Δε ξέρω γιατί αλλά εμένα δε με χαλάνε τα επεισόδια
στον αθλητισμό. Έτσι και αλλιώς ώντας απλός θεατής δε νιόθω και πολύ οικεία
με το άθλημα.Μη σας πω ότι μου αρέσει κιόλας επειδή έχει χαβαλέ και
σπάει η μονοτονία:rotflmao: :rotflmao: .Έίναι σαν το ατύχημα στη F1
Αν δε γίνει κατι λείπει:ZZZ:![]()
:rotflmao:
Λοιπον για να τελειωνουμε.
Μπινελικια, φτυσιδια, τραβιγμα φανελες, σορτσακια, και λοιπες πουστιες παιζουν σε ολα τα αθληματα οπως και τσαμπουκαδες και σκληρα φαουλ.
Η ζητας λογο απο το διαιτητη η απο κανεναν.
Αλλωστε και συγνωμη να σου πει τι να το κανεις???
Οποιος δε το αντεχει να παει να γινει κομοτρια αλλα κι εκει μπορει να κοπει απο το ψαλιδι...
Εγω ετσι το βλεπω .
Κι ας μη τυφλωνομαστε οταν κανουν μαλακιες οι δικοι μας γιατι αν παρατηρησεις το βιντεο οι σχολιαστες πουθενα δε λενε οτι κι οι δικοι μας χτυπανε αν και το μπουνιδι πηγαινε συννεφο.
Καλο ειναι να αναγνωριζουμε πρωτα τα δικα μας λαθη κι οχι να τα δικαιολογουμε...
Αυτα!
Το συγνώμη είναι η πιο αφοπλιστική απάντηση "ξέρεις" και λύνει αμέσως τον τσαμπουκά.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Λοιπον για να τελειωνουμε.
Μπινελικια, φτυσιδια, τραβιγμα φανελες, σορτσακια, και λοιπες πουστιες παιζουν σε ολα τα αθληματα οπως και τσαμπουκαδες και σκληρα φαουλ.
Η ζητας λογο απο το διαιτητη η απο κανεναν.
Αλλωστε και συγνωμη να σου πει τι να το κανεις???
Οποιος δε το αντεχει να παει να γινει κομοτρια αλλα κι εκει μπορει να κοπει απο το ψαλιδι...
Εγω ετσι το βλεπω .
Κι ας μη τυφλωνομαστε οταν κανουν μαλακιες οι δικοι μας γιατι αν παρατηρησεις το βιντεο οι σχολιαστες πουθενα δε λενε οτι κι οι δικοι μας χτυπανε αν και το μπουνιδι πηγαινε συννεφο.
Καλο ειναι να αναγνωριζουμε πρωτα τα δικα μας λαθη κι οχι να τα δικαιολογουμε...
Αυτα!
Το λάθος του Φώτση το αναγνώρισα από την πρώτη στιγμή και δεν το δικαιολόγησα.
Οι σχολιαστές χέστηκα τι κάνουν, έχω δικιά μου κρίση.
Το ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες δεν κάνει τον μαλάκα αποδεκτό.
Τώρα πάω να γίνω κομμώτρια και ας το ρισκάρω με το ψαλίδι.
(Σου ζητώ συγγνώμη δεν ήξερα...)
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Τώρα πάω να γίνω κομμώτρια και ας το ρισκάρω με το ψαλίδι. (Σου ζητώ συγγνώμη δεν ήξερα...)
Καλε μη κανεις ετσι κι εγω κομμωτρια ειμαι!!!!
Τι δεν ηξερες????
Το ότι είσαι στο επάγγελμα αστυνομικός.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καλε μη κανεις ετσι κι εγω κομμωτρια ειμαι!!!!
Τι δεν ηξερες????
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Κανεις δεν ειναι τελειος. Ξεφευγουμε ομως.Το ότι είσαι στο επάγγελμα αστυνομικός.
Απλώς παραξενεύτηκα με τις απόψεις σου, στην αρχή δηλαδή. Μα καλά δεν βλέπει λέω, τι λέει? Παίρνει και το μέρος τους? Και οι υπόλοιποι πιστεύω διαφωνούν με τον τραμπουκισμό του Φώτση, ο οποίος φυσικά έφερε στην επιφάνεια τις πουστιές ζητώντας φωναχτά το δίκιο του παρά να κάνει το ίδιο και να απαντήσει με πουστιά (που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αυτό επιβάλλει ο αθλητισμός για σένα, η τουλάχιστον έτσι γίνεται παντού άρα είναι αποδεκτό). (που μεταξύ μας δεν νομίζω να το άφηνε έτσι ο Σέρβος οπότε θα ήταν φαύλος κύκλος με το ξύλο έτοιμο να ξεσπάσει). Αλλά δεν γίνεται να μην βλέπουμε αυτήν την δολιότητα, το ύπουλο χτύπημα των άλλων.. Που όλως τυχαίως η πλειοψηφία είχε την ίδια συμπεριφορά..Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Κανεις δεν ειναι τελειος. Ξεφευγουμε ομως.
ξεφτίλα και εδώ είμαστε ρε π@ύστη...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Καλά, ασχολείστε ακόμα με επαγγελματικά και ερασιτεχνικά ποδόσφαιρα, μπάσκετ και τα λοιπά θεάματα (άνευ άρτου πλέον);
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+1000 στον απο πανω
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ρε mods... αθλητική συζήτηση είναι... δεν τις ρίχνετε μια συγχώνευση με το γνωστό thread;
Όσο για το θέμα της συζήτησης.
Επαγγελματίες παίκτες που αμοίβονται με χρήματα που δεν θα δούμε εμείς και δέκα ζωές να δουλεύουμε και ώς αντικείμενο εργασίας τους είναι να προσφέρουν θέαμα είναι απαράδεκτο να παίζουν μπουνιές σαν αλητάκια στην αλάνα.
Και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι άνευ αξίας.
Όσον αφορά το ποιός έριξε σε ποιόν , είναι αστείο και που το συζητάτε.
Για το τι γίνεται μέσα σε παιχνίδια στα "μουλωχτά", ρωτήστε παίκτες να σας πουν πόσους μώλωπες έχουν μετά απο κάθε παιχνίδι να σας πούν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Χαβαλέ είχε η φάση, αφού δε σκοτώθηκε κανένας, όλα καλά!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σε πόσες μέρες ξεκινα το μουντομπάσκετ???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Νομίζω ότι το παρόν θέμα πρέπει να διαχωριστεί καθώς η βία στον αθλητισμό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε mods... αθλητική συζήτηση είναι... δεν τις ρίχνετε μια συγχώνευση με το γνωστό thread;
Gandalf
Έτσι όπως έχει καταντήσει το άλλο θρέντ είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς οτιδήποτε.