Με είδα καθώς καθρεπτιζόμουν στην τζαμαρία του τεράστιου κτιρίου.
Είμαι κοντός και δεν μου πάει τόσο ψηλό μηχανάκι!
και στο χα πει....παρε τυονο......Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Σας ειδα,με ειδατε. Την ειχατε αραξει σε μια καβατζα κ χαζευατε. Περασα ουρλιαζοντας 1ες 2ες 3ες..Πιστευω οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες,αν με συναντησετε πουθενα παλι.
Για αλλη μια φορα,η ομαδα ΔΙ.ΑΣ της Καλαματας αραχτη.. Σας εχω δει 10 φορες,τις 5 τρωγατε,τις 4 απλα καθοσασταν και 1 φορα σας ειδα να μπαινετε στο τμημα,απλα για να αλλαξετε βαρδιες..
Ευχαριστω που με προστατευετε..
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και στο χα πει....παρε τυονο......
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
βασιλισσης σοφιας, απεναντι απο την βουλη, σημερα το απογευμα... σταματαω στο φαναρι...
παραδιπλα μου ενα μαυρο mt 01, 0κατι...
κρανακι στον αγκωνα..
βερμουδιτσα...
ακουστικα Mp3 ...
και τον βλεπω να χαιδευει κατι μπροστα του...![]()
..κοιτωντας προσεκτικα, βλεπω μια γατα μαυρη στην αγκαλια του πανω στο ντεποζιτο, να εχει κουρνιαξει και αυτος να την χαιδευει γλυκα, οσο κραταγε το κοκκινο φαναρι,.. μετα δεν ξερω αν συνεχισε να την χαιδευει...![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τι βλέπουμε κάθε μέρα.....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
oταν βγεις απο την πολη θα τους δεις να παιζουν κλωτσιες με τους γυφτους στα ζιγκιρεικαΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα,με ειδατε. Την ειχατε αραξει σε μια καβατζα κ χαζευατε. Περασα ουρλιαζοντας 1ες 2ες 3ες..Πιστευω οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες,αν με συναντησετε πουθενα παλι.
Για αλλη μια φορα,η ομαδα ΔΙ.ΑΣ της Καλαματας αραχτη.. Σας εχω δει 10 φορες,τις 5 τρωγατε,τις 4 απλα καθοσασταν και 1 φορα σας ειδα να μπαινετε στο τμημα,απλα για να αλλαξετε βαρδιες..
Ευχαριστω που με προστατευετε..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
βασιλισσης σοφιας, απεναντι απο την βουλη, σημερα το απογευμα... σταματαω στο φαναρι...
παραδιπλα μου ενα μαυρο mt 01, 0κατι...
κρανακι στον αγκωνα..
βερμουδιτσα...
ακουστικα Mp3 ...
και τον βλεπω να χαιδευει κατι μπροστα του...![]()
..κοιτωντας προσεκτικα, βλεπω μια γατα μαυρη στην αγκαλια του πανω στο ντεποζιτο, να εχει κουρνιαξει και αυτος να την χαιδευει γλυκα, οσο κραταγε το κοκκινο φαναρι,.. μετα δεν ξερω αν συνεχισε να την χαιδευει...![]()
Ένα είναι σίγουρο... ότι αυτός ο αναβάτης δεν θα κάνει ποτέ μ@λακίες στο δρόμο.
Άν αγριέψει η γάτα και αρχίσει να γρατζουνάει στο επίμαχο σημείο .....
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Mε είδα πριν από κανα δίωρο να τρώω παγωτό στη γνωστή καφετέρια στην Επιδαυρο... Μόνος!!! Μα κανείς?....
τελείωσαν οι άδειες.......
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Παλικαράκι με superfour, μπήκαμε παρέα στις 2-3 καλές στροφούλες της Χαμοστέρνας (<- μαύρο ΧΤ). Πάντα τέτοια ^^
Life begins at 45°.
σε ειδα Μηχανόβιε της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ στην Κύπρου στο κεντρο της Λαρισας να φορας εκτος απο το κοντομανικο της υπηρεσιας και το αλεξισφαιρο , Προστασίες αγκώνων και άψογο κρανάκι Arai...
Μακάρι να συνειδητοποιηθούν περισσότεροι...![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Σας είδα όλους που γυρίσατε, και όπως μαντεύετε... δεν μου λείψατε καθόλου. Ξαναγέμισαν οι δρόμοι με κίτρινο, και αν και ΑΕΚτζής, καθόλου δε μου άρεσε...
Είδα και στην Ακαδημίας να γίνεται χαμός γιατί έχουν κλείσει την αριστερή στο ύψος του Πανεπιστημίου και λίγο πριν. Αποφύγετε την...
Σε είδα και σένα πεταχτά στα Πετράλωνα με το καινούργιο Z1000 σε άσπρο-πορτοκαλί, είχα ξαναδεί προχθές ένα στο Θησείο, είσαι ο ίδιος;
Καλά δεν μπόρεσα να το δω, αλλά το muscle bike το βγάζει.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Σας είδα το πρωί 10 η ώρα στην Συγγρού να φορτώνετε τα μηχανάκια σε φορτηγό της τροχαίας. Και να συνομιλείτε με τους μαγαζάτορες να πάρουν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα πάνω από το πεζοδρόμιο. Να υποθέσω ότι τους είπατε να τα κάνουν μια βόλτα και να τα φέρουν πίσω σε καμιά ώρα εε;
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Σας είδα ζευγαράκι με τα Jet κρανάκια σας πάνω στο μαύρο Kaze-R σας.
Σας θαύμασα κι εσάς (κράνη) αλλά και το παπάκι σας, το οποίο είχε μπαγκαζιέρα, πλαινά σαμάρια, σακίδιο στην ποδιά και πράγματα μπροστά στο καλαθάκι![]()
Αυτά είναι!!![]()
![]()
![]()
Άμα γουστάρεις τις δυο ρόδες, τα υπόλοιπα είναι περιττά....![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σε είδα κοπελιά μου έμεινες με το μαυρο XT σου στην πλατεία αμερικής γυρω στις 6:30 σήμερα
Ελπίζω να πήγαν όλα καλα...
If you gonna die...
... die with your boots on