Σελίδα 20 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Αν και δεν το φτιαξε η ΜπεΕμΟυυυυ ήταν το Challenger....
    αυτο το challenger να πουμε, ποσα αλογατα ροδα βγάζει? Γιατι αμα λάχει του ρίχνω μια ψιλή με δευτέρα

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    αυτο το challenger να πουμε, ποσα αλογατα ροδα βγάζει?
    Περίπου ενάμισο μύριο όταν κουμπώνει πρώτη.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Γιατι αμα λάχει του ρίχνω μια ψιλή με δευτέρα
    Τούρμπισες το HYUNDAI....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δε χρειάζεται το περιττό spam ρε αγόρια

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!!

χτες ημουν στο συνεργειο του φιλου μου και ειχαν σκορπισει εναν κινητηρα bmw s1000rr .του στραβωσε η μπιελα (δεν εσπασε..στραβωσε) με αποτελεσμα να προκαλεσει αλυσηδωτη καταστροφη στον κινητηρα,για τα δευτερολεπτα που δουλεψε με στραβια μπιελα.ακομα και η ταχυτητα δεν αλλαζε.ειχε κολλησει ο πισω τροχος.τα παντα δεν δουλεβανε.18.000 euro μηχανακι.ντροπη.ειναι μηχανη η οποια κατασκευαζεται για να πιεζεται.οχι για να σπαει,ελεος.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!

συγνωμη που μιλαω ετσι και μπορει να πληγωνει καποιους bmw-καδες αλλα μιλαμε για την bmw οχι για κορεατικη εταιρια ουτε για china motors....για την bmw ρε παιδια.....μπορει να ετυχε???? 4 φορες το εχω ακουσει οτι σπανε... μια ανακλησει δεν βρεθηκε να γινει...κοιτα τωρα ταλεπωρια και αγχος....

Στο συνεργείο του φίλου σου ? ... !!!

Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φίλο.Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σε άλλο φίλο.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φίλο.Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σε άλλο φίλο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!!

στο συνεργειο που δουλευει ο φιλος μου...sorry.πειραια motogenisis

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΟ BIKERSPIRIT

Η BMW ανακαλεί 122 χιλιάδες μοτοσυκλέτες από όλο τον κόσμο, για δεύτερη φορά, εξαιτίας προβλήματος που διαπιστώθηκε στα φρένα...

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι έχουν υπάρξει ορισμένα παράπονα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχουν σημειωθεί ατυχήματα και πως η απόσυρση γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Τα μοντέλα που αποσύρονται για έλεγχο έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του Αυγούστου του 2006 και του Μαΐου του 2009 και αφορούν το ένα τρίτο των μοντέλων που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο.

Τα μοντέλα που ανακαλούνται είναι τα R 1200 GS Adventure model, R 1200 GS, R 1200 R, R 1200 RT, R 1200 ST και το K 1200 GT.

Όπως έγινε γνωστό κάποιες από τις μηχανές έχουν ήδη ελεγχθεί και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, ωστόσο αρκετά μοντέλα εξακολουθούν να εμφανίζουν προβλήματα.

Όσοι ιδιοκτήτες αυτών των μηχανών δεν έχουν ενημερωθεί από τον εμπορικό αντιπρόσωπο της εταιρείας θα ενημερωθούν εντός των ημερών με έγγραφη κοινοποίηση, αναφέρει η εταιρεία τονίζοντας ότι η ενημέρωση έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της BMW αφορά το σωληνάκι που τροφοδοτεί με υγρά τα φρένα, το οποίο με τις συνεχείς δονήσεις μπορεί να αποσυνδεθεί και να εμφανίστει διαρροή του υγρού φρένων.

Και οπως παντα λεω

Μπραβο στην BMW που κανει τα αυτονοητα (οχι για ολους) και ανακαλει και προστατευει τους πελατες της

Οχι σαν κατι σαβουρογιαπωνεζους που κανουν το παγωνι οταν κοβει πλαισιο η μηχανη τους καθε φορα που παταει την διαγραμμιση του δρομου.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ .ΜΕ ΤΟ S100RR???

Mε τo S1000RR τί θα γίνει ;

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΜΕΤΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ FOROUM

τον αμαζευτο θα εχουν ....καποιος φιλος μηχανικος στην BMW μου ειπε οτι δεν ειναι μονο 2 εδω που εχουν σπασει και οτι αλλαζουν τον κινητηρα τζογαρωντας μιας και δεν εχει λυθει το προβλημα

Ενταξει αμα ειναι 20.000? το προβλημα και οχι τα 17.736,60? θα τα δωσω αλλου και ας καινε λαδια ...hss
    Το μοτο που ποσταρες κωστα ξερεις απο τι εσπασε ;
    ηταν καινουριο;
    Του το αλλαξαν στην αντιπροσοπεια και τι του ειπαν ...;;;

Ολα τα μοτερ σπανε Ακομα και κομπρεσερ να ειναι θα χαλασει ,αλλο εξεταζουμε και οχι αν σπανε η οχι οι κινητηρες....και αν τυχει ποτε σε καποιον απο εμας (μακρυα και αλαργα lol ) ..ας θυμαται τα γραφομενα μου και να ερθει να μου πει μετα οτι ημουν υπερβολικος...gve

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!

ΑΜΑ ΙΣΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ BMW S1000RR ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡ..(ΔΕΝ ΘΕΛΩ

ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ) ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ 1 ΣΤΙΣ 1000..ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΩ.

ΠΕΣ ΤΟΥΣ "" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ''' !!!!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce

Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
    "" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ''' !!!!
    Και θα παρεις τα τετοια σου όπως ο πατέρας μου και άλλοι 30 με BMW που εχουν μαζευτεί.

Και ναι, ξερουν οτι υπαρχει ελαττωματικο προιον και στο s1000rr

Αλλα το αλλάζουν με κατι άλλο ελαττωματικο και όσο αντέξει.

Και 3 ή 4 ανταλλακτικα να αλλαξουν (μοτερ - διαφορικα κλπ) τα λεφτά τους τα εχουν παρει. Δεν βγαινουν χαμενοι αυτοι.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας