ρε Τεοντοσιτς....ξεκινας τον καυγα και μετα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια κανοντας τον κινεζο???Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συμφωνω ...έλεος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε Τεοντοσιτς....ξεκινας τον καυγα και μετα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια κανοντας τον κινεζο???Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συμφωνω ...έλεος....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το μπασκετ το μουνακι ο Φωτσης καταφερε και τιναξε τον αγώνα...
φυσικά σε αυτό μετα βοηθησαν και με το παραπάνω οι μανουλες σ αυτα οι Σέρβοι...
αλλά η αρχη μας αρέσει δεν μας αρέσει την έκανε ο Φωτσης...και μαλακία τον διαιτητων που δεν τον πετάξαν έξω νωρίς.....
κανονικά το παληκάρι μαζι με τον Σερβο που πέταξε την καρέκλα είναι να τους κρεμαστουν τα δελτία δια παντώς....
μια απο τα ίδια για τον Τσαρτσαρη
υ.γ η ασυλία αυτα τα αποτελέσματα έχει,καποιοι χάνουν το μέτρο και το παίζουν εξουσία στο παρκε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μάιστα...
Τα ταγάρια καλύτερα απ'τους Τούρκους γιατί... έτρεχαν. Πού και να ήξεραν να κάνουν και κοντρόλ!
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
ΥΓ Όχι άλλο Παπάζογλου...![]()
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΙΛΕ...........ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΜΑΔΑ
Μισή ώρα μέ παίκτη παραπάνω καί δέν έκαναν τίποτε.....
Μήπως έγινε τόσο όμαδάρα ό ΠΑΟΚ....??
Έπίσης ξεχνάς ότι άπό ..........ΚΑΤΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.....!!!
Σέ αύτή τή φάση άν έβαζες Νταντή μέ Φενέρ δέν ξέρω πόσο εύκολα θά
πέρναγαν οί Τούρκοι....!!
Ή Φενέρ είναι ή καλύτερη όμάδα άπό τίς τρείς,αύτό είναι δεδομένο,άλλά μέ
12 μεταγραφές άκόμα ψάχνονται.....!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ........!!!
Δέ σού θίξαμε τό Δικέφαλο ,ήρέμησε......
Έπίσης άπό κάτι ταγάρια πού έτρεχαν πέρσυ..........ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ.....!!!!
Έκείνοι άπό Β Έθνική ήτανε...??
Ή Νταντή πήρε κι ένα κύπελλο στή Σκωτία τουλάχιστον.....!!!
![]()
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
για το μπασκετ το μουνακι ο Φωτσης καταφερε και τιναξε τον αγώνα...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μου αρεσει οτι ελεγες εμενα κολλημενο με τον Ντεμη...σε καθε μα καθε ποστ αναφερεσε στον βατραχο...στα σοβαρα τωρα...κανε μου την χαρη οταν απαντας στο δικα μου ποστ να τα διαβαζεις καλα πρωτα...ειπα οτι δεν ειδα τον αγωνα τις Καλλιθεας γιατι ειμουνα διακοπες...αλλα συμπληρωσα οτι ειμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (γενικα)....πριν καποιες σελιδες αναφερομενος στα γεγονοτα ειχα γραψει οτι ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (βατραχο/ομαδα/χορταρι/οακα κλπ) απλα δεν παταει στο γηπεδο...ο λογος ειναι προφανης...για να μην κανει κακο στην ομαδα και για να μην χαλιετε (βαλτα με οποια σειρα θες)...οπως ειδες και περισυ οταν ειναι για καλη παρεα κανω την καρδια μου πετρα και παταω στο ΟΑΚΑ....αλλα ειναι μονο για ειδικες περιπτωσεις...και ειμουνα και κυριος...
απο τα 3000 που ανεφερες τιποτα δεν παει στην Αεκ...παει σε υπολοιπους...η βοηθεια για την ομαδα ειναι καταρχας τα διαρκειας...περισσοτεροι χορηγοι...περισσοτερες διαφημησεις...πιο πολλα λεφτα απο Nova...αρα τι 3000 τι 3.200...και βοηθας και την ομαδα...α ναι...τρενακι το γρηγορο (5 ωριτσες παρα κατι) με 77 γιουρο περα δωθε...και αν δεν γουσταρεις διανυχτερευση σε κανουμε παρεα στον καφε οσπου να ξαναφυγεις...δηλαδη γλυτωνεις και τα μισα λεφτα και θα βλεπεις και ολους τους αγωνες της αγαπημενης σου ομαδας...
τι αποψη εχω για την ΑΕΚ????![]()
![]()
ποτε ειπα οτι η Αεκ ειναι χωραφι η τσιφλικι μου???ποτε ειπα διωξτε τον βατραχο???ποτε ειπα να μην παει κανεις στο γηπεδο???ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΓΩ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ...αντιλαβου η να στο γραψω και εσενα spidermanικα???το ποσα ξοδευει ο καθενας για την Αεκ ειναι υποκοιμενικο...ο ΧΨΩ φραγκατος μπορει να δινει 3000 για τα Vip (και να βοηθαει πολυ την ομαδα) αλλα δεν ξερει τι εχει απο λεφτα...πιο πολυ γουσταρω τον πιτσιρικα που δινει ολο το χαρτζιλικη του και μετα μενει ρεστος για να παει στην πιο οικονομικη εξεδρα....ναι ναι στην αντιστιχη σκεπαστη....που δυστηχως δεν ειναι οπως τα παλια χρονια που πηγαινα και εγω (το τι εχει γινει και εχει αλλαξει κατα την γνωμη μου ειναι αλλο θεμα και δεν εχω καμμια ορεξη να εξηγω) και εχουν περασει ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ...μαζι και οι δηθεν κουλτουροφλωροι που πανε τωρα σε πιο καλες θυρες και το παιζουν και λεζαντα...και μην βαζεις στο στομα μου λεξεις και εκφρασεις που δεν εχω πει ποτε...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ...απλα κοροιδευω και κραζω αυτους που θελουν να εχουν μεγαλυτερη και καλυτερη αποψη απο τον καναπε τους...και βεβαια δεν εννοω καποιον που μπορει να μην εχει να φαει...αλλα στην περιπτωση σου εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει προβλημα επιβιωσης...200 ευρωλακια ειναι βρε...σιγα το ποσο...α ναι...και βεβαια εχω γραψει οτι ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑΣ...
υ.γ.
που την ειδες την χολη...τελικα εχεις μεγαλο προβλημα αντιληψης....απλα κατα την γνωμη μου οι Σκωτσεζοι (χτες εστω) μου φανηκε μια ομαδουλα που μονο ξερει να τρεχει...μια πασα δεν ηξερε να κανει...για να μην πουμε κοντρολ...και νομιζω αν καταβα καλα και ο Δουκας την ιδια γνωμη εχει...αρα ειναι και αυτος κομπλεξικος κλπ κλπ???ειναι μεγαλη νικη της ομαδας και του βατραχου βεβαιως αφου αυτος ειναι ο προπονητης...θα καταλαβεις επιτελους οτι δεν εχω προβλημα με τον προπονητη ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΤΡΑΧΟ???και πριν πεταξεις καμμια αλλη παπαρια...περισυ τον εκραζα γιατι ελεγε οτι ο Μακος και ο Λεοναρντο (που σερνοντουσαν btw) δεν ηταν δικες του επιλογες αλλα της διοικησης κλπ κλπ...μαθε να διαβαζεις λεμε...αυτα τα 7.500.000 δεν ξερω τι ειναι και δεν μπορω να σου απαντησω...αν ξαναδιαβασεις λιγο τι γραφεις το ΚΟΜΠΛΕΞ το εχεις εσυ γιατι καθε μα καθε φορα οταν γινετε κατι (καλο η κακο) αναφερεσε σε εμενα προσωπικα...θα καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΕΚ???![]()
![]()
![]()
τα τα
![]()
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ............ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
Άπλά μιά άπάντηση τή δικαιούμαι.........
ΜΕ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ....??
μιά καί δέν τό κάνεις μέ τήν ΑΕΚ...??
![]()
Roma...Vicenza...Kalamata...δεν θελω σχολια και γελακια για το τελευταιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ............ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
Άπλά μιά άπάντηση τή δικαιούμαι.........
ΜΕ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ....??
μιά καί δέν τό κάνεις μέ τήν ΑΕΚ...??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω για τη Vicenza θα γέλαγα πιο πολύ![]()
:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν ηξερες ποιους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ εβγαλε θα την καταπινες την γλωσσιτσα σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω για τη Vicenza θα γέλαγα πιο πολύ![]()
![]()
![]()
Εννοείται οτι δεν ξέρω και εννοείται οτι ειναι πολύ ομορφο μέρος (κι αν πηγαιναμε εκει κι οχι στη Βερόνα δε θα μας τον έπιαναν - τεσπα)Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν ηξερες ποιους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ εβγαλε θα την καταπινες την γλωσσιτσα σου...![]()
:nostro azzuro: :nostro azzuro: :nostro azzuro:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΤΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΣΥ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μάιστα...
Τα ταγάρια καλύτερα απ'τους Τούρκους γιατί... έτρεχαν. Πού και να ήξεραν να κάνουν και κοντρόλ!
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
ΥΓ Όχι άλλο Παπάζογλου...![]()
εχει τη μπαλα ο μπακ ο δεξις..και θελει να τη δωσει στα 20 μετρα στον δεξί χαφ..
και εκανε σεντρα γιομα!!
![]()
![]()
Κάθε γραμμή κι ένα ανέκδοτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΙΛΕ...........ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΜΑΔΑ
Μισή ώρα μέ παίκτη παραπάνω καί δέν έκαναν τίποτε.....
Μήπως έγινε τόσο όμαδάρα ό ΠΑΟΚ....??
Έπίσης ξεχνάς ότι άπό ..........ΚΑΤΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.....!!!
Σέ αύτή τή φάση άν έβαζες Νταντή μέ Φενέρ δέν ξέρω πόσο εύκολα θά
πέρναγαν οί Τούρκοι....!!
Ή Φενέρ είναι ή καλύτερη όμάδα άπό τίς τρείς,αύτό είναι δεδομένο,άλλά μέ
12 μεταγραφές άκόμα ψάχνονται.....!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ........!!!
Δέ σού θίξαμε τό Δικέφαλο ,ήρέμησε......
Έπίσης άπό κάτι ταγάρια πού έτρεχαν πέρσυ..........ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ.....!!!!
Έκείνοι άπό Β Έθνική ήτανε...??
Ή Νταντή πήρε κι ένα κύπελλο στή Σκωτία τουλάχιστον.....!!!
![]()
Συγκρίνεις ομάδα με μπάτζετ δεκάδων εκατομμυρίων με τα ταγάρια της Σκωτίας και θες να μας πείσεις ότι ξέρεις κι από μπάλα;
Ομάδα επιπέδου Ξάνθης είναι μην τρελλαίνεσαι... Θα μας βγάλεις και τους Σκωτσέζους τώρα ομάδα!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
εχμμμμμμμμ...ισως να ειχαν τις ιδιες τιμες...απλα ειναι πιο κλασσικη ιταλικη πολη σε αντιθεση με την Verona που ειναι αρκετα μεγαλυτερη και εχει πιο μοντερνα στοιχεια...λεμε παντα για το κεντρο της πολης και τα τοιχοι που εχει η Vicenza...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εννοείται οτι δεν ξέρω και εννοείται οτι ειναι πολύ ομορφο μέρος (κι αν πηγαιναμε εκει κι οχι στη Βερόνα δε θα μας τον έπιαναν - τεσπα)
:nostro azzuro: :nostro azzuro: :nostro azzuro:
παρε να μαθαινεις μικρε ανοητε αγγλοσαξονα...
o τεραστιος Roby...
http://www.youtube.com/watch?v=8DddpJy1LtM![]()
και βεβαια ο pablito...
http://www.youtube.com/watch?v=QNfePPjHhTA![]()
![]()
![]()
http://www.sentragoal.gr/article.asp...pubid=42520658
http://sport24.gr/football/omades/Pa...al.474359.html
ρε μηπως να τους πει κανενας οτι ο Μητρογλου ειναι πιο οικονομικος και σιγουρη επενδυση???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα ρε...θα γεμίσει παλτά απο τον βαζελο η Ρεαλ έτσι όπως πανε οι φυλλάδες
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
κοιτα...μιλαμε για εφημεριδες και οχι για κωλοχαρτα οπως ο Πρωταθλητης, Γαυρος, Φως, Πρασινη, Derby.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα ρε...θα γεμίσει παλτά απο τον βαζελο η Ρεαλ έτσι όπως πανε οι φυλλάδες