Μάλιστα. Δηλαδή ο σωστός οδηγός οδηγεί με τον ΚΟΚ σαν ευαγγέλιο και μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε τον παραβεί. Έχετε απόλυτο δίκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Το ότι σε είδαν και δεν πίστευαν ότι πας γρήγορα σημαίνει ότι πήγαινες πολύ πάνω από τ όριο ταχύτητας άρα εφταιγες.
Μου θυμίζετε κάτι τύπους που πάνε τέρμα αριστερή με 120 και δεν αφήνουν ποτέ κανέναν να κινηθεί πιο γρήγορα γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ.
Έθεσα ένα ξεκάθαρο παράδειγμα με κάθε λεπτομέρεια. "Έπαιξες" με το δικό μου παράδειγμα αλλάζοντας ΟΛΑ τα δεδομένα, προς υπεράσπιση του αυτοκινητιστή, προσπαθώντας να υποβαθμίσεις το δικό μου. Και επέμενες ότι είναι ακριβώς το ίδιο, ενώ απλά ΔΕΝ είναι. Ε βαρέθηκα να κάψω έστω μια θερμίδα εξηγώντας. Είναι ξεκάθαρο, ξαναλέω. Εκτίθεσαι σε αυτούς που σε διαβάζουν γιατί είσαι άκυρος εξ αρχής.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε λες για προβλημα..λες οτι εκτιθομαι και οτι αλλο.
σε ποιον τα λες ολα αυτα σε μενα?ηρθες εδω να μου πεις οτι εχω προβλημα και εκτιθομαι σε ποιον?
σου λεω το κοκ και εκτιθομαι κιολας?
ΝΟΜΙΖΕΙς οτι επειδη καβαλησες μια μοτο θα κινεισαι οπως θες και θα φταινε οι αλλοι?
Τον ΚΟΚ τον ξέρω πολύ καλά και πιθανότατα έχω περισσότερες ώρες οδήγησης σε αυτοκίνητο από τους περισσότερους (αν όχι όλους) εδώ μέσα. Μαθήματα οδήγησης, παιδείας, ηθικής στα παιδιά σας. Δεν έχω προκαλέσει ΠΟΤΕ ατύχημα ή τραυματισμό. Δε μου έχει καν κορνάρει ποτέ μοτοσυκλετιστής. Ακόμα και αυτοί που με περνούν με 300.
Όχι δε νομίζω ότι πάντα φταίνει οι άλλοι. Απλά ξέρω πότε φταίω και δεν είναι συχνά. Δε θα κινηθώ ποτέ με 200 χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είμαι 100% ορατός. Αν τώρα, πλησιάζοντας στα 10 μέτρα, με κλείσουν και με σκοτώσουν, η δική μου λογική λέει ότι δεν είναι δικό μου το λάθος. Η δική σας (και ο ΚΟΚ) μπορούν να λένε ότι θέλουν. Εγώ οδηγώ και επιζώ χάρη στη δική μου.