Σελίδα 108 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σε είδα μλκ οδηγέ λεωφορείου του ΚΤΕΛ να στρίβεις από Ιερά οδό στην Λεωφόρο Κηφισού χωρίς φλάς και ανοιχτά-ανοιχτά λες και θα πήγαινες ευθεία! :a31:

Το παιδί με το σκούτερ το είδες που γλύτωσε τα χειρότερα παρά τρίχα;

Προσέχετε παιδιά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Σε ειδα με το r6 στη δροσοπουλου σημερα μου μιλουσαμε για τα r6 μας...
    Καλες βολτες σε σένα και την κοπελιά σου

If you gonna die...

... die with your boots on

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Μόνο 4 μέρες στο εξοχικό και ήρθα εδώ... τι γίνεται ρεεε;;; Τα 'χουμε συνηθίσει και δεν μας κάνουν εντύπωση. Δεν γίνεται να κινηθείς απλά για να πας από το σημείο Α στο Β, είναι αδύνατο, πρέπει να κάνεις ένα κάρο πράγματα.

Σε είδα μ@λ@κ@ που πέρασες το στοπ και ερχόσουν επάνω μου. Εκτός της μαλακίας σου που δεν είδες το στοπ και μου έλεγες (αφού σε κυνήγησα) μα και μου, βλέπεις μια μηχανή μπροστά σου ρε ζώο, και έστω ότι νομίζεις ότι είσαι εσύ σωστός και εγώ λάθος, θα τρακάρουμε επομένως;;;; Ούτε το πόδι από το γκάζι δεν σηκώνεις ρε;;
    Και πες και στην κάρια που είχες δίπλα να μην μιλάει όταν δεν της απευθύνονται, ούτε τιμόνι, ούτε πετάλια έχει και δεν της είπα και τίποτα. Γιατί άρχισε να λέει μαλακίες και μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι;;; Άντε και την άλλη φορά που θα το περάσεις να έρχεται φορτηγό...

Σε είδα και σένα ζητά χτες το απόγευμα 8 παρά Πειραιώς στο ανέβα για να στρίψεις αριστερά Ιερά οδό. Το φλας και ότι είχες πατήσει διάβαση δεν τα σχολιάζω για θα πάει στα ανέκδοτα.
    Έρχονται δυο παληκάρια με ένα gsxr από το αντίθετο και σου λένε ότι παραπάνω έχει γίνει τροχαίο. Όντως κοιτάζοντας μπροστά στα 500 μέτρα λίγο μετά την εκκλησία φαινόταν σταματημένα αυτοκίνητα και κόσμος τριγύρω.
    Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έκανες ελάχιστα αριστερά και καλά για να μην ενοχλείς και μίλησες στον ασύρματο;;; Για να πάει άλλος;;; Εσύ τι είχες και δεν μπορούσες να πας δυο φανάρια παραπάνω, αφού μάλιστα είχες και οπτική επαφή με το συμβάν;;;; Το θερμοσίφωνα αναμένο;;;

Και μετά είμαι εγώ προκατειλημμένος, που και όταν τους χρειάζεσαι για βοήθεια ούτε τότε δεν εμφανίζονται...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Σε είδα σήμερα στον 104N στο ρεύμα προς Rochester και κόντεψα να λυσσάξω. Εγώ στην δεξιά λωρίδα χαλαρά με 65 mph (10 mph πάνω από το όριο στα 55 mph) και εσύ να με προσπερνάς από αριστερά με 75 mph πατημένα, χωρίς χέρια στο τιμόνι!!! Με το αριστερό κρατούσες το κινέζικο και με το δεξί το πηρούνι και έτρωγες ΕΝΩ με προσπερνούσες!! Τι να σου πω κυρά μου... σε φοβήθηκε το μάτι μου.

Σε είδα και σένα μάστορα με τη νταλίκα να περνάς τη διασταύρωση με κόκκινο (ενώ είχε ανάψει εδώ και 3 δευτερόλεπτα) και το διερχόμενο αμάξι από τα δεξιά σου να πέφτει στα φρένα για να μη σκοτωθεί ο άνθρωπος...

Σε είδα και σένα ξανθιά barbie μου μέσα στο toyota σου με το τσιγάρο στο ένα χέρι, το κινητό στο άλλο να μιλάς με τον Ken σου και να ουρλιάζεις πόσο μαλάκας είναι και πόσο τον μισείς ενώ με προσπερνούσες παράνομα από αριστερά με +45 mph σε περιοχή που το όριο είναι 30 μπροστά από το αστυνομικό τμήμα!! Είσουν ταραγμένη φένεται...

Και όλα αυτά μέσα σε μισή ώρα....
    They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σε είδαμε ταρίφα που έκοψες τέρμα αριστερά χωρίς φλας και χωρίς ενδιαφέρον για το ότι κάποιος κινείται πίσω και δίπλα σου.....

Όταν όμως ηρθαν αριστερά και δεξιά σου δυο μοτοσυκλέτες με μαύρα μπουφάν και κράνη και σε κοίταγαν καλά καλά 3 η ώρα το πρωί δεν ένοιωσες και πολύ άνετα έτσι δεν είναι....;
    Give me fuel, Give me fire

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα κατα της 7:30 το πρωι στην χασιας μαυρε σουπερ δουκα

και εσενα με ανθρακι arai να το πηγαινεις ομορφα...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Σε είδα Θεσσαλονικούλα μου άδεια το 15Άυγουστο και μΕ άρεσες πολύ.
    Sent from me using a computer.

Σε είδα χάρε σήμερα το πρωί να περνάς ξυστά από την μηχανή παραβιάζοντας το κόκκινο Πειραιώς και ΓΡ λαμπράκη....
    Αν με πετύχαινές σίγουρα το δεξί μου πόδι δεν θα υπήρχε...

Δεν σε κυνήγησα γιατί τα έβαλα περισσότερο με τον εαυτό μου που ξεκίνησα στο πράσινο χωρίς να δώ....

Τέλος καλό....όλα καλά....

Se eida omorfi athina 4 to proi ...poso omorfi k adia eisai , poso magiki miazi h nixta sou kai poso idieteri ginine otan 1000 kivika einai sta podia sou ....oti k na exoune h ales xores afto den to exei kamia alli ...h thermokrasia sosti k o ilios pou sikonete isa isa na spai to xroma tou ouranou....makari na emenes etsi gia ores k oxi toso ligo ....
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    Se eida omorfi athina 4 to proi ...poso omorfi k adia eisai , poso magiki miazi h nixta sou kai poso idieteri ginine otan 1000 kivika einai sta podia sou ....oti k na exoune h ales xores afto den to exei kamia alli ...h thermokrasia sosti k o ilios pou sikonete isa isa na spai to xroma tou ouranou....makari na emenes etsi gia ores k oxi toso ligo ....

Stis 4 to 1000, stis 5 to 750 kai stis 6 to 600 ??

Kataramenh ftwxeia...!
    :P
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Βράδυ Τρίτης μετά τις 11...

Σε είδα πριν καμιά ώρα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο λίγο μετά το περίπτερο στο Χαϊδάρι...... χαμός στο ίσιωμα ελπίζω να μην σκοτώθηκε κανείς..... ασθενοφόρο, πυροσβεστική και μποτιλιάρισμα......

Κι εσένα με το Versys 2 χλμ πιο κάτω στην χαλυβουργική που ξεκράνωτος με προσπέρασες με 160+ νυχτιάτικα... είδα ότι το κράνος σου το φόραγε η κοπελίτσα πίσω αλλά εσύ έβλεπες τίποτα έτσι όπως πήγαινες?

Κι εσένα φεγγαράκι που μου κράτησες συντροφιά στην βαρετή εθνική οδό μέχρι να φτάσω Λουτράκι.....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    με ειδα επιτελους να τοποθετω αυτην την καταραμενη σπαστη μανετα μετα απο ενα σηριαλ 2+ μηνων...

λεπτομερειες για την μανετα συντομα ,ρεμαλια...

Σε είδα σήμερα λευκό Clio δεκαετίας στραπατσαρισμένο, γυαλιά παντού. Και ένα άλλο μπλε κουτί αραγμένο στην άλλη άκρη του δρόμου. Σειρήνες δεν είχαν έρθει ακόμα αλλά πολύς κόσμος. Θα πάρω εφημερίδα αύριο

πέρασε κι ο Δεκαπενταύγουστος, σε λίγο θα γυρίσετε και οι τελευταίοι στα κλουβιά σας
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Σας βλεπω,ελπιζω να μη σας βλεπω για πολυ ακομα.
    Αντε να πατε σπιτια σας γιατι γεμισε η Καλαματα πιλοτους.
    Σε ειδα με το βαρκαντερο να κανεις παντες σε κεντρικο δρομο με πολλη << πεζη>> κινητικοτητα.
    Το οτι εισαι μαλακας μαλλον δεν το ξερεις,ευχομαι να μην το μαθεις.
    Παντως το πηγαινες πολυ ωραια το εργαλειο,αν εξαιρεσεις ποσο μαλακας εισαι.
    Το ειπα και το ξαναλεω για να δωσω εμφαση.
    Σε ειδα γατουλα,περασες το δρομο μπροστα απο το προπορευομενο μου αμαξι και στα @@ σου.
    Μετα ομως τρομαξες απο την εξατμιση μου κ πηγες να ξαναπερασεις,αλλα την ειχα μυριστει τη δουλεια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    :a07: :a07: Κοντή ιταλίδα με το R80gs του 80φύγε στο καράβι για Πάρο πριν απο λίγο.... :a07: :a07:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF