Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer

Αυτό είναι το σημείο κλειδί όλης της συζήτησης: και το βανάκι με αυτή τη λογική έκανε αυτό που έκανε ... και εγώ τις όποιες δυκλίδες ασφάλειας που κρατάω, τις ορίζω βάσει των ορίων που έχει ο κάθε δρόμος, δηλαδή αν υπάρχει πχ. όριο 90 χλμ. στο δρόμο, τότε δεν το περιμένω να περάσει κάποιος με 200 ... και έτσι μπορεί να γίνει η στραβή ...
    ετσι ειναι φιλε οσο πιο γρηγορα αυτο το καταλαβουμε τοσο πιο κοντα θα μαστε στο να καταλάβουμε τι είναι οδιγικη παιδεια που το πεταμε και λεμε οι αλλοι φταίνε που δε την εχουν.

http://www.aodos.gr/article.asp?cati...&pubid=2039002

Κατεβάστε και το pdf όσοι δεν το έχετε ήδη, είναι ΤΖΑΜΠΑ οδηγική παιδεία για όλους.

Υπάρχει και sticky

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=74608

Ε μετά αν ακόμα φταίει το ΙΧ που δεν είδε αυτόν που πάει με 200+ τότε διεκδικηστε το δίκιο σας από τον τάφο.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τεσπα
    οκ
    οι αλλοι φταινε παλι το ξερα.. απλα ηθελα να δω σε τι ποσοστο το πιστευετε ολοι εσεις εξω οι γληγολοι.
    Φανταστικό σενάριο. Αθηνών-Κορίνθου. Κατεβαίνω με 200 (δε σου βάζω παραπάνω) στην αριστερή λωρίδα. Αυτοκίνητο στην αμέσως δεξιά της, με 80 χ.α.ώ., χωρίς προφανή λόγο, ενώ με βλέπει στους καθρέπτες του, θεωρεί ότι είναι γρήγορος και άνετος και χώνεται αριστερά. Τρακάρουμε επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανε λάθος. Εγώ είμαι πάνω από το όριο. Εκείνος αλλάζει λωρίδα. Πιστεύετε ότι φταίω? Συνυπαίτιος? Απλή ερώτηση. Δε χρειάζεται άλλη συζήτηση μετά από αυτό.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Φανταστικό σενάριο. Αθηνών-Κορίνθου. Κατεβαίνω με 200 (δε σου βάζω παραπάνω) στην αριστερή λωρίδα. Αυτοκίνητο στην αμέσως δεξιά της, με 80 χ.α.ώ., χωρίς προφανή λόγο, ενώ με βλέπει στους καθρέπτες του, θεωρεί ότι είναι γρήγορος και άνετος και χώνεται αριστερά. Τρακάρουμε επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανε λάθος. Εγώ είμαι πάνω από το όριο. Εκείνος αλλάζει λωρίδα. Πιστεύετε ότι φταίω? Συνυπαίτιος? Απλή ερώτηση. Δε χρειάζεται άλλη συζήτηση μετά από αυτό.
    Αυτό ρώτησα και εγώ τον devils και νόμιζε ότι μιλάει κινέζικα.
    Και οι δυο παρανόμησαν ποιος φταίει πιο πολύ (λες και αυτό μας νοιάζει)? Αυτός με την μεγαλύτερη λόγω Κ.Ο.Κ. (αυθαίρετα μεγαλύτερη) παρανομία?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Φανταστικό σενάριο. Αθηνών-Κορίνθου. Κατεβαίνω με 200 (δε σου βάζω παραπάνω) στην αριστερή λωρίδα. Αυτοκίνητο στην αμέσως δεξιά της, χωρίς προφανή λόγο, ενώ με βλέπει στους καθρέπτες του, θεωρεί ότι είναι γρήγορος και άνετος και χώνεται αριστερά. Τρακάρουμε επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανε λάθος. Εγώ είμαι πάνω από το όριο. Εκείνος αλλάζει λωρίδα. Πιστεύετε ότι φταίω? Συνυπαίτιος? Απλή ερώτηση. Δε χρειάζεται άλλη συζήτηση μετά από αυτό.
    οχι ρε πηγαινε και με 330 εσυ δε φταισ ποτε το καταλαβα πριν.ο αλλος φταιει που δεν εχει παιδεια οδιγικη και αλλαξε λωριδα.

οχι ρε πηγαινε και με 330 εσυ δε φταισ ποτε το καταλαβα πριν.ο αλλος φταιει που δεν εχει παιδεια οδιγικη και αλλαξε λωριδα.
    Αμήν, τελικά δεν είμαι εγώ ο ηλίθιος.

Παλαιό μέλος
    Φταις κι εσυ, και για μενα φταις περισσοτερο εσυ απο τον αλλο.
    Φταιει κι ο αλλος ισως για μενα λιγοτερο απο σενα.

αυτός που άλλαξε λωρίδα τι φταίει ρε παιδια??

:rotflmao:

είμαι εγώ στη δεξιά και αποφασίζω να μπω αριστερή για να κάνω προσπέραση σε αργά κινούμενο όχημα ελέγχω δε βλέπω τίποτα ανάβω φλας και ξεκινώ τη προσπέραση μου..
    στα επόμενα 10 μετρά και ενώ είμαι στην αριστερή πλέον εμφανίζεται από το πουθενά ο ογλήγορος με 300 οπού και δεν είχα δει όταν πριν 10 δευτ. έλεγξα μιας και η ταχύτητα που κινείται ο ογλήγορος είναι 100 μέτρα το δευτερόλεπτο..και ο οποίος εκτός του ότι δε κινείται στα όρια ταχύτητας..δε έχει και αποστάσεις ασφάλειας..ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου γιατί νόμιζε ότι σε αυτά τα χιλ το έχει το άθλημα..

άρα φταίω εγώ που αποφάσισα ότι μπορώ να προσπεράσω..

είμαι εγώ στη δεξιά και αποφασίζω να μπω αριστερή για να κάνω προσπέραση σε αργά κινούμενο όχημα ελέγχω δε βλέπω τίποτα ανάβω φλας και ξεκινώ τη προσπέραση μου..
    στα επόμενα 10 μετρά και ενώ είμαι στην αριστερή πλέον εμφανίζεται από το πουθενά ο ογλήγορος με 300 οπού και δεν είχα δει όταν πριν 10 δευτ. έλεγξα μιας και η ταχύτητα που κινείται ο ογλήγορος είναι 100 μέτρα το δευτερόλεπτο..και ο οποίος εκτός του ότι δε κινείται στα όρια ταχύτητας..δε έχει και αποστάσεις ασφάλειας..ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου γιατί νόμιζε ότι σε αυτά τα χιλ το έχει το άθλημα..

Φταίει πως δεν φταίει. Θα έπρεπε να έχει κατάλληλη παιδεία αλλά και λογισμικό στον εγκέφαλο για να μπορεί από τον καθρέφτη να βλέπει 1 χιλιόμετρο πίσω και να υπολογίζει τα 300 χλμ/ώρα.

Ο Θεός φταίει που ο γρηγορότερος άνθρωπος πάει μόνο με 43.9 χλμ/ώρα (Usain Bolt ) και δεν έχουν μάθει όλοι οι άνθρωποι σε ταχύτητες των 300...:hypnotize

Καταλαβαίνεις ότι λέμε διαφορετικά πράγματα, ε?

Δε θα λάβω θέση (αν και είναι προφανές ποιος φταίει). Οι απαντήσεις σας διαβάζονται και κρίνονται. Εγώ απλά έθεσα την απορία.
    Life begins at 45°.

Καταλαβαίνεις ότι λέμε διαφορετικά πράγματα, ε?

Δε θα λάβω θέση (αν και είναι προφανές ποιος φταίει). Οι απαντήσεις σας διαβάζονται και κρίνονται. Εγώ απλά έθεσα την απορία.
    OXI δε λεμε διαφορετικα πραμματα εκτος αν εσυ εχεις παντα δικιο ξερω γω.

Γιατί με παιδεύεις? Αφού ξέρεις ότι σε πάω :P

Δεξιά λωρίδα, προσπέραση, φλας, κανένας στους καθρέφτες, 300. Πράγματα που υπάρχουν στο σενάριό σου κι όχι στο δικό μου. Με μια πρώτη ματιά.
    Life begins at 45°.

Γιατί με παιδεύεις? Αφού ξέρεις ότι σε πάω :P

Αριστερή λωρίδα, προσπέραση, φλας, κανένας στους καθρέφτες, 300. Πράγματα που υπάρχουν στο σενάριό σου κι όχι στο δικό μου. Με μια πρώτη ματιά.
    μου πες πχ 200 εγω εβαλα οτι θελω.

με 300 δε βλεπεις φλας..και να δεις...χεστηκε η φατμε..

Αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές μεταξύ των 2, πραγματικά έχεις σοβαρότατα προβλήματα και η οδήγηση με 200 δε θα πρεπε να σε απασχολεί ιδιαίτερα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις