Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Aγορα f650gs dakar, help

Question Aγορα f650gs dakar, help

Καλησπερα παιδες,ειμαι προσεχως νεος οδηγος μηχανης και αυτη τη στιγμη το μοντελο που μου εχει μπει στο ματι ειναι η f650gs dakar(λογο υψους γιατι μου εχουν πει οτι η f650gs θα ειναι κοντη για μενα). Με μια μικρη ερευνα αγορας που εχω κανει βλεπω για μοντελα 2001-2005 με την τιμη να παιζει στα 2500-4000ευρω. Θελω καποιες συμβουλες και προτασεις καποιου πιο εμπειρου μηπως η επιλογη μου αποδειχθει λανθασμενη καθως ειμαι σχετικα απειρος σε θεματα μηχανης. Ευχαριστω

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αν μπεις στον κόπο και ψάξεις λιγάκι εδώ μέσα θα λυθούν όλες σου οι απορίες για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Επιγραμματικά κινητήρας αειθαλής και άθραυστος, πανεύκολη στο χειρισμό, προσωπική συμβουλή προτίμησε μοντέλο από 2004 και μετά με τα 2 μπουζί στον κινητήρα για ακόμα καλύτερη κατανάλωση και αυτονομία. Άμα τη γουστάρεις και σε φτιάχνει, πάρτην με κλειστά μάτια, δεν θα σε απογοητεύσει.

Εχω βρει μια μοντελο 8/04 σε καλη κατασταση οπωσ φαινεται με τιμη λιγο κατω απ'τα 4000. Ειναι καλα πιστευεις?

Ακέραιο μέλος Το avatar του/της mike1821
    Καλημέρα φίλε,

Είμαι πρώην κάτοχος ενός Dakar και είναι πολύ καλό μηχανάκι... όπως και να έχει θα το ευχαριστηθείς. Θα σε πάει άνετα τα ταξιδάκια που θές, στο χώμα τα σπάει, και στο δρόμο κινείσαι αριστοκρατικά.

Η τιμή που λές θα έλεγα οτι είναι κανονική (ούτε καλή, ούτε κακή), ανάλογα με τα χιλιόμετρα και την κατάσταση (π.χ πλαστικά) αποφάσισε. Εγώ πούλησα το δικό μου το 07' μοντέλο του '02 3000 ευρώ.

Μερικά πράγματα που θα έπρεπε να έχεις στο μυαλό σου είναι τα εξής:

1. Κόστος service, είναι λίγο τσιμπημένο με την λογική οτι σαν BMW που είναι γουστάρει τα εξουσιοδωτημένα.
    2. Αν είναι να πάρεις κάποιο ψάξε στο Ιnternet τον αριθμό πλαισίου ώστε να επιβεβαιώσης την ημερομηνία κατασκευής (έχει κάποιο site η BMW). Επειδή παίζουν πολλά απο παραεισαγωγή η άδεια δεν λέει παντα την αλήθεια!!!

Ελπίζω να βοήθησα...
    Zed is dead babe... ZED IS DEAD!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πουλάω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι.
    Γενικά είναι σκυλιά μηχανάκια & βγάζουν σπάνια κάποιο προβληματάκι.
    Τα service τους είναι πολύ εύκολο, μιας και ουσιαστικά είναι ένα απλό μονοκίλυνδρο.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 16:57
  2. F650gs Dakar
    από ARGY στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 08:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας