Σελίδα 20 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Εγω το μόνο που καταλαβα απο τη κουβεντα ειναι οτι οταν εμεις παρανουμε(κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τι οριζει ο ΝΟΜΟΣ) φταινε παντα οι αλλοι.
    παντα ομως.

σε λιγο θα φταινε κ τα δεντρα και οι τοιχοι που δεν ειναι σε μεγαλυτερες αποστασεις και παμε και σκαμε πανω τους εμεις για δε προλαβαμε να φρεναρουμε απο τα 250.

το παραδειγμα που ανεφερες μπλιτζερ ειναι το παραλογο! για αυτο το αλλαξα..ειναι εγκληματική πραξη αυτο που εγραψες ..να σε ειδε και να μπηκε μπροστα σου κτλ..

δεν υπαρχει δηλαδη παρα σε μερικα αρρωστα ατομα.

ολες οι αλλες οι περιπτωσεις που κινουμαστε με διπλασια ταχυτητα απο τα αυτοκινητα χανουμε καθε δικαιωμα.
    ο κοκ ειναι ενας.το τι θεωρει ο καθενας μας σωστο δε μας αφορα αλλιως θα χαμε 100000000000 διαφορετικους κοκ.το οτι μερικοι ειρωνευονται το κοκ το θεωρω γελοιο!απο κει και περα δε μπορεις να συζητησεις τιποτα οταν θεωρει καποιος οτι σε καποια σημεία ο κοκ για αυτον δεν ειναι πρεπον και δε ξερω εγω τι αλλαγες εχει κανει στο μυαλο του για να τον βολευει.
    το οτι εγω μπορει να θεωρω οτι κινουμαι με ασφαλεια στα 200...το γερο τη θεια ..τη κοπελιτσα κτλ που εχει παρει διπλωμα με αλλους κανονες ασφαλείας δε την αφορα και ΔΕΝ μπορει να λειτουργήσει με το δικο μου οριο ασφαλείας.
    αν με δει στο χιλιομετρο..θα βγει απο το στοπ.
    αμ με δει στο καθρεπτη πισω της ενα χιλ και λιγοτερο.. θα αλλάξει λωρίδα
    δε φταιει καποιος για κατι που δε του μαθανε ποτε.(οτι υπαρχουν καποιοι που ειναι περα των νομων και μπορουν να κινουνται με οσα θελουν και αυτοι να το ξερουν και να το υπολογιζουν αυτο)

τεσπα το νοημα ειναι οτι οταν ειμαστε παρανομοι εμεις χανουμε ολα τα δικαιωματα μας και οποια δικια μπορει να εχουμε σε ενα ατηχυμα.

καλους δρόμους σε ολους σας.

οσους φιλοι εχω χασει απο μοτο πηγαν απο υπερβολικη ταχυτητα.
    Άντε πες τα άλλη μια τα ίδια που λέω τόση ώρα μπας και εμπεδωθεί. Αλλά απότι βλέπεις εκεί που δεν συμφέρει δεν παίρνεις απάντηση, απλά την ίδια καραμέλα ξανά και ξανά και πάντα με παρωπίδες..

Και έτσι για να ανακεφαλαιώσουμε τα βασικό επιχείρημα, ακόμα και αν σε δει ακόμα και αν ελέγχει για κανά 5λεπτο με τα κυάλια το αμάξι θα βγει γιατί απλά ΔΕΝ γίνεται να υπολογίσει τα 200+ και αυτό δεν είναι δικό του φταίξιμο αλλά δικό σου. Ίσως είναι και ένας λόγος για τα όρια να είναι εκεί που είναι, αυτό το έχετε σκεφτεί?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ειναι λυπηρο το γεγονος πως αρκετοι τελικα εχουν στο κεφαλι τους σκατα...

Ο καθενας εχει την ¨οπτικη του γωνια¨,παντα φταιει ο παππους που δεν εχει βιονικα ματια και αυτια να αντιλαμβανεται τη συμβαινει 500 μετρα διπλα/πισω του,παντα φταιει η κακη ποιοτητα του δρομου,η αποτομη στροφη(δεν ηταν αποτομη,ξαφνικα εγινε...) μπλα μπλα ....

Λεμε πως ενα οχημα που κινειται με 240km/h καλυπτει 67 μετρα σε ενα δευτερολεπτο(απλη μεθοδος των 3)...και κοπανα να ειχες κανει στο μαθημα αυτο μπορεις ακομη και τωρα να παρεις το κομπιουτερακι σου και να κανεις : 67μετρα επι 5 sec,ναι σωστα 335 μετρα!

Αρα ο μεσος οδηγος(γιατι δε τον υποχρεωνει κανεις να ειναι Σουμαχερ)που περιμενει στο ΣΤΟΠ σε βλεπει και σκεφτεται ¨ουυυυ,προλαβαινω,καμια 350αρια μετρα μακρυα ειναι αυτη η μηχανη που ερχεται...¨
    Και επειδη ο ατιμος ο χρονος κυλαει νερακι,ηδη εχουν φυγει 2 δευτ/πτα μεχρι να βαλει πρωτη ΕΣΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ τον περνας απο μεσα και καθομαστε μετα εμεις εδω στο μοτο να γραφουμε ¨οχι ρε γαμωτο,ηταν νεο παιδι,να φαει ισοβια ο οδηγος του ΙΧ,κλπ¨!
    Ναι φταιει ο αφηρημενος που θα βγει απ΄το στοπ,αυτος που μιλαει στο κινητο κλπ,οταν ομως κινεισαι με τετοιες ταχυτητες κυριως μεσα στη πολη δε δινεις χρονο σε κανεναν σας να προλαβει την ¨ατυχη στιγμη¨...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim

Ο καθενας εχει την ¨οπτικη του γωνια¨,παντα φταιει ο παππους που δεν εχει βιονικα ματια και αυτια να αντιλαμβανεται τη συμβαινει 500 μετρα διπλα/πισω του,παντα φταιει η κακη ποιοτητα του δρομου,η αποτομη στροφη(δεν ηταν αποτομη,ξαφνικα εγινε...) μπλα μπλα ....

Λεμε πως ενα οχημα που κινειται με 240km/h καλυπτει 67 μετρα σε ενα δευτερολεπτο(απλη μεθοδος των 3)...και κοπανα να ειχες κανει στο μαθημα αυτο μπορεις ακομη και τωρα να παρεις το κομπιουτερακι σου και να κανεις : 67μετρα επι 5 sec,ναι σωστα 335 μετρα!

Αρα ο μεσος οδηγος(γιατι δε τον υποχρεωνει κανεις να ειναι Σουμαχερ)που περιμενει στο ΣΤΟΠ σε βλεπει και σκεφτεται ¨ουυυυ,προλαβαινω,καμια 350αρια μετρα μακρυα ειναι αυτη η μηχανη που ερχεται...¨
    Και επειδη ο ατιμος ο χρονος κυλαει νερακι,ηδη εχουν φυγει 2 δευτ/πτα μεχρι να βαλει πρωτη ΕΣΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ τον περνας απο μεσα και καθομαστε μετα εμεις εδω στο μοτο να γραφουμε ¨οχι ρε γαμωτο,ηταν νεο παιδι,να φαει ισοβια ο οδηγος του ΙΧ,κλπ¨!
    Ναι φταιει ο αφηρημενος που θα βγει απ΄το στοπ,αυτος που μιλαει στο κινητο κλπ,οταν ομως κινεισαι με τετοιες ταχυτητες κυριως μεσα στη πολη δε δινεις χρονο σε κανεναν σας να προλαβει την ¨ατυχη στιγμη¨...
    Ακριβώς. +ενας ακόμα
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

οσο ο καθενας θεωρει οτι μπορει να κανει αλλαγες στο κοκ για παρτι του..

προκοπη δε παιζει.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    το παραδειγμα που ανεφερες μπλιτζερ ειναι το παραλογο! για αυτο το αλλαξα..ειναι εγκληματική πραξη αυτο που εγραψες ..να σε ειδε και να μπηκε μπροστα σου κτλ..

Συμβαίνει συχνά. Άτομα που απλά δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να εκτιμάς τις συνθήκες κάθε δευτερόλεπτο και να πράττεις ανάλογα. Άτομα που θεωρούν ότι αν είσαι 200+ μέτρα πίσω τους, είναι οκ να σε κλείσουν. Άτομα που δεν ανάβουν ποτέ φλας και κοιτάζουν τους καθρέφτες κάθε καθαρά Δευτέρα. Άτομα που σκέφτονται "ε μηχανάκι είναι μωρέ, ας κόψει για να μη χτυπήσει". Δε σου έχει τύχει ποτέ να σε κλείσουν (ακόμα κι ενώ οδηγείς αυτοκίνητο ΕΝΤΟΣ ορίου), απλά λόγω λανθασμένης εκτίμησης ή επειδή είναι αρκετά ηλίθιοι ώστε να στοιχηματίζουν στα φρένα σου? Ε για μένα ΑΥΤΟ είναι το έγκλημα.

Ξαναλέω ότι ξέρω πότε φταίω και πότε όχι. Ξέρω πότε έχω υπερβολική ταχύτητα για το χώρο/χρόνο, ξέρω πότε με βλέπουν. Αλλά δε θα δεχτώ ΠΟΤΕ ότι από τη στιγμή που ξεπερνάς τα 110 (όχι στο στενάκι της γειτονιάς), γίνεσαι αυτόματα υπαίτιος.

Αν κάποιος γουστάρει και μπορεί να κινηθεί γρηγορότερα, πάντα το σέβομαι και τον αφήνω να το κάνει. Πάντα. Και όταν εγώ είμαι αρκετά καθυστερημένος ώστε να μην καταλαβαίνω με τι ταχύτητα έρχεται το όχημα που ακολουθεί, ε σόρυ, αλλά είμαι υποχρεωμένος να κάτσω στη λωρίδα μου, κολλημένος στο τιμόνι. Για να μην πω σπίτι μου και φανώ εριστικός :P
    Life begins at 45°.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [B]]
    Για παμε λοιπον και με καποιους απο εσας που σας το αδεισε το κεφαλι το βοθρατζιδικο ( αρα ειναι κενο σκατου......)

Τα ιδια ακριβως που λετε με 200 και με 240.....

Ποσες φορες δεν σας συμβαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα στην πολη ( Πειραιως , Πετρου Ραλλυ κλπ...?)με 60 και 80....???? ( Απαντηστε ειλικρινα...)

Τι θα μου πειτε τωρα παλι.... ??

Για τον χωροχρονο της γριας...????

Η οτι αυτα που λετε γινονται μετα τα 200...???

Η οταν εκανε δεξια και αλλαξε ρευμα για να στριψει .....και σε πηρε απο κατω.. Ενω εσυ ησουν παρανομος περνωντας αναμεσα απο τα αυτοκινητα και ας πηγαινες με 50 κμ. Δικαιολογει κατι αυτο...???

Δεν διαφωνω με καποια απο τα λεγομενα σας ( στην αρχη του ποστ εχω γραψει ) Σε αυτα τα χιλμ παιζεις με την τυχη σου.....

Αλλα απο ποτε η απλη παραβαση που κανει ο εν λογο στο βιντεο ( υπερβολικη ταχυτητα) δικαιολογει την παραβαση που δημιουργει ατυχημα οπως του εν λογο στο βαν...

Κλεινω τον δρομο παραβιαζω το στοπ γιατι ετρεχες , αλλαζω λωριδα στον δρομο γιατι ησουν παρανομος αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας, η αναμεσα στα αυτοκινητα...)

Συμφωνα με τα λεγομενα σας κυριοι ενα θα σας πω....

Οι ταριφες ( ναι αυτοι που κοκαλωσαν απο τα 50κμ γιατι ειδαν πελατη..) εκτος απο το δικιο στην θεωρια βαση κοκ....

Τωρα εχουν δικιο και στην πραξη.....

( Να κραταγες 500μ αποσταση και να πηγαινες με 20 )

Και για τα ορια

12 ωρες θελετε κυριοι να πατε θεσσαλονκη συμφωνα με τα ορια ταχυτητας.....

Απορω ποσοι απο εσας θα τα σεβοσασταν......

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για παμε λοιπον και με καποιους απο εσας που σας το αδεισε το κεφαλι το βοθρατζιδικο ( αρα ειναι κενο σκατου......)

Ποσες φορες δεν σας συμβαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα στην πολη ( Πειραιως , Πετρου Ραλλυ κλπ...?)με 60 και 80....???? ( Απαντηστε ειλικρινα...)

Η οταν εκανε δεξια και αλλαξε ρευμα για να στριψει .....και σε πηρε απο κατω.. Ενω εσυ ησουν παρανομος περνωντας αναμεσα απο τα αυτοκινητα και ας πηγαινες με 50 κμ. Δικαιολογει κατι αυτο...???

Δεν διαφωνω με καποια απο τα λεγομενα σας ( στην αρχη του ποστ εχω γραψει ) Σε αυτα τα χιλμ παιζεις με την τυχη σου.....

Αλλα απο ποτε η απλη παραβαση που κανει ο εν λογο στο βιντεο ( υπερβολικη ταχυτητα) δικαιολογει την παραβαση που δημιουργει ατυχημα οπως του εν λογο στο βαν...

Κλεινω τον δρομο παραβιαζω το στοπ γιατι ετρεχες , αλλαζω λωριδα στον δρομο γιατι ησουν παρανομος αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας, η αναμεσα στα αυτοκινητα...)

Οι ταριφες ( ναι αυτοι που κοκαλωσαν απο τα 50κμ γιατι ειδαν πελατη..) εκτος απο το δικιο στην θεωρια βαση κοκ....

Και για τα ορια

Τι σημασία έχει πόσοι το κάνουν, αυτό δεν το κάνει αυτόματα σωστό. Και για να μην λέω σωστό θα πω νόμιμο μια που σύμφωνα με τον ΚΟΚ πρέπει να μιλάμε παρόλο που πρώτος είπα πως όλα είναι αυθαίρετα.

Και ναι αν δεν έκανε κανείς διηθήσεις και είχαμε όλοι απόσταση ασφαλείας μέσα στην πόλη δεν θα συνέβεναν αυτά αλλά θα είχαμε ατέλειωτο μποτιλιάρισμα και ουρές.

Διαλέγουμε και πέρνουμε. Φυσικά υπάρχη και η μέση λύση: ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Και για τα ορια

Κωστή δεν εγραψα καπου οτι σεβομαι τα ορια ταχυτητας ή ότι αλλο.
    γραφω οτι χανω καθε δικαιωμα οταν κινουμαι με 200+ να αναζητω ευθηνες σε αλλους για τυχον ατηχυμα που ειχα.

ειμαι παρανομος ..το ξερω το αποδεχομαι οταν ειμαι και δε ψαχνω δικαιολογίες και ουτε θα κρινω καποιον που αλλαξε λωριδα.

+ οτι η παραβιαση του οριου ταχ. κατα 120 χιλ+ δεν ειναι απλη παραβαση.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

ΔΕΝ είναι το ίδιο.

Στην μία περίπτωση (των 200+) ο οδηγός του αυτοκινήτου απλά ΔΕΝ σε βλέπει.

Ενώ στην άλλη περίπτωση (των 60 - 80) ΣΕ βλέπει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ΔΕΝ είναι το ίδιο.

Στην μία περίπτωση (των 200+) ο οδηγός του αυτοκινήτου απλά ΔΕΝ σε βλέπει.

Ενώ στην άλλη περίπτωση (των 60 - 80) ΣΕ βλέπει.
    Όπως επίσης είναι άλλο το κοιτάω και άλλω το βλέπω.
    Ας το βάλω άλλη μια:

http://www.youtube.com/watch?v=8o-u0RFtyGY

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ...
    Αυτό που λέω (το οποίο βέβαια είναι θέμα απόδειξης, αφού δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς έγινε) είναι ότι ο/η οδηγός το πιο πιθανό είναι ότι ΕΛΕΓΞΕ και όταν έλεγξε ΔΕΝ είδε κανέναν.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε (τυπικότατα σύμφωνα με τον ΚΟΚ) και από ξαφνικά εμφανίστηκε πετώντας η μηχανή.

Τυπικά λοιπόν, ΔΕΝ παραβίασε το stop, γιατί τη χρονική στιγμή που το πέρασε δεν υπήρχε κανείς στο δρόμο.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο η μηχανή πρόλαβε και έφτασε ήταν η ταχύτητα. Αν η μηχανή δεν πήγαινε 200+, αλλά λιγότερο (δεν λέω με το όριο, και 150 να πήγαινε πάλι προλάβαινε) δεν θα είχε φτάσει την ουρά του αυτοκινήτου.

Υ.Γ. το ότι όλα αυτά αποδεικνύονται μονο με το βίντεο (το οποίο προφανώς δεν θα δείξει) είναι άλλο θέμα. Εδώ συζητάμε ποιος φταίει όχι τί "πουστιά" θα κάνει στο δικαστήριο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Όπως επίσης είναι άλλο το κοιτάω και άλλω το βλέπω.
    Ας το βάλω άλλη μια:

http://www.youtube.com/watch?v=8o-u0RFtyGY

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ

αλλά σκέψου πόσο πιο ΔΥΣΚΟΛΟ κάνει τον εντοπιστμό η ταχύτητα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Κωστή δεν εγραψα καπου οτι σεβομαι τα ορια ταχυτητας ή ότι αλλο.
    γραφω οτι χανω καθε δικαιωμα οταν κινουμαι με 200+ να αναζητω ευθηνες σε αλλους για τυχον ατηχυμα που ειχα.

ειμαι παρανομος ..το ξερω το αποδεχομαι οταν ειμαι και δε ψαχνω δικαιολογίες και ουτε θα κρινω καποιον που αλλαξε λωριδα.

Σου ειπα οτι εν μερη συμφωνω σε αυτο ( οσο αφορα τα υπερβολικα χιλμ....)

Για εμενα ομως το 70% των οδηγων ( με οποιοδηποτε οχημα ) ειναι το σε ειδα αλλα σε εγραψα στα @ρχιδι@ μου...

Ο ΚΟΚ σε πολλα πραγματα στην πραξη σταματαει στην θεωρια... Μονο !

(Συντριπτικο καταγμα στον καρπο απο τυπο που βγηκε απο πεζοδρομο σε κεντρικοτατο δρομο......

Τον πληρωσα γιατι τον ειχα δεξια....

Το οτι ηταν σε πεζοδρομο τιμωρηθηκε με απλη κληση...

Το θεμα ειχε διευθετηθει σε δικαστηριο... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ

αλλά σκέψου πόσο πιο ΔΥΣΚΟΛΟ κάνει τον εντοπιστμό η ταχύτητα
    Ακριβώς συμφωνώ σε αυτό και το έγραψα και πιο πάνω όταν ξαναέβαλα το ίδιο βίντεο.

Τα παιδιά που διαφωνούν μαζί μας λένε ότι από την στιγμή που παραβιάζει το στοπ το αυτοκίνητο είναι ο κύριος παράγοντας πρόκλησης του ατυχήματος και συμφωνώ εν μέρει. Όμως εδώ είναι το λεπτό ζήτημα . Θεωρείτε ότι το παραβιάζει από την στιγμη που δεν σε έχει δει?
    Το ότι δεν σε έχει δει ενώ πας με 200+ σε ποιον οφείλεται?
    Με πιάνετε?

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις