χεχε...εχει να πεσει μαυρο χρημα φιλε ,που θα παει συννεφο...φαση ποτοαπαγορευσης με συναλλαγες νυχτα και σε σοκακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Να παει να Μ@ΜΗΘΕΙ η διαφανεια των συναλλαγων...![]()
για να μην μιλησω για υποτιμολογησεις..."ποσο εδωσες το μπουσα φιλε?" "1650 ευρα...πηρα καλα λεφτα..."
frankly my dear, i dont give a damn...
Παίδες τα δίκυκλα δεν δηλώνονταν μέχρι σήμερα ανεξαρτήτως κυβισμού και τέλος. Το απο εδώ και πέρα είναι άγνωστο...
Καλησπέρα παίδες
Φυσικά και δεν δηλώνονται οι μηχανές απο 749 κκ και κάτω (απ' όσο ξέρω)
Τώρα για την διαφανεια των συναλλαγών που ειπώθηκε, ίσως έχει ένα νόημα. Δηλαδή, κάποιος μπορεί να κατέχει 5 μοτο μέχρι 700 κκ ας πούμε που κοστίζουν 7000 ευρώ (μέσο όρο) η κάθε μία.
Σύμφωνα με το ισχύον καθεστώς δεν φορολογειται για καμία (μόνο τέλη πληρώνει)
Άρα, σου λέει το κράτος, για να έχεις χρήματα να τις αγοράσεις και να τις συντηρείς, ΕΛΑ αγόρι μου να σε φορολογήσω....
Τα κράνη ακόμα θεωρούνται ως είδος πολυτελείας απο άποψη τιμής ;
Αν ναι, ελπίζω να μην θεωρήσουν τις μηχανές άνω των 400κκ ως είδος πολυτελείας γιατί έαν το κάνουν τότε μας βλέπω να πληρώνουμε αδρά. Το λέω αυτό γιατί εάν ασχοληθούν με τις στατιστικές , δηλαδή, οτι είμαστε μια χώρα με πολλά δίκυκλα και προσανατολιστούν στη φορολογία τους,,,,ΚΛΑΨΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ.
τα δικυκλα πανω απο 500 cc ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ στο 719 ως ποσον αγορας ,με επιπροσθετη αναγραφη του αρ.κυκλοφοριας ...τωρα τελος...Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Παίδες τα δίκυκλα δεν δηλώνονταν μέχρι σήμερα ανεξαρτήτως κυβισμού και τέλος. Το απο εδώ και πέρα είναι άγνωστο...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα δικυκλα πανω απο 500 cc ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ στο 719 ως ποσον αγορας ,με επιπροσθετη αναγραφη του αρ.κυκλοφοριας ...τωρα τελος...
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Έχω 2 μοτο πάνω απο 500κεκ. Ενα 1200gs και ενα vstrom 650. Δεν δήλωσα όταν τα πήρα κανένα απο τα 2. Τί κερδίζω;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα δικυκλα πανω απο 500 cc ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ στο 719 ως ποσον αγορας ,με επιπροσθετη αναγραφη του αρ.κυκλοφοριας ...τωρα τελος...
Κάτι μου λέει ότι είμαστε περισσότεροι από 2...Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Έχω 2 μοτο πάνω απο 500κεκ. Ενα 1200gs και ενα vstrom 650. Δεν δήλωσα όταν τα πήρα κανένα απο τα 2. Τί κερδίζω;
Life begins at 45°.
Και όσοι ΔΕΝ τα έχουν δηλώσει και απλά πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα δικυκλα πανω απο 500 cc ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ στο 719 ως ποσον αγορας ,με επιπροσθετη αναγραφη του αρ.κυκλοφοριας ...τωρα τελος...![]()