Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μου θυμιζει το μηχανακι που ειχε ο παππους μου το 1962 κι εχω δει σε φωτογραφιες, Puch (στην συγκεκριμενη φωτο του λειπουν τα φτερά άλα παπιού)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θυμίζει κάτι σε κανένα;
(Και) Tα Sachs δε φόραγαν τέτοια καπάκια κινητήρα;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
To μηχανακι ειναι SACHS 50 με δυο ταχυτητες στο χερι οπως η vespa.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το βλέπω αρκετό καιρό εδώ παραδίπλα. Εϊναι σίγουρα βαμμένο χύμα μπογιά όλο από πάνω.
Α, έχει και καφάσι με χαρτόκουτα πάνω δεμένη με σπάγγο για τη μεταφορά των λαχανικών από τη λαική.
Θυμίζει κάτι σε κανένα;
Ηταν μοντελο δεκαετιας 60,δεν ξερω ποια χρονια
Μηπως πωλειται??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
To μηχανακι ειναι SACHS 50 με δυο ταχυτητες στο χερι οπως η vespa.
Ηταν μοντελο δεκαετιας 60,δεν ξερω ποια χρονια
+1000
Ακριβώς το ίδιο είχε ο πατέρας μου και ήταν το πρώτο μου μηχανάκι.
Αξέχαστες θα μου μείνουν οι ζάντες των 23''.
Να ρωτήξω να σου πέψω το τηλέφωνο του αθρώπου; Aπο 'κειά περνώ κάθε μέρα, κόπος δεν είναι άνε θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Μηπως πωλειται??![]()
![]()
Πωλείται ένα ίδιο στο car.gr
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/538216/
![]()
Τωρα που το σκεφτομαι.................................................................................. .............................................................................μπα δε μου πολυκανει ''κλικ''Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Να ρωτήξω να σου πέψω το τηλέφωνο του αθρώπου; Aπο 'κειά περνώ κάθε μέρα, κόπος δεν είναι άνε θες.
![]()
Ευχαριστω παντως![]()
Για zundapp 50 μου κανει εμενα
Για ρωτα αν πωλειται(απο περιεργεια και πες)
π.μ
Για Zundapp μου φερνει και εμενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από fidel_98_99
Για zundapp 50 μου κανει εμενα
Για ρωτα αν πωλειται(απο περιεργεια και πες)
π.μ
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Να και το μοτοσακό του father. παροπλίστηκε περσι μιας και ο μηχανικός του, του ελεγε οτι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά! καποιο θέμα με το καρμ/τερ απ οτι μου ειπε. Σκεφτομαι σοβαρά για την ανακατασκευή του καποια στιγμή.
50ρι με 5ρι σασμαν.
το μοντελο... μαλλον ks50 sl του 65
το είχε αγορασει καινουργιο το 1971 και εχει κανει πανω απο 200000χλμ
![]()