Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Τι παίχτηκε και το γράφεις αυτό ;;;
    Ίσως αν γράψεις τη δικιά σου εμπειρία να πείσουμε τον katath .........

με φαινεται οτι η εμπειρια του ,καπου κολυμπαει στο φορουμ...με φαινεται την εχω διαβασει...

Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό το ποστ είναι μια φάρσα;Ε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό το ποστ είναι μια φάρσα;Ε;
    Τι εννοείς? Να μας λέει παραμυθάκια?

Moutoulos: δεν ξέρω αν αυτά που λες τα εννοείς και νομίζεις ότι είναι σωστά ή τα λες απλά για να τον τρομάξεις.

Εγώ νομίζω πως τα λες λάθος και το μπερδεύεις αυτόν και οποιονδήποτε άλλο δεν ξέρει.

Έχει βγει εκπαιδευτικό DVD από τον keith code βασισμένο σε μερικές παραγράφους από τοβιβλίο του twist of the wrist 2 που δείχνουν και παραστατικά αυτά που γράφουν θεωρητικά στο βιβλίο.

Ε λοιπόν αποδεικνύει πως η μηχανή μόνο με το σώμα δεν στρίβει σε πληροφορώ. Ούτε καν με το τιμόνι γι ανα είμαι πιο ακραίος.

Η μηχανή στρίβει λόγω γυροσκοπικού φαινομένου το οποίο εφαρμόζεται στην μηχανή είτε με το τιμόνι είτε με το σώμα. Απλώς με το τιμόνι η εφαρμογή είναι πιο άμεση. Αν περιμένεις να στρίψεις με σώμα άμεσα δεν πρ'οκειται να στρίψεις ποτέ.

Δυστυχώς το βιντεο αυτό υπάρχει σε απόσπάσματα στο youtube και δεν μπορώ να το βάλω εδλω γιατί το έχω κατεβάσει παράνομα.

Ψάξε και δες το.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    file an to pareis telika to yaha poy les..oplo i oti allo les..

allaxe kai to user name soy..apo

katath..

se katatyxh... :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    file an to pareis telika to yaha poy les..oplo i oti allo les..

allaxe kai to user name soy..apo

katath..

se katatyxh... :rotflmao:

ελεοσ :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ευχομαι, αν και οταν το παρεις, να μην παθεις τιποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    , να μην παθεις τιποτα.

η καλύτερη μαλακία του θρεντ!

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    η καλύτερη μαλακία του θρεντ!

:rotflmao: :rotflmao:

τι θες να του πω μωρε μ@λακα?? να με καλεσει στην κηδεια του γιατι εχω καιρο να φαω κολλυβα??

Racefit Growler...τελος!!
    ξερουμε ποτε θα μπει online να μας τα χωσει?

πως κάνετε έτσι ρε? το φάγατε το παιδί, εδώ και η κουτσή Μαρία το πάει το busa!! :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_mg_0943_edit_retusch_framed.jpg 
Προβολές:	1227 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	207223

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Παραγματκά, άστο να πάει στο διάβολο το Busa....

Το ότι θα το κουμαντάρεις από εδώ μέχρι το σπίτι της γκόμενας και πίσω δεν λέει τίποτα...

Σκέψου πόσες μ@λ@κίες σου τυχαίνουν κάθε μέρα με το παπί. σκέψου πόσες μ@λ@κίες συμβαίνουν κάθε μέρα στην εθνική.

Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις?

Τελικά όντως είναι γλυκό το γκάζι αφού χτύπησες διακοσάρα!

Η μεγαλύτερη μηχανή που έχω οδηγήσει είναι ένα ΤΑ 650. Στην εθνική δεν πήγα πάνω από 80 ούτε για μια στιγμή. Εσύ πήρες το 1000 και έπιασες 200.

Οτι θα μάθεις είναι σίγουρο, κάποια στιγμή. Το να ρίχνεις τον εαυτό σου κατευθείαν στα βαθειά χωρίς κανένα λόγο, είναι ηλίθιο... Πάρε ένα γυμνό CB κλιπονάτο ή έστω ένα 600άρι ss στην χειρότερη...

Το Busa δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε εσένα στο στάδιο που είσαι (ούτε και σε εμένα φυσικά)....

Οδηγική απόλαυση? Ξέχνα το. Θα ρίχνεις τόσο ιδρώτα και θα καταναλώνεις τόση δύναμη για να το κουλαντρίσεις που στο τέλος δεν θα έχεις καμμία όρεξη. Άσε το άγχος.....

Απορώ πως γίνεται να έχεις παντελή απουσία αίσθησης κινδύνου και αυτοσυντήρησης....

Δεν σε φοβίζει?

Και αφού έχεις τα χρήματα για το Busa, γιατί δεν αγοράζεις κάτι μικρότερο πρώτα, μετά το πουλάς και πας στο Busa. Αν δεν είναι τα χρήματα ο λόγος, τότε τι είναι????
    "Qu ils mangent de la brioche"

Re: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa............Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι.

Ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι :a24:

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αν μιλάς για hayabusa...

Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos

Μια τέτοια μηχανή, είναι πολύ ωραία να πας μια βόλτα γύρω-γύρω που λέμε, όμως αν βρεθείς εσύ και
    αυτή, σε ένα ταξιδάκι σε δρόμο με στροφές, δύσκολα τα πράγματα.
    Οχι ρε φιλε , ακριβως το αντιθετο, για ταξιδια ειναι όχι για πίστα (αν και διαψευστηκε και αυτο τελευταια )

Μια τέτοια μηχανή (και οι υπόλοιπες, αλλά σε λιγότερο βαθμό), δεν στρίβει με το τιμόνι, αλλά με το
    σώμα, κάτι το οποίο δεν το γνωρίζεις.
    Μια χαρα δουλευουν και τα clip-on's με πίεση στο τιμονι στρίβει και με σωστη θεση στο σώμα.

Μια τέτοια μηχανή, γυρνάει την ουρά της (απο ιπποδύναμη) σαν σκορπιός, έτοιμη να "τσιμπήσει"
    τον άσχετο που δεν του έχει ξανασυμβεί (πλαγιολίσθηση πίσω τροχού).

Μια τέτοια μηχανή, σηκώνεται στα "πίσω πόδια" της σαν κόμπρα πάλι έτοιμη να "τσιμπήσει" τον
    άσχετο ...
    Εδω θα συμφωνήσω , είναι μια μηχανή που είναι κυρία όσο είσαι κύριος.... αμα ομως
    το παίξεις μάγκας θα σε δοκιμάσει.. Ομως οχι μονο αυτη και οχι τοσο δραματικα οσο τα περιγράφεις.

Παντως σε γενικές γραμμές απο παπί σε μπούσα είναι αρκετά μεγάλο βήμα. Αλλα μην το δραματοποιούμε. Αλλωστε δεν ξέρουμε ποιος με τι μυαλο και ψυχολογία θα την οδηγήσει.

Δεν είναι ομως μια μηχανή που θα κάνει κατι μη προβλέψιμο, εκτος αν της πεις να το κάνει.
    Εδω ειναι το κλειδι, ξερεις παλλικάρι να ελεγξεις τις "ορμες" σου? Αν σου φανηκε αστειο το 200
    και δεν το ενιωθες πιστεψε με θα πηγαινεις 160 και θα νιωθεις οτι πας με 80. Εδω ειναι αν -θελετε κατι δραματικο- και η παγίδα της. Σε κανει να νιωθεις ασφαλής. Σε ποια μηχανή ομως εισαι ποτε ασφαλής?

Κανοντας και τον δικηγόρο του διαβόλου, το αυτοκινητο αν είναι καλο σε κάνει να νιώθεις αήττητος. Ποτε ομως σε ενα οχημα δεν ειμαστε αηττητοι. Πολυ πιο υπουλο απο μια μηχανή.

Σε τελική αναλυση θα έλεγα στο παλλικάρι να σκεφτει πολυ ώριμα και θα πρότεινα να ξεκινήσει με κατι μικρο αντε 600ρι. Να μαθεις να στίβεις, να αποκτήσεις φοβίες και να τις ξεπεράσεις. Μετα μπορείς να δοκιμάσεις κατι άλλο. Πιστεψε με ο φόβος και η διαχείρήση του είναι ο
    ο καλυτερος δάσκαλός σου. Μαθαινεις τα ορια σου και ποτε και αν πρεπει να τα ξεπερνάς.

Αυτα είχα να πω... ολα ναι στο μυαλο είναι αρκεί να διαθέτεις

Φιλικά πάντα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Εμενα μου κανε εντυπωση οτι δεν σε χτυπουσε αερασ με 200 χιλιομετρα
    φυσουσε αναποδα μωρε και σι

http://www.youtube.com/watch?v=sszjvA5U4II

οχι μονο ειναι μαμα και παλιο το μπουσα,αλλα και μακρυψαλιδο...

απλως για να παρεις μια ιδεα τι σημαινουν 14 κιλα ροπης ροδα αν σου ξεφυγει το γκαζι...

δεν θελω να σε αποτρεψω...τα χουμε πει και κατ ιδιαν...να ξερεις απλως τι παιρνεις...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων