Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

δικα σου γραφομενα...οχι δικα μου...λεμε για ΤΑ επιχειρηματα...μηπως εισαι και επιχειρηματιας???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οτι καταλαβαίνει ο καθένας μωρέ δεν σε παρεξηγώ. Μέχρι εκεί που φτάνεις.

Είχα κουραστεί να εξηγώ 2-3 σελίδες πριν ότι αναφερόμουν στους χούλιγκανς και εσείς θέλατε σώνει και καλά να αναφέρομαι σε εσάς. Οτι θέλουν τα παιδιά.

Εγω είμαι ένας επιχειρηματίας. Εσύ μάλλον πρέπει να το κλείσεις το αστειατόριο..
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Οτι καταλαβαίνει ο καθένας μωρέ δεν σε παρεξηγώ. Μέχρι εκεί που φτάνεις.

Είχα κουραστεί να εξηγώ 2-3 σελίδες πριν ότι αναφερόμουν στους χούλιγκανς και εσείς θέλατε σώνει και καλά να αναφέρομαι σε εσάς. Οτι θέλουν τα παιδιά.

Εγω είμαι ένας επιχειρηματίας. Εσύ μάλλον πρέπει να το κλείσεις το αστειατόρειο..
    ωπα...ωπα...ωπα...θα αποφασισεις???τελικα ειμαστε χουλιγκανια και χασικλιδες η δεν ειμαστε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. δωσε σε καποιν λογικο να διαβασει και οχι να αναγνωσει τι εγραψες και θα σου πει που εισαι λαθος....

ωπα...ωπα...ωπα...θα αποφασισεις???τελικα ειμαστε χουλιγκανια και χασικλιδες η δεν ειμαστε???

υ.γ. δωσε σε καποιν λογικο να διαβασει και οχι να αναγνωσει τι εγραψες και θα σου πει που εισαι λαθος....
    Ήδη γελάω με παρέα έννοια σου. Δεν θέλω να με βγάλει κανείς λογικό. Σκασίλα μου. Για την πλάκα μου το κάνω τώρα πια. Ερευνώ την φράση που σου είπα. Τώρα είμαι στο στάδιο που έχω πέσει στο επίπεδό σου αφού μετά από 2 σελίδες άσκοπων επεξηγήσεων που χτύπαγαν στα ντουβάρια σας, συνεχίζατε να λέτε το ίδιο πράγμα. Περιμένω το τελικό επίπεδο όπου θα χάσω λόγω εμπειρίας σας.. Αναμένω...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ήδη γελάω με παρέα έννοια σου. Δεν θέλω να με βγάλει κανείς λογικό. Σκασίλα μου. Για την πλάκα μου το κάνω τώρα πια. Ερευνώ την φράση που σου είπα. Τώρα είμαι στο στάδιο που έχω πέσει στο επίπεδό σου αφού μετά από 2 σελίδες άσκοπων επεξηγήσεων που χτύπαγαν στα ντουβάρια σας, συνεχίζατε να λέτε το ίδιο πράγμα. Περιμένω το τελικό επίπεδο όπου θα χάσω λόγω εμπειρίας σας.. Αναμένω...
    αρα τοση ωρα επιμενεις γνωριζοντας οτι δεν εισαι λογικος...και λες αρλουμπες...η μηπως καταλαβες και κανεις ατακτη υποχωρηση...οποια απο τα 2 και να ειναι η απαντηση μου ειναι μια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το μονο επιπεδο που γνωριζω ειναι η ΓΗ....

αρα τοση ωρα επιμενεις γνωριζοντας οτι δεν εισαι λογικος...και λες αρλουμπες...η μηπως καταλαβες και κανεις ατακτη υποχωρηση...οποια απο τα 2 και να ειναι η απαντηση μου ειναι μια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το μονο επιπεδο που γνωριζω ειναι η ΓΗ....
    Αυτό το ΑΡΑ θα σε φάει εσένα. Βγάζεις συμπεράσματα που σαρεσουν και σου ταιριάζουν.
    Εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει κανείς να με βγάλει λογικό. Εσύ καταλαβαίνεις ότι μπορεί το μυαλό σου.

Υποχώρηση? Εχθές περίμενα απάντηση αλλά περίμενα μια μέρα να ακούσο το θεικό πήγαινε να παίξεις με άλλα παιδάκια. Ηθελε τρομερή σκέψει μια τέτοια τεκμηριωμένη απάντηση.:rotflmao:

Αυριο θα επιστρέψει με το "τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία"...

Δεν εκπλήσομαι που γνωρίζεις μόνο αυτο το επίπεδο το flat δηλαδή όπως υπονοείς γιατί δείχνει και το εύρος σκέψης σου...(η γη δεν είναι επίπεδη)

Μάθε λοιπόν πως επίπεδο σημαίνει και "βαθμίδα".

Αυτό το ΑΡΑ θα σε φάει εσένα. Βγάζεις συμπεράσματα που σαρεσουν και σου ταιριάζουν.
    Εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει κανείς να με βγάλει λογικό. Εσύ κατλαβαίνεις ότι μπορεί τα μυαλό σου.

Υποχώρηση? Εχθές περίμενα απάντηση αλλά περίμενα μια μέρα να ακούσο το θεικό πήγαινε να παίξεις με άλλα παιδάκια. Ηθελε τρομερή σκέψει μια τέτοια τεκμηριωμένη απάντηση.:rotflmao:

Αυριο θα επιστρέψει με το "τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία"...

Δεν εκπλήσομαι που γνωρίζεις μόνο αυτο το επίπεδο το flat δηλαδή γιατί δείχνει και το εύρος σκέψης σου...(η γη δεν είναι επίπεδη)

Μάθε λοιπόν πως επίπεδο σημαίνει και "βαθμίδα".
    πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....δεν ξερει καλα ελληνικος εγκω...ειμαι αλλονταπο....εφκαριστω το κυριο που με ματαινει νεο λεξος...

22 χρονων???σορρυ μεγαλε...τα ξερεις ολα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....δεν ξερει καλα ελληνικος εγκω...ειμαι αλλονταπο....εφκαριστω το κυριο που με ματαινει νεο λεξος...

22 χρονων???σορρυ μεγαλε...τα ξερεις ολα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είσαι μικρός δεν ξέρεις εσύ.Αυτό και αν είναι επιχείρημα... Μακάρι να μην σκέφτομαι όπως εσύ όταν μεγαλώσω σοφέ 37άρη..παοκτση...

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα

Είσαι μικρός δεν ξέρεις εσύ.Αυτό και αν είναι επιχείρημα... Μακάρι να μην σκέφτομαι όπως εσύ όταν μεγαλώσω σοφέ 37άρη..παοκτση...

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
    μην μου βαζεις λεξεις που δεν ειπα...δεν ειπα οτι δεν ξερεις...ειπα οτι τα ξερεις ολα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην μου βαζεις λεξεις που δεν ειπα...δεν ειπα οτι δεν ξερεις...ειπα οτι τα ξερεις ολα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν με προσέχεις εξυπνούλη. Εν οίδα ότι ουδέν είδα...

Επιντι εσι κσένο κε ντεν καταλαβενι το ιρονια του λογκου εγκο ντεν εκι νοιμα εκσιγκισι...

εκσιγκισι...
    ναι ναι...σουβλακι κωρις κσιγκι ντε εισαι καλο....

ναι ναι...σουβλακι κωρις κσιγκι ντε εισαι καλο....

Χαχαχα σε υπερεκτίμησα πάντως..

Περίμενα τρομερή έκκριση βλακείας αλλά μου βγήκες ανίκανος.Πρέπει να σε ζορίσω κιάλλο γιατί μέχρι τώρα σου έφτανε να λειτουργείς αυτή.

Χαχαχα σε υπερεκτίμησα πάντως..

Περίμενα τρομερή έκκριση βλακείας αλλά μου βγήκες ανίκανος.Πρέπει να σε ζορίσω κιάλλο γιατί μέχρι τώρα σου έφτανε να λειτουργείς αυτή.
    εεεεεεεεεεε...σε καποιους τομεις δεν μπορουμε να σε φτασουμε...και βεβαια λογο ηλικιας εχουνμε και καποια θεματα ανικανοτητας...

φαε κανα αγγουρακι τωρα κανονικα....γιατι σε βλεπω να ζοριζεσε μονο....να δροσιστεις λιγακι....

υ.γ. εξυπνουλης???πρεζακι???υπερεκτιμημενος???χουλιγκανος???ε πιπεδος???μου θυμιζεις το ανεκδοτο με την αρκουδα και τον λαγο...σιγουρα δεν παιρνεις εσυ ναρκωτικες ουσιες???

εεεεεεεεεεε...σε καποιους τομεις δεν μπορουμε να σε φτασουμε...και βεβαια λογο ηλικιας εχουνμε και καποια θεματα ανικανοτητας...

φαε κανα αγγουρακι τωρα κανονικα....γιατι σε βλεπω να ζοριζεσε μονο....να δροσιστεις λιγακι....

υ.γ. εξυπνουλης???πρεζακι???υπερεκτιμημενος???χουλιγκανος???ε πιπεδος???μου θυμιζεις το ανεκδοτο με την αρκουδα και τον λαγο...σιγουρα δεν παιρνεις εσυ ναρκωτικες ουσιες???
    Σίγουρα δεν παίρνω ναι, δεν φαντάζομαι πράγματα. Απλά τώρα γελάμε με σένα πιο πολλοί απότι πριν.
    Τελικά είσαι τρομερός μάστορας της σαχλαμάρας. και για 37άρης μπορεί και να έχεις παιδιά στο γυμνάσιο και παίρνεις ιδέες...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Tι ειναι μωρε?Γουτου γουτου.Δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια?Κουβαδακι και αμμος δεν πανε σε σενα.Μπορει να χτυπησεις.

Υ.Γ Αν δεν ξερεις ελληνικα μη γινεσαι ρομπα.Υπαρχει add on στο mozilla.Κι αυτα τα ρητα που πιπιλας ρε παιδακι μου ειναι πολυ σοφιστικε για την ηλικια σου.Ψαξε λιγο στο google.

Y.Γ 2 Αν αφησεις εστω και το παραμικρο υπονοουμενο απο δω και περα για ναρκωτικα,χουλιγκανισμους κλπ να εισαι ετοιμος να υποστεις τις συνεπειες. Ξανα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Tι ειναι μωρε?Γουτου γουτου.Δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια?Κουβαδακι και αμμος δεν πανε σε σενα.Μπορει να χτυπησεις.

Υ.Γ Αν δεν ξερεις ελληνικα μη γινεσαι ρομπα.Υπαρχει add on στο mozilla.Κι αυτα τα ρητα που πιπιλας ρε παιδακι μου ειναι πολυ σοφιστικε για την ηλικια σου.Ψαξε λιγο στο google.

Y.Γ 2 Αν αφησεις εστω και το παραμικρο υπονοουμενο απο δω και περα για ναρκωτικα,χουλιγκανισμους κλπ να εισαι ετοιμος να υποστεις τις συνεπειες. Ξανα
    Υπονοούμενο κανένα. Ολα τα εννοούσα. Το θέμα είναι ότι εσείς τα πήρατε προσωπικά και ατομικά αλλά και λόγω ομάδας ενώ εγώ στα λόγια μου έβαζα όλους τους χούλιγκανς όλως των ομάδων χωρίς εξαίρεση. Παρερμηνεύατε τα λόγια μου κατεπανάληψη και με βγάζατε να στρέφομαι πάντα εναντίον σας ενώ συνεχώς εξηγούσα οτι αναφερόμουν σε όλους τους χούλιγκανς. Αυτό αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν φταίω εγώ. Δεν έχω τίποτα παραπάνω με τους χούλιγκαν του παοκ απότι άλλων ομάδων. Ολοι ίδιοι είναι για μένα.

Οι σελίδες που μαλακιζόμασταν ήταν καθαρά για πλάκα γιατί δεν μπορούσατε να μιλήσετε σοβαρά.

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30