Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Λωριδα Εκτακτης Αναγκης....

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk

Λ.Ε.Α.

Αν είναι αληθεια έστω και το μισο απο το κείμενο....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ και να σταματησω να βλέπω εξυπνους να περνανε απο δεξια οδηγώντας στην Λ.Ε.Α. δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα

Αντε να αρχιζουμε σιγα σιγα να γινομαστε ανθρωποι!!!

http://scepticusbatsicus.blogspot.co...g-post_26.html
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ρε παιδια ειτε ειμαστε στην Λ.Ε.Α. , ειτε προσπερναμε αναμεσα απο την αριστερη και μεσαια λωριδα, παρανομοι ειμαστε και στις δυο περιπτωσεις...Απλα προσοχη.....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Ρε παιδια ειτε ειμαστε στην Λ.Ε.Α. , ειτε προσπερναμε αναμεσα απο την αριστερη και μεσαια λωριδα, παρανομοι ειμαστε και στις δυο περιπτωσεις...Απλα προσοχη.....
    Το θέμα δεν είναι απλώς αν είσαι παράνομος, το θέμα είναι τι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ μπορεί να έχει αυτή η παρανομία.

Αλήθεια, το ακριβώς προηγούμενο post το διάβασες;

Και αν το διάβασες, το κατάλαβες;

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Το θέμα δεν είναι απλώς αν είσαι παράνομος, το θέμα είναι τι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ μπορεί να έχει αυτή η παρανομία.

Αλήθεια, το ακριβώς προηγούμενο post το διάβασες;

Και αν το διάβασες, το κατάλαβες;

Το διαβασα φιλε μου και απλως εκανα μια επιβεβαιωση...αυτο ειναι ολο...
    Τωρα το τι κανει ο καθενας στο δρομο ειναι δικο του θεμα και οτι και να λεμε εμεις αυτο δεν αλλαζει...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Το διαβασα φιλε μου και απλως εκανα μια επιβεβαιωση...αυτο ειναι ολο...
    Τωρα το τι κανει ο καθενας στο δρομο ειναι δικο του θεμα και οτι και να λεμε εμεις αυτο δεν αλλαζει...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Ρε παιδια ειτε ειμαστε στην Λ.Ε.Α. , ειτε προσπερναμε αναμεσα απο την αριστερη και μεσαια λωριδα, παρανομοι ειμαστε και στις δυο περιπτωσεις .....

Η προσπεραση δεν ειναι παρανομη .... (Εκει που το επιτρεπει η διαγραμμιση)

Η προσπεραση / κυκλοφορια στη Λ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκτος αν εισαι οδηγος ασθενοφορου / πυροσβεστικου οχηματος / περιπολικου.......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: Λ.Ε.Α.

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Αν είναι αληθεια έστω και το μισο απο το κείμενο....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ και να σταματησω να βλέπω εξυπνους να περνανε απο δεξια οδηγώντας στην Λ.Ε.Α. δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα

Αντε να αρχιζουμε σιγα σιγα να γινομαστε ανθρωποι!!!

http://scepticusbatsicus.blogspot.co...g-post_26.html
    Αλήθεια είναι, την έφαγε (τη "φτερωτή" εεεε ) γνωστός για κίνηση στη Λ.Ε.Α.

edit: € 200,00 και 9 πόντοι

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκτος αν εισαι οδηγος ασθενοφορου / πυροσβεστικου οχηματος / περιπολικου.......
    Αρα ένας οδηγός από τις παραπάνω κατηγορίες μπορεί να εισέρχεται στην Λ.Ε.Α. και με το Ι.Χ. του :hypnotize :wacko:

:rotflmao: :rotflmao:

με τα μηχανακια παμε παντοτε οπου βρουμε χωρο κι αυτο δεν θα αλλαξει ποτε...

το βασικο ειναι να το κανουμε με μικρη διαφορα ταχυτητας απο τα υπολοιπα οχηματα,ετσι ωστε να προλαβουμε τυχουσες στραβες...

το βασικοτερο προβλημα για μενα ειναι αλλο...

καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οσοι οδηγουν μονο μηχανακι και δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητο,μια κατηγορια που συνηθως ανηκουν 16-23 πιστιρικαδες, οτι ο οδηγος αυτοκινητου,κατα πρωτον δεν ειναι μαντης και κατα δευτερον εχει τυφλες γωνιες...

οποτε οδηγω αυτοκινητο,τα περισσοτερα σιχτιρια τα ριχνω σε μηχανοβιους...ειναι ορισμενοι που στανταρ θελουν να πεθανουν...

μιλαμε για απλα πραγματα οχι τιποτα συνθετο...οταν για παραδειγμα βλεπεις αυτοκινητο σε δρομο με δυο λωριδες,που κινειται αργα στην αριστερη,εχοντας βγαλει αριστερο φλας σε σημειο που εχει φαναρι πρασινο για αριστερα,μην περνας ρε ηλιθιε,τερμα γκαζι συνηθως, απο αριστερα του...

καθε, μα καθε φορα,οταν τους προλαβαινω σε αλλο φαναρι, τους βαζω κωλοχερο και τους λεω προσοχη,θα σκοτωθειτε...

αλλα σχεδον παντα,με αντιμετωπιζουν σαν τον μαλακα με το κουτι...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    [...]καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οσοι οδηγουν μονο μηχανακι και δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητο,μια κατηγορια που συνηθως ανηκουν 16-23 πιστιρικαδες, οτι ο οδηγος αυτοκινητου,κατα πρωτον δεν ειναι μαντης και κατα δευτερον εχει τυφλες γωνιες...[...]
    Επίσης, όταν κινείσαι βράδυ με αυτοκίνητο και κοιτάς τον καθρέφτη, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τη σειρά των φώτων των αυτοκινήτων (βλέπεις το ένα φως) απο το ενα φως μηχανης που έρχεται αναμεσα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    με τα μηχανακια παμε παντοτε οπου βρουμε χωρο κι αυτο δεν θα αλλαξει ποτε...

το βασικο ειναι να το κανουμε με μικρη διαφορα ταχυτητας απο τα υπολοιπα οχηματα,ετσι ωστε να προλαβουμε τυχουσες στραβες...

το βασικοτερο προβλημα για μενα ειναι αλλο...

καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οσοι οδηγουν μονο μηχανακι και δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητο,μια κατηγορια που συνηθως ανηκουν 16-23 πιστιρικαδες, οτι ο οδηγος αυτοκινητου,κατα πρωτον δεν ειναι μαντης και κατα δευτερον εχει τυφλες γωνιες...

οποτε οδηγω αυτοκινητο,τα περισσοτερα σιχτιρια τα ριχνω σε μηχανοβιους...ειναι ορισμενοι που στανταρ θελουν να πεθανουν...

μιλαμε για απλα πραγματα οχι τιποτα συνθετο...οταν για παραδειγμα βλεπεις αυτοκινητο σε δρομο με δυο λωριδες,που κινειται αργα στην αριστερη,εχοντας βγαλει αριστερο φλας σε σημειο που εχει φαναρι πρασινο για αριστερα,μην περνας ρε ηλιθιε,τερμα γκαζι συνηθως, απο αριστερα του...

καθε, μα καθε φορα,οταν τους προλαβαινω σε αλλο φαναρι, τους βαζω κωλοχερο και τους λεω προσοχη,θα σκοτωθειτε...

αλλα σχεδον παντα,με αντιμετωπιζουν σαν τον μαλακα με το κουτι...

+ .....βάλε όσα θες

επιπλέων όταν είσαι μέσα στη ΛΕΑ, έχεις κάνει είδη μ@λ@κία (εις γνώση σου ) ... μη την κάνεις μεγαλύτερη, πηγαίνοντας με πολλά και όχι πάρα πολυ προσεκτικά !!!
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Champion 2ης Βουνίσιας

Η προσπεραση / κυκλοφορια στη Λ.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκτος αν εισαι οδηγος ασθενοφορου / πυροσβεστικου οχηματος / περιπολικου.......
    Tωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι ολοι αυτοι που προσπερνουν πανω στην διακεκομενη γραμη και ΑΝΑΜΕΣΑ απο την τερμα αριστερα και μεσαια λωριδα ειναι νομιμοι?Οκ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

H ουσία είναι ότι σε αναγκάζουν να προσπερνάς από δεξιά (ή/και από Λ.Ε.Α) οι γρήγοροι που κινούνται μονίμως αριστερά (το οποίο επίσης είναι παράνομο). Και, ως γνωστόν, η αριστερή λωρίδα στην Ελλάδα είναι μονίμως πηγμένη, ακόμα και όταν οι υπόλοιπες είναι άδειες. Αλλά άντε να εξηγήσεις στον κάθε βλαμμένο τη χρήση της Λ.Ε.Α και της αριστερής λωρίδας. Όπως και το ότι τα μεγάλα/βαρέα οχήματα δεν πρέπει να ξεκολλάνε από τη δεξιά. Ναι, γίνεσαι παράνομος και βάζεις σε κίνδυνο τη ζωούλα σου, αλλά....
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Λ.Ε.Α.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Αλήθεια είναι, την έφαγε (τη "φτερωτή" εεεε ) γνωστός για κίνηση στη Λ.Ε.Α.

edit: € 200,00 και 9 πόντοι
    και δικός μου και δικός μου (Αθηνών - Κορίνθου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Ιστορία προσωπική
    Είμαι πριν καμία 10αρια χρόνια Γαλλία με τη μηχανή , σε ένα αυτό/δρομο έχει γίνει τρακάρισμα με ουρά περίπου 3 χλμ ,

Βλέπω κάτι Γερμανούς με μηχανή να μπαίνουν ΛΕΑ, εε να μην μπω και εγώ …. Έλα όμως που οι Γερμανοί κάνανε μία προσπέραση καμιά 10αρια αυτό και ξαναμπήκαν στη λουρίδα τους , εγώ θεώρησα ότι αφού μπήκαν επιτρέπετε και συνέχισα σιγά σιγα μέχρι που είδα τον μπάτσο στο βάθος να ρυθμίζει την κυκλοφορία,

Σε δευτερόλεπτα διακρίνω τον μπάτσο να έχει κατεβάσει τα χέρια και να κοιτάει προς το μέρος μου , εε λέω τώρα με είδε ας προχωρήσω φτάνω σχετικά κοντά του και με σηκωμένα και τεντωμένα και τα δυό του χέρια έρχεται προς τα μένα , σαν να είδε φάντασμα, έρχεται δίπλα μου και με πολύ δυνατή φωνή ,φτύνοντας και με φουσκωμένη τη φλέβα στον λαιμό του από την ένταση , μου λέει στα αγγλικά , αυτός ο δρόμος είναι για μας και τα ασθενοφόρα …… οκ οκ οκ sorry sorry του λέω ….

Αφού μού είπε κι άλλα και μόνο που δεν με σβέρκοσε , μου λέει και το θεϊκό……
    Stay here 5 minutes…….. κοιτάω πίσω τη γυναίκα μου και της λέω …… τι έγινε τώρα μας έβαλε τιμωρία ???????
    Και ναι όντος μας έβαλε εκεί να περιμένουμε για να χάσουμε τον χρόνο που κερδίσαμε !!!!!
    Μετά από 5 λεπτά μας άφησε να φύγουμε χαμογελώντας !!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας .
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτοκόλλητη λωρίδα στις ζάντες
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2014, 19:12
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 17:06
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2008, 13:11
  4. αυτο που μου αρεσει ή λυση αναγκης?
    από mikros boudas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί