Εσύ έχεις ΚΤΜ δεν έχεις ανάγκη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
![]()
για αφητε τις φαγωμαρες και γραφετε για τα μηχανακια, μπας και ξεστραβωθω τι μηχανακι να παρω αμα μεγαλωσω![]()
![]()
![]()
![]()
λαλακα μας ισοπεδωσες μεσημεριατικο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στην κρητη δε θα παιρνα ss..Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
απο κρητη ειμαι ναι!! on off δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα μικρος να παρω. οταν θελω να παρω κατι να ηρεμησω θα κοιταξω σε αυτη την κατηγορια! το bmw εχω ακουσει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα. αλλα εξωτερικα ειναι χαλια.Προσωπικη αποψη παντα.
to R1 ΟΜΩς ΤΟ Εχω εεεερωτευτει... αλλα πως ειναι σε σχεση με το cbr? ποιοτητα κυλισης προβληματα? στησιμο?
τι εννοεις ποιοτητα κυλισης;![]()
παρε το r1 07-08 και τα λεμε.. το μηχανακι ειναι γκ@υλα σκετη απλα δεν ειναι τοσο πολιτικο.. μια ολωσωμη (η ενα Υ) θα το χρειαστεις για να μην καιγονται οι γαμπες σου και μια μεγαλυτερη ζελατινα (με μεγαλυτερη θα ειναι σαν του gixxer τη μαμα)
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Η προταση της ημερας!!!
Για να πηγαινεις και Ελουντα (καλη ωρα...) και να φθανεις και μεχρι τη θαλασσα χωρις αγχος!
+1
![]()
ποιοτητα κυλισης ενοοω να ανεβαινω οπως το cbr και αν πεφτω σε καποια ανωμαλια λακουβα η το οτιδηοπτε αυτο απλα να προχαραει χωρις να επηρεαζεται!! οχι σαν τον χορνετ που χορεβα πεντοζαλι!
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
άμα ψάχνεις να βρεις πώς θα αντιδράει ένα ss στη λακούβα τότε κάτι λάθος κάνεις φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
ποιοτητα κυλισης ενοοω να ανεβαινω οπως το cbr και αν πεφτω σε καποια ανωμαλια λακουβα η το οτιδηοπτε αυτο απλα να προχαραει χωρις να επηρεαζεται!! οχι σαν τον χορνετ που χορεβα πεντοζαλι!
10 φορές χειρότερα θα αντιδράει απο το hornet
μήπως τελικά είχε δίκιο ο dim που σου πρότεινε το 950?εκεί να δείς σταθερότητα και ποιότητα κύλησης πάνω απο τις λακούβες
Φιλε αν ψαχνεις ποιοτητα κυλισης κοιτα κανα στεισιον η πολυμορφικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Οι λακουβες εχουν να κανουν με τη αναρτηση...και δεν ειναι δυνατον να πεφτεις σε λακουβα,ανωμαλια η οτιδηποτε αλλο με ss και να μην επηρεαζεται...![]()
...cause the place seems still alive...
δεν λεω οτι ψαχνω σουπερ σπορτ να μπαινω λακουβες και να κανω αλματα. απλα λεω οτι οσα ταξιδακια εχω κανει με το cbr Μονος η με συνοδηγο το μηχανακι ηταν υποδειγματικο στον τροπο που αποροφουσε τις ανωμαλιες. δεν ψαχνω ανεση γιατι το σουπερ σπορτ δεν την προσφερη αντιθετα προσφερει αφρεναλινη και πολλες φορες κοπο και πονο για να καταφερεις να το μαθεις. το χορνετ απτην αλλη ηταν βαρκα σε σχεση με το cbr.
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Κ-αφρεναλινη...Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
...αφρεναλινη...
Aν η foto είναι την Παρασκεύη ,τότε λίγο πιο πάνω από το σημείο αυτό διασταυρωθήκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Η προταση της ημερας!!!
Για να πηγαινεις και Ελουντα (καλη ωρα...) και να φθανεις και μεχρι τη θαλασσα χωρις αγχος!![]()
Ναι φιλε,την Παρασκευη ηταν...ωραια η Κρητη...και τωρα arbite!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Aν η foto είναι την Παρασκεύη ,τότε λίγο πιο πάνω από το σημείο αυτό διασταυρωθήκαμε![]()
![]()
κάτι δεν πάει καλά. είτε με σένα ή με το μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
δεν λεω οτι ψαχνω σουπερ σπορτ να μπαινω λακουβες και να κανω αλματα. απλα λεω οτι οσα ταξιδακια εχω κανει με το cbr Μονος η με συνοδηγο το μηχανακι ηταν υποδειγματικο στον τροπο που αποροφουσε τις ανωμαλιες.
Όποιο γούσταρης αδελφέ πάρε , όποιο σου κάθετε ποιο καλά !!
Μην μασάς…
Δηλ για να καταλάβω κάτι ρε παιδεία όλοι εσείς πήγατε από
50 / 125 / 250 / 350 / 400 / 500 / 600 / 750 / 1000 / 1300 ???
Δηλ αν δεν μπορεί από hornet 600 από τι μπορεί να πάει σε 1000????
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΒΑΝΤΖΟ
Όποιο γούσταρης αδελφέ πάρε , όποιο σου κάθετε ποιο καλά !!
Μην μασάς…
Δηλ για να καταλάβω κάτι ρε παιδεία όλοι εσείς πήγατε από
50 / 125 / 250 / 350 / 400 / 500 / 600 / 750 / 1000 / 1300 ???
Δηλ αν δεν μπορεί από hornet 600 από τι μπορεί να πάει σε 1000????
![]()
![]()
απο παπι σε hayabusa...