σε λιγο 8α δωσω διπλωμα και θα παρω ενα πενηνταρι.....για το typhoon τι γνωμη εχετε??δεν ειμαι και πολυ του γκαζιου....ειναι καλο και αξιοπιστο??/
σε λιγο 8α δωσω διπλωμα και θα παρω ενα πενηνταρι.....για το typhoon τι γνωμη εχετε??δεν ειμαι και πολυ του γκαζιου....ειναι καλο και αξιοπιστο??/
Μια χαρά είναι Νίκο.. Η αλήθεια είναι πως ότι και να πάρεις σε αυτά τα κυβικά 2Τ το ίδιο θα είναι πάνω κάτω.. Η αδερφή της γυναίκας είχε ένα 80άρι.. σκύλος μαύρος..Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoRx
σε λιγο 8α δωσω διπλωμα και θα παρω ενα πενηνταρι.....για το typhoon τι γνωμη εχετε??δεν ειμαι και πολυ του γκαζιου....ειναι καλο και αξιοπιστο??/![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ίσως από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια της Piaggio. Έχω ένα 125 του '96 και δεν λέει να ψοφήσει. Το 50άρι το είχα οδηγήσει πολύ όταν είχε πρωτοβγεί και ήμουν στο Λύκειο. Τότε ήταν έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αλλά ακόμη και τώρα δεν θα είχα πρόβλημα να το ξαναγόραζα.
Τρελές πλάκες στους πιτσιρικάδες με τα φτιαγμένα παπιά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από turogalos
.... Piaggio. Έχω ένα 125....![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Τρελές πλάκες στους πιτσιρικάδες με τα φτιαγμένα παπιά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες
σορυ αμα ειναι εκτος θεματος..σε 50αρι typhoon καλο ειναι να παρω full face κρανος?γτ ακουσα οτι στα μικρα μηχανακια τα full face ειναι λιγο υπρβολη
http://www.moto.gr/forums/showthread...E7%F7%E1%ED%E7Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoRx
σορυ αμα ειναι εκτος θεματος..σε 50αρι typhoon καλο ειναι να παρω full face κρανος?γτ ακουσα οτι στα μικρα μηχανακια τα full face ειναι λιγο υπρβολη
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoRx
Που το άκουσες; Το κράνος να ξέρεις είναι για σένα και όχι για το μηχανάκι...
Προτείνω πάντα full face![]()
Give me fuel, Give me fire
φιλε ναι και εγω στο συνιστω αναποφευκτα!!!το εχεις ενας φιλος μου και ολο το περνω βολτα...γερο σκαρι![]()
Ταχύτητα για ζωή