Σελίδα 109 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε ειδα πριν λιγες ωρες στον περιφερειακο της Αρτας, που ενω πηγαινα να σε προσπερασω, εκοψες ολο το τιμονι αριστερα για να μου κλεισεις το δρομο πανιβλακα. Επειδη εισαι παγκοσμιος εσυ μαλλον και δεν κανει να σε προσπερναμε. Ζωον.

Ενιωσα τη λαμαρινα απο το αγροτικο σου(navara ολοκαινουριο) στο δεξι μου ποδι και ειδα το χαρο με τα ματια μου καθως με ταρακουνησες με 80 km/h και παλευα να κρατηθω πανω στη μηχανη.

Εσυ γελουσες και με εδειχνες με το δαχτυλο ενω η κοπελια που ειχες διπλα σου εγνεφε συγγνωμη με τα χερια της και σου φωναζε.

Σου κοπηκε ξαφνικα το γελιο ομως οταν εσπασα τον καθρεφτη του οδηγου με το χερι μου. Μεχρι να το παρεις χαμπαρι ειχα εξαφανιστει και εσυ κορναρες.

Και εγω χαρηκα που σε ειδα :a36: :a36: :a36: (και εσενα κοπελια :a07: )

Edit: Σε ειδα και εσενα φιλε μου με το Κ9 σου (ασπρο με χρυσες ζαντες ) και σε χαρηκα. Τουμπανο, να το χαιρεσαι. Ενιωσα λιγο μειονεκτικα βεβαια με το ταπεινο Κ3 μου αλλα δε βαριεσαι Καλους δρομους.
    Ciao Super Sic...

σε ειδα μικρε με το tdm και το γκομενακι να λυσσομανας να με φτασεις στον Καρεα προς Κατεχακη. Ξεκρανωτοι φυσικα κ οι 2 σας το μονο που σε ενοιαζε ηταν να το παιξεις χερας. Οπως ειδες απλα επιασα δεξια να σε "καμαρωσω". Φυλα την καυλα σου για τα κοριτσακια κ δεν ειναι κακο να σε περναει ενα αλλο tdm.

Καποτε τσακωνομουν εδω μεσα για την συμπεριφορα των tdmαδων κ δυστυχως διαπιστωνω οτι οι περισσοτεροι ειναι καφροι..

Επισης σας βλεπω συνεχεια μαλακισμενα στο Ρεντη να πατε την Φλεμινγκ γαμιοντας με τα tdm σας κ να αδιαφορειτε για το αν κοσμος προσπαθει να κοιμηθει. Τιμονακια της ευθειας. Ρε βλαμμενα ενας να πεταχτει απο τα πολλα στενα εκει θα γινεται χαλκομανια! Για κρανος ουτε λογος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    [...]Καποτε τσακωνομουν εδω μεσα για την συμπεριφορα των tdmαδων κ δυστυχως διαπιστωνω οτι οι περισσοτεροι ειναι καφροι.. [...]
    το κακό ειναι οτι εχουν αρχίσει να παίρνουν tiger και κουβαλάνε αυτούσια τη νοοτροπία τους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    το κακό ειναι οτι εχουν αρχίσει να παίρνουν tiger και κουβαλάνε αυτούσια τη νοοτροπία τους
    οντως!!!
    ειδικα στον Καρεα που αναφερω τα τυπακια βγηκανε απο Καισαριανη και πηγαινανε αργα σχετικα και εγω απλα τους περασα. αφου απομακρυνθηκα κανα 500αρια μετρα αρχισα να βλεπω στους καθρεφτες φως να με κυνηγαει.

πιανω δεξια και ας το φαει το κεφαλι του. δεν θα με βραβευσει κανεις οταν φτασω στο σπιτι μου και το κεφαλακι μου οπως και το μηχανακι μου το θελω και για αλλες μερες!

Νέο μέλος Το avatar του/της sky7
    ...σε ειδα ανεβαινωντας την μεσογειων με το παπι το μπλε το αστρα (κρανατος βεβαια δεν μπορω να πω...)....αλλα ρε....Η.Λ.Ι.Θ.Ι.Ε!!!!!!!!

το αγγελουδακι (3χρονων)που καλα καλα δεν εφταναν τα χερακια του στο ταμπλο γιατι το ειχες επανω???.....μια σοβαρη δικαιολογια δεν ειχες να μου πεις...οταν σου ειπα οτι αυτο που κανεις ειναι ΕΚΓΛΗΜΑ.....παρα μονο να μου φωναζεις...(κανε μου την χαρη...και δεν ξερεις αν εγω εχω αμαξι ...και το παιδι ειναι δικο μου και οχι δικο σου και οτι μαλακια σου κατεβαινε στο κεφαλι.....!!!!!!!)....δεν με ενδιαφερει για το βρυσιμο που μου εριξες...

ευχομαι ομως να βρεθουν αλλοι 2-3 σαν και εμενα για να σε κραξουνε,μηπως και την σκεφτεις την μαλακια που εκανες και δεν το επαναλαβεις

υ.γ

1.δεν σου κανω την χαρη...αμα σε ξαναδω θα σου την ξαναπω.....
    2. ...5 ευρω να βαλεις βενζινη στο παπι ειχες....1 ευρω για το λεωφορειο δεν ειχες....!!!
    3...το παιδι ρε πανιβλακα... επειδη σε αξιωσε ο θεος να το κανεις και να το μεγαλωσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ΔΙΚΟ ΣΟΥ,δεν ειναι το παπι που το αγορασες....ειναι ψυχη,ανθρωπος και οχι σιδερα...!!!!!

μικρε μου....ευχομαι να ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ...σε καθε μ@λ@κι@ που θα κανει ο πατερας σου...!!!!!

(ειμαι πατερας γιαυτο μιλαω ετσι.....sorry... )

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    +660
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ποιος έμπαινε ρε σήμερα Θεσσαλονίκη τριβάλιτσος απ' τη Λαγκαδά κατά τις 15.00?
    Sent from me using a computer.

Σε είδα με ένα Clio λευκό στην Αθηνών-Λαμίας στην αριστερή να αρχίζει το αυτοκίνητο σου να πηγαίνει σαν φίδι και νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Ήταν ακριβώς κάτω από τη γέφυρα της ΑΟ.
    Σε είδα ευτυχώς γιατί σου έφυγε και από την αριστερή έφυγες κάθετα στο δρόμο και κοπάνησες το φορτηγάκι που ήταν στην δεξιά.
    Εγώ ήμουν πίσω από το φορτηγάκι και πρόλαβα να κάνω λίγο αριστερά και σας πέρασα ξυστά. Μου έφυγε η μαγκιά αλλά και πάλι ευτυχώς που σε είδα.
    Ελπίζω να είστε καλά και ευχαριστώ εσένα ρε φίλε στο μπλε swift που ήρθες δίπλα μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Φαντάσου πως θα φάνηκε στα μάτια των άλλων. Άγιο είχα

ΥΓ: Έγινε πριν το καλοκαίρι το σκηνικό αλλά είμαι καινούργιος στο forum...

Σας είδα 3 παρέα φεύγοντας απο Ολυμπία ... και ακόμα κλαίω

2 CBR 900

.... και NR 750
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
    ...σε ειδα ανεβαινωντας την μεσογειων με το παπι το μπλε το αστρα (κρανατος βεβαια δεν μπορω να πω...)....αλλα ρε....Η.Λ.Ι.Θ.Ι.Ε!!!!!!!!

το αγγελουδακι (3χρονων)που καλα καλα δεν εφταναν τα χερακια του στο ταμπλο γιατι το ειχες επανω???.....μια σοβαρη δικαιολογια δεν ειχες να μου πεις...οταν σου ειπα οτι αυτο που κανεις ειναι ΕΚΓΛΗΜΑ.....παρα μονο να μου φωναζεις...(κανε μου την χαρη...και δεν ξερεις αν εγω εχω αμαξι ...και το παιδι ειναι δικο μου και οχι δικο σου και οτι μαλακια σου κατεβαινε στο κεφαλι.....!!!!!!!)....δεν με ενδιαφερει για το βρυσιμο που μου εριξες...

ευχομαι ομως να βρεθουν αλλοι 2-3 σαν και εμενα για να σε κραξουνε,μηπως και την σκεφτεις την μαλακια που εκανες και δεν το επαναλαβεις

υ.γ

1.δεν σου κανω την χαρη...αμα σε ξαναδω θα σου την ξαναπω.....
    2. ...5 ευρω να βαλεις βενζινη στο παπι ειχες....1 ευρω για το λεωφορειο δεν ειχες....!!!
    3...το παιδι ρε πανιβλακα... επειδη σε αξιωσε ο θεος να το κανεις και να το μεγαλωσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ΔΙΚΟ ΣΟΥ,δεν ειναι το παπι που το αγορασες....ειναι ψυχη,ανθρωπος και οχι σιδερα...!!!!!

μικρε μου....ευχομαι να ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ...σε καθε μ@λ@κι@ που θα κανει ο πατερας σου...!!!!!

Δυστυχώς παρόμοιο σκηνικό παίζει και στη δική μου γειτονιά. Πατέρας(sic) με κοριτσάκι είναι δεν είναι 5 χρονών ξεκράνωτοι κάθε μέρα πάνω σε ένα βρώμικο χρεποσκούτερο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εθεάθη Τενερέ λευκό στις 15:30, στα όρια δύο δήμων, στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες. Ποιος είσαι ρε μολόγα..

Δυο λευκά στην ίδια περιοχή δε χωράνε.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
    .

και εγω που δεν ειμαι πατερας ( απο οσο ξερω ) μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν τα βλεπω αυτα.

Εθεαθη skyline στην λεωφορο Αθηνων χρωματος ασπρο.Ο τυπας πρεπει να ειναι πολυ ψωνιο διοτι κοιταγε ποιος τον κοιταει.Για το αμαξι δεν εχω να αναφερω κατι.Απλα τελειο.

Υ.Γ Καλο χειμωνα φιλοι μου και καλα χιλιομετρα σας ευχομαι.Παει και αυτο το καλοκαιρι
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Παει και αυτο το καλοκαιρι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Παει και αυτο το καλοκαιρι
    Σώπα μωρεεεεεε.........
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    +675

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας