Καπταιν προσθέτω και αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, ............είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί.
Καπταιν προσθέτω και αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, ............είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί.
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σας ανησυχεί ότι ο katath θα πάρει hayabusa. Δεν έχει αίσθηση προφανώς για τι πράγμα μιλάει και έχει παιδικά άγνοια κινδύνου. Αλλά απότι βλέπω το έχει κλείσει μέσα του..
Άντε και το πήρε και θα πηγαίνει με 80 για κανένα δυο χρόνια αν δεν θέλει να σκοτωθεί. Φαντάσου μετά να πάει να στρίψει με το σώμα όπως του είπε ο moutoulos αφού "έτσι" στρίβουν "αυτές" οι μηχανές...
ΤΟ κακό είναι ότι τα λέει αυτά κάποιος που ήδη έχει μηχανή...ντανταντιρλανταντα
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Η απάντηση-λύση στο προβλημά σου, κυριολεκτικά, έχει δωθεί από τον rein σε άλλο παλιότερο αντίστοιχο θρεντ... Του το πάς, στο κάνει 50 αλόγατα που θα σου φανούν και πάλι όπλο και μετά και εφόσον όλα κυλίσουν, κυριολεκτικά, σωστά του ξαναπάς το εργαλείο για αποκατάσταση....
Η δική μου πάλι απάντηση - λύση είναι, ή να μην ξαναδιατυπώσεις τέτοιες απόψεις - απορίες σε κανένα σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ ή απλά να σοβαρευτείς...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
πάρε haya, αμα το γουστάρεις τόσο πολύ πάρτο, μόνο να μάθεις να το πας το μηχανάκι και να μη σε πάει, και ο μόνος τρόπος πιστεύω είναι να πας για κανα μάθημα σε πίστα πριν βγεις στο δρομο καυλωμένος.![]()
Βασικά, κακώς (ξανα)ασχολούμαστε...
Αμα κολλήσει το μυαλό καποιου
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν και ειμαι πολλες φορες on, αυτη ειναι μια απο τις λιγες φορες που ποσταρω.. και αυτο βεβαια οφειλεται στην καταπληκτικη ατακα "Μια τέτοια μηχανή (και οι υπόλοιπες, αλλά σε λιγότερο βαθμό), δεν στρίβει με το τιμόνι, αλλά με το
σώμα, κάτι το οποίο δεν το γνωρίζεις."
και ρωταω τωρα εγω, που παμε με αυτα τα μυαλα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βασικά, κακώς (ξανα)ασχολούμαστε...
Αμα κολλήσει το μυαλό καποιου
αυτο,αυτο...
φιλαράκι.....πολλά χρόνια πρίν.......
από klr250 αποφάσισα να πάρω το zxr 750 με 6 μήνες εμπειρία.......
μόλις το πήρα κάθε μέρα ήμουνα λιμανάκια....Πίστεψα ότι έιμαι αδικημένος οδηγός αγώνων που λόγω συγκυριών δεν ήμουν διάσημος και πλούσιος.....
Την πρώτη φορά που "έχασα " το μηχανάκι ήταν στον αχλαδόκαμπο με την γυναίκα μου πάνω και το κοντέρ έγραφε 200+
Το ότι ζούμε είναι μυστήριο......
Οσο το ότι θα το πηγαίνεις σιγά........ξέχνα το....
Τώρα μετά από 29 χρόνια στο τιμόνι μηχανών.....ακόμα βλέπω το hayabusa και νιώθω δέος...
Το είχα και θα το ξαναπάρω....αλλά πλέον ξέρω ότι ένα τέτοιο μηχανάκι δεν συγχωρεί........
Εμενα μου κανε εντυπωση οτι δεν σε χτυπουσε αερασ με 200 χιλιομετραΕπειδη εχω και εγω gsxr (κ8 600), kai εχω ακριβως το ιδιο υψος αν στα 200 δεν ειμαι σκυμμενος τρωω τον απειρο αερα. Βεβαια ισως λογω της εψαξης της πρωτης φορας δεν εδωσες καν σημασια στον αερα
Οσο για την επιλογη της μηχανης δεν πιστευω οτι θα κινδυνεψεις σοβαρα ή οτιδηποτε. Παντως συνεχιζει να ειναι μια αρκετα λαθος επιλογη και αν το οικονομικο δεν ειναι αδιαφορο, τοτε ειναι πολυ λαθος. Αλλα απτην αλλη, τα παθη για αυτο ειναι...
Δεν βλεπω να παιρνει τιποτα ο φιλος.
Σου αφησε ο φιλος σου το μηχανακι???
Ωραια ονειρα βλεπεις.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ακούς κανέναν.Να πάρεις bussa.Για πρώτο μηχανάκι είναι ότι πρέπει.
Και γω τέτοιο καβάλησα πρώτη φορά.Και μου λείπει πολύ γιατί εδώ στον
παράδεισο δεν καβαλάμε μηχανάκια!Να το πάρεις.Σε περιμένω να μου πεις
εντυπώσεις!!!!!!!!
@ katath ...........
Χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνίας ή διάθεσης για πλάκα ...........
Το Hayabusa είναι ένα μηχανάκι που ανήκει σε μια κλάση διαφορετική από τα SS ...... σ' αυτή την κλάση παίζουν 2-5 ακόμα μηχανάκια όπως ΧΧ, ZXR, ZZR ........
Θα σου πω λίγο γι αυτό ...........
Το μηχανάκι είναι πολύ φιλικό και οδηγείται πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε διαδρομή, το βάρος του εξαφανίζεται μόλις αρχίσει να κινήται, έχει κράτημα τραίνου και παίρνει απίστευτες κλίσεις ..........
Φρένα θα ήθελε λίγο καλύτερα ......
ΟΜΩΣ .......... με κεφαλαία ............. αυτά στα γράφει κάποιος με εμπειρία 26 - 27 χρόνων σε μηχανές μεγάλου κυβισμού και 3 - 4 ακόμη με 50άρια .......... δεν είμαι χεράς ......... μάλλον χέστης είμαι πιά, έχω παιδί και δεν ψάχνομαι !!!
Την μηχανή την έχω 3 χρόνια και ακόμα την μαθαίνω ........
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ μου, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ HAYABUSA ........... πάρε ένα 400 - 600 cc μεταχειρισμένο για 1 - 1,5 χρόνο ............ μάθε πάνω σε αυτό ........... και μετά το πουλάς έχοντας χάσει 500 Ε από τη μεταπώληση αλλά έχοντας κερδίσει σε εμπειρία και ικανότητες ...........
Πιστεψέ με τα 600άρια είναι δυνατά μηχανάκια ......... πολύ δυνατά μάλιστα !!!
Επίσης ΕΠΕΝΔΥΣΕ λεφτά για εξοπλισμό ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ .......... παρακολούθησε κανένα CSS !!!
Δεν έχω παρακολουθήσει και βλέπω το πόσο λάθος κάνω κάποια πράγματα, που τα έμαθα λάθος, σε σχέση με τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει !!!
Αυτά είχα να σου γράψω ...... απόλυτα φιλικά !!!
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε είπα κάτι κακό?. Δηλαδή τον ίδιο τρόπο στριψίματος με χλμ σε στροφή, έχουν παπί και GSXR?Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σας ανησυχεί ότι ο katath θα πάρει hayabusa. Δεν έχει αίσθηση προφανώς για τι πράγμα μιλάει και έχει παιδικά άγνοια κινδύνου. Αλλά απότι βλέπω το έχει κλείσει μέσα του..
Άντε και το πήρε και θα πηγαίνει με 80 για κανένα δυο χρόνια αν δεν θέλει να σκοτωθεί. Φαντάσου μετά να πάει να στρίψει με το σώμα όπως του είπε ο moutoulos αφού "έτσι" στρίβουν "αυτές" οι μηχανές...
ΤΟ κακό είναι ότι τα λέει αυτά κάποιος που ήδη έχει μηχανή...ντανταντιρλανταντα
Μην κάνεις σαν να κατέβηκες απο το πετσικλανίμπερη, δυο φορές μου τα έχωσες, εννοώ οτι βοηθάει
και το σώμα.
Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις.
Τι παίχτηκε και το γράφεις αυτό ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Το είχα και θα το ξαναπάρω....αλλά πλέον ξέρω ότι ένα τέτοιο μηχανάκι δεν συγχωρεί........
Ίσως αν γράψεις τη δικιά σου εμπειρία να πείσουμε τον katath .........![]()
Και γω ρε παιδιά συμφωνώ με τον moutoulos.Υπερβολή ήταν για να δείξει την
διαφορά.Έτσι το κατάλαβα τουλάχιστον.![]()