρίας) είναι φανταστικό.
    Μπορώ χωρίς υπερβολές να πω, οτι ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ περισσότερο απο το να φοράς ένα απλό κοντομάνικο.(δεν καίγεσαι όπως είπε και ο gigenis)

ρίξε μια ματιά εδώ, έχουν και βιντεάτσια.
    http://www.revzilla.com/product/revi...ket#videos_tab
    " Όλα είναι δρόμος "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
    Tο Sirocco είναι 3 season που σημαίνει οτι δουλεύει όλο το χρόνο εκτός απο χειμώνα,
    Για τη δουλειά που θες, το AIR της ίδιας εταιρίας (που είμαι κάτοχος)(του μπουφάν όχι της εταιρίας) είναι φανταστικό.
    Μπορώ χωρίς υπερβολές να πω, οτι ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ περισσότερο απο το να φοράς ένα απλό κοντομάνικο.(δεν καίγεσαι όπως είπε και ο gigenis)

ρίξε μια ματιά εδώ, έχουν και βιντεάτσια.
    http://www.revzilla.com/product/revi...ket#videos_tab
    υποψιν οτι το Air εχει τα βασικοτερα των υλικων σαν κατασκευη γιαυτο και ειναι τοσο προσιτο οικονομικα.
    εχει και αλλα μπουφαν η revit με πολυ καλυτερα υλικα και διατρητα με αδιαβροχη και θερμομωνοτικη επενδυση.

Βλαμμένο Μέλος Το avatar του/της Jason_ch
    όπως το sirocco!
    " Όλα είναι δρόμος "

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εχω κι εγω το air...πολυ καλη ποιοτητα του(κατι αλλα που ειχα δει ηταν πατσαβουρια μπροστα του, μαζι και dainese)...αλλα δεν ειναι τοσο δροσερο σε σχεση με αλλα...εγω το πηρα αφενος γιατι ηταν καλυτερο ποιοτητα, αφετερου γιατι μου καθοταν πραγματικα γαντι, σε αντιθεση με τα υπολοιπα...

λιγο αργα βεβαια για καλοκαιρινο μπουφαν:a13:

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εχω κι εγω το air...πολυ καλη ποιοτητα του(κατι αλλα που ειχα δει ηταν πατσαβουρια μπροστα του, μαζι και dainese)...αλλα δεν ειναι τοσο δροσερο σε σχεση με αλλα...εγω το πηρα αφενος γιατι ηταν καλυτερο ποιοτητα, αφετερου γιατι μου καθοταν πραγματικα γαντι, σε αντιθεση με τα υπολοιπα...

λιγο αργα βεβαια για καλοκαιρινο μπουφαν:a13:
    Κι εγώ το air έχω...
    Έψαχνα άνοιξη για καλοκαιρινό μπουφάν κ με τη βοήθεια των φίλων από εδώ κατέληξα
    σ' αυτό! (είχα πει ότι θα γράψω κ τα συμπεράσματά μου αλλά ποτέ δε βρήκα χρόνο)
    Από άποψη απόδοση/τιμή είναι ό,τι καλύτερο θα έλεγα.
    Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αρκετά δροσερό εν κινήσει κ στα ταξίδια δεν θα έχεις κανένα
    πρόβλημα. Ακόμα κ με μικρή ταχύτητα δροσίζει! Αλλά μές στην πόλη η ακινησία στα φανάρια
    αποτελεί πρόβλημα (όπως κ σε κάθε άλλο μπουφάν προφανώς).
    Επίσης οι προστασίες του σε ώμους κ αγκώνες είναι πολύ καλές. Η πλάτη χάνει, αλλά αργότερα
    μπορείς να την αντικαταστήσεις.
    Γενικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, κάνει, κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλή δουλειά κ
    η τιμή είναι λογική χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις extra το όνομα (π.χ. Dainese).
    Φύγαμε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
    ...
    η τιμή είναι λογική χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις extra το όνομα (π.χ. Dainese).
    ειχα βρει και dainese στα ιδια λεφτα...αλλα πραγματικα η διαφορα στην ποιοτητα ηταν χαοτικη...το dainese ηταν λες και απο λαικη σε σχεση με το ρεβιτ:hypnotize

Λοιπόν, από τότε που πόσταρα την ερώτηση το πήρα το μπουφάν, σε καλή τιμή από το fc-moto.de, και ταξίδεψα κιόλας 1800 χλμ ανά την Ελλάδα. Είναι πολύ καλό μπουφάν, με τέλειο αερισμό, πρακτικότατο και εργονομικό. Σε καθημερινή χρήση μέσα στη ζέστη και τον ήλιο, δεν ένοιωσα καθόλου κούραση λόγω ζέστης (εν κινήσει, πάντα). Περιμένω να το δοκιμάσω και το χειμώνα...

Παρόμοια θέματα

1. Revit Off Track Jacket (Το χει κανεις?)
    από costas_k στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2010, 14:47
  2. revit παντελονι
    από tanouki2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 17:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας