Μπράβο φίλε, ωραία τα είπες.
Πάντα τέτοια...
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. και believe it or not μια απο τις πολλες επιρροές μου ήταν και το πρώτο σας ταξίδι που έχεις στην υπογραφή σου... γιατί κατ εμε ο κύριως σκοπός των ταξιδιωτικών είναι να όχι μονο να δίνουμε οδηγίες για το τί και το πώς, αλλά κυριώς να δημιουργούμε ερεθίσματα στους άλλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
τι δουλιτσα κανεις ειπαμε ????![]()
Όσο για την δουλειά δεν μπορώ να σου πώ γιατί μετά θα σε πρέπει να σε σκοτώσω.:rotflmao:
Videakia? Τα πονηρά που έχετε στο μυαλό σας ξεχάστε τα.:rotflmao: δεν έχω τέτοια ρε σεις μονο κάτι φώτος. άμα θέλετε california surfing και βολτουλες κάτι θα κάνω μόλις ψάξω πως γίνονται στο youtube γιατί ακόμα ich bin auf munchen.
ωραίο όνομα της έδωσες φίλε. για αυτό είπα και εγώ να το κάνω όσο μπορώ και έχω και το χρόνο και το χρήμα. να σου ζήσει η μικρή. καναδά απιστευτο μέρος πολύ πιο γραφικό από ΗΠΑ το συζητάγαμε με ενα φίλο που πηγε ίδιες ημερομηνίες καναδά roadtrip. τιν φλοριδα και την χαβαι την εχασα την μια επειδή επρεπε να γυρίσω για μια δουλειά που μου προτείνανε και θα επρεπε να φεσώσω την κάρτα και άλλο και την αλλη την έχασα για το κιτρινάκι. είναι στο προγραμμα παντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από trumanps
Popo re file itan na pao persi Canada Florida alla gia 8elima 8eou ir8e i mikri mou bouboukitsaI konstantinoula pou tora einai 9 minon.
Alla i8ela poli na pao kai 8a pao me ti gunaika an oxi fetos 8a mou katsi ! pou 8a paei!
![]()
se eyxaristo kai esena file dv.
θεος φιλε.μας ταξιδεψες, γ@μησες και λιγο για μας :rotflmao: , ευτυχως δεν εβγαλες καλλιτεχνικες φωτογραφιες γιατι θα ζηλεβαμε ακομα περισσοτερα.σαν να πηγα ηταν αρα θα το αναβαλω για καιρο να παω.
κωλο δινουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πολυ ωραιο ταξιδιωτικο φιλε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω ηταν κλειστό τόσο καιρό και τώρα που το άνοιξες με ταξίδεψες και εμένα πάλι. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε.
Πολυ καλο ταξιδιωτικο...
Με πριζωνεις.....
![]()
Συγχαρητήρια για το ταξίδι σου. Προγραμματίζω εδώ και καιρό κάτι παρόμοιο και οι προορισμοί σου με έβαλαν σε σκέψεις. LA - San Fransisco - Vegas οδικώς π.χ., το είχα βγάλει από το μυαλό μου γιατί είχα υπολογίσει το κόστος πολύ παραπάνω.