Σε ειδα στην Πατρων = Κορινθου να με κοιτας παραξενα φιλε μου εσυ με το μαυρο fazer 600 και εγω με το μαυρο 1000 επειδη ημουν διπλα σου, σου λεω λοιπον οτι ηθελα παρεα και οτι γυριζα απο ΑΓΡΙΝΙΟ να εισαι παντα ορθιος και καλοταξιδος
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Ειδα αρκετο κοσμο εχθες ,ειδα και τα παιδια πανω στο καρπενησι με το ΒΜW και το Τρανς τιγκα φορτωμενο,ειδα και ξεκρανωτους με σκουτερ με τρελο αερα λιγο πριν την βροχη επανω στα βουνα ,ειδα ομως και κατι νεαρους στην ψυχη ετων 60-70 που ξεκινησαν απο Μεσολογγι με τα παπακια και τις σημαιες τους με τελαρο σκηνες και υποστρωματα πηγαιναν στον προυσσο που γιορταζει σημερα.Τι να πω εκτος απο πολλα![]()
:a19: :a19:
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
σε ειδα βλακα με το Ηοrnet στο υψος του 251 ΓΝΑ να με ακολουθεις δειλα δειλα. Μολις σε πηρα χαμπαρι επιταχυνες για να ξεκαρφωθεις και με αναγκασες ρε τσογλανε να κανω ολοκληρο γυρο για να με χασεις. Την επομενη που θα σε δω να το κανεις θα περασεις τη βραδυα στο τμημα. Αν σου χαλασα τη μπαζα λυπαμαι αλλα βρες αλλο μηχανακι να κλεψεις.
σε ειδα βλακα με το Ηοrnet στο υψος του 251 ΓΝΑ να με ακολουθεις δειλα δειλα. Μολις σε πηρα χαμπαρι επιταχυνες για να ξεκαρφωθεις και με αναγκασες ρε τσογλανε να κανω ολοκληρο γυρο για να με χασεις. Την επομενη που θα σε δω να το κανεις θα περασεις τη βραδυα στο τμημα. Αν σου χαλασα τη μπαζα λυπαμαι αλλα βρες αλλο μηχανακι να κλεψεις.
Μια χαρά σε βρίσκω.......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ειδα παππου, να βγαζεις δεξι φλας και να στριβεις αριστερα λιιιιγο πριν σε προσπερασω....
Ο,τι και να πω ειναι λιγο..στα ειπε η γυναικα μου.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Εθεαθη zxr 636 west replica δικαβαλο,νωριτερα στο Ικονιο και μου φανηκε γνωριμο.
The only easy day was yesterday.
Ειδα πολλους , παρα πολλους το πσκ προς τη κεντρικη Πινδο..
Θυμιο και Μανο κατασκηνωση στη Βαλια Καλντα...φωτια , τσιπουρα , τα παντα ολα
- μαλακα με το ducati Hyper με περασεες ξυστα λιγο πριν το αντιριο ενω προσπερναγαμε ατελειωτη ουρα αυτοκινητων
- φιλε με το ρ6 cbr δε θυμαμαι που για λιγη ωρα γυρναγαμε ολοι μαζι τη θεοπνιγμενη κορινθου-πατρω κυριακη βραδυ 9-10
- και ολους εσας που xαιρετηθηκαμε στο δρομο, ειμασταν 1 κτμ adv, 1 varadero , 1 gs 1150adv.
να ειμαστε ολοι καλα και με τετοιες υπεροχες βολτες
(με ειδα να κλαταρει λαστιχο με 130 στο πηγαινε λιγο μετα το ξυλοκαστρο και να περιμενω φαστ.,..δε με ειδατε ??? ημουν 40 λεπτα στο λιοπυρη)
![]()
![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Εθεάθη Jimny υπερυψωμένο ασημί 3 με 10 Αυγούστου στην παραλία Χαρακιά με αυτοκόλλητο 4x4 club κάγκουρας και αυτοκόλλητο moto.gr και άγνωστο οδηγό...
Όποιος είσαι εμφανίσου.....![]()
σε είδα πανέμορφη άσπρη panamera στα Ιωάννινα κ κ¨οντεψα να τρακάρω![]()
![]()
![]()
σε είδα κ σένα πιτσιρίκο που μου πετούσες ρώγες σταφυλιού απ το αυτοκίνητο,ενώ είχα κολλήσει πίσω σου σε πρεινό στροφιλίκι...![]()
![]()
![]()
![]()
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Χθες Κυριακή 22 Αυγούστου κατά της 11:00 το πρωί, σε είδα στη Σάρτη κόκκινο Χχ
αλλά έπρεπε να φύγουμε επειγόντως και δεν πρόλαβα να σου μιλήσω.
Ανθρακί Χχ εγώ, κι ένα Ζ 750 μαζί μου. Την άλλη φορά.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Εχω να σε δω πολύ καιρό ρε Γιώργο!!! Περαστικά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
με είδα να αρρωσταίνω καλοκαιριάτικα ...![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.