Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Δωστε καμια ιδεα για ελαστικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    To m5 είναι ο αντικαταστάτης του m3 στη supersport κατηγορία της metzeler.Η ίδια τα κατατάσει εκέι όχι εγώ!!!!!!
    ΔΕΝ είναι δίγομο αλλά έχει την τεχνολογία interact.Ο ατσάλινος σκελετός του ελαστικού είναι χορδισμένος με διαφορετική τάση στο κέντρο και τα πλαινά του ελαστικού αλλά η γόμα είναι μία!!
    Η διαφορετική τάση του σκελετού σε κάθς σημείο του ελαστικού δίνει διαφορετικά χαρακτηρηστικά στη γόμα και είναι η απάντηση της metzeler στη τεχνολογία με διαφορετικές γόμες όλων των άλλων κατασκευαστών!!!
    Επειδή το ψάχνεις το θέμα στα τεχνικά όπως και γω. Μήπως το έχεις ψάξει και πρακτικά δοκιμάζοντας το?

Για το Μ5 λέω επειδή με ενδιαφέρει και μένα. Τι πλεονεκτήματα έχει η ενιαία γόμα αλλά με διαφορετική παραμόρφωση λόγω σκληρότητας σκελετού από τις 2 γόμες? Ψήνεται καλύτερα ξέρω γω και έιναι πιο σταθερή λόγω συνέχειας?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Επειδή το ψάχνεις το θέμα στα τεχνικά όπως και γω. Μήπως το έχεις ψάξει και πρακτικά δοκιμάζοντας το?

Για το Μ5 λέω επειδή με ενδιαφέρει και μένα. Τι πλεονεκτήματα έχει η ενιαία γόμα αλλά με διαφορετική παραμόρφωση λόγω σκληρότητας σκελετού από τις 2 γόμες? Ψήνεται καλύτερα ξέρω γω και έιναι πιο σταθερή λόγω συνέχειας?

Δυστυχώς δε τα έχω οδηγήσει και δεν έχω προσωπική άποψη.Η metzeler πάντως ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει το stepping effect ( έτσι το λένε οι εταιρείες μη με πέιτε και ψώνιο ) που υπάρχει στο σημείο που έρχοναι σε επαφή οι διαφορετικές γόμες των ανταγωνιστών!!
    Πάντως για τη επόμενη αλλαγή είμαι μεταξύ των micheliin power pure,dunlop sportsmart και sportec m5!Όταν έρθει η ώρα βλέπουμε,αλλά νομίζω οτι στο cbf και για το δρόμο οι διαφορές είναι μικρές.Και εγώ και η μηχανή είναι κάτω απο τα όρια αυτών των ελαστικών!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

.Η metzeler πάντως ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει το stepping effect ( έτσι το λένε οι εταιρείες μη με πέιτε και ψώνιο ) που υπάρχει στο σημείο που έρχοναι σε επαφή οι διαφορετικές γόμες των ανταγωνιστών!!
    Α μπράβο και γω αυτό εννοούσα.. Πάντως λέει ότι συνδιάζει την χιλιομετρική απόδοση λόγω πιο σφικτού πλέγματος στην μέση αλλά και κράτημα λόγω πιο χαλαρής στα άκρα. Μάλλον για αυτά θα ψηθώ αν τα βρω φθηνά αλλιώς ξανά τα ήδη υπάρχοντα pilot power.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ρε joyrider είσαι ευχαριστημένος γενικά με τα michelin;Τα έχω οδηγήσει σε μηχανή φίλου αλλά δε τα είχα ποτέ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη!

Ρε joyrider είσαι ευχαριστημένος γενικά με τα michelin;Τα έχω οδηγήσει σε μηχανή φίλου αλλά δε τα είχα ποτέ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη!
    Ξέρω γω σχετικό είναι αυτό. Δεν έχω εμπειρία σύγκρισης με άλλα. Στους 10 μήνες που τα έχω έχουν βγάλει 18 χιλιάδες χιλιόμετρα και έχουν μείνει 2 χιλιοστά βάθους περίπου ακόμα. Το κράτημά τους παρόλα αυτά δεν το έχουν χάσει απόσο μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Τα χιλιόμετρα εθνικής τα έχω κάνει κύρίως σε κοντινές διαδρομές από Θεσνίκη προς Βέροια,Έδεσσα, Κοζάνη, Σέρρες, Καβάλα, Κατέρίνη. Τα χιλιόμετρα στροφών έχουν γίνει σε επαρχιακούς δρόμους των νομών αυτών και από κράτημα δεν έχω παράπονο για τα δεδομένα οδήγησής μου. Το πιο γρήγορο που έχω στρίψει να στο πω έτσι είναι στα τούνελ προς Κοζάνη με 180 και τα λάστιχα τα ένιωσα να έχουν κράτημα και για πιο πολλά. Αλλού δεν έχω τολμήσει τόσο γρήγορα καθώς φοβάμαι την άσφαλτο. Θα βάλω καμιά φωτό όταν μπορέσω να δεις πως είναι τώρα πριν τα αλλάξω.

Το μόνο παράπονο που έχω ήταν λίγο στο βρεμένο των δρόμων της πόλης αλλά δεν νομίζω να φταίνε τα λάστιχα. Ειδικά στις διαβάσεις με βροχή ακόμα και με τετάρτη σπινιάρει και πετάει κώλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ειδικά στις διαβάσεις με βροχή ακόμα και με τετάρτη σπινιάρει και πετάει κώλο.

Με τετάρτη ?

Προφανως εισαι πολυ ελαφρυς, εχω καταφερει μεχρι κ με την δευτερα να σπινιαρω με τα λαστιχα της μανας του bridgestone. (ειμαι κ 130 κιλα ομως, οσο δυο κανονικα ατομα.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    260-280 αν θυμαμαι καλα μια χαρα λεφτα δηλαδη...

Νομιζω προσφατα εχουν αλλαξει πολυ τα δεδομενα... Ενα bridgestone (σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα) στην διασταση της μηχανης μου το βρηκα στα 340.

Κ ηταν απο τα φθηνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Με τετάρτη ?

Προφανως εισαι πολυ ελαφρυς, εχω καταφερει μεχρι κ με την δευτερα να σπινιαρω με τα λαστιχα της μανας του bridgestone. (ειμαι κ 130 κιλα ομως, οσο δυο κανονικα ατομα.)
    Ε ναι όντως εγώ τσιλιβίθρας είμαι στα 68 κιλά. Αλλά αυτό μου έτυχε κανα δυο φορές πάνω στο χρώμα της διάβασης και με βροχή. Και μου έχει τύχει και δικάβαλο με την κοπελιά αλλά με δευτέρα πάλι σε διάβαση με βροχή. Εκεί να δεις χέσιμο από τον κώλο που πέταξε.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Νομιζω προσφατα εχουν αλλαξει πολυ τα δεδομενα... Ενα bridgestone (σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα) στην διασταση της μηχανης μου το βρηκα στα 340.

Κ ηταν απο τα φθηνα.
    ta bridgestone ειναι πανακριβα...εμενα που ειχα ρωτησει για το δικο μου μου ειπαν οτι μου τα αφηναν 420 γιατι ημουν ομορφος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pirelli και metzeler εχουν αλλαξει τιμες και ειναι πολυ πιο προσιτες πλεον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

pirelli και metzeler εχουν αλλαξει τιμες και ειναι πολυ πιο προσιτες πλεον...

Κ καλα εκαναν.

Αρα για την χρηση που τα θελω (πολλα χιλιομετρα) απομενουν αυτα.
    Metzeler roadtec z8 interact
    Pirelli angel st

Άν θέλεις να κάνεις μεγαλύτερη οικονομία και θέλεις και metzeler,ίσως βρείς σε καλύτερες τιμές τα roadtec z6 interact,αφού θα τα δίνουν σε προσφορά τώρα που βγήκαν τα ολοκαίνουρια z8!!!Ψάξε και γι'αυτά!!

http://www.metzelermoto.com/web/cata.../sport_touring

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. καμια ιδεα για βολτα??
    από fournas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2009, 13:48
  2. Καμια ιδεα για μηχανακι
    από rsp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2008, 14:51
  3. Ρίχτε καμιά ιδέα για άθληση!
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2008, 17:11
  4. Παιδιά, ριξτε καμία ιδέα για μοντέλο για νέο οδηγό - και πρόταση
    από elias_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 23:18
  5. Καμια ιδεα για το προβλημα της μηχανης....
    από iannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 14:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF