Άντε πες τα άλλη μια τα ίδια που λέω τόση ώρα μπας και εμπεδωθεί. Αλλά απότι βλέπεις εκεί που δεν συμφέρει δεν παίρνεις απάντηση, απλά την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά και πάντα με παρωπίδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Εγω το μόνο που καταλαβα απο τη κουβεντα ειναι οτι οταν εμεις παρανουμε(κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τι οριζει ο ΝΟΜΟΣ) φταινε παντα οι αλλοι.
παντα ομως.
σε λιγο θα φταινε κ τα δεντρα και οι τοιχοι που δεν ειναι σε μεγαλυτερες αποστασεις και παμε και σκαμε πανω τους εμεις για δε προλαβαμε να φρεναρουμε απο τα 250.
το παραδειγμα που ανεφερες μπλιτζερ ειναι το παραλογο! για αυτο το αλλαξα..ειναι εγκληματική πραξη αυτο που εγραψες ..να σε ειδε και να μπηκε μπροστα σου κτλ..
δεν υπαρχει δηλαδη παρα σε μερικα αρρωστα ατομα.
ολες οι αλλες οι περιπτωσεις που κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τα αυτοκινητα χανουμε καθε δικαιωμα.
ο κοκ ειναι ενας.το τι θεωρει ο καθενας μας σωστο δε μας αφορα αλλιως θα χαμε 100000000000 διαφορετικους κοκ.το οτι μερικοι ειρωνευονται το κοκ το θεωρω γελοιο!απο κει και περα δε μπορεις να συζητησεις τιποτα οταν θεωρει καποιος οτι σε καποια σημεία ο κοκ για αυτον δεν ειναι πρεπον και δε ξερω εγω τι αλλαγες εχει κανει στο μυαλο του για να τον βολευει.
το οτι εγω μπορει να θεωρω οτι κινουμαι με ασφαλεια στα 200...το γερο τη θεια ..τη κοπελιτσα κτλ που εχει παρει διπλωμα με αλλους κανονες ασφαλείας δε την αφορα και ΔΕΝ μπορει να λειτουργήσει με το δικο μου οριο ασφαλείας.
αν με δει στο χιλιομετρο..θα βγει απο το στοπ.
αμ με δει στο καθρεπτη πισω της ενα χιλ και λιγοτερο.. θα αλλάξει λωρίδα
δε φταιει καποιος για κατι που δε του μαθανε ποτε.(οτι υπαρχουν καποιοι που ειναι περα των νομων και μπορουν να κινουνται με οσα θελουν και αυτοι να το ξερουν και να το υπολογιζουν αυτο)
τεσπα το νοημα ειναι οτι οταν ειμαστε παρανομοι εμεις χανουμε ολα τα δικαιωματα μας και οποια δικια μπορει να εχουμε σε ενα ατηχυμα.
καλους δρόμους σε ολους σας.
οσους φιλοι εχω χασει απο μοτο πηγαν απο υπερβολικη ταχυτητα.
Και έτσι για να ανακεφαλαιώσουμε τα βασικό επιχείρημα, ακόμα και αν σε δει ακόμα και αν ελέγχει για κανά 5λεπτο με τα κυάλια το αμάξι θα βγει γιατί απλά ΔΕΝ γίνεται να υπολογίσει τα 200+ και αυτό δεν είναι δικό του φταίξιμο αλλά δικό σου. Ίσως είναι και ένας λόγος για τα όρια να είναι εκεί που είναι, αυτό το έχετε σκεφτεί?