Σελίδα 112 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1262102107108109110111112113114115116117122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.666 έως 1.680 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σας ειδα 3 ταλιμπαν,ενα κιτρινο κατι,ενα κοκκινο R1 και ενα μπλε/ασπρο μαυρο κατι να φευγετε απο καλαματα υπερβολικα προβλεπομενοι και καυλωσα. Ημουν στους 4,δε μπορουσατε να με δειτε.
    Με ειδε να πηγαινω μετα καυλωμενος να παρω το CB-1 απο το συνεργειο ( του βαλαμε επιτελους τρομπα βενζινης ), να μην παιρνει,να τρεχω σε βενζιναδικα για βενζινα και τελικα να το αφηνω παλι απ εξω..
    Χαρη θα σε σκισω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
    Εθεάθη Jimny υπερυψωμένο ασημί 3 με 10 Αυγούστου στην παραλία Χαρακιά με αυτοκόλλητο 4x4 club κάγκουρας και αυτοκόλλητο moto.gr και άγνωστο οδηγό...

Όποιος είσαι εμφανίσου.....
    χμμμ.. Qspeq?
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στον γυρισμό από Ναύπλιο προς Πύργο σας είδα ιταλικό ζευγαράκι σταματημένο στις πηγές μετά τα Λαγκάδια.

Ερχόσασταν από Νότια Ιταλία με μία vespa px125 ψιλοσκουριασμένη και με σκισμένη σέλα! :hypnotize

Και έτσι όπως έλυνα τις απορίες στους ταξιδιώτες περνάει ένα μαχήμι με την προβλεπέ φορμίτσα του
    πάνω σε μια κόκκινη-γκρι mv agusta.

με το που είδε το factory έσκασε κόρνα, χαιρετηθήκαμε και συνέχισε με τα 4 μπουριά ν'αντιλαλούνε στο βουνό.

Καλούς δρόμους στα παιδιά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Σε είδαμε φίλε δύο φορές στα Γιάννενα.

Την πρώτη φορά μας βοήθησες να βρούμε το ξενοδοχείο, όταν χαθήκαμε μέσα στην πόλη.

Την δεύτερη μας είδες εσύ και μας κάλεσες στην συγκέντωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών

Ιωαννίνων, δυστυχός δεν μας έβγαζε ο χρόνος και δεν ήρθαμε.

Καλά χλμ να έχεις και πάντα όρθιος
    Travel, Grow, Share

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    χμμμ.. Qspeq?

Κι ο Νίκος εμένα σκέφτηκε αρχικά αλλά όταν πλησίασε για να κάνει πλάκα ήταν άλλος
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
    Σε είδα λευκό μπούσα με ... σακούλες supermarket :wacko: Οικογενειακά βάρη
    re les na tan o arxaios

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
    re les na tan o arxaios
    Σε τρώει ο πωπουδάκος σου ή μου φαίνεται ;;;
    Ασχολήσου με την αυτογνωσία και άσε με εμένα ........... ΟΚ ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec

Κι ο Νίκος εμένα σκέφτηκε αρχικά αλλά όταν πλησίασε για να κάνει πλάκα ήταν άλλος
    τι? υπάρχει κι άλλος κάΝγκουρας με jimny εδω μέσα??
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας είδα όλους που γυρίσατε και αρχίσατε τα slalom στις λεωφόρους με τα χρεπια σας.
    Ήταν τόσο καλά και κράτησε τόσο λίγο!! Επίστροφή στην καθημερινότητα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    σε ειδα βλακα με το Ηοrnet στο υψος του 251 ΓΝΑ να με ακολουθεις δειλα δειλα. Μολις σε πηρα χαμπαρι επιταχυνες για να ξεκαρφωθεις και με αναγκασες ρε τσογλανε να κανω ολοκληρο γυρο για να με χασεις. Την επομενη που θα σε δω να το κανεις θα περασεις τη βραδυα στο τμημα. Αν σου χαλασα τη μπαζα λυπαμαι αλλα βρες αλλο μηχανακι να κλεψεις.
    οκ μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, μπορει το παλικαρι να μην ηξερε το δρομο (να ειχε χαθει) και να βρεθηκε να σε ακολουθει. μου εχει τυχει να πηγαινω σπιτι απο τον πειραια στο Π.Φαληρο και να ειναι ενας με με tmax στη διαδρομη που κανω και επειδη ημουνα πολυ χαλαρος δε το περασα ποτε! μαντεψε, ετυχε να περασει μεχρι και μπροστα απο το σπιτι μου μεσα απο στενα. Προσωπικα μονο οταν δω 2-3 τετραγωνα απο το σπιτι μου "κινηση" που δε μου αρεσει κανω κανα κυκλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mihos4u
    οκ μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, μπορει το παλικαρι να μην ηξερε το δρομο (να ειχε χαθει) και να βρεθηκε να σε ακολουθει. μου εχει τυχει να πηγαινω σπιτι απο τον πειραια στο Π.Φαληρο και να ειναι ενας με με tmax στη διαδρομη που κανω και επειδη ημουνα πολυ χαλαρος δε το περασα ποτε! μαντεψε, ετυχε να περασει μεχρι και μπροστα απο το σπιτι μου μεσα απο στενα. Προσωπικα μονο οταν δω 2-3 τετραγωνα απο το σπιτι μου "κινηση" που δε μου αρεσει κανω κανα κυκλο.
    μολις σταματησα στο φαναρι αναψε την μηχανη.
    με ακολουθησε και οταν σταματησα στο φαναρι των ΜΑΤ σταματησα και μολις εγινε πρασινο εκανα οτι κοιταω το κινητο μου αφου δεν ξεκινησα. με κοιταξε λοξα και συνεχισε στον ιδιο αργο ρυθμο. ακολουθησα και απλα περιμενα να δω που θα παει αυτος να παω εγω στην αντιθετη πορεια.

μπορει και να κανω λαθος αλλα καλυτερα πονηρεμενος παρα χωρις μηχανακι!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα με το λευκο 10ρι στην αλιμου και ζηλεψα αααα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε ειδα στα φαναρια,με τον καθρεφτη του συνοδηγου κλειστο.Σταματησα κ τον ανοιξα,μετα σε κοιταξα για να δω πως θα αντιδρασεις..
    Χαμπαρι ομως..
    Σιγουρα οδηγουσες ολη μερα ετσι κ δεν πηρες χαμπαρi ποτε.
    Το αστειο ηταν οτι απο τοσα αμαξια,επεσα στην πρωην μου :P

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα το πρωι με γκρι zxr αθηνων -κορινθου και πηγαμε παρεα μεχρι την εξοδο για επιδαυρο...

καλους δρομους φιλε

σε ειδα κατα 8μιση το βραδυ smr εξω απο το γνωστο καφε στην επιδαυρο...
    κριμα που βιαζομουν...

καλοστριφτο να εισαι παντα στον αναβατη σου

σε ειδα με το varadero και βρηκα παρεα και για τον γυρισμο....

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    βασιλισσης σοφιας, απεναντι απο την βουλη, σημερα το απογευμα... σταματαω στο φαναρι...
    παραδιπλα μου ενα μαυρο mt 01, 0κατι...
    κρανακι στον αγκωνα..
    βερμουδιτσα...
    ακουστικα Mp3 ...
    και τον βλεπω να χαιδευει κατι μπροστα του...
    ..κοιτωντας προσεκτικα, βλεπω μια γατα μαυρη στην αγκαλια του πανω στο ντεποζιτο, να εχει κουρνιαξει και αυτος να την χαιδευει γλυκα, οσο κραταγε το κοκκινο φαναρι,.. μετα δεν ξερω αν συνεχισε να την χαιδευει...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF