Χαλάλι ρε μάγκα! Ωραία διαδρομή. Έχω κάνει Προυσσό - Καρπενήσι κάμποσες φορές και είναι κ@ύλα!
Εύχομαι καλές διαδρομές!
Και του χρόνου με xtra κυβικά και SLR.
YΓ.Ωραίες φωτογραφίες
Χαλάλι ρε μάγκα! Ωραία διαδρομή. Έχω κάνει Προυσσό - Καρπενήσι κάμποσες φορές και είναι κ@ύλα!
Εύχομαι καλές διαδρομές!
YΓ.Ωραίες φωτογραφίες
φιλε μπραβο πολυ ομορφο ταξιδακι!!!
σου ευχομαι πολλα ακομα τετοια!!!
και με το 125 κιολας,εισαι αρχοντας
τον προτεινω για βραβειο καλυτερης φωτογραφιας, το παλικαρι απλα τα σπαει
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Εύχομαι καλές διαδρομές!
YΓ.Ωραίες φωτογραφίες
Κάτι τέτοιο θα ήθελα να σου ευχηθώ και εγώ, αν και μόνο εσύ ξέρεις τι θα ήταν καλύτερο για την ζωή σου.
Κάνε ότι μπορείς τώρα που μπορείς με το 125!
Τα περισσότερα κυβικά και η εςελαρ δεν έχουν καμία αξία μπροστά στην παρέα και την υγεία.
Μην σκέφτεσαι μόνο την μεγαλύτερη μηχανή, συνέχισε να απολαμβάνεις, όπως κάνεις τώρα, αυτό που έχεις. Δούλεψε σκληρά (οικονομικά και γνώσεις) για την μεταφορά σου στο επόμενο λέβελ και τα περισσότερα κυβικά αλλά μην το κάνεις αυτοσκοπό.
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι; Θα σε αποκαλούσα πραγματικά ώριμο μοτοσικλετιστή.
Άντε και στο επόμενο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Μπράβο, φοβερός, ο οδηγός κάνει τη μηχανή και όχι το αντίθετο!!!
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Εισαι ωραίος ρε φίλε!
Κια βγάζεις και ωραίες φωτό.![]()
Καλές βόλτες και καλά ταξίδια.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ενα μεγάλογια τις επιλογές σου. Τις καλύτερες διαδρομές δεν τις ζείς ούτε με πολλά κυβικά ούτε με ακριβά ρούχα.
Ασε που γρήγορα δεν προλαβαίνεις να δείς και πολλά.
Καποτε με ενα gs125 πήγα μόνος Ιθάκη (να ξεχάσω και να με ξεχάσουν) και ίσως μετά από πολλά χρόνια να ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει με μοτοσυκλέτα
Ετσι οπως τα λες ειναι φιλε! Μεσα απο ολα αυτα, στο βαθος του μυαλου μου εινα και το επομενο 'σκαλοπατι'. Δε βιαζομαι ομως, θελω να αποκτησω εμπειριες με αυτο που εχω, να φαω τις τουμπες μου που λενε, και προχωραω!Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Κάτι τέτοιο θα ήθελα να σου ευχηθώ και εγώ, αν και μόνο εσύ ξέρεις τι θα ήταν καλύτερο για την ζωή σου.
Κάνε ότι μπορείς τώρα που μπορείς με το 125!
Τα περισσότερα κυβικά και η εςελαρ δεν έχουν καμία αξία μπροστά στην παρέα και την υγεία.
Μην σκέφτεσαι μόνο την μεγαλύτερη μηχανή, συνέχισε να απολαμβάνεις, όπως κάνεις τώρα, αυτό που έχεις. Δούλεψε σκληρά (οικονομικά και γνώσεις) για την μεταφορά σου στο επόμενο λέβελ και τα περισσότερα κυβικά αλλά μην το κάνεις αυτοσκοπό.
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι; Θα σε αποκαλούσα πραγματικά ώριμο μοτοσικλετιστή.
Άντε και στο επόμενο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ως μοτοσυκλετιστης ειμαι μικρουλης φιλε, ενος ετους και 3 μηνων! ουτε προνηπιο δεν εχω παει!!
Παλικαρια σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια, ειστε ωραιοι! Μια και σας αρεσε αυτο ριχτε μια ματια και στην επιστροφη (οσοι δεν το εχετε κανει ηδη). Πατρα - Αθηνα μεσω μορνου, απιστευτο τοπιο!
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106020
να ειστε καλα, και τα μυαλα στα... μανιταρια!
Τώρα που το λές, γύρισα για να την ξαναδώ. Έχεις δίκιο. Απίστευτη φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
[B(Η τελευταία φώτο είναι για κάδρο!)
[/B]
Εισαι τρομερός Άγγελε. Τρομερός.
(Άγγελε να με συγχωρέσεις αλλά μιας και η γιαγιά μου είναι από τη Ματαράγκα, ακριβώς δίπλα από την Τριχωνίδα και κάθε φορά που κοιτάζω το παράθυρο, βλέπω αυτό που φωτογράφησες, την έχω ήδη "κλέψει" και την έβαλα φόντο στην επιφάνεια μου)
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Είσαι ωραίος φίλε, μπράβο!![]()
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Δεν εχω λογια
![]()
![]()
Rocking All the Way