Σε ειδα πριν λιγες ωρες στον περιφερειακο της Αρτας, που ενω πηγαινα να σε προσπερασω, εκοψες ολο το τιμονι αριστερα για να μου κλεισεις το δρομο πανιβλακα. Επειδη εισαι παγκοσμιος εσυ μαλλον και δεν κανει να σε προσπερναμε. Ζωον.
Ενιωσα τη λαμαρινα απο το αγροτικο σου(navara ολοκαινουριο) στο δεξι μου ποδι και ειδα το χαρο με τα ματια μου καθως με ταρακουνησες με 80 km/h και παλευα να κρατηθω πανω στη μηχανη.
Εσυ γελουσες και με εδειχνες με το δαχτυλο ενω η κοπελια που ειχες διπλα σου εγνεφε συγγνωμη με τα χερια της και σου φωναζε.
Σου κοπηκε ξαφνικα το γελιο ομως οταν εσπασα τον καθρεφτη του οδηγου με το χερι μου. Μεχρι να το παρεις χαμπαρι ειχα εξαφανιστει και εσυ κορναρες.
Και εγω χαρηκα που σε ειδα :a36: :a36: :a36: (και εσενα κοπελια :a07:![]()
)
Edit: Σε ειδα και εσενα φιλε μου με το Κ9 σου (ασπρο με χρυσες ζαντες) και σε χαρηκα. Τουμπανο, να το χαιρεσαι. Ενιωσα λιγο μειονεκτικα βεβαια με το ταπεινο Κ3 μου αλλα δε βαριεσαι
Καλους δρομους.