Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Λωριδα Εκτακτης Αναγκης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
    ια μας και τα ασθενοφόρα …… οκ οκ οκ sorry sorry του λέω ….

Αφού μού είπε κι άλλα και μόνο που δεν με σβέρκοσε , μου λέει και το θεϊκό……
    Stay here 5 minutes…….. κοιτάω πίσω τη γυναίκα μου και της λέω …… τι έγινε τώρα μας έβαλε τιμωρία ???????
    Και ναι όντος μας έβαλε εκεί να περιμένουμε για να χάσουμε τον χρόνο που κερδίσαμε !!!!!
    Μετά από 5 λεπτά μας άφησε να φύγουμε χαμογελώντας !!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας .
    θεός ο μπάτσος χαχαχαχαχα

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αλλα σχεδον παντα,με αντιμετωπιζουν σαν τον μαλακα με το κουτι...
    Αφού εκείνη τη στιγμή για αυτούς είσαι ... κουτάκιας
    που να 'ξεραν ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
    Αφού μού είπε κι άλλα και μόνο που δεν με σβέρκοσε , μου λέει και το θεϊκό……
    Stay here 5 minutes…….. κοιτάω πίσω τη γυναίκα μου και της λέω …… τι έγινε τώρα μας έβαλε τιμωρία ???????
    Και ναι όντος μας έβαλε εκεί να περιμένουμε για να χάσουμε τον χρόνο που κερδίσαμε !!!!!
    Μετά από 5 λεπτά μας άφησε να φύγουμε χαμογελώντας !!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας .
    Αυτή μάλλον ήταν η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ τιμωρία

Η ιστορία του αστυνομικού με το τροχαίο και τον άνθρωπο που κάηκε μου σήκωσε την τρίχα. Με το αυτοκίνητο δεν έχω μπει στη ΛΕΑ μπορεί με τη μοτό όμως. Δεν ξαναμπαίνω εκεί ποτέ! Χέστηκα αν έχει κίνηση ή όχι.
    Πραγματικά στεναχωριέμαι που το λέω αλλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να εμποδίσεις ένα ασθενοφόρο, περιπολικό κ.τλ. Μπορεί να μου λείπει η ενημέρωση αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω. Καλό είναι που ποστάρετε τέτοιες περιπτώσεις τουλάχιστον να μαθαίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται.
    Όλοι οι υπόλοιποι που ξέρουν τι μπορεί να γίνει αλλά στα αυτά τους είναι για ξύλο.

Κάποιος είπε για νεκρές γωνίες στα αυτοκίνητα... Γι'αυτό όταν αλλάζουμε πορεία δεξιά ή αριστερά καλό είναι να γυρνάμε το κεφαλάκι μας να κοιτάξουμε καλύτερα. Αυτό μου το έμαθαν όταν έδωσα για δίπλωμα πριν 15χρόνια.
    Όταν ανάβεις φλας για να αλλάξεις λωρίδα περιμένεις και λίγο στην περίπτωση που κάποιο μηχανάκι ή αυτοκίνητο είναι κοντά και δεν σε έχει δει ή είναι κανένας καυλωμένος γρήγορος. . Εγώ αυτό που βλέπω είναι φλας την ώρα που το μισό αμάξι έχει ήδη στρίψει. Τόσο δύσκολο είναι? Απλά υπάρχει μεγάλη αδιαφορία από πολλούς και αυτό γιατί δεν υπάρχουν τιμωρίες που να εφαρμόζονται.
    Και ποτέ δεν μπορώ να πω στον εαυτό μου "στα αρχίδια μου αν κάποιος περάσει από δεξιά παρ'ολο που εγώ είμαι δεξιά μαλακία κάνει" Έλεος δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν και ας είναι κόπανος.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    [

Κάποιος είπε για νεκρές γωνίες στα αυτοκίνητα... Γι'αυτό όταν αλλάζουμε πορεία δεξιά ή αριστερά καλό είναι να γυρνάμε το κεφαλάκι μας να κοιτάξουμε καλύτερα. Αυτό μου το έμαθαν όταν έδωσα για δίπλωμα πριν 15χρόνια.

Φιλε μου οταν λεμεγια τυφλη γωνια σε αυτοκινητο εννοουμε οτι οσο και να στριψεις τη γκλαβα σου δεν προκειται να δεις.Εκει λοιπον που δεν εισαι σιγουρος πας πιο σιγα μεχρι να καθαρισει το οπτικο σου πεδιο.
    Αυτο το εμαθα στο δρομο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    [

Φιλε μου οταν λεμεγια τυφλη γωνια σε αυτοκινητο εννοουμε οτι οσο και να στριψεις τη γκλαβα σου δεν προκειται να δεις.Εκει λοιπον που δεν εισαι σιγουρος πας πιο σιγα μεχρι να καθαρισει το οπτικο σου πεδιο.
    Αυτο το εμαθα στο δρομο.
    Σίγουρα ναι φίλε. Τώρα πόσοι γυρνάνε την "γκλάβα" τους έστω να δεις λίγο παραπάνω.... ("γκλάβα" χαχαχα)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    [

Αυτο το εμαθα στο δρομο.

Θελεις να πεις οτι.....

Οδηγαω αυτοκινητο στην εθνικη με 110-120 και καθε λιγο και λιγακι θα γυρναμε το κεφαλι τεζα στο πισω παρμπριζ επειδη......

Δεν βλεπουμε απο τον καθρεφτη τις νεκρες γωνιες...???

Και στο εμαθε και δασκαλος αυτο.....????

Δηλ ο τυπος παει ταξιδι στην θεσσαλονικη και θα γυρισει το κεφαλι του μεχρι να φτασει μεσο ορο 2000 φορες τερμα πισω για να κοιταει το πισω παρμπριζ για να ελεγχει και τις νεκρες γωνιες...????

Ρε παιδια ελεος....

Εκτος οτι κινδυνευουν αμεσα οι μπροστινοι του οδηγοι....

Ο καθε οδηγος αυτοκινητου θα κατανταγε σαν τον Ξεβιδουλα στο τελος....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θελεις να πεις οτι.....

Οδηγαω αυτοκινητο στην εθνικη με 110-120 και καθε λιγο και λιγακι θα γυρναμε το κεφαλι τεζα στο πισω παρμπριζ επειδη......

Μαλλον θελει να πει για τους καθρεφτες αριστερα και δεξια και οχι για τον κεντρικο μιας και δεν προσφεραται να κοιταξεις αν θες να αλλαξεις λωριδα.

Οντως κι εγω το κανω αυτο,δεν ειναι δυσκολο,οπως ακριβως κανεις και επανω στην μηχανη να τσεκαρεις νεκρες γωνιες.Πολλες φορες δεν εχω χτυπησει μηχανες επειδη ακριβως κοιταξα δεξια και αριστερα μου πριν κανω αλλαγη λωριδας.
    Keep spamming!!!:a13:

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Εγω πάλι νομίζω ότι ο πίσω έχει υποχρέωση να βλέπει τον μπροστά κι όχι το ανάποδο.......
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μαλλον θελει να πει για τους καθρεφτες αριστερα και δεξια και οχι για τον κεντρικο μιας και δεν προσφεραται να κοιταξεις αν θες να αλλαξεις λωριδα.

Οντως κι εγω το κανω αυτο,δεν ειναι δυσκολο,οπως ακριβως κανεις και επανω στην μηχανη να τσεκαρεις νεκρες γωνιες.Πολλες φορες δεν εχω χτυπησει μηχανες επειδη ακριβως κοιταξα δεξια και αριστερα μου πριν κανω αλλαγη λωριδας.
    Eπειδη ειπε την φραση... Γυρναω κεφαλι....

Νεκρες γωνιες και οι τρεις καθρεφτες συνηθως εχουν το σημειο της πισω κολωνας ..η κανα μισο μετρο ανοιχτα στο υψος της μπετουγιας της πισω πορτας...

( Αναγκαστικα αυτα τα σημεια τα βλεπεις μονο με γυρισμα του κεφαλιου.... )

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Eπειδη ειπε την φραση... Γυρναω κεφαλι....

Νεκρες γωνιες και οι τρεις καθρεφτες συνηθως εχουν το σημειο της πισω κολωνας ..η κανα μισο μετρο ανοιχτα στο υψος της μπετουγιας της πισω πορτας...

( Αναγκαστικα αυτα τα σημεια τα βλεπεις μονο με γυρισμα του κεφαλιου.... )

Ναι το γνωριζω βρε συ αλλα οντως χρειαζεται να γυρισεις για να κοιταξεις καλυτερα για την ασφαλεια σου και των αλλων (ειδικα αν οι αλλοι ειναι με μηχανη).Και ας πηγαινεις και στην αλλη ακρη της γης ΠΡΕΠΕΙ να κοιταξεις οσο κουραστικο κι αν ειναι.
    Keep spamming!!!:a13:

Ναι το γνωριζω βρε συ αλλα οντως χρειαζεται να γυρισεις για να κοιταξεις καλυτερα για την ασφαλεια σου και των αλλων (ειδικα αν οι αλλοι ειναι με μηχανη).Και ας πηγαινεις και στην αλλη ακρη της γης ΠΡΕΠΕΙ να κοιταξεις οσο κουραστικο κι αν ειναι.
    Ναι αυτό εννοώ μην κολλάμε στις λέξεις. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις σαν αυτή στον εξορκιστή που γύρισε όλο το κεφάλι ανάποδα Πλήρης ορατότητα πίσω μάλλον αδύνατο είναι. Λίγο πάνω από τον ώμο σου όμως αμα κοιτάξεις βλέπεις πιο πολλά από τους καθρέπτες. Εμένα πάντως με έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να έχω κυνδινέψει να πέσω στον μπροστινό.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Θελεις να πεις οτι.....

Δεν βλεπουμε απο τον καθρεφτη τις νεκρες γωνιες...???

Και στο εμαθε και δασκαλος αυτο.....????

Δηλ ο τυπος παει ταξιδι στην θεσσαλονικη και θα γυρισει το κεφαλι του μεχρι να φτασει μεσο ορο 2000 φορες τερμα πισω για να κοιταει το πισω παρμπριζ για να ελεγχει και τις νεκρες γωνιες...????

Ρε παιδια ελεος....

Εκτος οτι κινδυνευουν αμεσα οι μπροστινοι του οδηγοι....

Ο καθε οδηγος αυτοκινητου θα κατανταγε σαν τον Ξεβιδουλα στο τελος....

Ρε γαυρε εκανα quote στον volo.Του ειπα οτι υπαρχουν τυφλες γωνιες στα κουτια(οπως ειπες πισω κολωνακια κλπ) που οσο και να γυρισεις το κεφαλι δεν βλεπεις.
    Μετα σε εχασα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε γαυρε εκανα quote στον volo.Του ειπα οτι υπαρχουν τυφλες γωνιες στα κουτια(οπως ειπες πισω κολωνακια κλπ) που οσο και να γυρισεις το κεφαλι δεν βλεπεις.
    Μετα σε εχασα.

STOYBI einai to νικ μου, Κωστας το ονομα μου ( και δεν ξερω καν τι ομαδα εισαι για να σε αναφωνησω αναλογα αφου σου αρεσει τοσο...)

Για να με ξαναβρεις να σου πω οτι το QUOTE σου ηταν κακιστο και τα περι δασκαλου νομιζα οτι τα ελεγες εσυ.....

Συμφωνουμε ( Διαφωνοντας....)

Ισως παρεξηγω οτι εγω προσωπικα ειμαι τρομερα εξικοιωμενος με τους καθρεπτες ( συνηθησμενος και απο βαρια οχηματα ) τους κοιταω οσο συχνα κοιταω και μπροστα μου μεχρι και στην ψιλη στραβοτιμονια λογο ανωμαλιας του δρομου...

Οποτε θεωρω αδυνατον να γυρναω το κεφαλι τοσο συχνα οσο κοιταω και τους καθρεφτες.. :smilea:

Ασε που σε φορτηγακια , φορτηγα κλπ το γυρισμα του κεφαλιου δεν παιζει καθως εκτος απο τους καθρεφτες τυφλο σημειο ειναι ολο το πισω μερος του οχηματος...!!!

Στο λεω γιατι οταν ανοιξα αυτο το θρεντ την Κυριακη εκεινη ημουν με φορτηγακι...!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτοκόλλητη λωρίδα στις ζάντες
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2014, 19:12
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 17:06
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2008, 13:11
  4. αυτο που μου αρεσει ή λυση αναγκης?
    από mikros boudas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί