spam off.Θα έρθει κανείς για παρέα ή θα αναλύσουμε την ταχύτητα των κρι κρι???
spam off.Θα έρθει κανείς για παρέα ή θα αναλύσουμε την ταχύτητα των κρι κρι???
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
τι μας λένε τα κουλάδια ρε φιλαράκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Να ξύσουμε λίγο γιατι εχει πέσει στέρηση...Όσοι πιστοί προσέλθετε αυριο 16:45 πάνω στην εθνική απ την έξοδο του Γιόφυρου!
-Προορισμός Μπαλί
-Ρυθμοί αγωνιστικοί
τέσπα εγώ μέσα είμαι αρκεί να πάμε λίγο ποιο αργά μην μας βαράει ο ήλιος κατακέφαλα...
Φάτε την γλώσσα σας μην μας βγει ξυνή...
ΠΟΠΑΗΣ ΑΚΟΥΕΙ?
Made in Greece...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ναι, αίμα και σπέρμα.
Δεν μπορω να διαφωνησω αλλα ειναι και ενας ωραιος τοπος συναντησης για μοτοσυκλετιατες. Αναλογα απο ποια πλευρα επιλεγεις να το δεις. Δεν ειναι ολοι τρελοι καγκουρες που ειναι εκει. Ειναι και ενα μερος που μας επιτρεπει να μαζευομαστε για εκδρομες, παιδια απο ολη τη Κρητη, καφεδακι, κουβεντουλα και πολλα αλλα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Καλως τον επιτέλους βρηκα υποστηρηξη!!!Έτσι κι αλλιώς 10 λεπτά δρόμος είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τι μας λένε τα κουλάδια ρε φιλαράκι?
τέσπα εγώ μέσα είμαι αρκεί να πάμε λίγο ποιο αργά μην μας βαράει ο ήλιος κατακέφαλα...
ΠΟΠΑΗΣ ΑΚΟΥΕΙ?![]()
Εσενα σου χρειαζεται ρε... Δεν πας πιο γρηγορα απο αυτα αλωστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
spam off.Θα έρθει κανείς για παρέα ή θα αναλύσουμε την ταχύτητα των κρι κρι???![]()
![]()
![]()
![]()
Marie Curie
10 λεπτά?Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Καλως τον επιτέλους βρηκα υποστηρηξη!!!Έτσι κι αλλιώς 10 λεπτά δρόμος είναι![]()
με τα παπιά θα πάμε?
![]()
![]()
![]()
Made in Greece...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
10 λεπτά?
με τα παπιά θα πάμε?
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και είναι γαμάτο μέρος, από τα πολύ αγαπημένα μου. Όπως και το Πάνορμο παρακάτω. Αλλά ξέρεις και τι παίζει και τι γίνεται εκεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν μπορω να διαφωνησω αλλα ειναι και ενας ωραιος τοπος συναντησης για μοτοσυκλετιατες. Αναλογα απο ποια πλευρα επιλεγεις να το δεις. Δεν ειναι ολοι τρελοι καγκουρες που ειναι εκει. Ειναι και ενα μερος που μας επιτρεπει να μαζευομαστε για εκδρομες, παιδια απο ολη τη Κρητη, καφεδακι, κουβεντουλα και πολλα αλλα...
Εδώ σκοτώνονται μοτοσυκλετιστές σαν τις μύγες στους δρόμους μας και άλλοι το βλέπουν μονάχα μια γκαζία από Ηράκλειο ή Χανιά.
Δε μαθαίνουμε, δε μαθαίνουμε...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
για καλά κουστούμια πας στο ζαρα, όχι στην λαϊκη.Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τι μας λένε τα κουλάδια ρε φιλαράκι?
...
Εξαρτάται το κρι κριΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εσενα σου χρειαζεται ρε... Δεν πας πιο γρηγορα απο αυτα αλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πήγες και πολύ μακριά ρε Φωτάρα, βάλε κανένα ΑρμάνιΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
για καλά κουστούμια πας στο ζαρα, όχι στην λαϊκη.![]()
![]()
![]()
κατάλαβες τι εννοωΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν πήγες και πολύ μακριά ρε Φωτάρα, βάλε κανένα Αρμάνι![]()
![]()
![]()
και άστα αυτά, φτηνιάρη!![]()
![]()
Εμεις εχουμε μονο λαϊκη εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
για καλά κουστούμια πας στο ζαρα, όχι στην λαϊκη.![]()
Marie Curie
ευτυχώς, μόνο στην ποιότητα των δρόμωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εμεις εχουμε μονο λαϊκη εδω...![]()
![]()