Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    No.1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    από klr250 αποφάσισα να πάρω το zxr 750 με 6 μήνες εμπειρία.......

μόλις το πήρα κάθε μέρα ήμουνα λιμανάκια....Πίστεψα ότι έιμαι αδικημένος οδηγός αγώνων που λόγω συγκυριών δεν ήμουν διάσημος και πλούσιος.....
    No.2

Την πρώτη φορά που "έχασα " το μηχανάκι ήταν στον αχλαδόκαμπο με την γυναίκα μου πάνω και το κοντέρ έγραφε 200+

Το ότι ζούμε είναι μυστήριο......

No.3
    Τώρα μετά από 29 χρόνια στο τιμόνι μηχανών.....ακόμα βλέπω το hayabusa και νιώθω δέος...

Το είχα και θα το ξαναπάρω....αλλά πλέον ξέρω ότι ένα τέτοιο μηχανάκι δεν συγχωρεί........

ότι και να σου πουν εσύ του κεφαλιού σου θα κάνεις ...
    Οπότε ΓΙΑΤΙ ζητάς απόψεις κι έχεις απορίες ?
    Νομίζεις αν γίνει κάτι ο πόνος και οι μέρες στο νοσοκομείο θα βγουν συνεταιρικά ; ....

Κι επειδή το λες ΚΑΙ στον τίτλο από μόνος σου....
    Πάρε και το σχετικό τραγουδάκι...
    "- Εγώ θα σε συμβούλευα κάτι άλλο ν'αγοράσεις...."
    "- ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ;"
    "- Μόνο φράγκα 7 ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΤΟ!"

Υ.Γ. Δεν εχω τίποτα με τα Hayabusa....Εγω είμαι της άποψης ότι ο ενθουσιασμός και η χαζομάρα της στιγμής είναι θανατηφόρες και με Ninja 250 ......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    ρε φιλε τι θελεις να κανεις με το μηχανακι για πιστα δεν σε κοβω , ατομο με εμπηρεια δε σε κοβω... οπωτε ασε τα κ 1000
    απο την αλλη το μπουσα δε εχει να σου προσφερει τιποτα οταν λες θα πηγαινεις με 80 ημαρτων μεγάλε! αυτο το μηχανακι ειναι
    για να πηγαινεις μονος σου ταξιδια εγνατια με 250 χτυπα κανενα fazer 600

Re: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

αρχικά δεν είσαι 30 όπως γράφεις, είσαι 22 όπως έχεις πει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Δεν κάνω πλάκα. 22 χρονών είμαι και στην πόλη που ζω, δεν είναι όπως στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη. Καμία σχέση. Πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα.
    συνήθως ρωτάς κάτι τέτοια..

Είχα χθες την εξής διαφωνία με φίλο μου. Μία hayabusa K8, με ολόσωμη εξάτμιση yoshimura (μονό τελικό) και χωρίς οποιαδήποτε άλλη βελτίωση, τί κάνει με gsxr 1000 Κ8, με power commander III, φίλτρο, αντικόφτη και ακριβώς την ίδια εξάτμιση με την busa (ολόσωμη yoshimura carbon)? Η hayabusa είναι μείον 18 κιλά από την εργοστασιακή της κατάσταση και το gsxr έχει χάσει και αυτό αρκετά κιλά. Τι κάνουν αυτά τα 2 θηρία από σταματημένα και τι αν ανοίξουν από τα 100 ρολλαριστά?
    και βλέπεις κάτι τέτοια..

Σούζα με 285 km/h

http://www.youtube.com/watch?v=lK55eaPkNiw
    μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο??
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
    το μπουσα δε εχει να σου προσφερει τιποτα οταν λες θα πηγαινεις με 80 ημαρτων μεγάλε! αυτο το μηχανακι ειναι
    για να πηγαινεις μονος σου ταξιδια εγνατια με 250
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

το video ειναι απλα καρα fake μην χεσω..
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πάρε busa κράτα και το παπί . Στο πρώτο χέσιμο με το busa το παπί θα ψάχνεις ... Μην ακούς κανένα , σε ζηλεύουν .
    Πάρε και ένα 600 σσ βόλτα έτσι για πλάκα και "στίψε το" . Αν τα καταφέρεις να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος για busa .

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Μάλλον πάρε bmw s1000rr μην κάθεσαι να παίζεις με ημίμετρα k8 και @@ πήγαινε κατευθείαν 190+ hp ρόδα . Μην πάρεις αυτό με το traction control , είναι και ακριβό , πάρτο απλό να αφήνεις και το λάστιχο στο δρόμο . Γράφει καλύτερα έτσι !!!!

Παλαιό μέλος

Re: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, παρόλο τις αρνητικές απόψεις που ακούω για αυτή μου την επιλογή, είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί. Έτσι, οδήγησα την gsxr 1000 K8 ενός φίλου μου, βελτιωμένη με τα βασικά (πρόγραμμα, ολόσωμη yoshimura carbon, αντικόφτη, φίλτρο, κτλ. Ξεκίνησα κανονικά και σκέφτηκα μιας που ήταν αργά το βράδυ, επειδή δεν ήθελα να οδηγήσω σε δρόμο χωρίς φώτα, να βγω στον αυτοκινητόδρομο και να οδηγήσω αρκετά χιλιόμετρα, μέχρι να βρω έξοδο, ώστε να επιστρέψω πάλι από τον αυτοκινητόδρομο. Ως αρχάριος, αυτό που με "ενόχλησε" ήταν ότι το κοντέρ έδειχνε πως είχα συνέχεια 5η σχέση και στα κατεβάσματα δεν ήξερα τι ταχύτητα είχα μέσα. Οδήγησα πάρα πολύ συντηρητικά, έχοντας συνέχεια στο κιβώτιο μεγάλες σχέσεις (5η, 6η) και λίγα χιλιόμετρα (80, 90). Ο αυτοκινητόδρομος ήταν άδειος πραγματικά και κάποια στιγμή άνοιξα το γκάζι με 6η σχέση, όχι τέρμα όμως το γκάζι και είδα 200 μέσα σε ελάχιστες στιγμές. Εκεί έκοψα και επέστρεψα πάλι στην ταχύτητα των 90 περίπου χιλιομέτρων. Λόγω ύψους (1.74) μάλλον και βάρους (75 κιλών), στα 200, αυτό το 1 δευτερόλεπτο που έμεινα δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση από τον αέρα, παρόλο που δεν είχα "κρυφτεί" πίσω από το φέρινγκ. Αν δεν έβλεπα το κοντέρ, δεν θα έλεγα πως πήγαινα πάνω από 130-140. Με το βάρος της μηχανής σε εξόδους και σε διασταυρώσεις μετά τον αυτοκινητόδρομο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμα και όταν προσπάθησα στην αρχή να την μετακινήσω με τα πόδια, ενώ ήμουν πάνω της, δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Εκεί που μπορώ να πω πως φοβόμουν κάπως ήταν όταν ξεκινούσα από την ακινησία με πρώτη, όπου πάρα πολύ γρήγορα έβαζα δευτέρα με πολύ λίγες στροφές, ώστε να μην σπινιάρει ο πίσω τροχός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε το gsxr βρίσκεται στην αποθήκη του σπιτιού μου και επί 5 μέρες θα το έχω εγώ και θα προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα που αποφάσισα να φέρω στην ζωή μου. Φαντάζομαι πως η hayabusa δεν θα διαφέρει εν κινήση πολύ από το gsxr 1000. Το βάρος της θα φαίνεται κυρίως όταν θα προσπαθώ να την μετακινήσω με τα πόδια και σε αργές, κλειστές στροφές. Το σίγουρο είναι πως σκέφτομαι αρκετά όντας πάνω στο 1000 και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να "ξεφύγει" αυτές τις μέρες που θα την έχω στα χέρια μου. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως ένα 1000 δεν κάνει για αρχάριο και πόσο μάλλον μία hayabusa. Το ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω και το γιατί. Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι. Να 'στε καλά όλοι σας και προσοχή στους δρόμους. Καλημέρα σε όλους!
    Ε???????
    J.T.R

Kαταρχην ο φιλος που σου αφησε το gsxr (ΑΝ ΕΙΣΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ) ειναι τουλαχιστον ..ηλιθιος!!!!
    Καθε ενας εφοσον ειναι αρτιμελης και εχει σωας τας φρενας μπορει να οδηγησει ενα busa.
    Αν το 6χρονο ανιψακι σου που μολις εβγαλε τις βοηθητικες απ το ποδηλατο σου ζητουσε να του αφησεις το παπι να κανει βολτες θα το αφηνες?
    Η συμβουλη λοιπον ειναι οτι πρεπει να αποκτησεις εμπειρια με μικροτερες μηχανες (το παπι δεν θεωρειται μηχανη!)να γραψεις χιλιαδες χλμετρα σε καθε ειδους δρομους και μετα απο καποιο καιρο θα εισαι ετοιμος να οδηγησεις το...ονειρο σου!!
    Κανεις δε γεννηθηκε ..χερας ,....στριφτης ...τσιφτης..μαγκας.....σφιχτης!!!ολοι ...αργοτερα εγιναν!!!
    Αααα...και το ...αλλο!!ειναι και μερικοι που δε γινονται ..ποτε!!!!οπως εγω που οδηγω 30 χρονια διτροχους ....σαταναδες εχουν περασει απ τα χερια μου και καμια 15αρια απο δαυτα,εχω μονιμα 3 στο γκαραζ μου και παλι κουλος ειμαι!!!:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Βασικά, κακώς (ξανα)ασχολούμαστε...

Αμα κολλήσει το μυαλό καποιου

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Το ειδαμε το ειδαμε !

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Προς objecto (και προς τους υπόλοιπους), επειδή βλέπω ασχοληθήκατε αρκετά με τα γραφόμενά μου (7ο πόστ, 1η σελίδα).

Καταρχήν αναφέρθηκα για μηχανή πίστας (GSX/R1000KX), αυτή που οδήγησε το παλικάρι, και δεν αναλύω την H/Busa.

Όταν ανέφερα οτι κάνει για βόλτα, και οχι για ταξίδι, εννοούσα οτι για τα γύρω γύρω (για αρχάριο, όπως αυτός)
    μια χαρά είναι, αν όμως πάει το συγκεκριμένο παλικάρι ταξίδι με μια τέτοια (GSX/R1000KX), θα χρειαστεί εμπειρία.

Όταν είπα οτι οδηγείται με το σώμα εννοούσα οτι σε τέτοια μηχανή (GSX/R1000KX) δεν φτάνει μόνο να στρίψουμε
    τιμόνι, πρέπει να έχουμε και σωστή θέση στο σώμα (μιλάω σε αρκετά χλμ, και οχι σε απλή βόλτα ή για να πάρουμε
    τσιγάρα), κάτι το οποίο δεν γνωρίζει ο αρχάριος.

Ε τώρα ο σκορπιός και η κόμπρα, απλά χρησίμευαν στο να καταλάβει το παλικάρι λίγο καλύτερα τη συμπεριφορά
    αυτής .

Φιλικά πάντα
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    99.9% δεν εχει οδηγησει το Κ8
    99,9% δεν εχει ανεβει σε Μπουσα....μην δω πονηρο σχολιο
    99,9% εγραψε κατι να περνα η ωρα
    100% οδηγει παπι
    94,6% των σχολιαστων του τοπικ "ψαρωσαν"
    2,8% αρχησαν να σκεφτονται την παρτυ τους πανω σε Ενα Μπουσα με αραπινες μαυρες χιπχοπιαρες
    2.8% δεν γνωριζει /δεν απαντα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αυτό που ειλικρινά δεν καταλαβαινω είναι τι μπορεί να προσφέρει στο συμφορουμίτη το haya σε σχέση με ένα 600 street. Κάθε τέτοιο σύγχρονο, καλά συντηρημένο μηχανάκι, απλά δεν έχει όρια που μπορεί να ξεπεραστούν από το μέσο οδηγό, χωρίς επιπτώσεις, του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου. Άρα εκτός του πουλ μουρ, δε βλέπω τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει εκτός από ένα πιο ανώδυνο θάνατο (δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι έγινε) στην καλύτερη ή ένα πιο επώδυνο σακάτεμα (πάλι δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι έγινε αλλά έχεις πολύ χρόνο να το σκεφτείς στο αναπηρικό καροτσάκι), στη χειρότερη!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos
    Προς objecto (και προς τους υπόλοιπους), επειδή βλέπω ασχοληθήκατε αρκετά με τα γραφόμενά μου (7ο πόστ, 1η σελίδα).

Καταρχήν αναφέρθηκα για μηχανή πίστας (GSX/R1000KX), αυτή που οδήγησε το παλικάρι, και δεν αναλύω την H/Busa.

Όταν ανέφερα οτι κάνει για βόλτα, και οχι για ταξίδι, εννοούσα οτι για τα γύρω γύρω (για αρχάριο, όπως αυτός)
    μια χαρά είναι, αν όμως πάει το συγκεκριμένο παλικάρι ταξίδι με μια τέτοια (GSX/R1000KX), θα χρειαστεί εμπειρία.

Όταν είπα οτι οδηγείται με το σώμα εννοούσα οτι σε τέτοια μηχανή (GSX/R1000KX) δεν φτάνει μόνο να στρίψουμε
    τιμόνι, πρέπει να έχουμε και σωστή θέση στο σώμα (μιλάω σε αρκετά χλμ, και οχι σε απλή βόλτα ή για να πάρουμε
    τσιγάρα), κάτι το οποίο δεν γνωρίζει ο αρχάριος.

Ε τώρα ο σκορπιός και η κόμπρα, απλά χρησίμευαν στο να καταλάβει το παλικάρι λίγο καλύτερα τη συμπεριφορά
    αυτής .

Φιλικά πάντα
    Ok καμια παρεξηγηση φίλε, απλα επειδη οδηγαω busa K8 και ειλικρινα οταν το αγοραζα ελεγα
    "αυτη η μηχανη δεν ειναι για μενα, αλλα την θελω" και τελικα ναι ειναι ολα αυτα που ακουγονται
    αλλα απο την άλλη εγω τηην κουμανταρω και οχι αυτη εμενα, ήθελα απλα να διωξω και τον
    μυθο της τρομακτικης και ανελεητης μηχανης απο την κόλαση.

Ξαναλεω θελει πολυ μυαλο και συνεση, βεβαια εγω εχω πατησει κοντα τα 40 και εχω και 2
    παιδια οποτε οταν μου ερθει στο μυαλο η καγκουριά φευγει σπινιαροντας η διαθεση
    να την πραγματοποιησω.

Ομως αν ηξερα οτι το παλλικαρι θα εχει αυτη την συνεση δεν θα του ελεγα οχι.
    Πιστευω οτι οι νεοι σημερα είναι ωριμότεροι απο εμας στην αντιστοιχη ηλικια και
    ας δειχνουν καπου αλλού....

Αυτα και δεν ηθελα απλα να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν.

Σελίδα 4 από 17 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων