Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Εντελώς παλαβή εξέλιξη...αλλά όσοι ενεπλάκησαν ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους...διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο θιγμένος είναι αυτός που τις έφαγε και δεν ανταπέδοσε ικανοποιητικά...ας μην γελιώμαστε...της πλάκας μπουνίδια μεταξύ αθλητών...σιγά την ιστορία...

Η καρέκλα όμως ήταν επικίνδυνη κίνηση...σε άσχετη φάση...

Αλλά είναι γνωστό τις πάση πόσο αλαζώνες είναι οι Γιουγκοσλάβοι (όλες οι ενθνότητες) σε τέτοια θέματα...και πρώτα από όλα μεταξύ τους.

Πάντως έχουν φάει πολύ ψωμί εδώ και δεν έπρεπε να μας έχουν τόσο στα @@ τους...και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει...αλλά κι από την άλλη δεν κατάλαβα τι έπαθε ο Φώτσης και αντέδρασε έτσι...περίεργο για τον Φώτση...

Εκτός της καρέκλας πάντως...ψευτομπουνία πέσανε...σιγά την ιστορία. :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    o Φώτσης ξέφυγε γιατί ο Μίλος έκανε κάτι που κάνει πάντα.Οταν σηκώνεται ο παίκτης για σουτ αφού σουτάρει είτε κάνει σκαμνάκι είτε χτυπά με τον αγκώνα στα @@@.

Είναι μία πάγια τακτική που χρησιμοπιούν συνεχώς συνήθως οι Σέρβοι και οι Ισπανοί.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εντελώς παλαβή εξέλιξη...
    καθόλου παλαβή εξέλιξη.

Εφαρμόστηκε ο νόμος.

Όσο για το βίντεο θα εξεταστεί στα πλαίσια της έρευνας που θα διενεργηθεί.

πέρα απο τις Μ@λ@κίες όμως ανεξάρτητα από το ποιος φτάιει,κατ εμέ πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι κάφροι (και απο τις δύο ομάδες), ακόμα και αν αυτό σημαίνει να χάσουν το μουντομπάσκετ
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    ...Τεοντοσιτς φαινεται καθαρα να λεει επιστρεφοντας..."fuck you". σε ποιον??? στον συμπαικτη του!!
    Εχει βαζελό-αιμα γι'αυτό...
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

Δεν ξέρω αν είχε μαθευτεί τότε το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη όταν είχαν έρθει για αγώνα οι οπαδοί του ερυθρού αστέρα. Είχαν επιτεθεί καμιά δεκαριά παοκτσήδες σε παρέα 3 αντρών και μιας κοπέλας στο qarcon brasserie στην λεωφόρο νίκης και είχαμε και μαχαίρωμα.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε αλλά αυτός με το 12 που πέταξε την καρέκλα δήλωσε στον εισαγελέα πως το έκανε για να αμυνθεί... α το καημένο το παιδί... να βαράει στον σβέρκο ήξερε ο τιποτένιος...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    πέρα απο τις Μ@λ@κίες όμως ανεξάρτητα από το ποιος φτάιει,κατ εμέ πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι κάφροι (και απο τις δύο ομάδες), ακόμα και αν αυτό σημαίνει να χάσουν το μουντομπάσκετ
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ (άσχετα αν δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί...είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Άρη)
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

Δεν ξέρω αν είχε μαθευτεί τότε το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη όταν είχαν έρθει για αγώνα οι οπαδοί του ερυθρού αστέρα. Είχαν επιτεθεί καμιά δεκαριά παοκτσήδες σε παρέα 3 αντρών και μιας κοπέλας στο qarcon brasserie στην λεωφόρο νίκης και είχαμε και μαχαίρωμα.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε αλλά αυτός με το 12 που πέταξε την καρέκλα δήλωσε στον εισαγελέα πως το έκανε για να αμυνθεί... α το καημένο το παιδί... να βαράει στον σβέρκο ήξερε ο τιποτένιος...
    Μην παραμυθιάζεσαι αλητείες έχουν διαπράξει κατά καιρούς οπαδοί απο όλες τις ομάδες και για αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπουμε και άδειες εξέδρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ (άσχετα αν δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί...είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Άρη)
    + 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    Μην παραμυθιάζεσαι αλητείες έχουν διαπράξει κατά καιρούς οπαδοί απο όλες τις ομάδες και για αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπουμε και άδειες εξέδρες.
    Δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό? Δεν έχω κάτι με τον παοκ περισσότερο απότι με άλλες ομάδες. Το περιστατικό το ανέφερα επειδή αυτοί έχουν με την σερβική όμάδα αντιπαλότητα. Το ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αλήτες είναι άλλο θέμα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Ε ρε πτμ, στα @@ για τους νόμους κλπ, για τα φράγκα ΟΛΑ!
    To χρημα κανει τον κοσμο να γυριζει λενε οι αμερικανοι...

Αυτος τι φταιει... ο δικηγορος ετσι του ειπε...
    Ολοι στο δικαστηριο τα ιδια λενε, ποιον να πρωτοθυμηθω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι αυτό:
    "Γεγονός αποτελεί προς το παρόν η μη εξέταση του βίντεο του αγώνα ως αποδεικτικό στοιχείο όπως και το ότι στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος μόνο για «γενική σύρραξη», χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα παικτών."

το "γενικη συρραξη" που λεει το φυλλο αγωνα ειναι ακομα χειροτερο γιατι σημαινει και συμετοχη στα επεισοδια και των παραγοντων που εχουν δικαιωμα να βρισκονται στον παγκο.
    φυλλο αγωνα με τετοιο χαρακτηρισμο επιφερει τιμωρια στις ομαδες κι αν αυτος ο αγωνας ηταν
    υπο την διοργανωση της FIBA θα ειχαμε αποκλεισμο της ομαδας.
    τωρα αν οι διοργανωτες του ακροπολις ακολουθησουν τον κανονισμο θα πρεπει να αποκλεισουν τις ομαδες απο την επομενη διοργανωση κι αν ειναι υποτροπες απο τις δυο επομενες διοργανωσεις.
    το " γενικη συρραξη" ειναι ας πουμε η επικεφαλιδα που περιγραφει μια κατασταση
    και αποκλειεται στο φυλο να μην αναφερονται αναλυτικα το ποιοι ειχαν συμμετοχη.
    ενα τετοιο αοριστο φυλλο αγωνα ο αθλητικος δικαστης ή μια αρχη διοργανωσης ενος τουρνουα το επιστρεφει στην επιτροπη διαιτησιας με την απαιτηση συμπληρωματικης εκθεσης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Δεν ξέρω νομικά πως το στηρίζουν αλλά είναι καραγκιοζιλίκια να μην χρησιμοποιηθεί το βίντεο. Έλληνες, Σέρβοι δεν έχω πρόβλημα, να τιμωρηθούν όσοι σήκωσαν χέρι. Και να μείνουν κιόλας ένα διάστημα εκτός αγώνων να σφίξουν λίγο τα κ0λαράκια μπας και στρώσουν.

Το άλλο ανέκδοτο είναι το φύλλο αγώνα. Προφανώς έτσι που γίναν τα πράγματα που να ξέρει ο διαιτητής ποιος ακριβώς έκανε τι.

Τι είναι το φύλλο αγώνα, το ευαγγέλιο και το ακολουθούμε πιστά;;

το φυλλο αγωνα ειναι το αλφα και το ωμεγα σε τετοιες περιπτωσεις.
    οι ποινες καθοριζονται αναλογα με το τι περιγραφεται στο φυλλο
    το οποιο συμπληρωνεται απο τους διαιτητες και υπογραφεται απο τον κομισαριο του αγωνα.
    δεν εξεταζεται τυχον βιντεο ή μαρτυριες αυτοπτων μαρτυρων εκτος αν συντρεχει ποινικο αδικημα που υπερβαινει τις αρμοδιοτητες της αθλητικης δικαιοσυνης. (πχ η ιπταμενη καρεκλα)

και στη μηχανικη διαιτησιας του αθληματος , το μανουαλ (ας πουμε) των θεσεων που παιρνει
    και των κινησεων που κανει ενας διαιτητης στο μπασκετ
    αλλα και στα σεμιναρια (καμπ) αξιολογησης των διαιτητων
    οριζεται το πως πρεπει να αντιδρασει και τι πρεπει να κανει ενας διαιτητης σε τετοιες περιπτωσεις.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο καθεται στην ακρη και σημειωνει τους αριθμους των παικτων
    και τα διακριτικα των παραγοντων (μονο αυτων που καθονται στον παγκο) και συμμετεχουν στα επεισοδια.

ετσι εχει γνωση των γεγονοτων και ποιοι συμμετειχαν για να τα αναγραψει στο φυλο αγωνα.

Εχει παιξει κανεις απο'δω μεσα στο παρκε ή στο κομμωτηριο την εβγαζε?

Οταν παιζεις πορωμενα, και καλα κανεις, οι ορμονες σου βαρανε κοκκινο και θελεις οπωσδηποτε την νικη.Ο αντιπαλος γινεται εχθρος και καθε κινηση του φανταζει εριστικη σε'σενα.
    Οταν εχεις 200 σφιγμους και η αδρεναλινη πρηζει τα επινεφριδια σου τοτε μπορει να τα βαλεις και με τον συμπαιχτη σου, ακομη και με τον αδερφο σου.Βγαζεις τον χειροτερο εαυτο σου και τοτε ο εχθρος σου εισαι εσυ.

Θυμηθειτε τον συγχωρεμενο τον Γιανκοβιτς τι εκανε πανω στην πορωση του και πως το πληρωσε.

Το ξυλο απο επαγγελματιες ΔΙΕΘΝΕΙΣ αθλητες ειναι κατεκριτεο, και βεβαιως χρηζει αμεσης τιμωριας.Καθε τετοιο φαινομενο πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα.
    Ομως μην διαβαζω μαλακιες απο ατομα που δεν ξερουν ουτε ντριμπλα να κανουν, και αυτο φαινεται απο τα γραφομενα τους.

υ.γ.Δεν θα φωτογραφησω εναν ή περισσοτερους για το φταιξιμο, ας το κανουν οι φωτεινοι παντογνωστες του forum.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    υ.γ.Δεν θα φωτογραφησω εναν ή περισσοτερους για το φταιξιμο, ας το κανουν οι φωτεινοι παντογνωστες του forum.
    πλζ ντου

αυτός είναι παίκτης ρε τσογλανάκια του μύριου ,

http://www.youtube.com/watch?v=uFefB...eature=related

και άμα πέρνετε ο καθένας από ένα χαρτί το χρόνο σε αυτόν το χρωστάτε ,

στα σπίτια σας να σας στείλουν όλους . Επαγγελματίες του κόλου!!!

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30