Μας είδα να σμίγουμε στο άκυρο δύο Ληστόπουλα και να κάνουμε μια ωραία νυκτερινή βόλτα Διόνυσο-Ν. Μάκρη-Αθήνα. Ακόμα ποιο ωραία τα σουβλάκια που φάγαμε μετά. Χάρηκα πολυ που τα είπαμε φίλε. Καλούς δρόμους να έχουμε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας είδα να σμίγουμε στο άκυρο δύο Ληστόπουλα και να κάνουμε μια ωραία νυκτερινή βόλτα Διόνυσο-Ν. Μάκρη-Αθήνα. Ακόμα ποιο ωραία τα σουβλάκια που φάγαμε μετά. Χάρηκα πολυ που τα είπαμε φίλε. Καλούς δρόμους να έχουμε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σας είδα άδειους δρόμους της Αθήνας...
Τι ωραία....![]()
Give me fuel, Give me fire
Ειδα πολλα και διαφορα μεχρι την Πυλο που πηγα...δυστυχως τα πιο πολλα ηταν ασχημα...οπως προσπεραση επανω σε στροφη(λιγα δευτερολεπτα να ημουν πιο μπροστα και με ειχε παρει παραμαζωμα), αλλος μας προσπερασε στην τριχα(βιαζοταν ο μλκς,περιεργο), ειδα αυτοκινητο κολλημενο σε ελια(ευχομαι να ειναι καλα οσοι και αν ηταν εκει μεσα)...
Ειδα ομως και μερικα καλα...οπως τα παλικαρια με τις μηχανες που ανταλλαζαμε χαιρετουρες...να στε καλα μαγκες![]()
![]()
![]()
Ααα...σε ειδα και σενα ρε ξεγανωτε ντενεκε που φωναζες και χτυπιοσουν σαν τρελος στα ΣΕΑ της Νεστανης επειδη δεν σου εριξε παραπανω ζαχαρη στον καφε η κοπελα...
Ο κοσμος εχει ξεφυγει ρε πστ μου![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
με είδα να επιβεβαιώνω στην 2ερημωμένη εθνική γυρνώντας από Ευβοια κατά τις 3 τα ξημερώματα,ότι το seataki μου μετά 6από μια πενταετία δεν έχει χάσει 0καθόλου από την δύναμή του..
Καλό το Ταιγκερ αλλά......την αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας που σου δίνει ένα καλοστημένο αυτοκίνητο......δεν την έχει....(κατά την άποψή μου δεν την έχει και καμμιά άλλη μηχανή)
σας ειδα στο δρομο στη μινι βολτα που εκανα για 1 τσιγαρο μεχρι Ωροπο :P λιγοι χαιρετισαν εστω και με τα φωτα και ηταν οι μονοι με εξοπλισμο,οι υπολοιποι σαγιοναρα κλπ
Triumph Tiger 800!
Σε είδαμε.... μας είδες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ ακόμα να δώ τον blackbusa και τον bikerted!![]()
:rotflmao:
Καλά περάσαμε!!!!!
Πιές για να ξεχάσεις τώρα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Σας ειδαμε....
Εκατοντάδες μηχανές να κατεβαίνετε απο ΠΑΝΩ, όταν πηγαιναμε κι άλλες τόσες να πηγαινετε ΠΑΝΩ, όταν γυρνάγαμε.
Σας χαιρετάγαμε και μας χαιρετάγατε. Σας ζηλεύαμε, μας ζηλεύατε και στις δυο περιπτώσεις. Ξέρετε γιατι.
Βλέπαμε και τα γουρλωμένα σας ματια εαν τύχαινε να δείτε την πινακίδα και αναφωνουσατε "Greece, Grece, Grecia, Griekenland, Griechenland" και σε πολλές άλλες γλώσσες.
Καμαρώναμε κρυφά.
Καλούς δρόμους να έχετε πάντα, όλοι σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πως και δεν μας σκυλόβριζαν μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες!!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Με είδα εμένα και τη γυναίκα μου, να αποχαιρετιώμαστε σιωπηρά, στο πίσω κάθισμα από το τραινάκι του τρόμου....![]()
:rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=108853
"Qu ils mangent de la brioche"
Εγω ρε ρεμαλι ειδα τον Blackbusa στην Τριπολη...εσενα δεν σε ειδα ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Σε είδαμε.... μας είδες.....
Καλά περάσαμε!!!!!
Πιές για να ξεχάσεις τώρα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Είδα και ένα ατύχημα πριν το Σούνιο...είχε φύγει ένα παλικάρι και η μηχανη είχε ανεβεί πάνω σε ένα λόφο...ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος
![]()
Δεν ειναι στην ΕΕ, γι' αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Πως και δεν μας σκυλόβριζαν μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες!!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε ειδα βλαμενε με το ΚΤΜ 990 η δεν ξερω τι διαολο ηταν,να με βλεπεις που ερχομουν και να ξεκινας οπως κ να εχει,αναγκαζοντας με να σε αποφυγω. Στη συνεχεια ενω ακομα δεν εχω παρει σωστη θεση σε βλεπω να βγαζεις φλας και να προσπερνας ενα ποδηλατο πηγαινοντας ΠΑΛΙ να πεσεις πανω μου. Σου μαρσαρα για να με παρεις πρεφα,γιατι δεν εχω κορνα στο ριμαδι.
Και το πιο σιγουρο ειναι οτι θα πας να γραψεις σε κανενα Σε ειδα οτι ηρθε ενα μαλακισμενο διπλα και σου μαρσαρε για κοντρα.
Σας ειδα και εσας γυρνωντας πριν λιγο απο τη δουλεια,να κανετε καθε λογης μαλακια,να στριβετε χωρις φλας και χωρις αυριο.
Στο διαολο να παει το καλοκαιρι και ολοι οι εποχιακοι πιθηκοι.
Σε ειδα φιλε με το μαυρο sv1000 να κανεις χαλαρη βολτα στο κεντρο του ηρακλειου στους αδειους δρομους προσεκτικα και με το κρανακι σου με το "κτηνος" να γουργουριζει ομορφαπαντα ορθιος φιλε
![]()
Σε είδα σήμερα το πρωί στις 7:30, το φανάρι της Κύμης λίγο πριν την είσοδο της Αττικής Οδού!
Είπαμε μια καλημέρα από μακριά......
Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι!!!!
(είναι ωραίο να λες καλημέρα σε αγνώστους με κράνος!!!)
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......